İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | ||
CheGuevera | ODUL | ODUL | - | - | - | - | |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | - | - | |
sevimlicadi0 | - | - | - | - | |||
Tombikminyon | - | - | - | - | - | - | - |
edsofi | ODUL | MUAF | - | - | - | - | |
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | ODUL | - | - | - | - | ||
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
Asyaca | - | - | - | - | |||
tiffany20 | - | - | - | - | |||
Ollalla | - | - | - | - | |||
gogo2405 | ODUL | 150 JJ 50 M | - | - | - | - | |
Mavibocuk | ODUL | - | - | - | - | ||
haeshin | ODUL 150 JJ | - | - | - | - | - | - |
Canim 20 dk jj mi, oyy bu hafta bomba gibi geliyorsun masallahMenüm
Kahvaltı
Yok
Öğlen 3 tane etsiz çiğ köfte ayran iki tane kornişon turşu
Ara nescafe
1 portakal
Akşam iki kaşık pilav bolca salata
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
15 bin adım
20 dakika jumping jack
150 mekik
100 ip atlama
Amin canim insallahOyle canm ya vallahi cok etkilendim . yasadim resmen . aynen canm allah her zorlukta olana yardim etsin . ondan gayrı kmse yok. Ondan medet umariz ona siginiriz . cok sukur
Mavisim iyiyim sükür sen nasilsin gülüm? Pek görüsemiyoruz yogunluktanEbrulimmm nasılsın kuzum :)
Hayirli haberler alirsin insallah güzelim ♥Daha randevu falan almadim Ebrum..
8-9 haftalikken giderim heralde canim:)
Gecmis olsun canimSelam herkese çok giremedim kaç gündür.. Annem geldi hastayız diye o hasta oldutansiyonu fırladı sabah elim ayağımıza karıştı 21 tansiyon gördüm ben şok oldum.. Fenalaştı falan tekrar olursa hemen hastaneye götüreceğiz..
Onun dışında diyet formatına bugün döndüm sonunda.. Bu akşam menüm bomba gibi geliyor.Asyaca dün 2 yeşil çay içtim. Listeyi görmedim eksik kalmayayım. Adım yarışmasına gelince ilk fırsatta katılcam kısmetse. İşte o gün @CheGuevera bile korksun benden
Evet Can'ım elma yağ yakmaya yardımcı oluyor..
Canım çok sağol sorduğun içinyeminle kocam beni bu kadar merak etmiyor.. Ben iyileştim çok şükür. Kızım ishaldi kaç gündür. İsal bitti ertesi gün kabız oldu ağlaya ağlaya yaptı az önce Nasıl bir bünyedir anlayamıyorum ki...
Sen nasılsın? Kolaylayabildin mi? Ufaklık alışkımı yeni odasına :)
Ayy Can'ım hayırlara vesile olsun..tersi çıksın inşalla.. Çok korkunç bir rüyaymış . Dişin Nasıl oldu? Çok az besleniyorsun hala..
Peki bu tempoda kilonu Nasıl koruyorsun hayatımsana tavsiyem Çekmece kilitlerinden al çok kullanmadığın Çekmece'leri şeffaf bantla bantla.. (Maliyeti düşürmek için..) çok kullanmafığn odaların kapılarını kapalı tut. Başka türlü baş edilmez bu küçük canavarlarla.. Bi tane de bende var ondan biliyorum.
Ebrum ilk gebelikte insan cok heyecanli oluyor :)Günaydin kizlar güzel bir hafta gecirmenizi dilerim ♥
Amin canim insallah
Mavisim iyiyim sükür sen nasilsin gülüm? Pek görüsemiyoruz yogunluktan
Hayirli haberler alirsin insallah güzelim ♥
Gecmis olsun canim
Özgem sizin orada ki doktorlarda burada ki gibi cok relax, o yüzden erken gitmeye gerek yok :))Ebrum ilk gebelikte insan cok heyecanli oluyor :)
simdi 8-9 haftalikken gideyim de kismetse kalp atislarini duyayim diyorum:)
3. 4. cocukta hic mi gidilmiyor acaba hastaneye:))
Saol canim, maalesef oyle :))cok yaraticilar gercekten canim:)
Allah sana kolaylik versin..
oyy esin onden batiracak, sende arkasindan temizleyeceksin guzelim:)
hepimizin genel sorunu bu:)
Olur canim niye olmasinnben ipsiz atlasam olurmu ????? en azin dan atlarim ipsizde olsa
Annen ne zamandır içiyor durumu nasıl ama onun kilosu biraz fazlaydı dimi.Umarım :) Annem de içiyor takipteyim ikinizi de :)))
İnşallah canım okula göndermedim bugün babaannesi bakacak.gogo2405 ablacim prensesinin insallah hicbir seyi kalmaz bugun, cok gecmis olsun...
