Bu konuda haklisin gülüm iple atlamak daha zor. Ipsiz atlayanlar iyice havaya ziplamali ki esit sartlarda yarisilsin :)
arkadaşlar lütfen 23:00 sonrasına kalmasın bildirimleriniz. Herkesi tebrik ediyorumm
yarın yeni bir gün yeni baştan yarışmaa zamanııı...
haydii bu hafta yeni rekorlaraa imza atalımm. bireysel dereceler alalımmm hedefimizi büyütelim canlarr
D ddanes nerelerdesin guzelim? Takima hic ugramiyorsun, esinin sinavida bitti diye hatirliyorum.Takimdan uzak kaldikca kilo vermek zorlasiyor.Takima ugramadigindan menu ve egzersizlerini de goremiyoruz.
Cuma bildirimine arti ile geldigimizde de tum takimimizin sonucu etkileniyor.Yoksa diyetten vaz mi gectin canim?
@haeshin Busem misafirlerini yolculadin mi, ozledik amazonum :)
Harpy senide merak ettim canim, iyi misin?
@abesle_istigal canim iyi yolculuklar:)
@edsofi sen nasil oldun canim?
asya_01 dinlenebildin mi gulum?
@CheGuevera sen attin mi yorgunlugunu guzelim?
@melinda23 nerelerdesin kuzum, gozlerimiz forumda:)
zey zey nasilsin canim?
@gogo2405 gonca ablam orgun bitti mi, bir resim atsanda gozumuz gonlumuz acilsa:)
@sevimlicadi0 dinlendin mi guzelim,dugunde iltifatlar gelmistir:)
@tiffany20 sagligin keyfin nasil canim?
Dahlia_ ve @Ollalla azeri guzellerimiz iyi misiniz?
@betusi canim gelecektin takima bekliyoruz:)
@D3S1R3Mavibocuk @Asyaca ve E-brulim kaptanlarim nasilsiniz guzeller:)
@kitabi nasilsin , diyet nasil gidiyor canim?
Kizlar bugun bi ruya gordum allahimmm o savastan kacan insanlari yasadiklarini okdar iyu anladimki . istanbuldaydik ewde oturuoduk . birden ucak sesleri füze sesleri dedik aksam aksam ne ucagi ucuyo. Esime diyorum sen askerlik yaptin ne ucagi oldugunu anlarsin diye . nese hepimiz balkona ciktik anaaammm bi baktim vuZemidir nedir . parca parca atiyolar kucuk fuzeleri ben oglani kucagima aliorum tabi bi korku abooowww yanimiza bi fuze dustu ve bitti ruya . allahim ne kotu. İ his korku . o savastan kacan insanlar neler yasamis oyle . allahim yardim etsin onlara acta acikta birakmasinewlerinden uzak yari sokakta yari cadirda ooofff cok zor askerlerimizede yardim etsin rabbim nelerle savasiyorlar guc kuvvetversin rabbim
Ssbah menemen az peynir 2dilim tbe 4 5 zeytin
Aksam mercimek corba
Gece cacik
Su 2 litre
Simdilik 1 kupa yesilcay
Ben gündeyim bugün cezaları hazırlayın kızlar
@melinda23 canim neden az geliyorsun bu ara. Motivasyonunmu dusti yoksa?
Bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden yesilcayini veya hibiskusunu ihmal etme canim.
Ozledik valla senin tatli sohbetini
kaptanım hiç merak etme derecedyz bu hafta haydi klızlar bu hepımızın ortak basarısı olcak lutfen dıkkat edelmOrtalama 0.3 alti olunca uyari aliyoruz canim. Dereceye girersek siliniyor bu uyarimiz. Kaptanimizin dedigi gibi bu hafta bizim icin cok onemli. Derece icin mucadele ediyoruz. Lutfen herkes menusune ve egzersizine azami dikkat etsin. Gecen hafta arti ile bildirim yapan guzeller, insallah o artilari bu hafta sonu yollamissinizdir. Cumaya kadar da biraz daha vermis olarak bildirim yaparsiniz. Suyunuzu yesil cayinizi ihmal etmeyin. Aksam yemeklerini erken kapatin. Hadi canlar goreyim sizi
başımın belaları geldi ya gülüm bugün sinirimi tepeme çıkardılar yaa,düşük tehlikesi olan birisiyim bu halimle sarma dolma yaptım mercimekli köftesi aparatif şeyler çay yanına kek poaça görümcem görgüsüz terbiyesiz sofrayı beğenmedi,hanıma altın takmadık çocuğuna diye elbise takım aldım kızına takımı tuttu koltuğun kenarına fırlatır gibi attı evden kovmamak için zor tuttum kendimi.Allahım ben nasıl bir aileye düşmüşüm dedim ya bu halimle uğraştığım şeylere bak ya beyin yoksunu kız yaa
Oh cok guzel canim, bende yavas yavas evi yerlestiriyorum.
