Iyi geceler kuzum:)İyi geceler
İyi geceler
Yok estafurullah o che süper biri yaçok sevdim onu ben. Süper espirili bir arkadaş. Hiç senin gibi değil.
Bende birkere cuma günü oldu 400-500 mesajı okudum artik belli birzamandan sonra gözler görmemeye basladi
afiyet olsun:)O zaman yasasin maydanoz suyuu
Eki Görüntüle 1809485
Çarşamba Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi 27.000 adım ileDahlia_ tebrikler canımm
Bugünün İkincisi 20178 adım ileDerya_idil tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü 20100 adım ile O Ollalla tebrikler canım
Bu haftaki yarışmaya gösterdiğiniz ilgi için Tüm Kaptanlarım ve Şahsum Adına Teşekkür Ederim..
Tamm canım öyle yapayım:)Ayaklarını duvara daya yada suda ısla :)))
tebrik ederim canlar:)Çarşamba Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bu haftaki yarışmaya gösterdiğiniz ilgi için Tüm Kaptanlarım ve Şahsum Adına Teşekkür Ederim..
Tebrikler:)Bir dahaki regl zamanımda görüşürüz canlarrbenden bu kadar, yürürüm de yarış yok yetişememm sizeee
Benimkilere cevap verirsen yeter kaptanım arkadaşları temsilenAyyyy gozlerim sasi oldu gecmisi okumaktan
Bitti sonunda ama alintilarimi yazmaya korkuyorum, yazarkendee birikir sohbet muhabbet.
kiz en cok konusan sensin zaten Deryam sana nasil laf yetistireyim bir tanem:))Benimkilere cevap verirsen yeter kaptanım arkadaşları temsilen
tebrik ederim canlar:)
Deryam senin sampiyonluklarina alismistik da amanin AKovserim, Ollallam ne cok adim atmissiniz masallahhhh:)
Tebrikler:)
ahh bu yarismalara boyle uzaktan bakmak benim bunyeme ne zor geliyor bilsenizz,cok kotu zamanda hamile kaldim arkadas:))Kızlar ben de bu kadar squat yapabildiğimi bilmiyordum sayenizde öğrendim iyiki varsınız özellikle che arkadaşım sen 1000den aşağı yapmazsın diye kastım bu kadar son 50de artık gözümden yaş gelecekti. Birdahaki yarışmada en az 1500 hedefliyorum bir aksilik olmazsa şimdiden söyleyeyim popişlerinizi ona göre ayarlayın
Menümü yazayım bari
Kahvaltı Can'ım çekti
Susamlı simit
Ama bizim buranın simitleri ufak oluyor poğaça kadar
Yanında da çay
Domates
6-7 kadar zeytin kk süzme peynir
Öğlen yok niye yok
Yedim bişeyler ama sanırım şekerim yükseldi acayip bir mide bulantısıyla çok afedersiniz hepsini çıkardım
Akşam üç kaşık etli bulgur pilavı
Salata
Yarım kase yoğurt bir bardak ayran
Türk kahvesi
4 litreye yakın su içtim
Ay iki tane de hurma yedim bugün
Çarşamba Günü Adım Yarışması Sonuçları
heyecancan olucem nerdeyse hic bu kadar heyecanlanmamisdim herhalde :)4. takimin citir hatunlari,
Bu hafta derece almamiz sart biliyorsunuz, notamizi sildirmeliyiz.
Yarini egzersizsiz gecirelim dinlenelim guzeller, maydanoz sularimizi icelim, yesil caylarimizi icelim.
Cuma gunu kilo bildirimi icin acele etmenize gerek yok, ben Turkiye saatiyle 17.00de kalkiyorum.
Yani demem o ki sabah ac karnina, wc sonrasi, ve kiyafetsiz, tum sartlar saglandiktan sonra tartilin canlarim:)
Bu hafta 100gr bile onemli bizim icin!
Yarini da odem yapacak gidalardan uzak durarak gecirelim.(cok tuzlu gidalar, tursular vs)
Aksamda vakitlice uyuyup dinlenelim guzeller.
Hepinizin bu haftaki emeklerini biliyorum, heyecanla cumayi bekliyorum
Tamm canım:)Aynn öyle yap kuzum böyle tempolu yürü adım sayar hiç boş durmadın tak tak işlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?