Korkma canım kaça katladığına bakacaktır iyi olur.kızlar günaydın ilaç raorlarım onaylanmadığı için sabah hastaneye gittim dr la işim yoktu sadece kağıt üzerindeki işlemler gerekti dr um beni görür görmez sekretere kan testi iste dedidondum sekreter zaten gebe hocam dedi dr um sen iste dedi ultrason falan da yapmadı sonuç öğleden sonra çıkacak acaba neden öyle tepki verdi adam o beni cumaya çağarmıştı benim bugün gidişim tamamen evrak içindi umarım aklını kurcalayan bişey yoktur adamın
gülüm beni görür görmez direk istedi bide beni görüşü tamamen tesadüftü randevum cuma günü benim.çarçamba günü 371 di bunu kaça katlaması lazım sen az çok anlıyosun diye soruyorum gülüm,2 günde 1 mi katlıyordu 1 günde 2 ye mi katlıyordu kafam çorbaKorkma canım kaça katladığına bakacaktır iyi olur.
tesekkurler InsaAllah sabirsizlikla o gunu bekliyorumdiyet ve egzersize sIkI bir baslangic yaptin guzelim:)
gelinligin icinde kugu gibi olacaksin insallah:)
okuyup ufleyelim seni kuzum:))
tebrikler canlar, ohh ayaginiza kuvvet:)
ol guzelim, ol bir tanem, ol canimin ici:)
insallah gulum Allah utandirmasin...
sen nasilsin canim, bir sonraki kontrolun ne zaman?
olur canim , sanki ip varmis gibi ipsiz atlayabilirsin..
ohh yuru Deryammm :)
regliden dolayi birazcik arti olur kilonda guzelim ama regli bitince kiloda gider:)
Gün aşırı ikiye katlıyor canım cuma 750 civarı pazar 1500 civarı salı 3000 civarı olması lazım. Ultrasonda bakacakmı.gülüm beni görür görmez direk istedi bide beni görüşü tamamen tesadüftü randevum cuma günü benim.çarçamba günü 371 di bunu kaça katlaması lazım sen az çok anlıyosun diye soruyorum gülüm,2 günde 1 mi katlıyordu 1 günde 2 ye mi katlıyordu kafam çorba
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın.Gü nay dınnnn
Kızlar mutlu haftalar güzel günlerrr bizim olsun
Çok şükür döndüm artık düzenli buralardayımmm
Şimdi işteyim
Nasılsınız ?
Annen ne zamandır içiyor durumu nasıl ama onun kilosu biraz fazlaydı dimi.
İnşallah canım okula göndermedim bugün babaannesi bakacak.
kızlar günaydın ilaç raorlarım onaylanmadığı için sabah hastaneye gittim dr la işim yoktu sadece kağıt üzerindeki işlemler gerekti dr um beni görür görmez sekretere kan testi iste dedidondum sekreter zaten gebe hocam dedi dr um sen iste dedi ultrason falan da yapmadı sonuç öğleden sonra çıkacak acaba neden öyle tepki verdi adam o beni cumaya çağarmıştı benim bugün gidişim tamamen evrak içindi umarım aklını kurcalayan bişey yoktur adamın
Gü nay dınnnn
Kızlar mutlu haftalar güzel günlerrr bizim olsun
Çok şükür döndüm artık düzenli buralardayımmm
Şimdi işteyim
Nasılsınız ?
]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - 150 DK - - - - CheGuevera ODUL ODUL - - - - melinda23 - - - - - - - kitabi - - - - - - abesle_istigal ODUL - - - - - sevimlicadi0 - - - - Tombikminyon - - - - - - - edsofi ODUL MUAF MUAF - - - - ddanes - - - - - - - AKovser ODUL - - - - zey zey - - - - - - - Asyaca 100 JJ - - - - tiffany20 - - - - Ollalla - - - - gogo2405 150 IA ODUL 150 JJ 50 M - - - - Mavibocuk ODUL - - - - haeshin ODUL 150 JJ - - - - - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
Ebrum ilk gebelikte insan cok heyecanli oluyor :)
simdi 8-9 haftalikken gideyim de kismetse kalp atislarini duyayim diyorum:)
3. 4. cocukta hic mi gidilmiyor acaba hastaneye:))
Evet canim 8. haftada kalp atisini dinliyorlar, 20. haftada da detayli ultrasona yolluyorlar hoop bitti:)
Biz dusunuyoruz Ebrum 3. , 4. kac tane kismet olursa:))
Ahh ozgem 2.cocuktan sonra inan 3-4 cocuk dusuncesi rafa kalkiyor :))
kızlar günaydın ilaç raorlarım onaylanmadığı için sabah hastaneye gittim dr la işim yoktu sadece kağıt üzerindeki işlemler gerekti dr um beni görür görmez sekretere kan testi iste dedidondum sekreter zaten gebe hocam dedi dr um sen iste dedi ultrason falan da yapmadı sonuç öğleden sonra çıkacak acaba neden öyle tepki verdi adam o beni cumaya çağarmıştı benim bugün gidişim tamamen evrak içindi umarım aklını kurcalayan bişey yoktur adamın
aslında randevum cuma günü ama işte bugün de gittim kan istedi tedirgin oldum biraz.bugün sabahta bulantıyla uyandım.kahvaltı bile edemedim büyük bardak süt içiyorum şimdi
sabah bakmadı ama kan sonucundan sonra ben bir bakmasını isticem gülüm ozaman bugün yine 2 bin üstü çıkması lazım inş artmıştır bu kadarGün aşırı ikiye katlıyor canım cuma 750 civarı pazar 1500 civarı salı 3000 civarı olması lazım. Ultrasonda bakacakmı.
