Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh harpy o kilitler ise yaramayali cok oldu, oglan 5.5 kiz 4 yasinda. Onlar nerelerden neler sokuyor bir bilsen. Bizim evde tv izlenmiyor aksamlari esim haric. Cizgi film filan izlenmedigi icin eve sariyorlar. Gecen gun ev supururken seslerinin kesildigini farkettim gardolabin icine merdiven dayayip kiyafetlere tutunun asagi kayarken yakaladim :)) bu kadar da yaraticilar yaramizlikta..

Yok artık yaa :)))) kıyafetlere tutunup kaymak nasıl bir fikirdirrrMaşaAllah gerçekten çok yaratıcılarrr

Nerelerdesiniz guzeller
Bugun ki yarismanin bitmesine son 20 dakika
Bakalim bugunun birincisi kim
Menuleri paylasmayi unutmayalim canlar..
Ben hafta ici rahat egzersiz yapayim diye bugun temizlige sardim bitsin hafta ici engellemesin beni istiyorum. Esim de geldiginden beri gul dikiyo bi o balkon bi bu balkon her yeri toprak etti. Ceneside durmuyo su soylemi bu boylemi bunu getir onu gotur. Birazdan gelecegimm canlarim

Kolay gesin kaptanımm :)

cok yaraticilar gercekten canim:)
Allah sana kolaylik versin..

oyy esin onden batiracak, sende arkasindan temizleyeceksin guzelim:)
hepimizin genel sorunu bu:)

canim her gun duzenli menu ve egzersiz paylasiyorsun, katilimimi da arttiracagim, sizi yari yolda birakmayacagim diyorsan liste heyecanimiza ortak ol guzelim..
ama katilimini arttiracagina ve takimi yari yolda birakmayacagina dair soz istiyoruz.
Tamam canım söz veriyorum düzenli olarak katılımlı olacağım:)

Evet xanm ya 74.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…