@melinda23 ,zey zey gun kavusma gunudur, haydi donun artik aramiza, bu hafta derece alacagiz canlar...
abesle_istigal canim vardin mi evine?
asya_01 gunaydin guzelim, nasilsin bugun?
@kitabi gozlerimiz yollarda seni bekliyoruz, guzel siirlerinden yine istiyoruz.
Bu hafta takimimiz derece alacak, senden de tam destek bekliyoruz:) (seninki kadar olmasa da benden de kucuk bir deneme)
Evet canim 8. haftada kalp atisini dinliyorlar, 20. haftada da detayli ultrasona yolluyorlar hoop bitti:)Özgem sizin orada ki doktorlarda burada ki gibi cok relax, o yüzden erken gitmeye gerek yok :))
3., 4. cocugu düsünüyormusun kiz :)
babannesi iyi eder onu ablam, merak etme sen:)Annen ne zamandır içiyor durumu nasıl ama onun kilosu biraz fazlaydı dimi.
İnşallah canım okula göndermedim bugün babaannesi bakacak.
Allah gönlünüze göre versin kuzum, akin pasa yasadi bir sürü kardesi olacak insallah :)Evet canim 8. haftada kalp atisini dinliyorlar, 20. haftada da detayli ultrasona yolluyorlar hoop bitti:)
Biz dusunuyoruz Ebrum 3. , 4. kac tane kismet olursa:))
Allah rahatlik versin canim ♥Canlarim benim icin uyku vakti yarina gorusmek uzere insallah
Hepiniz seviliyorsunuz
Ahh ozgem 2.cocuktan sonra inan 3-4 cocuk dusuncesi rafa kalkiyor :))Evet canim 8. haftada kalp atisini dinliyorlar, 20. haftada da detayli ultrasona yolluyorlar hoop bitti:)
Biz dusunuyoruz Ebrum 3. , 4. kac tane kismet olursa:))
yani yaptığı görgüsüzlüktü eşimin iş durumları zaten 3 aydır sıkıntılı durumumuz ortada,terbiyesiz yaSakin ol tatlim herkesin aile icinde bole puruz insanlar var bunlarda bizim sinavimiz sabir canm . yani gorumce bu atilmioda esinin kardesi malsef . az daha dayan canm gidecekmis nasil olsa . benmde vardi basimda biz bosanioduk remen iftiralarindan . ewimi mesken etmisti kendine. Ama gun oldu devran dondü . benden izin almafan ewe gelemez . abiside benden izinsiz cagiramaz . ben cok sabrettim sende sabret coxugun oldumu daha cok borun otecek emin ol :) sabir :)
aslında randevum cuma günü ama işte bugün de gittim kan istedi tedirgin oldum biraz.bugün sabahta bulantıyla uyandım.kahvaltı bile edemedim büyük bardak süt içiyorum şimdiVardı Can'ım tansiyon hastası bol su içmesi lazım gel gelelim cuma bize gelirken yolda tuvalete gelmesinmiş diye su içmeden çıkmış buraya gelince düzeni bozuldu tabi, 3 günü öyle az suyla geçirince birden fırladı.. Yatıyor hala.. Suyunu da içti bol bol ama yine de çok hareket edince yükselmeye başlıyor inşallah yarına düzelir Tamamen.
Kızım bu insanlar neden hergün sana geliyor Allah aşkına? Eşine söyle özellikle ailesine söylesin Asya misafir ağırlayacak durumda değil diye.. Benim görümcem de yemek konusunda çok cinstirbize ne Zaman gelse hiç bişey yemezdi, es kaza bişey beğenirse de kayınvalidem beğenmemiştir o öyle şeyler yemez kesin aç kalmıştır ondan yemiştir der hepsi başka deli yaa 5 çeşit yemek yapsam 2sini anca yer diğerlerini yemediğini de tekrar tekrar söyler neden yaptın der gibi sanki ondan başka yemek yiyen yok, sanki herkes sadece karbonhidratla beslenmek zorundaymış gibi.. Ayy damarıma bastın galiba asyacığım sen bakma onlara hepsini aynı kalıpta dökmüşler. Herkesin başına en az 1 tane düşecek kadar.
Onu bırak bakem başladı mı bulantılar ne Zaman doktor randevusu? Kaç gün var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?