Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim pilates reformer makinasi icin ekstra bir para odemesi yapma.
Zaten pilates yaparken ayni kaslari calistiriyorsun ki sen pilates yapiyorsun.
Bolgesel kilo verme diye bir sey yok guzelim, kiloyu orantili olarak tum vucuttan kaybedersin.
Bu makinanin buyuk bir marifeti yok canim, mucize bekleme, para tuzagi...

Sagol Demetim, toparladin mi evi?

Yaparsan @Ollalla seni geçer ona göre :)))

Geçmiş olsun canım nasılsın?

Yawrukush gülüm nasıl söyledin?
Canim bir mektubun icine gebelik testini koydum, birde bahce duzenlemesiyle ilgili bir reklami koydum.
Aksam is cikis saatinde oglanla bahcede onu bekledik, o gelince aa mektup gelmis dedik, kapiya ilistirmistim:)
Bir acti, reklami okudu sonrada gebelik testini reklma olarak mi koymuslar dedi:)
Yani hediye urun gibi bisey sandi, bikac saniye sonra dank etti:))
Sonrada inanmadi saka yapiyorsun 1 nisan diye dedi:)

Yok canım haftaya cumartesi nöbetçiyim.
Iyi bari ablacim, bu hafta dinlenebildigin kadar dinlen:)

Eki Görüntüle 1807492 Leylekleri havada gördüm sizde görün durmadan spor yapalım kızlar
Ne guzeller :)

Ahh enişte yaaa :) ne güzel bi şekilde yapmışsın kuzum:)

Valla iyiki sormusum saolasin. Bayada bir fazla ucreti 6 seans reformera 400 lira diyo. Ayy cok saol ozge

Tombikminyon canim bu hafta bildirimde bulunmadin, hem seni merak ediyorum, hemde bildirimde bulunmamana cok uzuldum..

D ddanes canim nerelerdesin hic ugramiyorsun?

edsofi nasilsin gulum, agrin cok mu?

@sevimlicadi0 canim ne var ne yok?

Derya_idil Deryaaa sohbete gelsene kiz, misafirler cok mu yordu seni?

Canlar ben şu an dağılmış durumdayım, 12 şehidimiz var, onlara mı üzüleyim, nişanlımımı düşüneyim çok kötüyüm gerçekten Nişanlım sınırda değil ama çok uzakta da değil, durumlar da hiç iyi değil Allah yardımcıları olsun ne diyeyim

Asyaca canım 6400 adım, daha da yürüyecek takatim yok bugün, yeşilçay da içmedim, bir şey içecek halde de değilim
Menümü toparlayamıyorum kafamda, biraz sakinleşirsem gece uğrayıp yazarım..

Hehe cok guzel bir surpriz olmus:) Hayirli olsun yeniden gulum:) Toplu ev canim. Geri kalanlari da son gun kaldiririm. Sen ne yaptin yerlestin mi?:)

Allah ailelerine sabir versin canim. Enistemizi de esirgesin, korusun insallah.

Ah kuzum Rabbim askerlerimizin yardımcısı olsun

Canımm çok geçmiş olsunn..
24 saat yemeden nasıl duracaksın ?
Canim ya kiyamam allahin izniyle hic bisi olmaz yeri gelior sehir icindeki karakola dadaniyolar canm sınırla bi ilgisi yok zaten . rabbim gorusun butun askerlerimizi . onlara rabbim firsat vermwsin butun kumpaslari ayaklarina dolansin

Canlar hepinize tesekkur ederim dilekleriniz icin iyiyim simdilik agri yok :) yarin oglen yemek yicem ... Ne kadar o bolgeye yemek dokunmassa okdar cabuk iyilesir. Allah korusun pıhtı koparsa wahhh halime ...
Ahh kuzum Allah korusun en kısa zamanda iyi olur inşallah dişin:)

canım başınız saolsun.

ben çok yoruldum belim ağrıyor artık,sen nasılsın gülüm
Is mi yaptin ki asyam, neden agridi belin??

Ahh canim sakin ol, Allahin izniyle, bol duayla Rabbim esirgesin insallah..
Allah sehit dusenlerinde yakinlarina sabir versin gulum..
Sen bol bol dua et, bizde ederiz guzelim..

Hehe cok guzel bir surpriz olmus:) Hayirli olsun yeniden gulum:) Toplu ev canim. Geri kalanlari da son gun kaldiririm. Sen ne yaptin yerlestin mi?:)
Gozunaydin canim, insallah rahatca yerlesirsin evine:)

Canlar hepinize tesekkur ederim dilekleriniz icin iyiyim simdilik agri yok :) yarin oglen yemek yicem ... Ne kadar o bolgeye yemek dokunmassa okdar cabuk iyilesir. Allah korusun pıhtı koparsa wahhh halime ...
Allah esirgesin canim, bir sey olmaz endise etme..
Dikkat et kendine guzelim, insallah agrin da hic olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…