Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen selülitte yapıyor kuzumm :) ama selülit için ciddi sekilde yürüyüş yapmak gerekli hergün benim önceden feci şekilde vardı şuan yok denecek kadar az her yere yürüyerekgerekirse koşarak gidiyorm
Tabi ki kuzum:) Aslında okuldan gelirken 1 durak önce mi insem hem yürüyüş olsun hem de adımlarım arttsın:)

O değilde yarın geçmişi okuyacak arkadaşlra şimdiden kolaylıklar diliyorum ben bile burda olduğum halde yetişemiyorum
Hiç sorma kız hele bir che var bizim buranın değimi ile it çenesi yemiş mübarek
Asyaca yarın konuşma yarışı yapalım mı nolur

Hiç sorma kız hele bir che var bizim buranın değimi ile it çenesi yemiş mübarek
Asyaca yarın konuşma yarışı yapalım mı nolur
Yok estafurullah o che süper biri yaçok sevdim onu ben. Süper espirili bir arkadaş. Hiç senin gibi değil.

Dün gece uyuya kalmışım ben 200 küsür msj vardı
Bende birkere cuma günü oldu 400-500 mesajı okudum artik belli birzamandan sonra gözler görmemeye basladi

Yok estafurullah o che süper biri yaçok sevdim onu ben. Süper espirili bir arkadaş. Hiç senin gibi değil.

Bende birkere cuma günü oldu 400-500 mesajı okudum artik belli birzamandan sonra gözler görmemeye basladi
Kim ne demişti karışıyor bzen kız bide devreler yanıyor bende:)

Menümü yazayım bari
Kahvaltı Can'ım çekti
Susamlı simit
Ama bizim buranın simitleri ufak oluyor poğaça kadar
Yanında da çay
Domates
6-7 kadar zeytin kk süzme peynir
Öğlen yok niye yok
Yedim bişeyler ama sanırım şekerim yükseldi acayip bir mide bulantısıyla çok afedersiniz hepsini çıkardım
Akşam üç kaşık etli bulgur pilavı
Salata
Yarım kase yoğurt bir bardak ayran
Türk kahvesi
4 litreye yakın su içtim
Ay iki tane de hurma yedim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…