çok zararlı canım onlar, katkılı hazır gıda ve boş kalori, bir süre daha yemezsen unutursun bence..saol kaptanımm. ne demek görevimiz..
Kaptanım şu tavuk burgerleri kızartıp yemeyi çok seviyorum ben, ama diyete girdiğimden bu yana hiç yapmadım da yemedim de sen ne düşünüyorsun zararlımıdır ki ?
Alman gereken kalori miktarı o rakam canım.
Şakalaşmak istemiş kendince yanlış ama ilaç falan kullanıyo demişsin o ayrımı yapamaması normal.
hayırlı olsun canım güle güle kullan, evin geniştir umarım, ben geçen yıl verdim birine evde çok yer kaplıyordu..Canim dun aksam dersim erken bitti esim alalim dedi gidip aldik
Kemeri var
Mekik aparati uzarinde
Otomatik egimli en onemlisi rampa cok etkili
Disarida yurume imkanim var site buyuk ama esim kiskancccc:)
Ne aclik hemde
Midemin sesine uyaniyorum
Cnm okul okdugu gunler4den sonra yemiyorum
Diger gunler6:)
belki daha iyi olur sonuç canım, gelmiş sonuçta. bende geçen ay ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum yaklaştı mı hiç bilmiyorum..Benim refik şaşırttı yine başladı bugün sanırım hem maydanoz suyu hemde baharın gélmesinden kaynaklı. Ama ben 65 görmeyi çok istiyorum yarın napıcam ben yaa.
Tam oldu geldi bahar ayları gevşer gönül yayları.
canım ben devlet memuruyum, burası yakın daha uzak biryer olabilir değiştirmek istersem,büyük ihtimalle il sağlık müdürlüğünde biryer olur.. sen anlatınca şimdi benim şartlarda hiçbirşey yokmuş gibi geldi.. zor gerçekten allah kolaylık versin sana da..günaydn millet 50 sayfa olmus gömüldüm okumaya part part aalıntılıcam aksama kadr biter inşallahhh
neyse dünki menümeni 9 da geciyorum aksama kadr her sey normaldi taaa ki aksam 9 da yemeyene kadr cok pişma nım aksam yediğim için
menü
sabah
beyaz peynrli,domatesli tost
öglen
tavuk sote 3 y.k
salata
yogurt
aksam
domates
salatalık
peynr
hindili omlet
2 dilim ekmek cısss ama yedim
1 avuc kuruyemişşş imdaatttttt hadi cezalayn beni
spor yok
su 1.5 lt
sekersz cay kahve ıcıorm gun ıcınde totalde 5-6 fıncan
ay nasıl olim şekerim iş güç stresli zaman böle yani sende ne var ne yok balım evlat nasl
canım nabr naslsn yine görümce dimi oy oyyy napacan sekerım idare ediver bosver artıdamsn neyse onmzdekı hafta toparlarsn bıtanem olur böle seyler vucudu karbonhidratla sasrttn artıda olsan onumsdekı hata guzel bır eksıyle gelıceksn ınanıorm evlatlar nasl?
ahahaha ilahı ne guldum sana he
ay allah korusun nasl şimdi iyimi çok şükür mr temiz cıkmıs off valla bu bebeler azcık buyusun dıormda buyyudukce zorlasıo sanki
ddnesm moral olurmu bilmem ama bnm iş yermde cok sıkıntılı gercekten mutsuzum patronlar bızı resmn köpek yerine koyuolar ama burda ıyı kazanıorm hembıraz o yuzden sabredıorm hemde ıs pıyasası durgun evde oturmak ıstemedgm ıcın dayanıorm ben işe her gün gelerek gelen ama mutsuz ayrılan bi insanm azar yıorm her sey oluo ınan yani rahat edeblgmz yer az birazck dayanabılıosan dayanmanıtavsiye edicem ama cok bunaldysan yeni bir iş bakmaya başla
iyiz babyto sen naslsn deniz gözlüm güzel arkdsm hazırlıklara basladnmı az kaldı düğübne
ayy cok guzelms hareketler aıdı netlfnuma ındırım yalnz mıde karın aynı anda calıstıro dimi bide kol
Sekerim siz muhabbetinizi edinde biz okuyalim yeterki burda olun biz haziriz mesajlarin icinde mahkum olmayayok yok ayıp olmamıstır iyi etmişsin kahveye cagırmakla
ayy kuzum kıyamam ınsallah cok uzun surmez cabucak rahat hamılelık gecırmen ıcın dua edıcem
ocagımıza ıncır agacı dıktınız ınsallah bızde bır gun 100 sayfa yazısırz sız okursnz ınsallah amın
teşekkür ederiz sizinde mübarek olsun inşallah
AminGünaydın canlar
Hepinize güzel bir gün olsun diliyorum. Ayrıca kandilinizi de kutluyorum.allah bugünün hürmetine bu takımdaki herkese sağlıkla zayıflamayi nasip etsin.
