Ahh harpy o kilitler ise yaramayali cok oldu, oglan 5.5 kiz 4 yasinda. Onlar nerelerden neler sokuyor bir bilsen. Bizim evde tv izlenmiyor aksamlari esim haric. Cizgi film filan izlenmedigi icin eve sariyorlar. Gecen gun ev supururken seslerinin kesildigini farkettim gardolabin icine merdiven dayayip kiyafetlere tutunun asagi kayarken yakaladim :)) bu kadar da yaraticilar yaramizlikta..Selam herkese çok giremedim kaç gündür.. Annem geldi hastayız diye o hasta oldutansiyonu fırladı sabah elim ayağımıza karıştı 21 tansiyon gördüm ben şok oldum.. Fenalaştı falan tekrar olursa hemen hastaneye götüreceğiz..
Onun dışında diyet formatına bugün döndüm sonunda.. Bu akşam menüm bomba gibi geliyor.Asyaca dün 2 yeşil çay içtim. Listeyi görmedim eksik kalmayayım. Adım yarışmasına gelince ilk fırsatta katılcam kısmetse. İşte o gün @CheGuevera bile korksun benden
Evet Can'ım elma yağ yakmaya yardımcı oluyor..
Canım çok sağol sorduğun içinyeminle kocam beni bu kadar merak etmiyor.. Ben iyileştim çok şükür. Kızım ishaldi kaç gündür. İsal bitti ertesi gün kabız oldu ağlaya ağlaya yaptı az önce Nasıl bir bünyedir anlayamıyorum ki...
Sen nasılsın? Kolaylayabildin mi? Ufaklık alışkımı yeni odasına :)
Ayy Can'ım hayırlara vesile olsun..tersi çıksın inşalla.. Çok korkunç bir rüyaymış . Dişin Nasıl oldu? Çok az besleniyorsun hala..
Peki bu tempoda kilonu Nasıl koruyorsun hayatımsana tavsiyem Çekmece kilitlerinden al çok kullanmadığın Çekmece'leri şeffaf bantla bantla.. (Maliyeti düşürmek için..) çok kullanmafığn odaların kapılarını kapalı tut. Başka türlü baş edilmez bu küçük canavarlarla.. Bi tane de bende var ondan biliyorum.
Ahh harpy o kilitler ise yaramayali cok oldu, oglan 5.5 kiz 4 yasinda. Onlar nerelerden neler sokuyor bir bilsen. Bizim evde tv izlenmiyor aksamlari esim haric. Cizgi film filan izlenmedigi icin eve sariyorlar. Gecen gun ev supururken seslerinin kesildigini farkettim gardolabin icine merdiven dayayip kiyafetlere tutunun asagi kayarken yakaladim :)) bu kadar da yaraticilar yaramizlikta..
Ben hafta ici rahat egzersiz yapayim diye bugun temizlige sardim bitsin hafta ici engellemesin beni istiyorum. Esim de geldiginden beri gul dikiyo bi o balkon bi bu balkon her yeri toprak etti. Ceneside durmuyo su soylemi bu boylemi bunu getir onu gotur. Birazdan gelecegimm canlarimNerelerdesiniz guzeller
Bugun ki yarismanin bitmesine son 20 dakika
Bakalim bugunun birincisi kim
Menuleri paylasmayi unutmayalim canlar..
Ben hafta ici rahat egzersiz yapayim diye bugun temizlige sardim bitsin hafta ici engellemesin beni istiyorum. Esim de geldiginden beri gul dikiyo bi o balkon bi bu balkon her yeri toprak etti. Ceneside durmuyo su soylemi bu boylemi bunu getir onu gotur. Birazdan gelecegimm canlarim
cok yaraticilar gercekten canim:)Ahh harpy o kilitler ise yaramayali cok oldu, oglan 5.5 kiz 4 yasinda. Onlar nerelerden neler sokuyor bir bilsen. Bizim evde tv izlenmiyor aksamlari esim haric. Cizgi film filan izlenmedigi icin eve sariyorlar. Gecen gun ev supururken seslerinin kesildigini farkettim gardolabin icine merdiven dayayip kiyafetlere tutunun asagi kayarken yakaladim :)) bu kadar da yaraticilar yaramizlikta..
oyy esin onden batiracak, sende arkasindan temizleyeceksin guzelim:)Ben hafta ici rahat egzersiz yapayim diye bugun temizlige sardim bitsin hafta ici engellemesin beni istiyorum. Esim de geldiginden beri gul dikiyo bi o balkon bi bu balkon her yeri toprak etti. Ceneside durmuyo su soylemi bu boylemi bunu getir onu gotur. Birazdan gelecegimm canlarim
Nerelerdesiniz guzeller
Bugun ki yarismanin bitmesine son 20 dakika
Bakalim bugunun birincisi kim
Menuleri paylasmayi unutmayalim canlar..
Tamam canım söz veriyorum düzenli olarak katılımlı olacağım:)canim her gun duzenli menu ve egzersiz paylasiyorsun, katilimimi da arttiracagim, sizi yari yolda birakmayacagim diyorsan liste heyecanimiza ortak ol guzelim..
ama katilimini arttiracagina ve takimi yari yolda birakmayacagina dair soz istiyoruz.
Evet xanm ya 74.3edsofi guzelim gecen hafta 73.3 kiloymussun.
Bu cuma da kilom sabit dedin canim oyuzden 73.3 olarak kaldi listede kilon canim.
74.3 kilo muydun cuma gunu, yoksa 73.3 mu?
Eger yanlislik yaptiysak bu durumu ana listede duzeltmem gerek, diger takim kaptanlarini haberdar etmem gerek.
Cevap bekliyorum canim...
Estf tatlim neden kizayim :)
Bulursun insallah
Tamam canım:) Bugün 4980 adım :)) Yeşil çay 2 bardak tatlımm:)Egzersiz ve adim icin carsamba aksamindan itibaren bildirim yaomiyoruz. Yesilcay da ictigimizi belirtmek amaciyla yaziyoruz. 2 kupadan fazla da icme canim yesilcayi
Yesil cay icildi ayrica 3335 adim yürümedim bugün piknikdeydik yarin görün siz beni iyi geceler@asyaca
Kizlar nasilsiniz naparsiniz:)
Asyaca canım 19160 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?