valla guldum )))Sinirim bozuldu gülüyorum ben, gül sen de :))
yaşasın kötülükYapma kaptanımm görsün o gününüü
acikdim galiba ))))))yaşasın kötülük
ayy nasıl kıyayım kızz ben onaaa pek tatlı o pek pek
benim favorim sensin şekerimBak Derya alınır ama, favorim sensin deme şimdidenn kaptanımm
Yemek berbattı börek falan bende arkadaşa uydum yedim pişmanmıyım emin değilim olabilirim.Tamam ablacim kara kapli deftere yazdim mekigi :)
Ama cig koftede yenmez ki yaaa :)
Baharat da mi eyvah eyvahh.
Birde gonca ablam bir aci sevdam artti ki sorma, yemeklere pulbiber mi dersin, aci biber tursusumu..
Azaltayim en iyisi...
Tesekkur ederimm ablacim..
Ahh bana boyle de canimi ye :)
Doktora daha haber vermedim, randevu alayim kuzum, gidincede sorarim:)
Tebrikler kızlar yine başaramadım dereceye girmeyi ama olsun bir sürü spor yaptık ne güzel.Pazartesi Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün adım birincisi @CheGuevera tebrikler canım
Bugünün Adım ikincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün Adım üçüncüsüDahlia_ tebrikler canım
Bugün listede yeni isimler görmek beni çok çok mutlu etti canlarım, hepinizin emeğine sağlık…
Teşekkürler canım.Ayy Canlarım yaa ne güzel debelendiniz öyle Can'ım çok çekti akşam bi yüriyim mi dedim ama korktum saatin 10unda yeminlenhepinizi tek tek tebrik ediyorum asyaca ' nın dediği kadar varsınız. Ben de sabırla squat gününü bekliyorum.. :)
Can'ım kaç kere sormuşsun nasılsın diye alıntıların sonuna gelene kadar unutuyorum alıntı yapmayı bunadım galibaben iyiyim annem de toparladı oğlumda iyi çok şükür ama kızımın midesi hala hassas biraz bazen kaşığı uzatıyorum daha ağzına değmeden kokusuna kusuveriyor ne biçim hastalıksa 1 haftadır hala kendine gelemedi..
Can'ım geçmiş olsun sevindim daha iyi olduğuna..
Günüm her zamanki gibi koşturmakta geçti rutinin dışına bir adım çıksam bütün program tepetaklak oluyor kızım da huysuz biraz uğraşıp duruyorum.. Senin işler ne durumda? İnşallah kendini Çok yormuyorsundur..
Can'ım Allah sağlıklı sihatli kavuşmayı nasip etsin.
Ben çok severim spor yaparken ter atmayı kalori yaktığımı hissediyorum..
Canım çok fazla spor yapıp çok çok az besleniyorsun vücut Kaş'ları çalıştırırken yakacak enerji bulamazsa kastan yakıp enerji yapar. Sen sobaya kömür atmadan ısınmayı bekliyorsun ama malesef böyle bir dünya yok.. Beslenmene dikkat etmen lazım sen artık sporcu sayılırsın.
Hepsinde şeker var canımmalesef.. Sen kendine yulaf ezmesi al kendi Müslini kendin yap bence..
Yaa bunıda geçemedim mekikte zaten geçemem belkide geçerim herkesin karnı ağrır belkiPazartesi Günü İp Atlama Yarışması Sonuçları
Birincimiz çekirgemiz @CheGuevera tebrikler tatlım
İkinciAsyaca tebrikler kendisine =)
Üçüncümüz @hawar tebriklerrrr canımm
ben burdaki menuleri okuyunca acikiyom)))ben de
yaşasın kötülük
ayy nasıl kıyayım kızz ben onaaa pek tatlı o pek pek
yok papatyam ne kalp kırması, biz aileyiz ve gerçekten samimiyetsiz olan bir üyemiz dahi yok.Kalpleri kirmayayimda kupa kaldirmasamda olur )
acikdim galiba ))))))
benim favorim sensin şekerim
bende aç olunca ne görsem menülerde canım çekiyo =)ben burdaki menuleri okuyunca acikiyom)))
Yine saati 1 ettim ya ben uyuyayım artık iyi uykular herkese.
tamam caim )) yarim adim+mekik gunu degilmi???yok papatyam ne kalp kırması, biz aileyiz ve gerçekten samimiyetsiz olan bir üyemiz dahi yok.
Allahımızaa bin şükürr =))
bu arada siz bizi bırak bir an önce kaynaşalım tatlım.
ben aslındaDeme öyle ben de dicem şimdii :)) susadım ben hatta yanıyorumm :)))
Kaptanım bir karar versen mi kimi tuttuğuna
bende aç olunca ne görsem menülerde canım çekiyo =)
yarin hangisinden yapip yesem diye dusunuyorum ))bende aç olunca ne görsem menülerde canım çekiyo =)
melemen yap, bak ben sabah eski kaşar dan mıhlama yapcamyarin hangisinden yapip yesem diye dusunuyorum ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?