Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün eşimin halası çağırdı gittim öğleden sonra oturmasıydı görümcem kendi kendini davet etti bende mecburen kabul ettim yani patavatsızlık yaptığına canım sıkıldı durumum ortada dr sürekli yat dediğini de söyledim ne bilim tuhaflarya bende geldim mecburen evi şöyle bir topladım ufak yemek hazırlığı yaptım şu çarşamba bir gelseydi hayırlısıyla gidecek oda.

Ohh keyifli vakit gecirmeler Zeynepcim:)
Bomba gibi takima dinmeni bekliyoruz.
5li rakamlar hazir gelmisken mezun edelim guzelim artik seni:)

Canim hem canini sIktin, hem kendini yordun..
Durumum ortada diyorsun ya neden durumuna gore davranmiyorsun asyam?
Evi toparlama, birak pasakli desinler...
Yemek hazirlamaya da gucun yoksa esine soyle ya o yardim etsin ya da pastameden bir pasta ve cayla gecistirin.
Elalem ne der diye dusunmeyi birak atik guzelim..

mecbur yemekli ağırlamak zorundaydım gülümböyle patavatsızlıklardan nefret ediyorum.eşim de çok sinirlendi ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor,görümcem gidince kurtulucam sonra boyuna dinlenicem

Canım hiç kimseyi düşünme sen minişini düşün sadece ve mutlu ol bak o senin ruh halinden etkilenir sakın üzme ne kendini ne minişi

Canım hiç kimseyi düşünme sen minişini düşün sadece ve mutlu ol bak o senin ruh halinden etkilenir sakın üzme ne kendini ne minişi
bugün öfkelendim gülüm ya benim hayatta yüzüm tutmaz tenezzül etmem tüm herkeside üstüme yıktı kadın yaa sinir oldum anlayış sıfır.

Aynen bitanem sen bundan sonra minişi düşün ve sakinleş tamm mı kuzum annesi o seninle babası ile birlikte mutlu olacak inşallah :))
inşallahh gülümm,dua ediyorum sürekli bu defa sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin diye

inşallahh gülümm,dua ediyorum sürekli bu defa sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin diye
Rabbim inşallah sağ salim kucağınıza almaya nasip eder gülüm bol bol dua et ve dediğim gibi sinirlenip üzme kendini çocuk anne karnında etkileniyor bilimsel açıklamalara göre bir insanın anne karnına düşüdüğünden 7. Güne kadar inilmiş diye hatırlıyorum bir yerde okumuştum insanları hipnoz etmişler ve inmişler:)

Canim ya kiyamam allahin izniyle hic bisi olmaz yeri gelior sehir icindeki karakola dadaniyolar canm sınırla bi ilgisi yok zaten . rabbim gorusun butun askerlerimizi . onlara rabbim firsat vermwsin butun kumpaslari ayaklarina dolansin

canım başınız saolsun.

Sağolun kızlar.. Allah razı olsun.. Dualarınızı eksik etmeyin

Allah razı olsun gülüm sizlerin duasına daçok ihtiyacım var

Asyaca
Kahvalti - 1 adet portakal,1 adet kivi, 1 fincan yesil cay esliginde 7 hurma.
Ogle - Haslanmis tavuk
Ara - 1kase yogurt
Aksam - Yesil mercimek corbasi+salata
Ilaveten
1 adet limon
2 litre su
4 fincan yesil cay
1 bardak soda
10.000 adim
Jillian Michaels 30 day shred level 2\7 gunumdeyim.

Tamam canım katılıyorum.Günlük olarak mı yazacağız adım ve egzersizleri

Nefret ediyorum ya o harektten

Bak ozaman iddalıyım

O 500 ü yapan sen değilmiydim yoksa benmi karıştırıyorum

Evet canım bendim :) yine olsun yine yaparım..

olmadı canım ya keşke olsa
inan kaç saatlerce uğraştırıyor

Aman yaa ne uyuz şeymiş

Gunaydin guzeller, keyifli haftasonlari:) Sonucumuz degismis, nota almisiz. Lutfen bu hafta azami dikkat edip dereceye girelim. Bu hafta sizi daha siki takipteyim

Ortalamamiz 0.3 un altinda oldugunda uyari aliyoruz canim. 3 uyari 1 sari kart, 3 sari kart da kirmizi karta tekabul ediyor. Kirmizi kart alan takim yarismalardan diskalifiye oluyor.

Ciddi olamazsın ee geri dönüşü yok mu bu işin?

Tuttuk evi canim. Gelecek haftasonu tasiniyoruz kismetse. Sen nasilsin?:)

Hayırlı uğurlu olsun canım

Disimi cektrdm kizlar

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…