Ya bu şişman kadınları neden hep kızıl saçlı çiziyorlar arkadaş ya
gecmis olsun.Disimi cektrdm kizlar
bugün saksılar,çiçek tohumları aldık çocuklarla birlikte. çokk acıktım gidim yemek yiyim sonra kuzularla çiçeklerimizi dikelimm. ay bide kahretmesin çok havalıyım medium tayt aldım xl den medium a
ay hakkaten 75.8 de medium sa şimdi ben 65 de small mı giycem ?
Hoşgeldinn
Kilo, boy, yaş olarak o kadar çok benziyoruz ki, rakip gördüm kendime
İsmim Fatime, 21 yaşındayım, okumuyorum, çalışmıyorum öyle işte
Kaptanlarım yarın kızımın doğum gününü kutlayacağız şey işte pasta felan olacak napayım ödül Hakkı'mda yok ne derseniz onu yapacam
yok canim hala soylemedim :)
harpy bugün ne oldu biliyomusun
Spor hocasının karnına dokundum, kızın karnı bildğin duvar ayy ben şok ben manşet
bir insan evladının karnı nasıl o kadar sert olabilirr
hayır bi de o kadar sağlıksız besleniyor ki kız kolalar,hamburgerler,pideler sigaralar gırla gidiyorr
Sabah sahanda 4 yumurta ayran azcik helva peynir zeytin
Öglen oglani gezdrdim bisi yiyemedim
Aksam zeytin peynir cay 3 pişi ...ödulumu arrik kullancam kullanmadimda noldu .
Su 1 litre
10bin adim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-121
Canlar sonuc listeleri burada, 11 takimdan 10. Olduk bu hafta...
Tuttuk evi canim. Gelecek haftasonu tasiniyoruz kismetse. Sen nasilsin?:)
Buhün babet giymiştim ayağıma vurdu
Yürü be ablamm kim tutar seni:))
Hoşbulduk tanisdigimiza memnun oldum tesekkurlerselamsss millet napıosnz anam oku oku bitmedi üffff
ayy ne güzel cocuklar ellerini topraga surcek cıceklere dokunucak cok keyifli olurrr
bide afern sana medıuma ınmıssınbravo kaptanısko
O Ollalla
hg aramıza keyifligünler dilerim bizim takım sahane ınsallah sende bize ayak uydurur keyif alırsn ben nena ıstanbuldan 28 yasnyım 1 kızım var
rakiben geldi kız kaldır totoyu hadiiii bak nısanlında gelıomus 3 ay snra akovserm
oo nice senelere kuzummm iyki dogurmssn prensesi dogururken okadr emek verdın yılda 1 defa keıslen pastadan yenmezmı tabiki yenirrrr güzel bi dilim ye sonra diet timeee
ayy valla bn dayanamazdm caktırmadnmı hanı ımada bılemı bulunmadn kaptanıskom
ay kötü beslenıomus nasl spor hocası ki o
kullan ya ödülsüz olurmu ye anacım ödülünü
kötü olmuş kendi adıma bu hafta iyi bir eksiyle geliceğime söz veriorum
hayrlı olsn demetim içine sindimi allah agız tadıyla oturmanızı nasip etsn cnm
geçmiş olsn boncugum yaaa bant yapıstr
Disimi cektrdm kizlar
selamsss millet napıosnz anam oku oku bitmedi üffff
ayy ne güzel cocuklar ellerini topraga surcek cıceklere dokunucak cok keyifli olurrr
O Ollalla
hg aramıza keyifligünler dilerim bizim takım sahane ınsallah sende bize ayak uydurur keyif alırsn ben nena ıstanbuldan 28 yasnyım 1 kızım var
rakiben geldi kız kaldır totoyu hadiiii bak nısanlında gelıomus 3 ay snra akovserm
oo nice senelere kuzummm iyki dogurmssn prensesi dogururken okadr emek verdın yılda 1 defa keıslen pastadan yenmezmı tabiki yenirrrr güzel bi dilim ye sonra diet timeee
Caya ekledim zaten spora da ekliorm o zaman canim.
Canımm geçmiş olsunn.. Nasılsın ? Ağrın var mıı ?