Canim k.bakmada cok guldum 2 konudadünki olayı anlatımaksam 19,30 eşimle markette alısvers yapıorz evınabya eksıgı vardı ole keyflı keyflı alıorz cnmz ne ısterse zırrrrrr tlfn alo alo ıste nena hnmla mı gorusuorm evet buyrun ltfen ıste bılmemne sıtesnden yaptgnz basvuru ıcın arıorm malı musavrlık ofısyz soyleyz böyleyz görüşmeye geleblrmsnz ne zamn dıe sordm smdı dıo bana manyak mumkun dıl alısverstym yarn gelım yarn bn yokum seyehate gdıorm ıste muhıt olark yaknz yuruyerek bıle gelrsnz bılmem ne esmde gıdelm dıo bı yandan nese tamam dedm bırazdan gelıorm bındıka rabamza gttk gercektwende yakın bı yer esıme dedm sen bekle ben yalnz görişim eşim tmm dedii bn grdm ofisi hiç begenmedm adamı hiç begenmedm ama mecbur grmiş bulundum oturdum ıste naslnz bılmem ne sonra kısa bı mulakat ne derece muhasebe blıorm ona gore gorusmeye tabi tutuo nese mulakatı gectm falan konuya grdı bana daha cok bnmle dısarda olablcek bı muhasebecı lazm zaten ofıs muahsebesnı tutan 5 kişi var siz bnm hem asistanm hemde mali müşavirlk kısımlarnı sıze yaptrcm ıste musteri toplantıları cok oluo onlarn hesaplarını tamamen guvenerek deveredblcgm iş oaylasımı yapablcegm birisini arıorm dedi buraya kadr normal ama işte evli ve cocuklu olusunz kafamıkarstırıo dedi bn suan calısan bı bayanm calısma problemım yokkafanızı karıstıran kısım neresi dedm işte bnm yılda 1-2 sehır dısı seyehatlerm oluo gelrmsnz dedı gelemem dedm ıste gun ıcı sehır ıcı seyehatlerm oluo onda sıkıntm yok dedm ıste aksamları ıs yemeklerı oluo onda da sıkıntı yok dedm peki dedi biaha sehir dısını sordu gelemem dedm işte bn asistnmn rahat olmasnı isterm işte anlatlyada iş görüşmesne gttysek bn denize grerm asistnmnda grmesnıısterm habıre denızden ornek verıo konusması ınanılmaz absurt aksamın 20,30 olmus sacma sapan muhabbetler konuyudegstrmeye calısıorm baska bsy soruorm konu yıne denıze gelıo tobe yaaa nese esım merak ettı aradı acamadm o sıra kapı caldı eşinzdr bakın istersenz dedi eşim die zıpladm kapıyı actm baska bi adam korktm tlf elimdeydi kapıda durrdum eşimi çagrdm gel sennle tansmak ıstıo dedm eşim geldi o gelen adam cıktı snra eşime özetledi işi ama bana ornekler verdgı gıbı anlatmıo eşimde daha yanma gelırken olmaz dıe kas goz yaptm işolmaz anlamnda eşimde şifreyi aldı adam eşime normal anlatıo işte şöyle işmz var bole işimz var denız muhabbeti yok eşimde döndü dediki ben musade veremicem anladgm akdaryla aradgnz kişi eşim dil dedi cok teşekkür ederz dedi iyi aksamlastık cıktık cok uzun oldu ama olsun okuyun ben kac ssaat sizi okudum
Dikkat pasta ve pogaca var. Tehlikeli girelemiz!!!!Dahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))
Sen nie bisi demedin bisey demeyince o senden daha cok cesaret bulmus canm bole insanlara firsat verme o cumleleri kurmaya tatlim . daha neler derdimde simdi burdan beni biplerleryok işte denize elbiseyle grlmez sonucta mayoy gyilir dimi dio bn böle rahat brini arıorm dio aklıma geldkce snırlenırom
Sagol tatlim salonum cok buyuk zaten salonu kullaniyorum oturma odam yokhayırlı olsun canım güle güle kullan, evin geniştir umarım, ben geçen yıl verdim birine evde çok yer kaplıyordu..
