bende kalpten hik diye gidecegim:)heyecancan olucem nerdeyse hic bu kadar heyecanlanmamisdim herhalde :)
Hayırlı geceler tatlı rüyalar canım:)Fıstıklar benim uykum geldi :)) yarın malum perşembe lütfen kaçamak yapmayalım hafif geçirelim yeşil çayımızı içelim ve ağır sporlar yapmayalım sizleri çok seviyorum tatlışlar:)
Can'ım ben birdahakine 2000 düşünüyorum ona göre ayarla kendiniKızlar ben de bu kadar squat yapabildiğimi bilmiyordum sayenizde öğrendim iyiki varsınız özellikle che arkadaşım sen 1000den aşağı yapmazsın diye kastım bu kadar son 50de artık gözümden yaş gelecekti. Birdahaki yarışmada en az 1500 hedefliyorum bir aksilik olmazsa şimdiden söyleyeyim popişlerinizi ona göre ayarlayın
hodri meydan mi diyorsun cekirgem:)
Can'ım ben birdahakine 2000 düşünüyorum ona göre ayarla kendini
Neyse ki hamilesin yolsa deryada dahil nal toplardık hep birlikteahh bu yarismalara boyle uzaktan bakmak benim bunyeme ne zor geliyor bilsenizz,cok kotu zamanda hamile kaldim arkadas:))
enerjin daim olsun harpycim:)
bende kalpten hik diye gidecegim:)
Haydi Deryam squat sonuclarini bekliyoruz, yerimizde duramiyoruz
Kaptanım böyük kupalar çok yer kaplıyor biliyon mu biraz da Küçükler gelsintebrik ederim canlar:)
Deryam senin sampiyonluklarina alismistik da amanin AKovserim, Ollallam ne cok adim atmissiniz masallahhhh:)
Arada yenilirdim be ablacim neden oyle diyorsunNeyse ki hamilesin yolsa deryada dahil nal toplardık hep birlikte
ahh harpycim bu hafta derece alamazsak cidden gidecegim kalpten.
ayy gelip alnindan opesim geldi canim, sporcunun zeki,cevik ve ahlaklisiii seni:)Kaptanım böyük kupalar çok yer kaplıyor biliyon mu biraz da Küçükler gelsin
Gençler sevinsin ya
Ben bencil değilim mazlum kendi halinde biriyim ay Nasıl acıdım kendime birden
Yo ben duruyorum yerimde popoyu devirdim yatağaHaydi Deryam squat sonuclarini bekliyoruz, yerimizde duramiyoruz
Sukurlerrr plsuunn. Ya rabbimÇarşamba Günü Squat Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi 1050 squat ileHarpy tebrikler canımm
Bugünün İkincisi 745 squat ileDerya_idil tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü 700 squat ileedsofi tebrikler canım
Gaz veriyorum hahahahahahodri meydan mi diyorsun cekirgem:)
resmen kiran kirana rekabet, hepinize cani gonulden tebriklerr.Çarşamba Günü Squat Yarışması Sonuçları
Can'ım ben birdahakine 2000 düşünüyorum ona göre ayarla kendini
Arada yenilirdim be ablacim neden oyle diyorsun
Hem bu hatunlar beni ezer gecerdi belkide
Çarşamba Günü Squat Yarışması Sonuçları
kayisi kurusu ye yardimci olurO sorun bende de var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?