tabiki canım çok sevinirimmGünaydinlarAsyaca tatlim bende yarisabilirmiyim
Estağfurullah gülüm, lütfen öyle düşünme beni hiç sıkmıyorsun. İstediğini de sorabilirsin. Sende iyiki varsınKaptanim cok tesekkur ederim. Valla desteklerinizE-brulim kaptanimin bitmek bilmeyen sorularima ve sorunlarima her seferinde sabirla yanit vermesi iyiki varsiniz gercekten
öğrenmişssin etiketine sağlıketiketlemeyi ogreniyordum)))
Her zerresinden hırs ve azim fışkıran bir yarışmacı daha :) bu hafta birincilik tahtı kalabalık olacak :)Hı görürüz haftaya hıh
Napicam simdi adimsayarmi kullaniyoruztabiki canım çok sevinirimm
iyiyim canım teşekkür ederim. takıldığın bi yer olursa yaz hemen buralardayızzTesekkurler iyiyim siz nasilsiniz? InsaAllah iyi gecer
adım sayar evet yada telefonunun adımsayarı varsa oda olurNapicam simdi adimsayarmi kullaniyoruz
Var canim aksam onbir de yazarim ablaniz döndü kizlar korkun bendenadım sayar evet yada telefonunun adımsayarı varsa oda olur
Yaparım bitanem unutursam pazartesi hatırlatırmısın lütfenAblam, yaşımı 21, boyumu 155 yapar mısın
600 gramı niye karıştırıyorsun senEmeğine sağlık ablammmm :)
Kıl payı nedir yaa 0.600 gr fark var MaşaAllah
Tebriklerrrrr
Seni de tebrik ederim canım, iyi yolculuklar bu arada
Ben onun yerine başka hareketler yapıyorumEskiden severdim ama bizim de aramıza bir soğukluk girdiAma şekillendirmede süpermişş onu napsak yaa
Evet kaptanım şimdiden -500 imİyi haftasonları kızlar
Kuzum demek ki sıkıntı tartıdaymış :/ ama ne güzel çünkü aslında tartının gösterdiği rakamdan daha zayıfsın :)
wuuuuu o ne azimmmVar canim aksam onbir de yazarim ablaniz döndü kizlar korkun benden
Hayırlı olsun ablişimm:)Tuttuk evi canim. Gelecek haftasonu tasiniyoruz kismetse. Sen nasilsin?:)
Buhün babet giymiştim ayağıma vurduHadi bakalımm harekett zamanıı adım sayarlarrr çalışsıınn
Yürü be ablamm kim tutar seni:))Var canim aksam onbir de yazarim ablaniz döndü kizlar korkun benden
Ayaginin altina pecete koy yukseltir tabanini biraz. Vuran yere de bant yapistir daha fazla tenini zedelemesinBuhün babet giymiştim ayağıma vurdu
Yürü be ablamm kim tutar seni:))
bakalım hangi azeri kızımız daha azimliKendi ülkemden bana rakip geldi ablam yok böyle birşey
bakalım hangi azeri kızımız daha azimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?