yok canım yarın oturma yarışı yapıyoruz =))Kaptannim bende mi yapmayayim
Bu hafta bircuma ctesi cars yapabildimmm
Yarin yuruyeyim diyordummm acik havada ne dersinnnn
????
4. Takım halkı kudurdu havar komşular
Ben yarın iş yerine yorgan döşek götüreceğim müdür sorarsa Can'ım bugün dinlenme günüm müsaademle deyip yatacağım kılımı kıpırdatmam
Gece gece iyi güldür canim. Allah seni hep güldürür Insalllah.4. Takım halkı kudurdu havar komşular
Ben yarın iş yerine yorgan döşek götüreceğim müdür sorarsa Can'ım bugün dinlenme günüm müsaademle deyip yatacağım kılımı kıpırdatmam
Hatta selülit yapıyo diye duydum o yüzden sade içmeye başladım:)Tatlış aman üçü bir aradalara dikkat ben geçen sene onları içmekten 7 kilo aldımsade içmeye çalış kuzuş içebilirsen
Yok işte kuzum onlardan bende, artık yok yanii
yok canım yarın oturma yarışı yapıyoruz =))
otur aç 4.takımı al eline yeşilçayı sora sohbet edelim akşama kadar.
Hastaneye doğru yürü daha kolay olurCumartesi günü işten çıkıp fitnese gitmeye çalışıp 30.000 adımla karşınıza gelmek için elimden geleni yapcam bekleyin siz
(Artık geceyi hastanede geçiririm)
Estağfurullah canım reklam olduğunu düşünsem bu kadar yazmazdım.Öncelikle vakit ayırıp böyle güzel bir paylaşım yaptığın için teşekkür ederim ve had ne demek estağfurullah öyle şeyler demeyin bana utanırım ben. Ürünün içeriği yanlıca chia tohumu olmadığından toplamda 400 tane içeriği olduğundan ve aslında bir beslenme sistemi olarak görüldüğünden bunu yapmak istiyorum
Kimse yanlış anlamasın ben ürün tanıtımı falan yapmıyorum ayhan ercan da babamın oğlu değil yani bu reklam gibi algılanmasın çok üzülürüm.
Herhangi bir rahatsızlığım yok ancak paylaşmak istmediğim özel bir durum nedeniyle böyle bir sıkınyı yaşadım yaşıyorum ve dediğin gibi doğru besinlerle çözülebilecek bir sorun sadec benim biraz daha özen göstermem lazım.
Her işte bir hayır vardır deriz ya bence yolunun buraya düşmesi senin için hayırlı diye düşünüyorum. Detoks ürünlerine o kadar para harcamak yerine sağlıklı gıdalarla yoluna devam etmeni temenni ederim. Ama kafama koydum diyosun madem 1 ay dene sonra normal beslenmeye geç sonuca göre kararını yine sen vereceksin bizler hep burdayız isimler değişsede amacımız aynı sağlıklı bir şekilde zayıflayıp tekrar kilo almamak. Sevgiler. ..Merhaba, cevapladığınız şçin çok teşekkür ederim. İlk anda mesajıma cevap verip davet ettiğiniz içinde çok teşekkür ederim. Burdaki hanımların hepsi maşallah isteseler dünyayı yerinden oynatcak kadar güçlü akıllı azimli çok memnun oldum hepinizle tanıştığıma ve gerçekten doğru bir takım güçlü bir iletişiminiz var.
Ancak yapı olarak kafama koyduğum bişeyi yapmazsam rahatsız olan biriyim. Bunu kendime olan özsaygı olarak görüyorum. O nedenle bahsettiğim sistemi denemek istiyorum. Kimsenin değerli vaktini almak istemem sizlerinde mevcut kurallarına saygı duyup dışına çıkmak için ısrar etmemek gerekli diye düşünüyorum. Bu sizlere burdaki azimli hanımlara duyduğum saygıyla alakalı. O nedenle burdaki maceram başlamadan bitiyor ancak tanıştık bir kere bir ayın sonunda müsade olursa burayı ziyaret edip bir merhaba demek isterim. Eminim hepiniz çok tatliş insanlarsanız keşke uyuşsaydık. Hepinizd iyi akşamlar Allah güç kuvvet kolaylık versin yiyip yiyip zayıf kalan metabolizmalarınız olsun hanımlar
Vallaha kuzum yapmasi yaparimda benden birdaha haber alirmisiniz ondan süpeliyimAyaklarını duvara daya yada suda ısla :)))
Sen inat edersen yaparsın büşram ben sana güveniyorum
Aynen selülitte yapıyor kuzumm :) ama selülit için ciddi sekilde yürüyüş yapmak gerekli hergün benim önceden feci şekilde vardı şuan yok denecek kadar az her yere yürüyerekgerekirse koşarak gidiyormHatta selülit yapıyo diye duydum o yüzden sade içmeye başladım:)
Burdan hastaneye 23 km iyi fikir aslindaHastaneye doğru yürü daha kolay olur
Tamam kuzum deniycem:))dene sen de papatyam yarın ilk olsun
Alırız bebişim fıstık gibi büşramdan haber alırızVallaha kuzum yapmasi yaparimda benden birdaha haber alirmisiniz ondan süpeliyim
Arkadaşım bana diyor zayıflama yolunda şehit olacaksın sen diyeGece gece iyi güldür canim. Allah seni hep güldürür Insalllah.
Sonunda 4. takim klmayacak soranlara spor yaparken Kaybettik diyecekler
Yerim seni ya:))Yarın sabah sebze haline gidip bir çuval maydonoz alacağım dışarıda kazan kurup hepsini kaynatıp içeceğim
Anca gider bu şişlik
Eğer ki gitmezse ben cuma günü arazi olurum haberiniz olsun
Alırız bebişim fıstık gibi büşramdan haber alırız
Ah bide işe yarasa içimiz yanmayacakArkadaşım bana diyor zayıflama yolunda şehit olacaksın sen diye
Ohh süper kuzum o zaman diyette 1-0 öndeyiz en önemli şey motivasyon
Saol bitanem motivasyonumu süper artırdın
Ah bide işe yarasa içimiz yanmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?