Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım hoşgeldin aramıza, kilo vermek için en doğru yerdesin ilk sayfadaki listemize bakarsan nerden nerelere geldiğimizi görürsün canım. benim ismim derya 30 yaşındayım 2 çocuk annesiyimm bi sorun olursa ben hep buralardayım bir Asyaca etiketi kadar yakınım =)

abalm senin canin sag olsun bir az gerginim ozur dilerim kirdiysam sizleri

Hayırdır bir sorun yok dimi?
Canım zaten biz kendi saatimize göre 23-de bitirmeliyiz kimseye haksızlık olmasın diye, yazmak için 1 saat bekliyorum ben yani :) erken yazarım biri geçmeye kalkar falan gören de birşey yaptım zanneder

cansınnn bu haftaa bomba gibi sahalara geri dön tatlım. kız tereyaglı mısır 10 numara oluyor, bu arada bana da bir kere vodafone 525 liralık fatura döşemişti geçen yıldı sanırım bebeler internetin dibine vurmuş meğer wifi kapatıp tabi =)

evet benim hatam aslinda saatleri karistirdim oturmusdum bizde saat 12 dedim ki Turkiyede saat daha 10 unutmusum 1 saat ileriye alindiginin saatlerin bir daha olmaz insaAllah

Asyaca sizdende ozur dilerim
tatlım aşkolsun ne özürü gönüllerin ve yeni üyelerin birincisisin. ayrıca azmine egzersizine adımına BA-YIL-DIM.
yarın için favorim sensinnn adım+mekik yapıyoruz yarınn haydii kupayı sen kaldırr

tatlım aşkolsun ne özürü gönüllerin ve yeni üyelerin birincisisin. ayrıca azmine egzersizine adımına BA-YIL-DIM.
yarın için favorim sensinnn adım+mekik yapıyoruz yarınn haydii kupayı sen kaldırr
Kalpleri kirmayayimda kupa kaldirmasamda olur )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…