Esim bir yandan tamir islerini hallediyor.
Bir de oglan var tabi:)
Cok sukur her sey yolunda canim :)
Olur da herkes uyar mi?Bak bu da güzel fikirmiş ablacımm :) ne kadar yükseğe kalkarsa o kadar zor olur :)
PC de resim kücük kaliyor okuyamadim, eve gidince okuyacagim :)Kızlar cok beğendiğim bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim
Olur da herkes uyar mi?
PC de resim kücük kaliyor okuyamadim, eve gidince okuyacagim :)
Tesekkür ederim zeynebim ♥
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar...3/su-da-olsun-baslayacagim-diyenlere_40080279 şöyle paylaşayım o zaman kuzum
Sevindim canım senin adına, hadi gözün aydınnn
Hoşgeldinnnn :))
Ben olsam sana hiiiç bulaşmazdımm
İnşaAllah duyarsınn canımmm
Toparlandım canım :) dua edip iyi olmaya çalışıyorum
Hoşgeldin canım.. Ayrılmayı düşünme bile, hepimizin sorunları, buraya vakit ayıramadığımız zamanları oluyor.. Anlayışlı olmak lazım tabi bu durumlarda, inşaAllah telefon sıkıntın hallolur da daha sık gelebilirsin :)
Teşekkürler kızlar
hoşbulduk kızlar
çok şükür bende iyiyim iş güç artık devamm
akovsercim senin neyin var bir sorun yok insallah
gözün aydın o zaman canım
tatlım ne kullanıyorsun ki 125 tl faturaya okey veriyorsun ?
cok sükür kuzum bende iyiyim
Ayy süper kuzumm:))kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
Gözün aydin, herseyin yolunda olmasina sevindim asyam :) kan sonucun nasil cikti?kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
Yemeğin öyle şeylerr
kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
ay hayırlı olsun canımkızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
yok canım düşünmek değil de bi bakayım bu hafta da.. sonuca göre hareket ederiz artık..Sevindim canım senin adına, hadi gözün aydınnn
Hoşgeldinnnn :))
Ben olsam sana hiiiç bulaşmazdımm
İnşaAllah duyarsınn canımmm
Toparlandım canım :) dua edip iyi olmaya çalışıyorum
Hoşgeldin canım.. Ayrılmayı düşünme bile, hepimizin sorunları, buraya vakit ayıramadığımız zamanları oluyor.. Anlayışlı olmak lazım tabi bu durumlarda, inşaAllah telefon sıkıntın hallolur da daha sık gelebilirsin :)
Olur da herkes uyar mi?
PC de resim kücük kaliyor okuyamadim, eve gidince okuyacagim :)
kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
1 su bardağı Patlamış mısır çok yağlı olamamak kaydıyla 1 dlm ekmek yerine tüketilebilir. Yani normalde karbonhidrat tüketenler için diyorum. Mesela ben 6 ekmeklik karbonhidrat tüketmeye çalışıyorum günlük.. Onların 1 tanesiyle onu yiyebilirsin ama tabi ben bunu kaptanlarımıza anlatamam o yüzden yemem. Çünkü diyet yapmak tatsız tuzsuz insana eziyet eden birşey olmalıymış gibi bir düşünce var malesef..
Çok sevindim canım darısı kalp atışlarına inşallah..
kızlar ben hasftasonu menüsünü hiç vermesem? ne kadar ceza varsa hepsinden yapayım benne bulduysam yedim zaten..
yok canım düşünmek değil de bi bakayım bu hafta da.. sonuca göre hareket ederiz artık..
Uyacaklar ablamm mecburya da ip alınacak
Hoşgeldinnnn :)
Çok sevindim canım, hadi gözün aydınn
Aynen öyle, diyet deyince eziyet geliyor akla, ne yalan diyeyim benim deaşmaya çalışıyorum bu durumu :)
Ben yağsız yapıyordum ama öyle bile zararı oldu, ayda 1 yenilirse olur tabi :))
eeee ne demişlerrr ne bulduysan yediysennn ne bulursan yapacaksınnnbaşla canım sen bir köşedennn
canım hadi gözün aydınkızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?