Canim bizde dun aramizDa olmayanlari cok andık.kızlar oku oku daha 25 sayfa var.. pc ye bakmakta gözlerim ağrıdı, biraz oturursam boynum tutulacakallah muhabbetimizi arttırsın ben mola veriyorum kendime
Canim bizde dun aramizDa olmayanlari cok andık.
Dedik yaziktir budakadr sayfayi aksama kadar nasil okucaklar diye
8.takımdan sevgiler
Hos geldin canim. Azmin daim olsun:)
Aynen canim bugünü sakin gecircemTebrik ederim canm o goruntuyu gormek seni dahada motive eder ne guzel :) aman spor yok bugun maydanoz yesil cay artik tuketme gunu :)
Iste bndede öyle ama hergün burayi ugrayinca bozamiyorum yani arada bir parca cikolata felan yedigim oluyor ama burasi sayesinde o bir parca olarak kaliyor yükselmiyorAyyy hadi inşallah ne güzel şeyler söyledin öyleee
Haklısın canm. Benım motıvasyonum cabuk dusebılıyor burdayım bundan sora inşallahh :)
äkeksiler var ınsalalh özgem be yani kendimi hafiflemiş hissedıorm ama bakalım
valla sein sistemde iyi her hedefte ödül cok mantıklı tuttum
valla takımca bnce 1. yiz bu hafta bilemedim öle bi enerji aldm kapğtanım
ay bnde ondan almak ıstıorm alalım kız
hg dicemde gelmeden gitmişssin inş. diledğin kg na ulasırsn saglıklı günler
ooo seker bal recel ıhm ıhmmm olmadı sanki
vuuu ne bu kızzz vay anam cenen calstgı kadr totonda calısıo cano
owww ben şok ben dehşet naptın harpyişko
hadi cnm waoowww
atma camdan yarısmada onları gecemesende eşlik edip yapman asıl olay 100 bile yapsan o senın kar ın hareket harekettir
ahahaahahah müdüre selamlar
herkesi gönülden tebrik ediyorum yahu
oo cok begendm menuyu
saolun bizi sizler var ettniz ahaha 0 squatla beni 1. yaptnz sizleri öperim ajahhaahaha çok muzurum
Sagol canim
Voit alacaktim ama saticinin israriyla dynamic aldim
1350 tl
Egim yuruyus esnasinda yukseltip indirerek cok ise yariyor
Spor salonunda 30kg verdigim donem o sekilde kullaniyordum
https://www.google.com.tr/search?q=dynamic+koşu+bandı&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_m9XW-fvLAhVF6xQKHeNVBDsQ_AUIBygB&biw=360&bih=559&dpr=3#imgrc=0JTIMzd_LIgCUM:
Kitap koyma kismi ve telefona baglanan hoparloru var
Bel kemeri ve mekik standi
2yere baktik ikiside bunu onerdi cnm
Metabolizma inince hızlanmış mı oluyorYağ oranı düşmüş kas oranı azalmış metabolizman hızlanmış 2200 den 2170 e inmiş.
İyi çok şükür kuzum.
Dahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))
bugün hastane işlerimi hallettim ablişim.bulantı bugün kendini hissettirdi şimdiye kadar pek yoktu ara ara yokluyodu ama bugün baya zorladı.sende ne var ne yok ablacım
Canim bizde dun aramizDa olmayanlari cok andık.
Dedik yaziktir budakadr sayfayi aksama kadar nasil okucaklar diye
8.takımdan sevgiler
tartıldım abliş sağlık ocağında şu ana kadar 2 lt su içip tok karınla tartılmama rağmen 72 çıktım.hamile olduğumu öğrendiğim sıralar 72,5 tu.fırçalama hemen kiloyu düşünme diye mecbur düşünmem lazım diyabetten dolayı ne kadar kilo o kadar risk.kontrol altında tutmam lazım@E-brulim masallah canim. Yarisi bitmis hamileligin:) Ben hala 3-3.5 saniyordum
asya_01 kolay gelsin gul yuzlum:)
@Saadetim33 miden nasil canim, yiyebiliyor musun? Biter mi gulum, bizde ogrenmenin/denemenin sonu yok. Hergun ayni heyecanla devam:)
@haeshin cok iyi yapmissin. Gitme sakin
@ddanes Allah kolaylik versin canim. Ortak alan zorunlulugu, sartlari zorlastiriyor. Ama sen deneyimlisin. Bu zamanlar da gecip gider biran once insallah.
Allah razı olsun canımmmyok yok ayıp olmamıstır iyi etmişsin kahveye cagırmakla
ayy kuzum kıyamam ınsallah cok uzun surmez cabucak rahat hamılelık gecırmen ıcın dua edıcem
ocagımıza ıncır agacı dıktınız ınsallah bızde bır gun 100 sayfa yazısırz sız okursnz ınsallah amın
teşekkür ederiz sizinde mübarek olsun inşallah
Alman gereken kalori miktarı o rakam canım.Çok güzel Can'ım güle güle terle tüm stresini at koşarken :)
Metabolizma inince hızlanmış mı oluyor
Şakalaşmak istemiş kendince yanlış ama ilaç falan kullanıyo demişsin o ayrımı yapamaması normal.demin başımdan gecen bi oalyı anlatım sinirden agladm benm 7 patronum varya hani bunlardan biri manyak gerci hepsi manyakta bu ilaç kulalnıo ruh hastası piskopoz bnmde devrelerimi yakıcak ibnetor neyse ben mutfaga gidiorum o da tuvaletten mi cıkmıs ne ayyyy deli gibi küfür sıralayasm var neyse ellerini yıkams yanmdan gecıo ama bana bön bön bakıo salak bnde baktm gulumsedm tam kafa egip selamlıcaktmpatron ya saygı babında bunları adam yerıne koyanda kabahat ıslak ellerını suratıma puskurttu agladm sınırden arkdslar guluo ne var onda dıolar lan ben suratıma su puskurtmesnı gectm 60 yasında adamn yaptgı ayıp kendımı nasl delılern arasnda bulduguma agladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?