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın.
bulantım var kuzum ama ötekinde de vardı da kalbi atmıyordu,hayırlısıyla duyabilseydim kalp atışını içim rahat edicek yaaGünaydın kuzularım :) herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum..
Ne güzel bir söz :)
Cinken Alaaddin olmuş resmen :) ahhh ah ben de böyle bir değişim geçirmiştim ama şimdi o zamanki başlangıç kilomdan bile fazlayım ;(
Abaaaw kaptanım bilmediğim yerden sormuş
4. Çocuktan sonrası yürüyerek çıkıyormuş zaten
Kaptan bu yapar.. Bu kilolar olmasa ben de 3. Düşünüyordum ama hem maddi hem de manevi olarak tükendim canım ondan vazgeçtim.
İşte aynen öyle oldu bana da :)
Gelmişken bakılsın istemiştir Can'ım tasalanma gözünden mi anlayacak bi aksilik olduğunu.. :)
Bulantılarrrrr iyidir. Bebeğinin kalbi atıyor demek bu...
Dalgın falandır kuzum sakin olgülüm beni görür görmez direk istedi bide beni görüşü tamamen tesadüftü randevum cuma günü benim.çarçamba günü 371 di bunu kaça katlaması lazım sen az çok anlıyosun diye soruyorum gülüm,2 günde 1 mi katlıyordu 1 günde 2 ye mi katlıyordu kafam çorba
Canlar cok baski yapti yaw acimadi tabi lokal uyusturdu . ilk oturdu konustu neler hissedicegimi faln 2 dkkada aldi . kocaman bisi cikti .dikise gerek kalmadi . suan agrim var 24 saatte bisi yemek yok . arasina bisi kacmamasi lazim ilac vermedi agri kesci icersin dedi . bu hafta muaf olayim ole istedigim gibi icip beslenemicem . zaten bi sislik sorun yasamak istemiorum . uyusukluk gecmeden agri kesici ictim . 2 kisiyle gittim cocukta benleydi . tam kapidan girioduk bi döndüm baktimki esimde gelmis sok oldum . iyi oldu gelmesi :) varligi yetti :)
Canim pilates reformer makinasi icin ekstra bir para odemesi yapma.
Zaten pilates yaparken ayni kaslari calistiriyorsun ki sen pilates yapiyorsun.
Bolgesel kilo verme diye bir sey yok guzelim, kiloyu orantili olarak tum vucuttan kaybedersin.
Bu makinanin buyuk bir marifeti yok canim, mucize bekleme, para tuzagi...
Sagol Demetim, toparladin mi evi?
Canim bir mektubun icine gebelik testini koydum, birde bahce duzenlemesiyle ilgili bir reklami koydum.
Aksam is cikis saatinde oglanla bahcede onu bekledik, o gelince aa mektup gelmis dedik, kapiya ilistirmistim:)
Bir acti, reklami okudu sonrada gebelik testini reklma olarak mi koymuslar dedi:)
Yani hediye urun gibi bisey sandi, bikac saniye sonra dank etti:))
Sonrada inanmadi saka yapiyorsun 1 nisan diye dedi:)
Iyi bari ablacim, bu hafta dinlenebildigin kadar dinlen:)
Ne guzeller :)
Canlar ben şu an dağılmış durumdayım, 12 şehidimiz var, onlara mı üzüleyim, nişanlımımı düşüneyim çok kötüyüm gerçektenNişanlım sınırda değil ama çok uzakta da değil, durumlar da hiç iyi değil Allah yardımcıları olsun ne diyeyim
canım şehitlerimzn mekanı cennet olsun allah tüm askerlemizi korusun inş.
