bugün eşimin halası çağırdı gittim öğleden sonra oturmasıydı görümcem kendi kendini davet etti bende mecburen kabul ettim yani patavatsızlık yaptığına canım sıkıldı durumum ortada dr sürekli yat dediğini de söyledim ne bilim tuhaflarya bende geldim mecburen evi şöyle bir topladım ufak yemek hazırlığı yaptım şu çarşamba bir gelseydi hayırlısıyla gidecek oda.Is mi yaptin ki asyam, neden agridi belin??
Ahh canim sakin ol, Allahin izniyle, bol duayla Rabbim esirgesin insallah..
Allah sehit dusenlerinde yakinlarina sabir versin gulum..
Sen bol bol dua et, bizde ederiz guzelim..
Gozunaydin canim, insallah rahatca yerlesirsin evine:)
Allah esirgesin canim, bir sey olmaz endise etme..
Dikkat et kendine guzelim, insallah agrin da hic olmaz..
Ohh keyifli vakit gecirmeler Zeynepcim:)Herkese Iyi aksamlarrr
Yawrukush özgecimm beni bi kac gün idare ettigin icin sagol kuzum is hazirligiydi bilmem neydi baya yogun gecti simdi gecen hafta gelmemiz gereken oteldeyiz menu paylaşımlarima ve sporlara devam edicem bilgin olsun.
Canim hem canini sIktin, hem kendini yordun..bugün eşimin halası çağırdı gittim öğleden sonra oturmasıydı görümcem kendi kendini davet etti bende mecburen kabul ettim yani patavatsızlık yaptığına canım sıkıldı durumum ortada dr sürekli yat dediğini de söyledim ne bilim tuhaflarya bende geldim mecburen evi şöyle bir topladım ufak yemek hazırlığı yaptım şu çarşamba bir gelseydi hayırlısıyla gidecek oda.
mecbur yemekli ağırlamak zorundaydım gülümOhh keyifli vakit gecirmeler Zeynepcim:)
Bomba gibi takima dinmeni bekliyoruz.
5li rakamlar hazir gelmisken mezun edelim guzelim artik seni:)
Canim hem canini sIktin, hem kendini yordun..
Durumum ortada diyorsun ya neden durumuna gore davranmiyorsun asyam?
Evi toparlama, birak pasakli desinler...
Yemek hazirlamaya da gucun yoksa esine soyle ya o yardim etsin ya da pastameden bir pasta ve cayla gecistirin.
Elalem ne der diye dusunmeyi birak atik guzelim..
Canım hiç kimseyi düşünme sen minişini düşün sadece ve mutlu ol bak o senin ruh halinden etkilenir sakın üzme ne kendini ne minişibugün eşimin halası çağırdı gittim öğleden sonra oturmasıydı görümcem kendi kendini davet etti bende mecburen kabul ettim yani patavatsızlık yaptığına canım sıkıldı durumum ortada dr sürekli yat dediğini de söyledim ne bilim tuhaflarya bende geldim mecburen evi şöyle bir topladım ufak yemek hazırlığı yaptım şu çarşamba bir gelseydi hayırlısıyla gidecek oda.
bugün öfkelendim gülüm ya benim hayatta yüzüm tutmaz tenezzül etmem tüm herkeside üstüme yıktı kadın yaa sinir oldum anlayış sıfır.Canım hiç kimseyi düşünme sen minişini düşün sadece ve mutlu ol bak o senin ruh halinden etkilenir sakın üzme ne kendini ne minişi
Seni çok iyi anlıyorum kuzummm haklısında ama sinir olma minişimiz üzülmesi annesi:)bugün öfkelendim gülüm ya benim hayatta yüzüm tutmaz tenezzül etmem tüm herkeside üstüme yıktı kadın yaa sinir oldum anlayış sıfır.
Seni çok iyi anlıyorum kuzummm haklısında ama sinir olma minişimiz üzülmesi annesi:)
Aynen bitanem sen bundan sonra minişi düşün ve sakinleş tamm mı kuzum annesi o seninle babası ile birlikte mutlu olacak inşallah :))doğru söze ne denir gülümm,yeter ki o sağlıklı olsun
inşallahh gülümm,dua ediyorum sürekli bu defa sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin diyeAynen bitanem sen bundan sonra minişi düşün ve sakinleş tamm mı kuzum annesi o seninle babası ile birlikte mutlu olacak inşallah :))
Rabbim inşallah sağ salim kucağınıza almaya nasip eder gülüm bol bol dua et ve dediğim gibi sinirlenip üzme kendini çocuk anne karnında etkileniyor bilimsel açıklamalara göre bir insanın anne karnına düşüdüğünden 7. Güne kadar inilmiş diye hatırlıyorum bir yerde okumuştum insanları hipnoz etmişler ve inmişler:)inşallahh gülümm,dua ediyorum sürekli bu defa sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin diye
Canim ya kiyamamallahin izniyle hic bisi olmaz yeri gelior sehir icindeki karakola dadaniyolar canm sınırla bi ilgisi yok zaten . rabbim gorusun butun askerlerimizi . onlara rabbim firsat vermwsin butun kumpaslari ayaklarina dolansin
canım başınız saolsun.
Is mi yaptin ki asyam, neden agridi belin??
Ahh canim sakin ol, Allahin izniyle, bol duayla Rabbim esirgesin insallah..
Allah sehit dusenlerinde yakinlarina sabir versin gulum..
Sen bol bol dua et, bizde ederiz guzelim..
Gozunaydin canim, insallah rahatca yerlesirsin evine:)
Allah esirgesin canim, bir sey olmaz endise etme..
Dikkat et kendine guzelim, insallah agrin da hic olmaz..
Allah razı olsun gülüm sizlerin duasına daçok ihtiyacım varRabbim inşallah sağ salim kucağınıza almaya nasip eder gülüm bol bol dua et ve dediğim gibi sinirlenip üzme kendini çocuk anne karnında etkileniyor bilimsel açıklamalara göre bir insanın anne karnına düşüdüğünden 7. Güne kadar inilmiş diye hatırlıyorum bir yerde okumuştum insanları hipnoz etmişler ve inmişler:)
Dualarımızdasın kuzum :))Allah razı olsun gülüm sizlerin duasına daçok ihtiyacım var
Nefret ediyorum ya o harektten
Bak ozaman iddalıyım
O 500 ü yapan sen değilmiydim yoksa benmi karıştırıyorum
olmadı canım ya keşke olsa
inan kaç saatlerce uğraştırıyor
Gunaydin guzeller, keyifli haftasonlari:) Sonucumuz degismis, nota almisiz. Lutfen bu hafta azami dikkat edip dereceye girelim. Bu hafta sizi daha siki takipteyim
Ortalamamiz 0.3 un altinda oldugunda uyari aliyoruz canim. 3 uyari 1 sari kart, 3 sari kart da kirmizi karta tekabul ediyor. Kirmizi kart alan takim yarismalardan diskalifiye oluyor.
Tuttuk evi canim. Gelecek haftasonu tasiniyoruz kismetse. Sen nasilsin?:)
Disimi cektrdm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?