Nasılsınız bakalım :)
İnşallah canım bu hafta gireceğim:) Güzel bir şekilde sonuçlanır inşallah:) Bende okul ev arası mekik dokuyorumEh işte fena değil yuvarlanıyorumSen nasılsınn ?? listeye bu hafta mı gireceksinn??
hoşbulduk kızlar
çok şükür bende iyiyim iş güç artık devamm
akovsercim senin neyin var bir sorun yok insallah
gözün aydın o zaman canım
tatlım ne kullanıyorsun ki 125 tl faturaya okey veriyorsun ?
cok sükür kuzum bende iyiyim
İnşallah canım bu hafta gireceğim:) Güzel bir şekilde sonuçlanır inşallah:) Bende okul ev arası mekik dokuyorum
Yok kuzenim yapmıştı bi kere o da evde sıvı yağ kalmamıştı.Mısır patlatıp sinema keyfi yapacaktık. Tereyağ da patlatıp denedik tadı mükemmeldi.Ama uzun bi süre önce yedim diyebilirim.Yemeğin öyle şeylerr
İnşallah canım:) Girersin canım merak etme.Kilo da gidecek hiç şüphen olmasın. Biraz sabır ve hırs yaparsan güzelce gider eminim...Eee o zaman güzel bir başlangıç bekliyoruz sendennn :))) ah bir de ben girsemm veremedim bitürlü son 1.5 kiloyuu :))
Yok kuzenim yapmıştı bi kere o da evde sıvı yağ kalmamıştı.Mısır patlatıp sinema keyfi yapacaktık. Tereyağ da patlatıp denedik tadı mükemmeldi.Ama uzun bi süre önce yedim diyebilirim.
İnşallah canım:) Girersin canım merak etme.Kilo da gidecek hiç şüphen olmasın. Biraz sabır ve hırs yaparsan güzelce gider eminim...
Sükür canim sen nasilsin? :)Nasılsınız bakalım :)
Bu hafta bile güzel bir eksi gelir senden :)İnşaAllahhh :) Bu hafta zor önümüzdeki haftaya ümitlendimmm
Şükür İyiyim canım :)Sükür canim sen nasilsin? :)
Tadı gerçekten güzel ama az yağ koyarsan çok iyi olur:) Güzel bir ödül olur...Tadını merak ettim şimdiiiİstediğim kiloya ulaşırsam bu hafta ödülüm bu olsunn başka birşey yememmm
Allah iyilik versin :)Şükür İyiyim canım :)
İpsiz de atlanır ama dediğin gibi temiz havada çok zevkli olur:) Ne zamandır ip almak aklımdaydı ama bir türlü alamamıştım.Bugüne kısmetmiş.Köye gidince de bahçemizde bol bol atlarım artık...Allah iyilik versin :)
Ip alacagim yazmissin, ipsiz de atlayabilirsin canim ama iple disarda temiz havada daha zevkli oluyor :)
Simdiden iyi eglencelerİpsiz de atlanır ama dediğin gibi temiz havada çok zevkli olur:) Ne zamandır ip almak aklımdaydı ama bir türlü alamamıştım.Bugüne kısmetmiş.Köye gidince de bahçemizde bol bol atlarım artık...
İyiyim canım, geçen gün sınırda çatışma oldu hatta 1 günlük savaş diye tarihe geçecekmiş öyle diyorlar.. 12 şehidimiz var bir de üstüne nişanlım asker olunca kötü olmuştum..
Bu hafta bile güzel bir eksi gelir senden :)
Allah iyilik versin :)
Ip alacagim yazmissin, ipsiz de atlayabilirsin canim ama iple disarda temiz havada daha zevkli oluyor :)
kıyamam sana yaa asker yolu beklemek ne demek bilirim hele de doğudaki askeri beklemek...
Allahım sabır versin.
Şehirlerimiz için malesef elimizden birşey gelmiyor buda cok acı.
Bu konuda haklisin gülüm iple atlamak daha zor. Ipsiz atlayanlar iyice havaya ziplamali ki esit sartlarda yarisilsin :)Ama yarış olarak şöyle birşey de var, ipsiz 10.000-i bile atlamak mümkün ama ip çok yorduğu için bir yerden sonra tıkanıyorsun.. bunu da kaptana söyleyelim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?