canim cikti 1 saatdir okuyom bitmek bilmiyor :)O değilde yarın geçmişi okuyacak arkadaşlra şimdiden kolaylıklar diliyorum ben bile burda olduğum halde yetişemiyorum
Deryam tam olarak icinde ne var bilmiyordun internetten bir bakayim dedim.saol kaptanımm. ne demek görevimiz..
Kaptanım şu tavuk burgerleri kızartıp yemeyi çok seviyorum ben, ama diyete girdiğimden bu yana hiç yapmadım da yemedim de sen ne düşünüyorsun zararlımıdır ki ?
hayirli zamanda, hayirlisiysa, 3. bir bidik senlendirsin evinizi canim:)Anam ben daha yeni doğurdum.. Ayrıca evrenin 3. İçin şansını çok zorlama msjını da gayet net bir şekilde aldım. Mümkün mümkün olmasına ama ihtimal dahilinde değil malesef, heleki bu kiloda imkansıZ..
iyi geceler, iyi istirahatler canim:)İyi geceler herkese.. Tembel perşembe günü görüşmek dileğiyle... sevgiler
cenesi dusukler takimiyiz biz kuzum:))canim cikti 1 saatdir okuyom bitmek bilmiyor :)
reglim ilk gunune ragmen harikayim :) yarin butun gun uyyucam :)tebrik ederim canlar:)
Deryam senin sampiyonluklarina alismistik da amanin AKovserim, Ollallam ne cok adim atmissiniz masallahhhh:)
uyu guzelim hakettinn, ama arada ugra burayada:)reglim ilk gunune ragmen harikayim :) yarin butun gun uyyucam :)
Allah korusun )))bende kalpten hik diye gidecegim:)
hay yaşa eline sağlık canım. yaparım bunu çok teşekkürlerDeryam tam olarak icinde ne var bilmiyordun internetten bir bakayim dedim.
Nisasta, soya, emulgator, koruyucu vs vs bir suru katki malzemesi var.
Yinede diyette de ekmeksiz salatayla, yogurtla tuketilir guzelim.
Sadece uzerindeki pane harci diyeti sabote eder ama 1 burgerde de az miktarda var o harctan zaten.
Ama isin saglik yonunu sorarsan benim kisisel fikrim hazir almaman.
Evde kendin hazirlasan haftada 1 yiyebilecegin bir menu olur.
Ahanda tarifi:)) tarifteki ekmek miktarini olabildigince aza indirgersin canim:)
http://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/tavuk-yemekleri/citir-tavuk-burger
canimsinhay yaşa eline sağlık canım. yaparım bunu çok teşekkürler
bana aciyin biraz aksamin 5.de gelebiliyorum en erken.Takıma yarın uğramayanın işi çok zor, yarın spor yok bol bol çene yaparız artık.
sanada guzelim, Allah rahatlik versinbitti sukur iyi geceler her kese :)
galiba oyle oldu :))))
teşekkür ederimm hamişim sevdiğimmcanimsin
birde su tarif var canim, hangisini begenirsen..
http://www.nefisyemektarifleri.com/ev-yapimi-harika-tavuk-burger/
çok üzgünüm ama söz veremiyccimmbana aciyin biraz aksamin 5.de gelebiliyorum en erken.
birde yasliyim, hamileyim, uyaninca da ac oluyorum litfeeeeeen
bunlari goz onunde bulundurunuz efenim
iyi gecelerbitti sukur iyi geceler her kese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?