Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben en iyisi yatayım
Yarın geçmişi okuyacak arkadaşlar
Halka seslenişim uzun sürdüğü için bu kadar çok konuştum
Bilirsiniz normalde ağzımdan cımbızla laf alınır
4.takım sizi seviyorum
Asyaca Emeğine sağlık dünya güzeli
Squat yapanlar Allah popolarınıza zeval vermesin
Yawrukush dünyanın en şeker ve güzel kaptanı
İyi ki varsın
Öpüyorum hepinizin Gül yanaklarından yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim iyi geceler
Allah'a emanet olun

sampiyonummm, bak bugun rahatsizlanmissin, kusmussun dikkat et kendine, uzme bizi.
yarinda nolur ye guzelce kuzum ac kalmaaaaa..
bizde seni seviyoruz uleyyyyn iyi geceler

Fıstıklar benim uykum geldi :)) yarın malum perşembe lütfen kaçamak yapmayalım hafif geçirelim yeşil çayımızı içelim ve ağır sporlar yapmayalım sizleri çok seviyorum tatlışlar:)
Iyi geceler tatlim Bizde senii
Tebrikler kizlarr

Bencede sen bir cocuk getir ortalik bize kalsin

Ay ben bayılcam sanki yorgunluktannnnn, gidiyorum hiç istemesem deee :))
Yarın görüşürüz inşaAllah :)
İyi geceler canlarrrrr
Iyi geceler canim

ho
hosgeldin aramiza bende daha yeniyim ismim Arzu 20 yasindayim.tanisdigimiz memnun oldum.

afiyet olsun kaptanim, yarisma sonuclari icin de ellerine saglik:)
saol kaptanımm. ne demek görevimiz..
Kaptanım şu tavuk burgerleri kızartıp yemeyi çok seviyorum ben, ama diyete girdiğimden bu yana hiç yapmadım da yemedim de sen ne düşünüyorsun zararlımıdır ki ?

papatyam iyi geceler iyiki varsın

Iyi geceler tatlim Bizde senii

Tebrikler kizlarr

Bencede sen bir cocuk getir ortalik bize kalsin

Iyi geceler canim

Anam ben daha yeni doğurdum.. Ayrıca evrenin 3. İçin şansını çok zorlama msjını da gayet net bir şekilde aldım. Mümkün mümkün olmasına ama ihtimal dahilinde değil malesef, heleki bu kiloda imkansıZ..

sen benim gönlümün birincisisin hayatım, seni kimseyle paylaşmak istemedğim için yazmadım. Gözümden bile sakınıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…