tatlım aşkolsun ne özürü gönüllerin ve yeni üyelerin birincisisin. ayrıca azmine egzersizine adımına BA-YIL-DIM.
yarın için favorim sensinnn adım+mekik yapıyoruz yarınn haydii kupayı sen kaldırr
2 saat ara vardi ona zorla alismisdim simdi 1 oldu )))
isterseniz konusa biliriz bende asker yolu bekliyom
benim kardesim asker hemde atesin tam ortasinda Terterde safak 272 olmali benceönce şu sinizi sen yapalım :)) resmiyete gerek yok canım
Şafak kaç ? Nerede askerin ?? Ben delircem yanii durumum o kadar kötü
benim kardesim asker hemde atesin tam ortasinda Terterde safak 272 olmali bence
serseriii =)))KızlarAsyaca kızına kek yapıyormuş giremeyecekmiş şimdilik haberiniz olsun arkasından rahat rahat atabiliriz yani
Amin ama o donmek istemiyor sehit olmaya gidiyorum dedi giderkenCanım yaa Allah yardımcısı olsun... Ocakta gittiyse 271 benimkiyle aynı
benim kardesim asker hemde atesin tam ortasinda Terterde safak 272 olmali bence
2 gun bundan once hicbirsey soylemedi sadece iyi oldugunu soylediKonuştunuz mu bu son günlerde ?
serseriii =)))
sen görürsün seni bi daha birinci yaparmıyım benn =)))
Amin ama o donmek istemiyor sehit olmaya gidiyorum dedi giderken
Allah sizi hem bu dunyada hemde o birisinde kavusdurur insaAllahAllah neyi hayırlı bilirse o olsun, diyebileceğim pek birşey yok, benimki de o niyetle gitti.. Hatta bana söylemek istemiyordu, ben şehit olmak için dua ediyorum sana demeye korktum sen aksine dua edersin diye demişti bana.. Nasıl dua edeceğimi şaşırdım, o yüzden hayırlısı olur inşaAllah diyorum..
aman beee bende abi cok biri azalsa ne olurki zaten azala azala gidiyoruz hepimiz olmeyecekmiyiz bir gun ?????
birakalimda sehit olsun
Allah sizi hem bu dunyada hemde o birisinde kavusdurur insaAllah
iyi geceler cikiyom ben gidip rahat rahat agliyim barii
oonun icin aglal bunun icin agla aglamaktan bi hal oldum sikildim haa gulmek istiyom biraz )))İyi geceler ama ağlama, dua et
oonun icin aglal bunun icin agla aglamaktan bi hal oldum sikildim haa gulmek istiyom biraz )))
amin balımmRabbim bizlere bol enerji versin kuzum :))
hep birlikte kaptanımm iyki varsın =)Canım kaptanım sen bizi örgütledin senin sayende bu şekildr koşuyoruz sağolasın kuzuşummmm
ayy senin o hormonlarını tavan yaptırana kurbannn,teyze sevsinn mercimeğimm benimm.Yazmayin Deryam boyle seyler, burada hamilesi var, sulu gozlusu var ayoll
canım hep birliktee yapıyoruz napıyosakTesekkürler canim
Hepsi senin cabalarin ugraslarin sayesinde kaptanim. Sen istersinde biz yapmazmiyiz. Birde buhafta cezayi aldik artik isler iyice kizisti
Tesekkürler kaptanim
biz teşekkür ederizz kaptanımm iyiki varız iyiki biriz.Bu haftaya bomba gibi basladik guzeller
Sporlarimiz super, menulerimiz super, motivasyonumuz super
1 nota aldik ama beraberce sildirecegiz bu notayi
Basta kaptanlarimiza (@D3S1R3 @Mavibocuk @E-brulimAsyaca )sonrada hepinize ayri ayri tesekkur ederim, ohom ohom gozlerim sulanmadi yok, hep hormonlardan
Enerjiniz cumaya kadar daim, eksileriniz de bol olsun canlarimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?