yoruldum be okumaktan :)dünki olayı anlatımaksam 19,30 eşimle markette alısvers yapıorz evınabya eksıgı vardı ole keyflı keyflı alıorz cnmz ne ısterse zırrrrrr tlfn alo alo ıste nena hnmla mı gorusuorm evet buyrun ltfen ıste bılmemne sıtesnden yaptgnz basvuru ıcın arıorm malı musavrlık ofısyz soyleyz böyleyz görüşmeye geleblrmsnz ne zamn dıe sordm smdı dıo bana manyak mumkun dıl alısverstym yarn gelım yarn bn yokum seyehate gdıorm ıste muhıt olark yaknz yuruyerek bıle gelrsnz bılmem ne esmde gıdelm dıo bı yandan nese tamam dedm bırazdan gelıorm bındıka rabamza gttk gercektwende yakın bı yer esıme dedm sen bekle ben yalnz görişim eşim tmm dedii bn grdm ofisi hiç begenmedm adamı hiç begenmedm ama mecbur grmiş bulundum oturdum ıste naslnz bılmem ne sonra kısa bı mulakat ne derece muhasebe blıorm ona gore gorusmeye tabi tutuo nese mulakatı gectm falan konuya grdı bana daha cok bnmle dısarda olablcek bı muhasebecı lazm zaten ofıs muahsebesnı tutan 5 kişi var siz bnm hem asistanm hemde mali müşavirlk kısımlarnı sıze yaptrcm ıste musteri toplantıları cok oluo onlarn hesaplarını tamamen guvenerek deveredblcgm iş oaylasımı yapablcegm birisini arıorm dedi buraya kadr normal ama işte evli ve cocuklu olusunz kafamıkarstırıo dedi bn suan calısan bı bayanm calısma problemım yokkafanızı karıstıran kısım neresi dedm işte bnm yılda 1-2 sehır dısı seyehatlerm oluo gelrmsnz dedı gelemem dedm ıste gun ıcı sehır ıcı seyehatlerm oluo onda sıkıntm yok dedm ıste aksamları ıs yemeklerı oluo onda da sıkıntı yok dedm peki dedi biaha sehir dısını sordu gelemem dedm işte bn asistnmn rahat olmasnı isterm işte anlatlyada iş görüşmesne gttysek bn denize grerm asistnmnda grmesnıısterm habıre denızden ornek verıo konusması ınanılmaz absurt aksamın 20,30 olmus sacma sapan muhabbetler konuyudegstrmeye calısıorm baska bsy soruorm konu yıne denıze gelıo tobe yaaa nese esım merak ettı aradı acamadm o sıra kapı caldı eşinzdr bakın istersenz dedi eşim die zıpladm kapıyı actm baska bi adam korktm tlf elimdeydi kapıda durrdum eşimi çagrdm gel sennle tansmak ıstıo dedm eşim geldi o gelen adam cıktı snra eşime özetledi işi ama bana ornekler verdgı gıbı anlatmıo eşimde daha yanma gelırken olmaz dıe kas goz yaptm işolmaz anlamnda eşimde şifreyi aldı adam eşime normal anlatıo işte şöyle işmz var bole işimz var denız muhabbeti yok eşimde döndü dediki ben musade veremicem anladgm akdaryla aradgnz kişi eşim dil dedi cok teşekkür ederz dedi iyi aksamlastık cıktık cok uzun oldu ama olsun okuyun ben kac ssaat sizi okudum
kiz derildi kendi kendine konusuyor ))))eeee daha daha hanımlar naslsnz
SansürlenirsinSen nie bisi demedin bisey demeyince o senden daha cok cesaret bulmus canm bole insanlara firsat verme o cumleleri kurmaya tatlim . daha neler derdimde simdi burdan beni biplerler
Cok mu agrin var canim?spor yapmayi ozledim:)
canım ben devlet memuruyum, burası yakın daha uzak biryer olabilir değiştirmek istersem,büyük ihtimalle il sağlık müdürlüğünde biryer olur.. sen anlatınca şimdi benim şartlarda hiçbirşey yokmuş gibi geldi.. zor gerçekten allah kolaylık versin sana da..
Tov
Sekerim siz muhabbetinizi edinde biz okuyalim yeterki burda olun biz haziriz mesajlarin icinde mahkum olmaya
Canim k.bakmada cok guldum 2 konudainan ilk mesajinda gozumden yas geldi sinirden tabi guldum bu kadar . allahimmm bunlari sana sirayla yolluor galba ben olsam hem guler hem aglardim vallahi ne sacma sapan bi hareket neyse fazla bahsetmek istemiorum bilmedigim adamin hakkina girmeyim lazim degil. İkinci konu da sen adama guzel bi laf oturtcak tin oylece kalcakti. Boyle kotu niyetli insanlar guzunden kadinlar ozellikle dul kadinlar namusuyla calisamiyor yaziklar olsun . bende bekarken muhasebe icin gittim dioki mini etek giymeli benm asistanim dedimki sen dost tut kendine dostuna yaptirirsin onlari.. reziller . esimle ozman nisanliydik soyleyemedim bile ona utandim ya .
