- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
20 dak. bisiklet 20 dak. koşu bandı 20. bisiklete benzer bir harekett geri kalan 30 dak. da kol, bacak ve karın çaşışıyorumCan'ım fitnesde tam olarak ne yapıyorsun bilmiyorum ama 1 saatin üzerinde vücut kas yakmaya başlıyor günlük 1 saatten fazla spor yapmak çok doğru değil. İstersen bir araştır..
Ooo biz şimdiden kaybettikSabah 6 ta uyanacağım işe gideceğim yarın ne yapacaksınız acaba çok merak ediyorum ip atlaya atlaya gideceğim işe hemde ev ve iş arası 1.5 km bunun birde dönüşü var birde 8saat iş yeri var iş inada bindi eve gelince de Leslie var
Geçmiş olsun canım@Asyaca geciktim kusura bakma lütfen. Anca 1000 adım atmışım bugün. Yeşilçayda içmedim. Kızım ateşlendi. Benim gün vardı kızımında arkadaşının doğumgünü kutlaması vardı sabahtan hafif kırgın gibiydi kutlamaya gitme evde dinlen dedim dinlemedi sıpa bizi almaya geldiklerinde ateşi vardı onla uğraştım bitki çayları falan soğuk uygulama derken az önce şurup içirdim uyuyo artık düştü ateşi neyseki.
Menümü yazayım cezaları yarın yaparım inşallah.
Sabah 1 yumurta çerez domates salatalık peynir zeytin çay
Üstüne sade kahve
Öğleden sonra 1 lahmacun yeşillik
5-6 yaprak sarma sütlü bi tatlı vardı yarım dilim
Çay bol bol limonlu
Akşam 1 avuç çerez yedim
Su 2 lt anca olmuştur belki daha azdır
Spor hiç yok
Yarın yürüyüş+mekikmiydi kaptanım @Asyaca
Sen içini ferah tut Allahın izniyle herşey yolundadır İnşallahkızlar günaydın ilaç raorlarım onaylanmadığı için sabah hastaneye gittim dr la işim yoktu sadece kağıt üzerindeki işlemler gerekti dr um beni görür görmez sekretere kan testi iste dedidondum sekreter zaten gebe hocam dedi dr um sen iste dedi ultrason falan da yapmadı sonuç öğleden sonra çıkacak acaba neden öyle tepki verdi adam o beni cumaya çağarmıştı benim bugün gidişim tamamen evrak içindi umarım aklını kurcalayan bişey yoktur adamın
Çok şükür canım sen?Gü nay dınnnn
Kızlar mutlu haftalar güzel günlerrr bizim olsun
Çok şükür döndüm artık düzenli buralardayımmm
Şimdi işteyim
Nasılsınız ?
inşallahh gülüm20 dak. bisiklet 20 dak. koşu bandı 20. bisiklete benzer bir harekett geri kalan 30 dak. da kol, bacak ve karın çaşışıyorum
Ooo biz şimdiden kaybettik
Geçmiş olsun canım
Sen içini ferah tut Allahın izniyle herşey yolundadır İnşallah
Çok şükür canım sen?
Canm sen aveaya gec :) sabit cok guzel faturali paketler varhello babyler napıosnuzzz sekertoslarımmm hafta sonu gelemedım tlfn ft. 200 tl gelınce turkcelle bi iantlasma odemicem indirim yapın bn kotamı aşmadm die bir çirkefleştim onlar bana olumlu donus yapana kadr odememe kararı aldm 125 tlden 1 kurus fazla vermicem kafaı yemişler sanki darphaneyiz anasını satim kafalarına göre bi reklamlara üye etmişler40 tl ordan artmıs snra bılmem neye yanlıslıkla basmıssam dahi üye olmusum bsylere 25 tl de ole banane canım odemek zorunda dılım nese ole ıste bakalm ne zamn odıcem kıme kakalarsak modundalar kiminle dans ettiklerini bilmio paçozlarneyse menüme dönüyorum
Canm nie bu kadar sitres yapiosun ki. Bosuna sitrese bagladin . hersey olcagina varir bitanem rbbim ne isterse o olur bunun inancinda olan biri olarak cok telaslisin . rabbim hayrlisi nasip etsin. lutfen uzme kendini artik. resmen sevinemedin bile daha yaw telastan stresten . sinav yaratma tatlim kendi kendine . inancini kaybediyorsun. Rabbime dua et ve oluruna birak yeter canmsabah bakmadı ama kan sonucundan sonra ben bir bakmasını isticem gülüm ozaman bugün yine 2 bin üstü çıkması lazım inş artmıştır bu kadar
canım haklısın da bende yani bi o bi bu derken günler geçiyor gelemiyorum.. ya kendimi suçlu hissediyorum böyle de.. hani kuralları takmıyormuşum gibi oluyor.. telefonumun hafızasını boşaltabildik bu haftasonu,.. kk ya telden girebilirsem sorun kalmayacak asılnda..Nereye ayriliyorsun kiz sen? Pes etmek en kolay yol. Senin aksine elimden geldigince gelmeye calisacagim, misafir telasimi atlatayim daha cok aranizda olacagim demen gerekiyor :)
ayy doğru diyosun vallahi gülüm sürekli bir tedirginlik çıkarıyorum kendime pimpirikli oldum çıktım yaaCanm sen aveaya gec :) sabit cok guzel faturali paketler var
Canm nie bu kadar sitres yapiosun ki. Bosuna sitrese bagladin . hersey olcagina varir bitanem rbbim ne isterse o olur bunun inancinda olan biri olarak cok telaslisin . rabbim hayrlisi nasip etsin. lutfen uzme kendini artik. resmen sevinemedin bile daha yaw telastan stresten . sinav yaratma tatlim kendi kendine . inancini kaybediyorsun. Rabbime dua et ve oluruna birak yeter canm
Gor bak nasil hrrsey guzel gidecek :)
canım bu liste nedir? günlük yeşil çay miktarıysa ben hergün 2 fincan içiyorum..
