Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar oku oku daha 25 sayfa var.. pc ye bakmakta gözlerim ağrıdı, biraz oturursam boynum tutulacak allah muhabbetimizi arttırsın ben mola veriyorum kendime
Canim bizde dun aramizDa olmayanlari cok andık.
Dedik yaziktir budakadr sayfayi aksama kadar nasil okucaklar diye

Tebrik ederim canm o goruntuyu gormek seni dahada motive eder ne guzel :) aman spor yok bugun maydanoz yesil cay artik tuketme gunu :)
Aynen canim bugünü sakin gecircem

Ayyy hadi inşallah ne güzel şeyler söyledin öyleee
Haklısın canm. Benım motıvasyonum cabuk dusebılıyor burdayım bundan sora inşallahh :)
Iste bndede öyle ama hergün burayi ugrayinca bozamiyorum yani arada bir parca cikolata felan yedigim oluyor ama burasi sayesinde o bir parca olarak kaliyor yükselmiyor
äk
Haklisin kaptanim cezayi hakettim

Çok güzel Can'ım güle güle terle tüm stresini at koşarken :)

Yağ oranı düşmüş kas oranı azalmış metabolizman hızlanmış 2200 den 2170 e inmiş.

İyi çok şükür kuzum.
Metabolizma inince hızlanmış mı oluyor

Dahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))

yok yok ayıp olmamıstır iyi etmişsin kahveye cagırmakla

bugün hastane işlerimi hallettim ablişim.bulantı bugün kendini hissettirdi şimdiye kadar pek yoktu ara ara yokluyodu ama bugün baya zorladı.sende ne var ne yok ablacım

ayy kuzum kıyamam ınsallah cok uzun surmez cabucak rahat hamılelık gecırmen ıcın dua edıcem

Canim bizde dun aramizDa olmayanlari cok andık.
Dedik yaziktir budakadr sayfayi aksama kadar nasil okucaklar diye

ocagımıza ıncır agacı dıktınız ınsallah bızde bır gun 100 sayfa yazısırz sız okursnz ınsallah amın

8.takımdan sevgiler

teşekkür ederiz sizinde mübarek olsun inşallah

demin başımdan gecen bi oalyı anlatım sinirden agladm benm 7 patronum varya hani bunlardan biri manyak gerci hepsi manyakta bu ilaç kulalnıo ruh hastası piskopoz bnmde devrelerimi yakıcak ibnetor neyse ben mutfaga gidiorum o da tuvaletten mi cıkmıs ne ayyyy deli gibi küfür sıralayasm var neyse ellerini yıkams yanmdan gecıo ama bana bön bön bakıo salak bnde baktm gulumsedm tam kafa egip selamlıcaktmpatron ya saygı babında bunları adam yerıne koyanda kabahat ıslak ellerını suratıma puskurttu agladm sınırden arkdslar guluo ne var onda dıolar lan ben suratıma su puskurtmesnı gectm 60 yasında adamn yaptgı ayıp kendımı nasl delılern arasnda bulduguma agladm

tartıldım abliş sağlık ocağında şu ana kadar 2 lt su içip tok karınla tartılmama rağmen 72 çıktım.hamile olduğumu öğrendiğim sıralar 72,5 tu.fırçalama hemen kiloyu düşünme diye mecbur düşünmem lazım diyabetten dolayı ne kadar kilo o kadar risk.kontrol altında tutmam lazım

Allah razı olsun canımmm

dünki olayı anlatımaksam 19,30 eşimle markette alısvers yapıorz evınabya eksıgı vardı ole keyflı keyflı alıorz cnmz ne ısterse zırrrrrr tlfn alo alo ıste nena hnmla mı gorusuorm evet buyrun ltfen ıste bılmemne sıtesnden yaptgnz basvuru ıcın arıorm malı musavrlık ofısyz soyleyz böyleyz görüşmeye geleblrmsnz ne zamn dıe sordm smdı dıo bana manyak mumkun dıl alısverstym yarn gelım yarn bn yokum seyehate gdıorm ıste muhıt olark yaknz yuruyerek bıle gelrsnz bılmem ne esmde gıdelm dıo bı yandan nese tamam dedm bırazdan gelıorm bındıka rabamza gttk gercektwende yakın bı yer esıme dedm sen bekle ben yalnz görişim eşim tmm dedii bn grdm ofisi hiç begenmedm adamı hiç begenmedm ama mecbur grmiş bulundum oturdum ıste naslnz bılmem ne sonra kısa bı mulakat ne derece muhasebe blıorm ona gore gorusmeye tabi tutuo nese mulakatı gectm falan konuya grdı bana daha cok bnmle dısarda olablcek bı muhasebecı lazm zaten ofıs muahsebesnı tutan 5 kişi var siz bnm hem asistanm hemde mali müşavirlk kısımlarnı sıze yaptrcm ıste musteri toplantıları cok oluo onlarn hesaplarını tamamen guvenerek deveredblcgm iş oaylasımı yapablcegm birisini arıorm dedi buraya kadr normal ama işte evli ve cocuklu olusunz kafamıkarstırıo dedi bn suan calısan bı bayanm calısma problemım yokkafanızı karıstıran kısım neresi dedm işte bnm yılda 1-2 sehır dısı seyehatlerm oluo gelrmsnz dedı gelemem dedm ıste gun ıcı sehır ıcı seyehatlerm oluo onda sıkıntm yok dedm ıste aksamları ıs yemeklerı oluo onda da sıkıntı yok dedm peki dedi biaha sehir dısını sordu gelemem dedm işte bn asistnmn rahat olmasnı isterm işte anlatlyada iş görüşmesne gttysek bn denize grerm asistnmnda grmesnıısterm habıre denızden ornek verıo konusması ınanılmaz absurt aksamın 20,30 olmus sacma sapan muhabbetler konuyudegstrmeye calısıorm baska bsy soruorm konu yıne denıze gelıo tobe yaaa nese esım merak ettı aradı acamadm o sıra kapı caldı eşinzdr bakın istersenz dedi eşim die zıpladm kapıyı actm baska bi adam korktm tlf elimdeydi kapıda durrdum eşimi çagrdm gel sennle tansmak ıstıo dedm eşim geldi o gelen adam cıktı snra eşime özetledi işi ama bana ornekler verdgı gıbı anlatmıo eşimde daha yanma gelırken olmaz dıe kas goz yaptm işolmaz anlamnda eşimde şifreyi aldı adam eşime normal anlatıo işte şöyle işmz var bole işimz var denız muhabbeti yok eşimde döndü dediki ben musade veremicem anladgm akdaryla aradgnz kişi eşim dil dedi cok teşekkür ederz dedi iyi aksamlastık cıktık cok uzun oldu ama olsun okuyun ben kac ssaat sizi okudum

Çok güzel Can'ım güle güle terle tüm stresini at koşarken :)

Metabolizma inince hızlanmış mı oluyor
Alman gereken kalori miktarı o rakam canım.
Şakalaşmak istemiş kendince yanlış ama ilaç falan kullanıyo demişsin o ayrımı yapamaması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…