Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bunlarıda cevaplım hala okuorm
aha 20 sayfa var

ben bu haftaya bomba gıbı basladım canım zayflamıs gelicem sözzz

canım buralardayım ama eskısı kadr gırmedgm dogrudur bundan snra daha fazla katılım saglıcam bnım geldgmsaatler forumkalabalık olmuo aksam cosuo burası

amana lalh korusun allah hayrlara yazsn bnde ınanılmaz kotu bı ruya gordum okudum yattm tekrar

Ssbah menemen az peynir 2dilim tbe 4 5 zeytin
Aksam mercimek corba
Gece cacik
Su 2 litre
Simdilik 1 kupa yesilcay

menün eksik cnm ama dişinden ötürü dimi

Ben gündeyim bugün cezaları hazırlayın kızlar

az az ye herseynden goncam abrtma opüldün

@melinda23 canim neden az geliyorsun bu ara. Motivasyonunmu dusti yoksa?
Bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden yesilcayini veya hibiskusunu ihmal etme canim.
Ozledik valla senin tatli sohbetini

motıvasyonm dusuktu ama az gelme sebebım dıldı tlf ft. malum öptü beni hem o sebepten hemde hafta sonları 1 gun ıznım var o da pazar gunu hıcgıresm gelmıo esımle cocugmla 1 gun gecırınce gozum dunyayı gormuo

kaptanım hiç merak etme derecedyz bu hafta haydi klızlar bu hepımızın ortak basarısı olcak lutfen dıkkat edelm

bnm anlamadgm sürekli sendelermi ne munasebet cnm bnde gorumceym valla 6 aylık evlı kardesm 2 defa gttım o da gelın cagrdıgel nenacım yemek yapma hazr var yıelım dıe o da ne yaptysa yerım saolsn ugrasrda ayıptr gunahtr evde ne varsa o yapılr hele ugrasmıssa ben kızarm zaten ne ugrasıosn cıakr peynr ekmek yıelım olurmu ole sacmalık begenılmeyen yemege begenmedm denrmı nımettır ya cok gerıldm ve sınırlendm helekı hamılesn o tabagı alır kafasna atarm densiz hadsiz küstah

Oh cok guzel canim, bende yavas yavas evi yerlestiriyorum.
Esim bir yandan tamir islerini hallediyor.
Bir de oglan var tabi:)
Cok sukur her sey yolunda canim :)

huzurlu aılenıze bır melek daha katılıyr her syeın tadını cıkar kaptanım

Teşekkürler kızlar

Yemeğin öyle şeylerr

1 su bardağı Patlamış mısır çok yağlı olamamak kaydıyla 1 dlm ekmek yerine tüketilebilir. Yani normalde karbonhidrat tüketenler için diyorum. Mesela ben 6 ekmeklik karbonhidrat tüketmeye çalışıyorum günlük.. Onların 1 tanesiyle onu yiyebilirsin ama tabi ben bunu kaptanlarımıza anlatamam o yüzden yemem. Çünkü diyet yapmak tatsız tuzsuz insana eziyet eden birşey olmalıymış gibi bir düşünce var malesef..

kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr

Çok sevindim canım darısı kalp atışlarına inşallah..

yok canım düşünmek değil de bi bakayım bu hafta da.. sonuca göre hareket ederiz artık..

Olur da herkes uyar mi?

PC de resim kücük kaliyor okuyamadim, eve gidince okuyacagim :)

Uyacaklar ablamm mecburya da ip alınacak

kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr

Hoşgeldinnnn :)
Çok sevindim canım, hadi gözün aydınn

Aynen öyle, diyet deyince eziyet geliyor akla, ne yalan diyeyim benim de aşmaya çalışıyorum bu durumu :)
Ben yağsız yapıyordum ama öyle bile zararı oldu, ayda 1 yenilirse olur tabi :))

kızlar ben hasftasonu menüsünü hiç vermesem? ne kadar ceza varsa hepsinden yapayım ben ne bulduysam yedim zaten..

eeee ne demişlerrr ne bulduysan yediysennn ne bulursan yapacaksınnnbaşla canım sen bir köşedennn

jj den başlıyayım ben..ay bu ara işyeri de kalabalık odaya geçip leslie mi yapamıyorum...iş bitti zaten eve geçiyorum kızlar öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…