Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende uyumusum nette takilurken
Canim koşu bandı düşünüyorsan ben tavsiye ediyorum. Dışarıda yürüme imkanın yoksa tabi. Çünkü açık havada yapılan yürüyüşte daha çok kilo veriyorsun.
Ben 9 sene önce almıştım. 1.dogumdan sonra 20 kilo verdim koşu bandı kullanarak. Bir sıkıntı yaşamadım. Biraz gürültü oluyor sadece. Bir de masaj kemerli olan var benim ki ondan değil ama selulitlere faydası oluyor diye duymuştum
Araştır istersen.

Günaydın canlaırım nasılsınız bu sabah?

Bir de şöyle bir tarif gördüm kaptanım ne diyorsunuz diye size sorayım; tavuk göğüs Eti'ni önce una sonra yumurtaya sonrada cornflakes parçalarına batırıp kızartıyorlardı çok güzel göründü gözüme ne diyorsunuz? Haftada 1 de olsa yenmez mi?

hayirli zamanda, hayirlisiysa, 3. bir bidik senlendirsin evinizi canim:)
evlat cok zor ama tadindan da yenmiyor:))

Canım hayırlısı olsun da pek olası değil.. Türkiye şartlarında 2 çocuğu Nasıl okutacağız diye kara kara düşünmekteyiz 3. Tamamen ütopik kalıyor..

Afiyet bal şeker olsun ablam kuzucuğa vitamin olarak gitsin hepsi

Ben Deryayi kastetmistim ama sende olur yani farketmz bir tasta 2 kus misali ortalik bize kalsın

Aaa ciddi misin? Sazanlık ettim desene.. Kusura bakma..

Yok canım estafurullah sen cheye çocuğun vakti geldi diyince bende bencede seni sahalrdan alalım anlamında demiştim :)

Kaptanim bugun lavobaya cikamadim Yawrukush korkuyorum vallahi yarinda cikamam wcye diye napayim ben
canim bir yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic varsa, kuru kayisi ye..
birde bugun bol lifli sebzelerden tuket. (kabak, havuc, brokoli, karnabahar vs)

7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
cok tesekkur ederiz kaptanim, sizlerinde kandili mubarek olsun:)

canim haftada 1 yenebilir:)
ama un ya da corn flakesten birini tercih edebilirsin:)

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy - 150 DK -
CheGueveraODUL ODUL 50JJ -
melinda23- 100 JJ100 IA 100IA --
kitabi -- --
abesle_istigal ODUL - -
sevimlicadi0 75 IA -
mugehatun---- -
edsofiODUL MUAF MUAF --
ddanes--- --
AKovser ODUL -
zey zey---50JJ ---
Asyaca 100 JJ -
tiffany20 -
Ollalla 100 JJ -
gogo2405 150 IAODUL 150 JJ 50 M -
MavibocukODUL [ TD]

[TD]-
haeshinODUL 150 JJ100 DK 50M 100JJ 100IA 50M 50JJ-

TR][/TR]
[/TD] [TD]

[/td][/td][/td][/td]

edsofi canim senin menunu goremedim notlarimda, acaba yazdin da gozumden mi kacti?

Canim dun aksam dersim erken bitti esim alalim dedi gidip aldik
Kemeri var
Mekik aparati uzarinde
Otomatik egimli en onemlisi rampa cok etkili
Disarida yurume imkanim var site buyuk ama esim kiskancccc:)

Günaydınlar

Canımsın

Aç uyursan azalıyo kilo
Ne aclik hemde
Midemin sesine uyaniyorum
Cnm okul okdugu gunler4den sonra yemiyorum
Diger gunler6:)

Günaydın Kızlarr

Dün 1.5 su +2-3 sekersiz cay +türk kahvesi içmeme rağmen 2 kere tuvalete gidebilmemin bir nedeni olabilir mi ?
Karnımın sağ bölgesinde sanki wc gidememişim gibi de arada siddetli bir ağrı oluyor
2günüdr böyleyim ilk gün hadi o güne özel dedim ama dünde aynısını yasadım vücuduma giren su neden cıkma isteği duymuyor olabilir sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…