Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Can'ım fitnesde tam olarak ne yapıyorsun bilmiyorum ama 1 saatin üzerinde vücut kas yakmaya başlıyor günlük 1 saatten fazla spor yapmak çok doğru değil. İstersen bir araştır..
20 dak. bisiklet 20 dak. koşu bandı 20. bisiklete benzer bir harekett geri kalan 30 dak. da kol, bacak ve karın çaşışıyorum

Ooo biz şimdiden kaybettik

Geçmiş olsun canım
Sen içini ferah tut Allahın izniyle herşey yolundadır İnşallah

Gü nay dınnnn

Kızlar mutlu haftalar güzel günlerrr bizim olsun

Çok şükür döndüm artık düzenli buralardayımmm

Şimdi işteyim

Nasılsınız ?
Çok şükür canım sen?

inşallahh gülüm

Canm sen aveaya gec :) sabit cok guzel faturali paketler var
sabah bakmadı ama kan sonucundan sonra ben bir bakmasını isticem gülüm ozaman bugün yine 2 bin üstü çıkması lazım inş artmıştır bu kadar
Canm nie bu kadar sitres yapiosun ki. Bosuna sitrese bagladin . hersey olcagina varir bitanem rbbim ne isterse o olur bunun inancinda olan biri olarak cok telaslisin . rabbim hayrlisi nasip etsin. lutfen uzme kendini artik. resmen sevinemedin bile daha yaw telastan stresten . sinav yaratma tatlim kendi kendine . inancini kaybediyorsun. Rabbime dua et ve oluruna birak yeter canm
Gor bak nasil hrrsey guzel gidecek :)

Nereye ayriliyorsun kiz sen? Pes etmek en kolay yol. Senin aksine elimden geldigince gelmeye calisacagim, misafir telasimi atlatayim daha cok aranizda olacagim demen gerekiyor :)
canım haklısın da bende yani bi o bi bu derken günler geçiyor gelemiyorum.. ya kendimi suçlu hissediyorum böyle de.. hani kuralları takmıyormuşum gibi oluyor.. telefonumun hafızasını boşaltabildik bu haftasonu,.. kk ya telden girebilirsem sorun kalmayacak asılnda..

ayy doğru diyosun vallahi gülüm sürekli bir tedirginlik çıkarıyorum kendime pimpirikli oldum çıktım yaa

canım bu liste nedir? günlük yeşil çay miktarıysa ben hergün 2 fincan içiyorum..

200 tl yi gectim 125 de cok bence, güzel kampanyalar var 50 tl ye her yöne bedava + internet.

Hepimizin isi gücü oluyor ona yapacak bir sey yok :) Hadi insallah telefondan girme isi olur, o zaman daha cok görürüz seni aramizda .)

ayy doğru diyosun vallahi gülüm sürekli bir tedirginlik çıkarıyorum kendime pimpirikli oldum çıktım yaa
Pirpirikli olmak hem seni yorar hemde sinav yaratirsin kendine canm . o daha agir olur. Dusunsene bi bak etrafina rahat insanlarin basina hic birsey gelmez neden ? Rahat cunku biseyi takmazlar kafaya.
Bende zor cocuk sahibi oldum . artik hatta esim dediki ' sen kesin benden habersiz korunuyorsun ' diye sok oldum ki bide ben ameliyat gecirdim . iyice sitrea oldum . ama illa cocugum olsun herkesin crnesi kapansin demedim . dedmki allahim bana hayrli eevlat olacaksa hakkin yolundan gidecekse baskalarinin canini almicaksa bana ewlat ver diye hep dua ettim . hamile kalincada bi keseyi gormeye gittim kalp atisina kadar hic bisi arastrmadum burdaki eylul anneleriyle sohbet ettik okdar . rahattim . rabbim en iyisini bilir hayrlisini nilor. Bosssverrrr tatlim. Blde doktourum bi ilac verdi bebek iyi tutunsun diye alttan sıkmali bi jel . kullandm ama yaradan istemese tutunamazdi . formalite icabi iste :) seen yat koltuga kaldir ayaklari bi derin nefen al bak keyfine ya:) aammaannn gltsin stresler

Sevindim canım senin adına, hadi gözün aydınnn

Hoşgeldinnnn :))
Ben olsam sana hiiiç bulaşmazdımm

bulantım var kuzum ama ötekinde de vardı da kalbi atmıyordu,hayırlısıyla duyabilseydim kalp atışını içim rahat edicek yaa

İnşaAllah duyarsınn canımmm

Toparlandım canım :) dua edip iyi olmaya çalışıyorum

selam kızlar ancak gelebildim kaçak olarak.. umarım keyifler yerindedir, bakabildiğim kadar geçmişe bakmak istiyorum fırsat bulmuşken, ardından kızımı okuldan alıp gelirim yine..

Hoşgeldin canım.. Ayrılmayı düşünme bile, hepimizin sorunları, buraya vakit ayıramadığımız zamanları oluyor.. Anlayışlı olmak lazım tabi bu durumlarda, inşaAllah telefon sıkıntın hallolur da daha sık gelebilirsin :)

tesekkurler

Süper canım:)

Gün aşırı ikiye katlıyor canım cuma 750 civarı pazar 1500 civarı salı 3000 civarı olması lazım. Ultrasonda bakacakmı.

Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın.

hoşbulduk kızlar
çok şükür bende iyiyim iş güç artık devamm
akovsercim senin neyin var bir sorun yok insallah

gözün aydın o zaman canım

tatlım ne kullanıyorsun ki 125 tl faturaya okey veriyorsun ?

cok sükür kuzum bende iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…