Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy - 150 DK- ---
CheGueveraODUL ODUL ----
melinda23-------
kitabi ------
abesle_istigal ODUL -----
sevimlicadi0 ----
Tombikminyon-------
edsofiODUL MUAF MUAF----
ddanes-------
AKovser ODUL ----
zey zey-------
Asyaca 100 JJ ----
tiffany20 ----
Ollalla ----
gogo2405 150 IAODUL 150 JJ 50 M----
MavibocukODUL ----
haeshinODUL 150 JJ------

TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]

Canim 20 dk jj mi, oyy bu hafta bomba gibi geliyorsun masallah

Günaydin kizlar güzel bir hafta gecirmenizi dilerim ♥

Oyle canm ya vallahi cok etkilendim . yasadim resmen . aynen canm allah her zorlukta olana yardim etsin . ondan gayrı kmse yok. Ondan medet umariz ona siginiriz . cok sukur
Amin canim insallah
Ebrulimmm nasılsın kuzum :)
Mavisim iyiyim sükür sen nasilsin gülüm? Pek görüsemiyoruz yogunluktan

Daha randevu falan almadim Ebrum..
8-9 haftalikken giderim heralde canim:)
Hayirli haberler alirsin insallah güzelim ♥

Gecmis olsun canim

gogo2405 ablacim prensesinin insallah hicbir seyi kalmaz bugun, cok gecmis olsun...

@melinda23 , zey zey gun kavusma gunudur, haydi donun artik aramiza, bu hafta derece alacagiz canlar...

abesle_istigal canim vardin mi evine?

asya_01 gunaydin guzelim, nasilsin bugun?

@kitabi gozlerimiz yollarda seni bekliyoruz, guzel siirlerinden yine istiyoruz.
Bu hafta takimimiz derece alacak, senden de tam destek bekliyoruz:) (seninki kadar olmasa da benden de kucuk bir deneme)

Ebrum ilk gebelikte insan cok heyecanli oluyor :)
simdi 8-9 haftalikken gideyim de kismetse kalp atislarini duyayim diyorum:)
3. 4. cocukta hic mi gidilmiyor acaba hastaneye:))

Ebrum ilk gebelikte insan cok heyecanli oluyor :)
simdi 8-9 haftalikken gideyim de kismetse kalp atislarini duyayim diyorum:)
3. 4. cocukta hic mi gidilmiyor acaba hastaneye:))
Özgem sizin orada ki doktorlarda burada ki gibi cok relax, o yüzden erken gitmeye gerek yok :))
3., 4. cocugu düsünüyormusun kiz :)

Umarım :) Annem de içiyor takipteyim ikinizi de :)))
Annen ne zamandır içiyor durumu nasıl ama onun kilosu biraz fazlaydı dimi.
İnşallah canım okula göndermedim bugün babaannesi bakacak.

Özgem sizin orada ki doktorlarda burada ki gibi cok relax, o yüzden erken gitmeye gerek yok :))
3., 4. cocugu düsünüyormusun kiz :)
Evet canim 8. haftada kalp atisini dinliyorlar, 20. haftada da detayli ultrasona yolluyorlar hoop bitti:)
Biz dusunuyoruz Ebrum 3. , 4. kac tane kismet olursa:))

Gunaydinnnn
Dun yoldaydimmmm
Eve gelince cocuklari yatir esyalari yerlestir firsatim olmadi
Pazar gunu menum
Sabah
Salata 1.5yumurta
Peynir zeytin
1dilim tbe kaymak bal cok az
Ara
3catal trilece kahvenin yaninda
Ogle
Mercimek corbasi
2minik kofte izgara
1minik tavuk parcasi
Salata
Aksam
1yerli kucuk muz
1bardak sut
Aksam yemegi yiyemedimmm acil yola ciktikkkk
Gec olduuu diyeee
Spor yok
Su 2lt

Evet canim 8. haftada kalp atisini dinliyorlar, 20. haftada da detayli ultrasona yolluyorlar hoop bitti:)
Biz dusunuyoruz Ebrum 3. , 4. kac tane kismet olursa:))
Allah gönlünüze göre versin kuzum, akin pasa yasadi bir sürü kardesi olacak insallah :)
Canlarim benim icin uyku vakti yarina gorusmek uzere insallah
Hepiniz seviliyorsunuz
Allah rahatlik versin canim ♥

yani yaptığı görgüsüzlüktü eşimin iş durumları zaten 3 aydır sıkıntılı durumumuz ortada,terbiyesiz ya

kızlar günaydın ilaç raorlarım onaylanmadığı için sabah hastaneye gittim dr la işim yoktu sadece kağıt üzerindeki işlemler gerekti dr um beni görür görmez sekretere kan testi iste dedi dondum sekreter zaten gebe hocam dedi dr um sen iste dedi ultrason falan da yapmadı sonuç öğleden sonra çıkacak acaba neden öyle tepki verdi adam o beni cumaya çağarmıştı benim bugün gidişim tamamen evrak içindi umarım aklını kurcalayan bişey yoktur adamın

aslında randevum cuma günü ama işte bugün de gittim kan istedi tedirgin oldum biraz.bugün sabahta bulantıyla uyandım.kahvaltı bile edemedim büyük bardak süt içiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…