@Asyaca canım 6400 adım, daha da yürüyecek takatim yok bugün, yeşilçay da içmedim, bir şey içecek halde de değilim
Menümü toparlayamıyorum kafamda, biraz sakinleşirsem gece uğrayıp yazarım..
Menüm
Sabah
Omlet
Ara
Nescafe
Ara
Yeşil çay
Öğlen
Et sote
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Karnıbahar
Ara
Mistik
Soda
2 litre su:)
10000 adım 100 ip atlama:)
@Asyaca
Kahvalti - 1 adet portakal,1 adet kivi, 1 fincan yesil cay esliginde 7 hurma.
Ogle - Haslanmis tavuk
Ara - 1kase yogurt
Aksam - Yesil mercimek corbasi+salata
Ilaveten
1 adet limon
2 litre su
4 fincan yesil cay
1 bardak soda
10.000 adim
Jillian Michaels 30 day shred level 2\7 gunumdeyim.
Bugünkü menüm
Sabah 11:00
1 kk peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık biber
şekersiz çay
4 adet zeytin
2 adet haşlanmış yumurta
Ara
1 adet elma
Öğle 15:30
fırında tavuk
yoğurt
1 dilim ekmek
brokoli
salata
yayla çorbası
Su 2 litre
pilates
Ara
yeşil çay
su 2 litre
pilates
Sabah:
Sucuklu yumurta
Yesillik
Peynir
Oglen:
Turk kahvesi
Aksam
Biber kavurmasi
Odul ogunu:tereyagli patlamis misir
Su:2lt
Spor: yok
Canlarim gelicem sonuclari hazirliycam yarim saat 1 saate musait olurum kactim ben
@Asyaca geç kaldım 19743 adım
günaydın canım.. sonuna kadar haklısın.. takımdan uzak kaldıkça diyet modundan da uzaklaşıyor insan.. eşimin sınavları bitince farklı bir durum oluştu, bu defa da gezmelere costuk hep beraber, birde misafir fln haftasonu.. pc yi açmadım bile.. takım içinde kötü oluyor haliyle.. bu hafta da - göremez veya gelemezsem ayrılırım canım.. herkes için en uygunu bu olur..D ddanes nerelerdesin guzelim? Takima hic ugramiyorsun, esinin sinavida bitti diye hatirliyorum.Takimdan uzak kaldikca kilo vermek zorlasiyor.Takima ugramadigindan menu ve egzersizlerini de goremiyoruz.
Cuma bildirimine arti ile geldigimizde de tum takimimizin sonucu etkileniyor.Yoksa diyetten vaz mi gectin canim?
@haeshin Busem misafirlerini yolculadin mi, ozledik amazonum :)
Harpy senide merak ettim canim, iyi misin?
@abesle_istigal canim iyi yolculuklar:)
@edsofi sen nasil oldun canim?
asya_01 dinlenebildin mi gulum?
Derya_idil sen attin mi yorgunlugunu guzelim?
@melinda23 nerelerdesin kuzum, gozlerimiz forumda:)
zey zey nasilsin canim?
gogo2405 gonca ablam orgun bitti mi, bir resim atsanda gozumuz gonlumuz acilsa:)
@sevimlicadi0 dinlendin mi guzelim,dugunde iltifatlar gelmistir:)
@tiffany20 sagligin keyfin nasil canim?
Dahlia_ ve O Ollalla azeri guzellerimiz iyi misiniz?
@betusi canim gelecektin takima bekliyoruz:)
@D3S1R3 @Mavibocuk @Asyaca veE-brulim kaptanlarim nasilsiniz guzeller:)
@kitabi nasilsin , diyet nasil gidiyor canim?
Nereye ayriliyorsun kiz sen? Pes etmek en kolay yol. Senin aksine elimden geldigince gelmeye calisacagim, misafir telasimi atlatayim daha cok aranizda olacagim demen gerekiyor :)günaydın canım.. sonuna kadar haklısın.. takımdan uzak kaldıkça diyet modundan da uzaklaşıyor insan.. eşimin sınavları bitince farklı bir durum oluştu, bu defa da gezmelere costuk hep beraber, birde misafir fln haftasonu.. pc yi açmadım bile.. takım içinde kötü oluyor haliyle.. bu hafta da - göremez veya gelemezsem ayrılırım canım.. herkes için en uygunu bu olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?