- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
sampiyonummm, bak bugun rahatsizlanmissin, kusmussun dikkat et kendine, uzme bizi.Ben en iyisi yatayım
Yarın geçmişi okuyacak arkadaşlar
Halka seslenişim uzun sürdüğü için bu kadar çok konuştum
Bilirsiniz normalde ağzımdan cımbızla laf alınır
4.takım sizi seviyorum
Asyaca Emeğine sağlık dünya güzeli
Squat yapanlar Allah popolarınıza zeval vermesin
Yawrukush dünyanın en şeker ve güzel kaptanı
İyi ki varsın
Öpüyorum hepinizin Gül yanaklarından yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim iyi geceler
Allah'a emanet olun
Iyi geceler tatlimFıstıklar benim uykum geldi :)) yarın malum perşembe lütfen kaçamak yapmayalım hafif geçirelim yeşil çayımızı içelim ve ağır sporlar yapmayalım sizleri çok seviyorum tatlışlar:)
Tebrikler kizlarrÇarşamba Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi 27.000 adım ile @AKovser tebrikler canımm
Bugünün İkincisi 20178 adım ileDerya_idil tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü 20100 adım ile O Ollalla tebrikler canım
Bu haftaki yarışmaya gösterdiğiniz ilgi için Tüm Kaptanlarım ve Şahsum Adına Teşekkür Ederim..
Bencede sen bir cocuk getir ortalik bize kalsinVallaha mı diyorsun
Seni bilmem kaptanım ama ben doğru Zaman'da gelmişim gruba, senin hamile olduğun Zaman'ı seçerek
Derya_idil bence sen de bi çocuk daha düşünmelisin gerçek.. Çocuk dünyanın en güzel şeyi ne yakışır sana da
Iyi geceler canimAy ben bayılcam sanki yorgunluktannnnn, gidiyorum hiç istemesem deee :))
Yarın görüşürüz inşaAllah :)
İyi geceler canlarrrrr
takimda herkes hain planlar icinde eyvah eyvahhhIyi geceler tatlimBizde senii
Tebrikler kizlarr
Bencede sen bir cocuk getir ortalik bize kalsin
Iyi geceler canim
hosgeldin aramiza bende daha yeniyim ismim Arzu 20 yasindayim.tanisdigimiz memnun oldum.Kullanıcı adı: hexe93
İsim: bengi
Medeni durum: Evli
Çocuk:Yok
Yaşadığı şehir:Ankara
Boy:155
Kilo:76 ( tartı hatalı olabilir)
Hedef kilo:56
Kilo alma hikayesi: metabolizma hızım gerçekten çok yavaş bu nedenle vücudumda kilo almaya meyilli aslında evlenmeden önce 62 kiloydum sonrasında işim ve sters nedeniyle böyle bir kiloya çıktım. Tabiki hayatım boyuncada kilo problemi yaşadım yani galiba en son 10yaşında falan zayıftım işin espirisi bir yana hiçbir zaman öyle incecik olmadım 56 olsam bile öyle incecik olamam biliyorum.
Neden kilo vermeliyim; burdada artık istediğimi giymek istiorum onun dışında Allah nasip ederse Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla asla sonra bildiin yusyuvarlak bişey olurum ve onlarıda vermem çok zor olur o yüzden daha sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek ve obez olmamak için kilo vermek istiyorum
Allahim sen bizi plancilardan korutakimda herkes hain planlar icinde eyvah eyvahhh
Bebis coktan acikmistir kaptanim bekletme sen onuay ben oglen yemegimi yemegi unuttum saat 4 olmus yahu
Herkesin kuyusunu kazacamtakimda herkes hain planlar icinde eyvah eyvahhh
muhtesem hatun, fit anne seni:)Yawrukush ahhh sorma kaptanim mutfakta yatak odasin tuvalette parca parca yaptim anca bu kadar etti :) ilk 3 e giricem dedim sonuncu oldum gerci
Allahim sen bizi plancilardan koru
tesekkurler canim :)Sporun gerçekten ollalla kuzum
bende yemek kazaninin icine dustum suan BusramBebis coktan acikmistir kaptanim bekletme sen onu
Herkesin kuyusunu kazacam
Sonrada kendim düsecem icine
Kolay gelsin ablamm, iyi uykularİyi geceler kızlar yarın çalışıciim ben umarım arada gelirim görüşürüz.
saol kaptanımm. ne demek görevimiz..afiyet olsun kaptanim, yarisma sonuclari icin de ellerine saglik:)
papatyam iyi geceler iyiki varsınBen en iyisi yatayım
Yarın geçmişi okuyacak arkadaşlar
Halka seslenişim uzun sürdüğü için bu kadar çok konuştum
Bilirsiniz normalde ağzımdan cımbızla laf alınır
4.takım sizi seviyorum
Asyaca Emeğine sağlık dünya güzeli
Squat yapanlar Allah popolarınıza zeval vermesin
Yawrukush dünyanın en şeker ve güzel kaptanı
İyi ki varsın
Öpüyorum hepinizin Gül yanaklarından yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim iyi geceler
Allah'a emanet olun
Iyi geceler tatlimBizde senii
Tebrikler kizlarr
Bencede sen bir cocuk getir ortalik bize kalsin
Iyi geceler canim
sen benim gönlümün birincisisin hayatım, seni kimseyle paylaşmak istemedğim için yazmadım. Gözümden bile sakınıyorum seniHerkes kolu bacağı bi yerde bıraktı sanırım tabii ben fazla yapmamışım fazla zaiyatta yok. Önümüzdeki yarışları 4 gözle bekliyorum yinedee.
Deryam bari gönüllerin birincisi falan yazsaydın bende mutlu olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?