Sen nie bisi demedin bisey demeyince o senden daha cok cesaret bulmus canm bole insanlara firsat verme o cumleleri kurmaya tatlim . daha neler derdimde simdi burdan beni biplerler
yoruldum be okumaktan :)
Dahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))
Tetikliomu bilmiyorum xanm ilk duydum
8.takımdan sevgiler
Kandiliniz Mübarek olsun
Rabbim herşeyi hayırlısıyla gönlünüze göre versin
demin başımdan gecen bi oalyı anlatım sinirden agladm benm 7 patronum varya hani bunlardan biri manyak gerci hepsi manyakta bu ilaç kulalnıo ruh hastası piskopoz bnmde devrelerimi yakıcak ibnetor neyse ben mutfaga gidiorum o da tuvaletten mi cıkmıs ne ayyyy deli gibi küfür sıralayasm var neyse ellerini yıkams yanmdan gecıo ama bana bön bön bakıo salak bnde baktm gulumsedm tam kafa egip selamlıcaktmpatron ya saygı babında bunları adam yerıne koyanda kabahat ıslak ellerını suratıma puskurttu agladm sınırden arkdslar guluo ne var onda dıolar lan ben suratıma su puskurtmesnı gectm 60 yasında adamn yaptgı ayıp kendımı nasl delılern arasnda bulduguma agladm
dünki olayı anlatımaksam 19,30 eşimle markette alısvers yapıorz evınabya eksıgı vardı ole keyflı keyflı alıorz cnmz ne ısterse zırrrrrr tlfn alo alo ıste nena hnmla mı gorusuorm evet buyrun ltfen ıste bılmemne sıtesnden yaptgnz basvuru ıcın arıorm malı musavrlık ofısyz soyleyz böyleyz görüşmeye geleblrmsnz ne zamn dıe sordm smdı dıo bana manyak mumkun dıl alısverstym yarn gelım yarn bn yokum seyehate gdıorm ıste muhıt olark yaknz yuruyerek bıle gelrsnz bılmem ne esmde gıdelm dıo bı yandan nese tamam dedm bırazdan gelıorm bındıka rabamza gttk gercektwende yakın bı yer esıme dedm sen bekle ben yalnz görişim eşim tmm dedii bn grdm ofisi hiç begenmedm adamı hiç begenmedm ama mecbur grmiş bulundum oturdum ıste naslnz bılmem ne sonra kısa bı mulakat ne derece muhasebe blıorm ona gore gorusmeye tabi tutuo nese mulakatı gectm falan konuya grdı bana daha cok bnmle dısarda olablcek bı muhasebecı lazm zaten ofıs muahsebesnı tutan 5 kişi var siz bnm hem asistanm hemde mali müşavirlk kısımlarnı sıze yaptrcm ıste musteri toplantıları cok oluo onlarn hesaplarını tamamen guvenerek deveredblcgm iş oaylasımı yapablcegm birisini arıorm dedi buraya kadr normal ama işte evli ve cocuklu olusunz kafamıkarstırıo dedi bn suan calısan bı bayanm calısma problemım yokkafanızı karıstıran kısım neresi dedm işte bnm yılda 1-2 sehır dısı seyehatlerm oluo gelrmsnz dedı gelemem dedm ıste gun ıcı sehır ıcı seyehatlerm oluo onda sıkıntm yok dedm ıste aksamları ıs yemeklerı oluo onda da sıkıntı yok dedm peki dedi biaha sehir dısını sordu gelemem dedm işte bn asistnmn rahat olmasnı isterm işte anlatlyada iş görüşmesne gttysek bn denize grerm asistnmnda grmesnıısterm habıre denızden ornek verıo konusması ınanılmaz absurt aksamın 20,30 olmus sacma sapan muhabbetler konuyudegstrmeye calısıorm baska bsy soruorm konu yıne denıze gelıo tobe yaaa nese esım merak ettı aradı acamadm o sıra kapı caldı eşinzdr bakın istersenz dedi eşim die zıpladm kapıyı actm baska bi adam korktm tlf elimdeydi kapıda durrdum eşimi çagrdm gel sennle tansmak ıstıo dedm eşim geldi o gelen adam cıktı snra eşime özetledi işi ama bana ornekler verdgı gıbı anlatmıo eşimde daha yanma gelırken olmaz dıe kas goz yaptm işolmaz anlamnda eşimde şifreyi aldı adam eşime normal anlatıo işte şöyle işmz var bole işimz var denız muhabbeti yok eşimde döndü dediki ben musade veremicem anladgm akdaryla aradgnz kişi eşim dil dedi cok teşekkür ederz dedi iyi aksamlastık cıktık cok uzun oldu ama olsun okuyun ben kac ssaat sizi okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?