Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Korkma canım kaça katladığına bakacaktır iyi olur.

Korkma canım kaça katladığına bakacaktır iyi olur.
gülüm beni görür görmez direk istedi bide beni görüşü tamamen tesadüftü randevum cuma günü benim.çarçamba günü 371 di bunu kaça katlaması lazım sen az çok anlıyosun diye soruyorum gülüm,2 günde 1 mi katlıyordu 1 günde 2 ye mi katlıyordu kafam çorba

tesekkurler InsaAllah sabirsizlikla o gunu bekliyorum

Gün aşırı ikiye katlıyor canım cuma 750 civarı pazar 1500 civarı salı 3000 civarı olması lazım. Ultrasonda bakacakmı.
Gü nay dınnnn

Kızlar mutlu haftalar güzel günlerrr bizim olsun

Çok şükür döndüm artık düzenli buralardayımmm

Şimdi işteyim

Nasılsınız ?
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın.

Günaydınnnnn
Keyifli, bol eksili bir hafta olur inşaAllah

Annen ne zamandır içiyor durumu nasıl ama onun kilosu biraz fazlaydı dimi.

İnşallah canım okula göndermedim bugün babaannesi bakacak.

Tam bilmiyorum ablam ama 10 günü geçti sanırım, evet bir de kilosu 90-dı, günlük 200-300 gr gidiyor :))

Günaydın canım.. Bir sorun yoktur inşaAllah canım

Gü nay dınnnn

Kızlar mutlu haftalar güzel günlerrr bizim olsun

Çok şükür döndüm artık düzenli buralardayımmm

Şimdi işteyim

Nasılsınız ?

Hoşgeldinnnnnn
Ben iyi sayılırımm.. Sen nasılsınn canım ?

Günaydın kuzularım :) herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum..

Derya_idil

Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir. (Che Guevara)

Ne güzel bir söz :)

Cinken Alaaddin olmuş resmen :) ahhh ah ben de böyle bir değişim geçirmiştim ama şimdi o zamanki başlangıç kilomdan bile fazlayım ;(

Abaaaw kaptanım bilmediğim yerden sormuş

Ebrum ilk gebelikte insan cok heyecanli oluyor :)
simdi 8-9 haftalikken gideyim de kismetse kalp atislarini duyayim diyorum:)
3. 4. cocukta hic mi gidilmiyor acaba hastaneye:))

4. Çocuktan sonrası yürüyerek çıkıyormuş zaten

Evet canim 8. haftada kalp atisini dinliyorlar, 20. haftada da detayli ultrasona yolluyorlar hoop bitti:)
Biz dusunuyoruz Ebrum 3. , 4. kac tane kismet olursa:))

Kaptan bu yapar.. Bu kilolar olmasa ben de 3. Düşünüyordum ama hem maddi hem de manevi olarak tükendim canım ondan vazgeçtim.

Ahh ozgem 2.cocuktan sonra inan 3-4 cocuk dusuncesi rafa kalkiyor :))

İşte aynen öyle oldu bana da :)

Gelmişken bakılsın istemiştir Can'ım tasalanma gözünden mi anlayacak bi aksilik olduğunu.. :)

aslında randevum cuma günü ama işte bugün de gittim kan istedi tedirgin oldum biraz.bugün sabahta bulantıyla uyandım.kahvaltı bile edemedim büyük bardak süt içiyorum şimdi

Bulantılarrrrr iyidir. Bebeğinin kalbi atıyor demek bu...

Günaydın hanımlar. Güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile ben haftaya süper başladım. 1 aaydır uğraştığım sunumumdan tam not aldım ve üzerimden koca bir yük gitti. Streasten öyle bir başım ağrıdıki dayanamayıp sunumu yapıp çıktım okuldan. Şimdi eve gidiyorum sonra yine spora.

