benim yarın favorimTabi onu tutucan bizi tutacak halin yok yaa
Kaptan sattı bizii
turklerle azerilerin agiz tadi cok farkli )))melemen yap, bak ben sabah eski kaşar dan mıhlama yapcam
bende 4 gunde baya incelme varBu 2 günde normalde ne kadar az hareketli olduğumu farkettim.. bacaklarım pert yani 2 gün yürümeye.. Yarışma hırsından yürüdükce bacaklarım incelirse duacınız olucam valla bakk :))
benim yarın favorimtiffany20 yavrum kuzum 5 sayı farkla kaptırdı 3.lüğü =)
bende 4 gunde baya incelme var
evet tatlımmtamam caim )) yarim adim+mekik gunu degilmi???
yazdiklarimi sadece valla bak yalan soylemiyom ))cidden miii?? bizden gizli ne yaptın 4 günde inceldinnn ??
turklerle azerilerin agiz tadi cok farkli )))
yazdiklarimi sadece valla bak yalan soylemiyom ))
benimkide abur cuburdan ben yemk yememki ))Katılıyorumm :) Bizde börek falan yok yaa, kardeşim yapıyor bazen ağız tadıma uzakk şeyler ama çok seviyorumm :)) Bu kilolar hep o böreklerden, keklerdenn
bu sohbet uzandikca uzanir ben kacdim tatli ruyalar
benimkide abur cuburdan ben yemk yememki ))
cikdim ben sen kendi kendine konusuyon )))))Onları hiç hatırlatmaa :)) marifetmiş gibi söylüyor bir dee
yarın ben derya birinci şekerimmmYarın daha da karışacak ortalık :)) Deryacımm izin verirse arkadaşlar 1. olucakk :)))
Ola bilirrr delirdim zatenn :)) delidir ne yapsa yeridirr bu laf tam benlikkcikdim ben sen kendi kendine konusuyon )))))
yarın ben derya birinci şekerimmm
yarın ev işim yok, bebeleri okula gönderip mekiğe başlıcam, kapıdaki ayakkabıları içeri alıp evde kimse yokmuş süsü vercem, zil çalsa açmıcam
yarın hepiniz korkun bendenn
yarın adaşım bile geçemicek beni
kız bir gün orucum işten çıktın eve gidiyorum, kaldırımın arasında ot çıkmış canım onu istedi hiç unutmuyorum yok böyle bir pis boğazlık yaaO da bir hastalık sanırım bende de varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?