Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

saol kaptanımm. ne demek görevimiz..
Kaptanım şu tavuk burgerleri kızartıp yemeyi çok seviyorum ben, ama diyete girdiğimden bu yana hiç yapmadım da yemedim de sen ne düşünüyorsun zararlımıdır ki ?
çok zararlı canım onlar, katkılı hazır gıda ve boş kalori, bir süre daha yemezsen unutursun bence..

hayırlı olsun canım güle güle kullan, evin geniştir umarım, ben geçen yıl verdim birine evde çok yer kaplıyordu..

belki daha iyi olur sonuç canım, gelmiş sonuçta. bende geçen ay ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum yaklaştı mı hiç bilmiyorum..

canım ben devlet memuruyum, burası yakın daha uzak biryer olabilir değiştirmek istersem,büyük ihtimalle il sağlık müdürlüğünde biryer olur.. sen anlatınca şimdi benim şartlarda hiçbirşey yokmuş gibi geldi.. zor gerçekten allah kolaylık versin sana da..

Tov
Sekerim siz muhabbetinizi edinde biz okuyalim yeterki burda olun biz haziriz mesajlarin icinde mahkum olmaya

Canim k.bakmada cok guldum 2 konuda inan ilk mesajinda gozumden yas geldi sinirden tabi guldum bu kadar . allahimmm bunlari sana sirayla yolluor galba ben olsam hem guler hem aglardim vallahi ne sacma sapan bi hareket neyse fazla bahsetmek istemiorum bilmedigim adamin hakkina girmeyim lazim degil. İkinci konu da sen adama guzel bi laf oturtcak tin oylece kalcakti. Boyle kotu niyetli insanlar guzunden kadinlar ozellikle dul kadinlar namusuyla calisamiyor yaziklar olsun . bende bekarken muhasebe icin gittim dioki mini etek giymeli benm asistanim dedimki sen dost tut kendine dostuna yaptirirsin onlari.. reziller . esimle ozman nisanliydik soyleyemedim bile ona utandim ya .

Dahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))
Dikkat pasta ve pogaca var. Tehlikeli girelemiz!!!!

yok işte denize elbiseyle grlmez sonucta mayoy gyilir dimi dio bn böle rahat brini arıorm dio aklıma geldkce snırlenırom
Sen nie bisi demedin bisey demeyince o senden daha cok cesaret bulmus canm bole insanlara firsat verme o cumleleri kurmaya tatlim . daha neler derdimde simdi burdan beni biplerler

hayırlı olsun canım güle güle kullan, evin geniştir umarım, ben geçen yıl verdim birine evde çok yer kaplıyordu..
Sagol tatlim salonum cok buyuk zaten salonu kullaniyorum oturma odam yok
Kose takimim ve tv unitem ve kizlarin salincagi var
Yemek odasini birine verdik
Esim cocuklar rahat oynasin diye alani acti
5bant rahat sigar

yoruldum be okumaktan :)

o yuzden yazdm bak haline şükret bence özel sektör berbat malesef canım

Tov

Sekerim siz muhabbetinizi edinde biz okuyalim yeterki burda olun biz haziriz mesajlarin icinde mahkum olmaya

bogulun bogulun 3 gundur 50den asagı msj okumuorm ınsaf

valla hiç gülme edsofi cok moralım bozuk sinirden agladm bugun

Sen nie bisi demedin bisey demeyince o senden daha cok cesaret bulmus canm bole insanlara firsat verme o cumleleri kurmaya tatlim . daha neler derdimde simdi burdan beni biplerler

bsy mı demedm ne dıcem be aksamın 8 i 8.30 u olmus adamla basbasaym kımse yok ustune kapı calıo bı adam daha gelıo toton yıosa sen bsy de nakavt ederler adamı orda
cesur bırıyım gerekırse adamla bıle dovusurum ama saat ve yer uygun dıldı korktm esım geldı aldı benı lafı kestı bnm esım sanrm aradgnz gbı dıl dedı cektı aldı benı askkk kelebegm

yoruldum be okumaktan :)

oku oku bsy olmaz 3-5 gr yagdan verirsn bn kac gundur senı okuorm sen blıomsn

Dahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))

uuuuuu sen bozulacagına o bozulsun bosver anam pogaça diyor çikilatalı pasta diyor hemide perşembe diyorrrr

Tetikliomu bilmiyorum xanm ilk duydum

tetikliyor canım biber baharatlar yağlar falan
8.takımdan sevgiler

Kandiliniz Mübarek olsun
Rabbim herşeyi hayırlısıyla gönlünüze göre versin

hayırlı kandiller kızlar

ahaha 60 yasında adamı geçtimde wc den cıktıktan sonraki suyla yapması daha bi sey olmuş =)

nenaa fena koptummm yalnız
1. zaten seni 19,30 görüşmeye hadi hemen gel diye çağırmasından kurumsal bir yer olmadıgını anlamlıydın gülüm
2. keşke adamı bozsaydın sen sustukça konuşmuş anlaşılan birde sen yazdıkça korktum kız böyle seylerde ne olacagı belli olmaz Allahtan eşinle gitmişsin aramıssında gelmiş.
Allahım esirgesin dikkat et

Selamlar kizlar,
Oyle hareketli bir gece yasadik ki oglan surekli uyandi durdu, sonrada sabahin 6sinda dikti bizi ayaga:)
Gecede boluk porcuk uykumda surekli garip ruyalar gordum, hayir olsun..
Aman ne de korkmustum sabah 50 sayfa yazi okurum diye ama konusmamissiniz pek:)
Nasilsiniz guzeller?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…