hello babyler napıosnuzzz sekertoslarımmm hafta sonu gelemedım tlfn ft. 200 tl gelınce turkcelle bi iantlasma odemicem indirim yapın bn kotamı aşmadm die bir çirkefleştim onlar bana olumlu donus yapana kadr odememe kararı aldm 125 tlden 1 kurus fazla vermicem kafaı yemişler sanki darphaneyiz anasını satim kafalarına göre bi reklamlara üye etmişler40 tl ordan artmıs snra bılmem neye yanlıslıkla basmıssam dahi üye olmusum bsylere 25 tl de ole banane canım odemek zorunda dılım nese ole ıste bakalm ne zamn odıcem kıme kakalarsak modundalar kiminle dans ettiklerini bilmio paçozlar neyse menüme dönüyorum

Gün aşırı ikiye katlıyor canım cuma 750 civarı pazar 1500 civarı salı 3000 civarı olması lazım. Ultrasonda bakacakmı.

Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın.
sabah bakmadı ama kan sonucundan sonra ben bir bakmasını isticem gülüm ozaman bugün yine 2 bin üstü çıkması lazım inş artmıştır bu kadar

bulantım var kuzum ama ötekinde de vardı da kalbi atmıyordu,hayırlısıyla duyabilseydim kalp atışını içim rahat edicek yaa

c.tesi
sabah
ekmek
peynır az bsy
domates
zeytin

öğlen 5 ızgara köfte ama köfteler minikti
salata
ayran

aksam
tavuk
salata
ayran

spor yok
su 1 lt civarı

kaçamagım olmadı kacamagı pazar yaptm

pazar

peynir
tereyaglı yumurta 1 tane
domates
salatalık
1 ççay kasıgı dogal böğürtlen reçeli

öğlen
mc donalds tavuklu hamburger ayran ama patates kızartması yemedim yarı kacamak

ara
kızın balık krakeri 4-5 tane

aksam
z.yaglı kabak yemeği 4 y.k
2y.k yogurt

spor
50 yarım mekik
25 kız şınavı
150 ip atlama
15 ters mekik
10 dkka bacak hareketi
bide gezdgm için 10 bin küsür adım

su 1 lt falan

geçmişe dönüyorum

Dalgın falandır kuzum sakin ol

canım geçmiş olsun kesiksiz almış dr dişini çok sevindim

aa özgem ne güzel düşünmüşsün mektup olayıını şaşırmış eniştemiz cok keyflı olmusturrr

vanım nie öle oldun nese toparlamssndr umarım bazen bndede ole keyfsızlık oluyor

Menüm
Sabah
Omlet

Ara
Nescafe

Ara
Yeşil çay

Öğlen
Et sote

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Karnıbahar

Ara
Mistik
Soda

2 litre su:)
10000 adım 100 ip atlama:)

menü cok guzel tebrik ederm iyide yürümüşssn bravo

menü cok iyi bravo sporda basarılı tebrık ederm

tiffanycm tebrık ederm menu basarılı her zamnki gibi

@Asyaca sekerim 10188 adim
Iyi geceler kizceler

abla yürüüü kim tutar seni eski yarısmcılardan kim kalmıs

Sabah:
Sucuklu yumurta
Yesillik
Peynir
Oglen:
Turk kahvesi
Aksam
Biber kavurmasi
Odul ogunu:tereyagli patlamis misir
Su:2lt
Spor: yok
Canlarim gelicem sonuclari hazirliycam yarim saat 1 saate musait olurum kactim ben

menü basarılı ama tereyaglı patlamıs mısır hiç duymadım

@Asyaca geç kaldım 19743 adım

oo afern sana masallah vallahiii

smödılık bu kadr alıntıladm yemege gidicem devamı snra daha 40 sayfa var

günaydın canım.. sonuna kadar haklısın.. takımdan uzak kaldıkça diyet modundan da uzaklaşıyor insan.. eşimin sınavları bitince farklı bir durum oluştu, bu defa da gezmelere costuk hep beraber, birde misafir fln haftasonu.. pc yi açmadım bile.. takım içinde kötü oluyor haliyle.. bu hafta da - göremez veya gelemezsem ayrılırım canım.. herkes için en uygunu bu olur..

Nereye ayriliyorsun kiz sen? Pes etmek en kolay yol. Senin aksine elimden geldigince gelmeye calisacagim, misafir telasimi atlatayim daha cok aranizda olacagim demen gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…