[tr][td]4. Takım 461.Etap Başlangıcı Yeşil Çay Tablosu[/td][/tr][tr][/tr] [tr][td]@haeshin[/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td]@betusi [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]@gogo2405[/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]
zey zey [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] tiffany20 [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] D ddanes [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td]@Harpy[/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] edsofi [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td]@kitabi[/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] O Ollalla [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr] [tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
200 tl yi gectim 125 de cok bence, güzel kampanyalar var 50 tl ye her yöne bedava + internet.hello babyler napıosnuzzz sekertoslarımmm hafta sonu gelemedım tlfn ft. 200 tl gelınce turkcelle bi iantlasma odemicem indirim yapın bn kotamı aşmadm die bir çirkefleştim onlar bana olumlu donus yapana kadr odememe kararı aldm 125 tlden 1 kurus fazla vermicem kafaı yemişler sanki darphaneyiz anasını satim kafalarına göre bi reklamlara üye etmişler40 tl ordan artmıs snra bılmem neye yanlıslıkla basmıssam dahi üye olmusum bsylere 25 tl de ole banane canım odemek zorunda dılım nese ole ıste bakalm ne zamn odıcem kıme kakalarsak modundalar kiminle dans ettiklerini bilmio paçozlarneyse menüme dönüyorum
Hepimizin isi gücü oluyor ona yapacak bir sey yok :) Hadi insallah telefondan girme isi olur, o zaman daha cok görürüz seni aramizda .)canım haklısın da bende yani bi o bi bu derken günler geçiyor gelemiyorum.. ya kendimi suçlu hissediyorum böyle de.. hani kuralları takmıyormuşum gibi oluyor.. telefonumun hafızasını boşaltabildik bu haftasonu,.. kk ya telden girebilirsem sorun kalmayacak asılnda..
Pirpirikli olmak hem seni yorar hemde sinav yaratirsin kendine canm . o daha agir olur. Dusunsene bi bak etrafina rahat insanlarin basina hic birsey gelmez neden ? Rahat cunku biseyi takmazlar kafaya.ayy doğru diyosun vallahi gülüm sürekli bir tedirginlik çıkarıyorum kendime pimpirikli oldum çıktım yaa
Günaydın hanımlar. Güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile ben haftaya süper başladım. 1 aaydır uğraştığım sunumumdan tam not aldım ve üzerimden koca bir yük gitti. Streasten öyle bir başım ağrıdıki dayanamayıp sunumu yapıp çıktım okuldan. Şimdi eve gidiyorum sonra yine spora.
Hoşgeldinnnn :))hello babyler napıosnuzzz sekertoslarımmm hafta sonu gelemedım tlfn ft. 200 tl gelınce turkcelle bi iantlasma odemicem indirim yapın bn kotamı aşmadm die bir çirkefleştim onlar bana olumlu donus yapana kadr odememe kararı aldm 125 tlden 1 kurus fazla vermicem kafaı yemişler sanki darphaneyiz anasını satim kafalarına göre bi reklamlara üye etmişler40 tl ordan artmıs snra bılmem neye yanlıslıkla basmıssam dahi üye olmusum bsylere 25 tl de ole banane canım odemek zorunda dılım nese ole ıste bakalm ne zamn odıcem kıme kakalarsak modundalar kiminle dans ettiklerini bilmio paçozlarneyse menüme dönüyorum
bulantım var kuzum ama ötekinde de vardı da kalbi atmıyordu,hayırlısıyla duyabilseydim kalp atışını içim rahat edicek yaa
canım geçmiş olsun kesiksiz almış dr dişini çok sevindim
aa özgem ne güzel düşünmüşsün mektup olayıını şaşırmış eniştemiz cok keyflı olmusturrr
vanım nie öle oldun nese toparlamssndr umarım bazen bndede ole keyfsızlık oluyor
menü cok guzel tebrik ederm iyide yürümüşssn bravo
menü cok iyi bravo sporda basarılı tebrık ederm
tiffanycm tebrık ederm menu basarılı her zamnki gibi
abla yürüüü kim tutar seni eski yarısmcılardan kim kalmıs
menü basarılı ama tereyaglı patlamıs mısır hiç duymadım
oo afern sana masallah vallahiii
smödılık bu kadr alıntıladm yemege gidicem devamı snra daha 40 sayfa var
selam kızlar ancak gelebildim kaçak olarak.. umarım keyifler yerindedir, bakabildiğim kadar geçmişe bakmak istiyorum fırsat bulmuşken, ardından kızımı okuldan alıp gelirim yine..
