canım adım+mekik yarın bana listeye@edsofi yazdır hadi
Ben yarın okulda mescitte çekeceğim birde zikirmatik alıp sayacağım Allahım affetsinHımm mekikgeçen sefer 3 gün göbüşümü dinlemiştiniz.. Tekrar hazır mısınız gerçekten?
Ben yarın okulda mescitte çekeceğim birde zikirmatik alıp sayacağım Allahım affetsin
canım hoşgeldin özledik valla iyiki geldinnGü nay dınnnn
Kızlar mutlu haftalar güzel günlerrr bizim olsun
Çok şükür döndüm artık düzenli buralardayımmm
Şimdi işteyim
Nasılsınız ?
canım hoşgeldin aramıza, kilo vermek için en doğru yerdesin ilk sayfadaki listemize bakarsan nerden nerelere geldiğimizi görürsün canım. benim ismim derya 30 yaşındayım 2 çocuk annesiyimm bi sorun olursa ben hep buralardayım birKullanıcı Adı : Mügehatun
İsim (İsteğe Bağlı ): Müge
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 160
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : yedim yedim şiştim valla :) Tamamen keyfi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?:
Çünkü çok mutsuzum ve sağlığım elden gidiyor. Artık sağlıklı yaşamak, rahatça fotoğraf çektirmek ve alışveriş yapmak istiyorum. Pskolojim bozuluyor bundan kurtulmak istiyorum. Hayatım diyetlerle geçti artık diyet yapmak değilde sağlıklı yaşamayı öğrenmek istiyorum. Umarım hepimiz başarırız
abalm senin canin sag olsun bir az gerginim ozur dilerim kirdiysam sizleri
cansınnn bu haftaa bomba gibi sahalara geri dön tatlım. kız tereyaglı mısır 10 numara oluyor, bu arada bana da bir kere vodafone 525 liralık fatura döşemişti geçen yıldı sanırım bebeler internetin dibine vurmuş meğer wifi kapatıp tabi =)bunlarıda cevaplım hala okuorm
aha 20 sayfa var
ben bu haftaya bomba gıbı basladım canım zayflamıs gelicem sözzz
canım buralardayım ama eskısı kadr gırmedgm dogrudur bundan snra daha fazla katılım saglıcam bnım geldgmsaatler forumkalabalık olmuo aksam cosuo burası
amana lalh korusun allah hayrlara yazsn bnde ınanılmaz kotu bı ruya gordum okudum yattm tekrar
menün eksik cnm ama dişinden ötürü dimi
az az ye herseynden goncam abrtma opüldün
motıvasyonm dusuktu ama az gelme sebebım dıldı tlf ft. malum öptü beni hem o sebepten hemde hafta sonları 1 gun ıznım var o da pazar gunu hıcgıresm gelmıo esımle cocugmla 1 gun gecırınce gozum dunyayı gormuo
kaptanım hiç merak etme derecedyz bu hafta haydi klızlar bu hepımızın ortak basarısı olcak lutfen dıkkat edelm
bnm anlamadgm sürekli sendelermi ne munasebet cnm bnde gorumceym valla 6 aylık evlı kardesm 2 defa gttım o da gelın cagrdıgel nenacım yemek yapma hazr var yıelım dıe o da ne yaptysa yerım saolsn ugrasrda ayıptr gunahtr evde ne varsa o yapılr hele ugrasmıssa ben kızarm zaten ne ugrasıosn cıakr peynr ekmek yıelım olurmu ole sacmalık begenılmeyen yemege begenmedm denrmı nımettır ya cok gerıldm ve sınırlendm helekı hamılesn o tabagı alır kafasna atarm densiz hadsiz küstah
huzurlu aılenıze bır melek daha katılıyr her syeın tadını cıkar kaptanım
evet benim hatam aslinda saatleri karistirdim oturmusdum bizde saat 12 dedim ki Turkiyede saat daha 10 unutmusum 1 saat ileriye alindiginin saatlerin bir daha olmaz insaAllahHayırdır bir sorun yok dimi?
Canım zaten biz kendi saatimize göre 23-de bitirmeliyiz kimseye haksızlık olmasın diye, yazmak için 1 saat bekliyorum ben yani :) erken yazarım biri geçmeye kalkar falangören de birşey yaptım zanneder
tatlım aşkolsun ne özürü gönüllerin ve yeni üyelerin birincisisin. ayrıca azmine egzersizine adımına BA-YIL-DIM.Asyaca sizdende ozur dilerim
siz iyimisiniz????Yok uyuyamam delirdim resmenn :/ yine burda kafam dağılıyor hiç değilse
Kalpleri kirmayayimda kupa kaldirmasamda olur )tatlım aşkolsun ne özürü gönüllerin ve yeni üyelerin birincisisin. ayrıca azmine egzersizine adımına BA-YIL-DIM.
yarın için favorim sensinnn adım+mekik yapıyoruz yarınn haydii kupayı sen kaldırr
evet benim hatam aslinda saatleri karistirdim oturmusdum bizde saat 12 dedim ki Turkiyede saat daha 10 unutmusum 1 saat ileriye alindiginin saatlerin bir daha olmaz insaAllah
2 saat ara vardi ona zorla alismisdim simdi 1 oldu )))Ah o saat farkı beni de bitirdiialışamadım bitürlü
isterseniz konusa biliriz bende asker yolu bekliyomBilmemm, değilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?