iyiyiz hamd olsun siz nasilsiniz gonullerin birincisi ?Günaydın güzeller nasılsınız bugün
Sağol ablacım seninde kandilin mubarek olsun :)Gunaydin canlar, Regaib kandilimiz mubarek olsun
Bende uyumusum nette takilurkenGünaydınnn :)
çok uyku kilo yapıyor da az uykudan da ben bayılcammkaçtım uyumayaa
Canim koşu bandı düşünüyorsan ben tavsiye ediyorum. Dışarıda yürüme imkanın yoksa tabi. Çünkü açık havada yapılan yürüyüşte daha çok kilo veriyorsun.Bende uyumusum nette takilurken
Deryam tam olarak icinde ne var bilmiyordun internetten bir bakayim dedim.
Nisasta, soya, emulgator, koruyucu vs vs bir suru katki malzemesi var.
Yinede diyette de ekmeksiz salatayla, yogurtla tuketilir guzelim.
Sadece uzerindeki pane harci diyeti sabote eder ama 1 burgerde de az miktarda var o harctan zaten.
Ama isin saglik yonunu sorarsan benim kisisel fikrim hazir almaman.
Evde kendin hazirlasan haftada 1 yiyebilecegin bir menu olur.
Ahanda tarifi:)) tarifteki ekmek miktarini olabildigince aza indirgersin canim:)
http://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/tavuk-yemekleri/citir-tavuk-burger
hayirli zamanda, hayirlisiysa, 3. bir bidik senlendirsin evinizi canim:)
evlat cok zor ama tadindan da yenmiyor:))
Afiyet bal şeker olsun ablam kuzucuğa vitamin olarak gitsin hepsi
Ben Deryayi kastetmistim ama sende olur yani farketmz bir tasta 2 kus misali ortalik bize kalsın
Canımsınsen benim gönlümün birincisisin hayatım, seni kimseyle paylaşmak istemedğim için yazmadım. Gözümden bile sakınıyorum seni
Aç uyursan azalıyo kiloGunaydinnnn
Bu sabah erkencciyimmm
Eskisi gibi tembellik yapmiyorum cok uyku kilo yapiyor
Yok canım estafurullah sen cheye çocuğun vakti geldi diyince bende bencede seni sahalrdan alalım anlamında demiştim :)Günaydın canlaırım nasılsınız bu sabah?
Bir de şöyle bir tarif gördüm kaptanım ne diyorsunuz diye size sorayım; tavuk göğüs Eti'ni önce una sonra yumurtaya sonrada cornflakes parçalarına batırıp kızartıyorlardı çok güzel göründü gözüme ne diyorsunuz? Haftada 1 de olsa yenmez mi?
Canım hayırlısı olsun da pek olası değil.. Türkiye şartlarında 2 çocuğu Nasıl okutacağız diye kara kara düşünmekteyiz 3. Tamamen ütopik kalıyor..
Aaa ciddi misin? Sazanlık ettim desene.. Kusura bakma..
canim bir yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic varsa, kuru kayisi ye..Kaptanim bugun lavobaya cikamadimYawrukush korkuyorum vallahi yarinda cikamam wcye diye napayim ben
cok tesekkur ederiz kaptanim, sizlerinde kandili mubarek olsun:)
7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
canim haftada 1 yenebilir:)Günaydın canlaırım nasılsınız bu sabah?
Bir de şöyle bir tarif gördüm kaptanım ne diyorsunuz diye size sorayım; tavuk göğüs Eti'ni önce una sonra yumurtaya sonrada cornflakes parçalarına batırıp kızartıyorlardı çok güzel göründü gözüme ne diyorsunuz? Haftada 1 de olsa yenmez mi?
Canım hayırlısı olsun da pek olası değil.. Türkiye şartlarında 2 çocuğu Nasıl okutacağız diye kara kara düşünmekteyiz 3. Tamamen ütopik kalıyor..
Aaa ciddi misin? Sazanlık ettim desene.. Kusura bakma..
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | |||||
CheGuevera | ODUL | ODUL | 50JJ | - | |||
melinda23 | - | 100 IA | - | - | |||
kitabi | - | - | - | - | |||
abesle_istigal | ODUL | - | - | ||||
sevimlicadi0 | 75 IA | - | |||||
mugehatun | - | - | - | - | - | ||
edsofi | ODUL | MUAF | - | - | |||
ddanes | - | - | - | - | - | ||
AKovser | ODUL | - | |||||
zey zey | - | - | - | 50JJ | - | - | - |
Asyaca | - | ||||||
tiffany20 | - | ||||||
Ollalla | 100 JJ | - | |||||
gogo2405 | ODUL | 150 JJ 50 M | - | ||||
Mavibocuk | ODUL | [ [TD]- | |||||
haeshin | ODUL 150 JJ | 100 DK 50M | - |
sanada gunaydin canimgünaydın güzeller
Canim dun aksam dersim erken bitti esim alalim dedi gidip aldikCanim koşu bandı düşünüyorsan ben tavsiye ediyorum. Dışarıda yürüme imkanın yoksa tabi. Çünkü açık havada yapılan yürüyüşte daha çok kilo veriyorsun.
Ben 9 sene önce almıştım. 1.dogumdan sonra 20 kilo verdim koşu bandı kullanarak. Bir sıkıntı yaşamadım. Biraz gürültü oluyor sadece. Bir de masaj kemerli olan var benim ki ondan değil ama selulitlere faydası oluyor diye duymuştum
Araştır istersen.
Ne aclik hemdeGünaydınlar
Canımsın
Aç uyursan azalıyo kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?