Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlım aşkolsun ne özürü gönüllerin ve yeni üyelerin birincisisin. ayrıca azmine egzersizine adımına BA-YIL-DIM.
yarın için favorim sensinnn adım+mekik yapıyoruz yarınn haydii kupayı sen kaldırr

Bak Derya alınır ama, favorim sensin deme şimdidenn kaptanımm

Amin ama o donmek istemiyor sehit olmaya gidiyorum dedi giderken

Allah neyi hayırlı bilirse o olsun, diyebileceğim pek birşey yok, benimki de o niyetle gitti.. Hatta bana söylemek istemiyordu, ben şehit olmak için dua ediyorum sana demeye korktum sen aksine dua edersin diye demişti bana.. Nasıl dua edeceğimi şaşırdım, o yüzden hayırlısı olur inşaAllah diyorum..

Allah sizi hem bu dunyada hemde o birisinde kavusdurur insaAllah

aman beee bende abi cok biri azalsa ne olurki zaten azala azala gidiyoruz hepimiz olmeyecekmiyiz bir gun ?????
birakalimda sehit olsun

Ölüm Haktır elbet ona diyeceğim yok, en güzeli de şehitlik.. Ben bile şehit olmak isterim.. Ama bir insanın yokluğuna alışmak pek de kolay değil maalesef.

Rabbim bizlere bol enerji versin kuzum :))
amin balımm
Canım kaptanım sen bizi örgütledin senin sayende bu şekildr koşuyoruz sağolasın kuzuşummmm
hep birlikte kaptanımm iyki varsın =)
Yazmayin Deryam boyle seyler, burada hamilesi var, sulu gozlusu var ayoll
ayy senin o hormonlarını tavan yaptırana kurbannn,teyze sevsinn mercimeğimm benimm.
Tesekkürler canim

Hepsi senin cabalarin ugraslarin sayesinde kaptanim. Sen istersinde biz yapmazmiyiz. Birde buhafta cezayi aldik artik isler iyice kizisti

Tesekkürler kaptanim
canım hep birliktee yapıyoruz napıyosak
biz teşekkür ederizz kaptanımm iyiki varız iyiki biriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…