Teşekkür ederim bitanem dikkatli olmaya fazlasıyla çalışıyorum:)tiffanycm tebrık ederm menu basarılı her zamnki gibi
Çok iyi canım şeker kullanmaman:)Şuan şekersiz sütlü kahve içiyorum ki ben bol kremalı ve şekerli seven bir insan olarak aldığım hazzı tahmin edersiniz
Tamam canım bu hafta bomba gibi geleceğiz:)Gunaydin canlarim, bugunden itibaren cumaya kadar var gucumuzle mucadele ediyoruz, derece alip notamizi sildiriyoruz tamam mi guzeller:)
Hepinize cok eksili, mutlu, saglikli haftalar
tesekkurlercanım geçmiş olsun kesiksiz almış dr dişini çok sevindim
aa özgem ne güzel düşünmüşsün mektup olayıını şaşırmış eniştemiz cok keyflı olmusturrr
vanım nie öle oldun nese toparlamssndr umarım bazen bndede ole keyfsızlık oluyor
menü cok guzel tebrik ederm iyide yürümüşssn bravo
menü cok iyi bravo sporda basarılı tebrık ederm
tiffanycm tebrık ederm menu basarılı her zamnki gibi
abla yürüüü kim tutar seni eski yarısmcılardan kim kalmıs
menü basarılı ama tereyaglı patlamıs mısır hiç duymadım
oo afern sana masallah vallahiii
smödılık bu kadr alıntıladm yemege gidicem devamı snra daha 40 sayfa var
Tamam canım böyle düşündüğün için çok çok çok teşekkür ederim:) Gerçekten çok mutlu oldum.. O zaman ben şimdi ip alayım atlamak için:)canım adımlarını biraz arttır ilk 3 e senin adını yazmak istiyorum =)
yarın adım+ip atlıyoruz tatlım
Süper canım:)Sabah 6 ta uyanacağım işe gideceğim yarın ne yapacaksınız acaba çok merak ediyorum ip atlaya atlaya gideceğim işe hemde ev ve iş arası 1.5 km bunun birde dönüşü var birde 8saat iş yeri var iş inada bindi eve gelince de Leslie var
Gün aşırı ikiye katlıyor canım cuma 750 civarı pazar 1500 civarı salı 3000 civarı olması lazım. Ultrasonda bakacakmı.
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın.
Günaydınnnnn
Keyifli, bol eksili bir hafta olur inşaAllah
Tam bilmiyorum ablam ama 10 günü geçti sanırım, evet bir de kilosu 90-dı, günlük 200-300 gr gidiyor :))
Günaydın canım.. Bir sorun yoktur inşaAllacanım
Hoşgeldinnnnnn
Ben iyi sayılırımm.. Sen nasılsınn canım ?
Günaydın hanımlar. Güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile ben haftaya süper başladım. 1 aaydır uğraştığım sunumumdan tam not aldım ve üzerimden koca bir yük gitti. Streasten öyle bir başım ağrıdıki dayanamayıp sunumu yapıp çıktım okuldan. Şimdi eve gidiyorum sonra yine spora.
hello babyler napıosnuzzz sekertoslarımmm hafta sonu gelemedım tlfn ft. 200 tl gelınce turkcelle bi iantlasma odemicem indirim yapın bn kotamı aşmadm die bir çirkefleştim onlar bana olumlu donus yapana kadr odememe kararı aldm 125 tlden 1 kurus fazla vermicem kafaı yemişler sanki darphaneyiz anasını satim kafalarına göre bi reklamlara üye etmişler40 tl ordan artmıs snra bılmem neye yanlıslıkla basmıssam dahi üye olmusum bsylere 25 tl de ole banane canım odemek zorunda dılım nese ole ıste bakalm ne zamn odıcem kıme kakalarsak modundalar kiminle dans ettiklerini bilmio paçozlarneyse menüme dönüyorum
20 dak. bisiklet 20 dak. koşu bandı 20. bisiklete benzer bir harekett geri kalan 30 dak. da kol, bacak ve karın çaşışıyorum
Ooo biz şimdiden kaybettik
Geçmiş olsun canım
Sen içini ferah tut Allahın izniyle herşey yolundadır İnşallah
Çok şükür canım sen?
Tereyağlı mısır çok lezzetli oluyo...menü basarılı ama tereyaglı patlamıs mısır hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?