Konusun canim ben okurum kuzu kuzu, iyi geceler Deryam:)teşekkür ederimm hamişim sevdiğimm
çok üzgünüm ama söz veremiyccimm
On yargili olma canim tadi guzel bence :)Yarin heyecan yok tühhhh:) bugun maydanoz aldim bakalim icebilcemmi :)iykkkk
Bence gercekci olalim kaptanim aci gercegi kabullenelim :) sapini kaynatioz nasil oluo demlemekten yanayim benOn yargili olma canim tadi guzel bence :)
Afiyet bal şeker olsun ablam kuzucuğa vitamin olarak gitsin hepsibende yemek kazaninin icine dustum suan Busram
Ben Deryayi kastetmistim ama sende olur yani farketmz bir tasta 2 kus misali ortalik bize kalsınAnam ben daha yeni doğurdum.. Ayrıca evrenin 3. İçin şansını çok zorlama msjını da gayet net bir şekilde aldım. Mümkün mümkün olmasına ama ihtimal dahilinde değil malesef, heleki bu kiloda imkansıZ..
Canm senin adin derya mi asya miiyi geceler
Adı Derya kızının adı Asya'ydı eğer yanlış hatırlamıyorsamCanm senin adin derya mi asya mi
adım derya kızımın adı asyaCanm senin adin derya mi asya mi
hafıza süper omega 3 tavan =)Adı Derya kızının adı Asya'ydı eğer yanlış hatırlamıyorsam
Çok teşekkür ederiz.
7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
ayy süperr ne güzell
benim eşim de alacaktı bana sora gittik onun istediğini ben almadım benim istediğimi de o almadı kaldı öylece bende çok istiyorum
Gunaydinnnn
Bu sabah erkencciyimmm
Eskisi gibi tembellik yapmiyorum cok uyku kilo yapiyor
Disari cikamiyorum uzuluyorum yapamayincaaa
Gordu ki bu kez cok kararliyimmmm
Destek olmak istediii
Hic kiloma yorum yapmazdi icten ice oda istiyormus onu anladim
Insaallah zayiflayacagimmmm fayda gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?