Kaldırdım kaldırdımmm, yürü-yürü midem bulanıyor yaa
Canlar cok baski yapti yaw acimadi tabi lokal uyusturdu . ilk oturdu konustu neler hissedicegimi faln 2 dkkada aldi . kocaman bisi cikti .dikise gerek kalmadi . suan agrim var 24 saatte bisi yemek yok . arasina bisi kacmamasi lazim ilac vermedi agri kesci icersin dedi . bu hafta muaf olayim ole istedigim gibi icip beslenemicem . zaten bi sislik sorun yasamak istemiorum . uyusukluk gecmeden agri kesici ictim . 2 kisiyle gittim cocukta benleydi . tam kapidan girioduk bi döndüm baktimki esimde gelmis sok oldum . iyi oldu gelmesi :) varligi yetti :)
geçmiş olsun canımCanlar cok baski yapti yaw acimadi tabi lokal uyusturdu . ilk oturdu konustu neler hissedicegimi faln 2 dkkada aldi . kocaman bisi cikti .dikise gerek kalmadi . suan agrim var 24 saatte bisi yemek yok . arasina bisi kacmamasi lazim ilac vermedi agri kesci icersin dedi . bu hafta muaf olayim ole istedigim gibi icip beslenemicem . zaten bi sislik sorun yasamak istemiorum . uyusukluk gecmeden agri kesici ictim . 2 kisiyle gittim cocukta benleydi . tam kapidan girioduk bi döndüm baktimki esimde gelmis sok oldum . iyi oldu gelmesi :) varligi yetti :)
Afiyet olsun ablacim, haftasonu nobetin var mi?Menüm
Sabah öğlen çerez 1 muz peynir zeytin domates salatalık
Ara sade kahve
Akşam bulgur köftecikleri Portakallı kereviz biraz kabak yoğurt yeşil biber
Sade kahve
Su 2 lt
Spor yok bugün
Yeşilçay 1 kupa
Bacaklari seksi yapar mi tartisilir ama kaslari gelistirme amacina ulastigi kesin canim:)Ben de bi onu gözüme kestirdim be yalan sölim
Bu skater hops nası sexy leg yapıyormuş acaba? Ben o hareketi çok severdim vakti Zaman'ında :) bende hiç ondan olmadı
Vallaha mı? Exelde hazırlayıp resim formatında atsanız olmuyor mu?
Denerim Can'ım ama hafta sonu olunca pek iddialı olanıycam sözümü tutup bir pedonetremde olmadığı için telefonla idare etmeye çalışcam :.(
Canim duzeltirim sorun yok, sen stres olma, her sey yolunda gidecek..Yawrukush kaptanimmmmmmm ben ne yapmisimmmmm 73.3 yazmisim simdi listede gorunce farkettim 74.3 o ..ben sitresten ne yazdigimi bilmiyprum yaaa yarin disimi aldircam onun sitresini yasiorum smdiden kafam hic yerinde degil k.bakma lutfen
Afiyet olsun canim, nasil geciyor tatilin:)Ist.dayim canlarrr
Menum
Sabah
Yumurta peynir zeytin yesillik
Ara
2kurukayisi
2ceviz
Ogle
1kase corba ezogelin
100gr haslanmis et
Aksam maalesef yoldan geldim 8 gibi
3yk kurufasulye
4yk yogurt
1bardak ayran
Ara
2 minik cilek bi minik isirik nugger
Su 2lt
Sporu yazmistim
Yap guzelim,bu hafta derece almamiz sart..Tmm kuzum hergün dönüşümlü yaparım:)
Ye canim, afiyet olsun:)Canim bugun aklima geldi 2ye gecmek
Yola cikacagim icin vaktim yoktu dusumu alip zor yetistim
Evime dondugumde bende dusundum
Ya 2 ye gecicem
Yada 1i sabah aksam yapcam
Bir degisiklige ihtiyacim var
Kaptanim ben yarin bir dilim trilice yiyim o zaman
Coooook ozledim:)
Ellerin dert gormesin Deryacim :)[tr][tr][tr][tr][tr][tr]
[tr][td]4.Takım 461.Etap Haftalık Adım ve Egzersiz Yarışması[/td][/tr][tr][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][td]Cumartesi[/td][td]Pazar[/td][td]Pazartesi[/td][td]Salı[/td][td]Çarşamba[/td] [tr][/tr][tr]
[tr][td]Adım[/td][td]Adım[/td][td]Adım+İp[/td][td]Adım+Mekik[/td][td]Adım+Squat[/td][/tr][tr][/tr][tr]
[/tr][/tr][tr][tr][/tr][/tr][tr][tr][/tr][/tr] [tr]
[tr][td]Katılımcı Üyeler[/td][tr][td]@CheGuevera[/td][td][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr]Dahlia_ [/td][td]@Mavibocuk[/td][td]@gogo2405[/td][td] abesle_istigal [/td] [tr][/tr][tr]
[tr][td]@Harpy[/td][td]Asyaca [/td][td] O Ollalla [/td][td]@sevimlicadi0[/td][/tr][tr][/tr][tr]
[/tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr]
[/tr][/tr][tr][tr][tr][td]Katılımcı Üyeler 23.00 da Günlük Olarak
