Tabi ki kuzum:) Aslında okuldan gelirken 1 durak önce mi insem hem yürüyüş olsun hem de adımlarım arttsın:)Aynen selülitte yapıyor kuzumm :) ama selülit için ciddi sekilde yürüyüş yapmak gerekli hergün benim önceden feci şekilde vardı şuan yok denecek kadar az her yere yürüyerekgerekirse koşarak gidiyorm
Hiç sorma kız hele bir che var bizim buranın değimi ile it çenesi yemiş mübarekO değilde yarın geçmişi okuyacak arkadaşlra şimdiden kolaylıklar diliyorum ben bile burda olduğum halde yetişemiyorum
Dün gece uyuya kalmışım ben 200 küsür msj vardıO değilde yarın geçmişi okuyacak arkadaşlra şimdiden kolaylıklar diliyorum ben bile burda olduğum halde yetişemiyorum
O değilde yarın geçmişi okuyacak arkadaşlra şimdiden kolaylıklar diliyorum ben bile burda olduğum halde yetişemiyorum
Aynn öyle yap kuzum böyle tempolu yürü adım sayar hiç boş durmadın tak tak işlesinTabi ki kuzum:) Aslında okuldan gelirken 1 durak önce mi insem hem yürüyüş olsun hem de adımlarım arttsın:)
Bizim birincimiz belli deryamm gerek varmıHiç sorma kız hele bir che var bizim buranın değimi ile it çenesi yemiş mübarek
Asyaca yarın konuşma yarışı yapalım mı nolur
Tatlım yaa bu selülit yırtılma felan birazcık genetik yaaaKızlar benim ömrü hayatımda hiç selülit problemim olmadı en kilolu Halim'de bile
Bende bir anormallik mi var acıba
Gerçi popo yok ki selülit olsun
Yok estafurullah o che süper biri yaçok sevdim onu ben. Süper espirili bir arkadaş. Hiç senin gibi değil.Hiç sorma kız hele bir che var bizim buranın değimi ile it çenesi yemiş mübarek
Asyaca yarın konuşma yarışı yapalım mı nolur
Bende birkere cuma günü oldu 400-500 mesajı okudum artik belli birzamandan sonra gözler görmemeye basladiDün gece uyuya kalmışım ben 200 küsür msj vardı
abla yazdim ben :)
Kim ne demişti karışıyor bzen kız bide devreler yanıyor bende:)Yok estafurullah o che süper biri yaçok sevdim onu ben. Süper espirili bir arkadaş. Hiç senin gibi değil.
Bende birkere cuma günü oldu 400-500 mesajı okudum artik belli birzamandan sonra gözler görmemeye basladi
pardon unutmusum bir daha olmaz
bilmiyom oyle oldu gaza geldim :)küçük harf nie kullanmıosun tatlım :)
Bitikvallaha yaa ayaklar ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?