Asyaca Etiketiyle Sonuçlarını Bildiriceklerdir[/td][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][tr][tr]
[/tr][/tr][tr][tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Hosgeldin ablacim:)günaydın arkadaşlar
herkese iyi hafta sonları
kaptanım bende yarışmalara katıla bilirmiyim bu hafta
liste dışı olarak, mezun oldum ama biraz daha vermek istiyorum
Aa hadi gozunuzaydin Demetim, saglikla, mutlulukla, agiz tadiyla oturun insallah:)Tuttuk evi canim. Gelecek haftasonu tasiniyoruz kismetse. Sen nasilsin?:)
Aman kimler donmus sblalarin bir tanesi:)GünaydinlarAsyaca tatlim bende yarisabilirmiyim
Oyy rakiplerin en dislisi, yarisma senden sorulur ablam:)Var canim aksam onbir de yazarim ablaniz döndü kizlar korkun benden
Canim enflamatuar krem varsa sur mavisim agrini alir.Buhün babet giymiştim ayağıma vurdu
Yürü be ablamm kim tutar seni:))
Az kalmis guzelim,Allah kavustursun:)9 ay ablamm :) İnşaAllah ablamm, çok teşekkür ederim :)
Oo kim tutar seni, yuru be guzelim:)7000 e ulaştım kaptanım
Haydi gelmis gecmis olsun guzelim..Disimi cektrdm kizlar
Dun aksam soyledim Nenam:)selamsss millet napıosnz anam oku oku bitmedi üffff
O Ollalla
Tatilde bile sporunu ihmal etmeyen guzelim, kucak dolusu sevgi ve opucukler sana:)35dakika hizli tempo bantta
5dk kadari kosu
80 mekik
Unuturum diye paylasiyorum:)
Canim sen bu hafta iyilesmene bak..Canlar cok baski yapti yaw acimadi tabi lokal uyusturdu . ilk oturdu konustu neler hissedicegimi faln 2 dkkada aldi . kocaman bisi cikti .dikise gerek kalmadi . suan agrim var 24 saatte bisi yemek yok . arasina bisi kacmamasi lazim ilac vermedi agri kesci icersin dedi . bu hafta muaf olayim ole istedigim gibi icip beslenemicem . zaten bi sislik sorun yasamak istemiorum . uyusukluk gecmeden agri kesici ictim . 2 kisiyle gittim cocukta benleydi . tam kapidan girioduk bi döndüm baktimki esimde gelmis sok oldum . iyi oldu gelmesi :) varligi yetti :)
saolasın canımmAfiyet olsun ablacim, haftasonu nobetin var mi?
Bacaklari seksi yapar mi tartisilir ama kaslari gelistirme amacina ulastigi kesin canim:)
Bizzat uzun sureler idmanlarimda kullanmistim, hey gidi gunler:)
Canim resim formstinda atilmiyor, hazir sablonlar kullaniliyor..
Canim duzeltirim sorun yok, sen stres olma, her sey yolunda gidecek..
Bak aldirdin da disini simdi nasilsin guzelim?
Afiyet olsun canim, nasil geciyor tatilin:)
Yap guzelim,bu hafta derece almamiz sart..
Ye canim, afiyet olsun:)
Ellerin dert gormesin Deryacim :)
Hosgeldin ablacim:)
Kayinvalidenizin sonuclari pazartesi mi cikacakti?
Aa hadi gozunuzaydin Demetim, saglikla, mutlulukla, agiz tadiyla oturun insallah:)
Allah tasinma kolayligi versin..
Aman kimler donmus sblalarin bir tanesi:)
Oyy rakiplerin en dislisi, yarisma senden sorulur ablam:)
Canim enflamatuar krem varsa sur mavisim agrini alir.
Gecmis olsun canim..
Az kalmis guzelim,Allah kavustursun:)
Oo kim tutar seni, yuru be guzelim:)
Haydi gelmis gecmis olsun guzelim..
Agrin sizin var mi?
Dun aksam soyledim Nenam:)
Tatilde bile sporunu ihmal etmeyen guzelim, kucak dolusu sevgi ve opucukler sana:)
Canim sen bu hafta iyilesmene bak..
Cok sukur bitti gitti.
Es destegi gibisi de var mi, sagolsun eniste tam destek olmus sana canim:)
Canlar cok baski yapti yaw acimadi tabi lokal uyusturdu . ilk oturdu konustu neler hissedicegimi faln 2 dkkada aldi . kocaman bisi cikti .dikise gerek kalmadi . suan agrim var 24 saatte bisi yemek yok . arasina bisi kacmamasi lazim ilac vermedi agri kesci icersin dedi . bu hafta muaf olayim ole istedigim gibi icip beslenemicem . zaten bi sislik sorun yasamak istemiorum . uyusukluk gecmeden agri kesici ictim . 2 kisiyle gittim cocukta benleydi . tam kapidan girioduk bi döndüm baktimki esimde gelmis sok oldum . iyi oldu gelmesi :) varligi yetti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?