bugün hastane işlerimi hallettim ablişim.bulantı bugün kendini hissettirdi şimdiye kadar pek yoktu ara ara yokluyodu ama bugün baya zorladı.sende ne var ne yok ablacım@abesle_istigal hayirli olsun canim. Bol ter atmalar:)
asya_01 sen nerelerdesin gulum? Keyifler yerindedir insallah:)
@zey zey yeni isin hayirli olsun canim:)
E-brulim kipirdamaya baslamis kuzun:) Hissettigine gore pasa geliyor sanki:)
Amin kuzum inşallah ♥ iyiyim hala burnum tıkalı ama şükür.sen nasılsınAllah razi olsun SaadetimRabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese yasatsin insallah
Sen nasilsin bitanem, düzeldin mi biraz?
Tatli tatli izah edersin bozulmaz :)Dahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))
sagol kuzum sabaha iyi uyandi cok sukur..
Senin balli fistikli kuzunda hasta olmadan atlatir insallah canim:)
sagol canim.
spordan o artilar hep spordannnn..
harikasin ablammm :)
sagol kuzum cok sukur bugune iyi uyandi:)
sagol gulum, senin oglan nasil oldu?
ohhh yandan :)
sagol guzelim, iyi simdi cok sukur:)
yok mu arttiran:)
canim pideyi tam algilayamadigim icin o minik cezayi yazmistim.
ama pideler bir sey degilmis, cezayi gormezden gelebilrsin Zeynebim, bugunki menulerle silerim :)
is yerine alisabildin mi guzellik?
klasik bir annenin bir gunu canim:)
bir an ben mi yazdim acaba dedim:)
tabi birinciyizzz var mi eksiler Nenam :)
canim kuru kayisiyi suya koy aksamdan sabah suyu ic, kayisiyi da ye..
Ya da 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic guzelim, hemen ise yariyor..
sporlar baslasin:))
nasilsin canim, daha iyi misin bugun?
eheehe oyyy yerim seni amazonum:)
Hayir olsun Busem ama canini sIkma hicbir sey icin olur mu?
bizi boslama ama takima gel hemen, biz senin keyfini yerine getirelim boyle durumlarda canim..
Seviliyorsun cook:)
ayy basladimi hareketler Ebrummm ben cok ozledim o tekmeleri yaaa:)
canim @Harpy idi gecen sefer 500 yapan:)
ne guzel hissettirmis ablacim prensesin sana kendisini:)
iyilesti mi ablacim guzelimiz?
ahaha olsun muhim olan yarismaya katilmak kuzum:))
aaa iddiasiz olur mu canim benim, vardir iddian silip supurecegim dereceleri de:))
haa soyle guzelim :)
ayy yaa masallah Denize, nasil ogrendiniz Busem bizede tuyolar verir misin?
rekabet en sevdigimmmmmm :))
sagol canim, iyi cok sukur:)
Ablacim cok cok uzuldum ama sen icini ferah tut.
Oglum daha 6 aylikti, ayni sekilde yataktan dusmustu..
Ben yaninda yorgunluktan uyuyakalmisim, esimde emziriyorum sanmis, gum diye bir ses, oglum oldu sandim
Seni o kadar iyi anliyorum ki ama cok sukur hic bir sey olmadi kuzuma..
Senin kuzuna da olamayacak bir sey Allahin izinyle.
Emarida temiz cikmis cok sukur..
Doktor o kadar cok rastladigimiz bir vakaki bu bilemezsiniz demisti..
Sen hic merak etme, cok cok iyi olacak kuzun..
menuler yildizli pekiyi olma yolunda guzelim:)
canim sen isini yap, is yerindekilerle de resmi, mesafeli olmasi gerektigi kadar iletisim kur.
oglan kizini da yanina getiriyormussun ne guzel.
baska islere bakin canim, icine sinen bir tane bulursan degerlendirirsin.
ama simdilik duzenini bozma kuzum...
yok yok sabret canim eger baska bir is imkani cikarsa, ozaman durumunu tekrar degerlendirirsin..
canim is yerinde malesef yasaniyor bunlar..
sadece sen de yasamiyorsun kuzum, asgari olcude iletisim kur canim onlarla, kafana da takmamaya calis..
ne guzel, darisi basimiza:)
afiyet olsun:)
superiz Mervem sen nasilsin?
yap guzelim, gayet guzel bir egzersiz..
Fakat yerden tamamen kalkmali egzersiz belini agritabilir, zorlarsa o hareketi pas gec canim:)
canim bende %85, %90 bitter hastasiyim..
benden 1 tane daha var midir acaba diye merak ediyordum:)
bildigin ziplenmis kakao:))
canim doneri ekmeksiz, salatayla ye diledigin gibi:)
makarnayida odul olarak yiyebilirsin cok abartmadan cumadan sonra:)
Makarnayi 65i görmeden yemiyecem kaptanim ilk ben bi 65i göreyimde
Hep böyle hedefler koymayi düsünüyorum artik mesela 63ü gördügümde baska bir ödül yani her hafta ödül yerine belirli kilolarda hedefler koydum 65.63.60.58 bu kilolara ulastigimda ödül var yoksa ödül felan yok
Buarada kaptanim ogün fitnessde kadinla konustum kadin hedefimi sordu bende 55 dedim kadin cok az dedi senin icin ozaman normal kilonun altinda cikarsin dedi. Sencede cok mu az boyum buarada 1.70 mis listede yanlis bilgi vermisim. Psikolojik olarak suan bana 55 bile cok geliyor.
4. takimin citir hatunlari,
Bu hafta derece almamiz sart biliyorsunuz, notamizi sildirmeliyiz.
Yarini egzersizsiz gecirelim dinlenelim guzeller, maydanoz sularimizi icelim, yesil caylarimizi icelim.
Cuma gunu kilo bildirimi icin acele etmenize gerek yok, ben Turkiye saatiyle 17.00de kalkiyorum.
Yani demem o ki sabah ac karnina, wc sonrasi, ve kiyafetsiz, tum sartlar saglandiktan sonra tartilin canlarim:)
Bu hafta 100gr bile onemli bizim icin!
Yarini da odem yapacak gidalardan uzak durarak gecirelim.(cok tuzlu gidalar, tursular vs)
Aksamda vakitlice uyuyup dinlenelim guzeller.
Hepinizin bu haftaki emeklerini biliyorum, heyecanla cumayi bekliyorum
Kızlar yarın A101 de yağ ölçerli baskül olacakmış alsam mı ki acaba ne dersiniz doğrumudur acaba fiyatı 24 lira
Merhaba ben geldim
Kizlar yanlis olmasin diye aksam yemegimi yeniden yazayim dedigim gibi muz ve yumurtadan olusan pankek yaptim ama icine az seker ve bal koydum üstünede cilek dograyip 1 tk recel koydum yoksa cok sekersizde ve midem bulandi biraz degistirdim bende
Cezayi hakettim bence cezama raziyim
atma camdan yarısmada onları gecemesende eşlik edip yapman asıl olay 100 bile yapsan o senın kar ın hareket harekettirkızlar hakkınızı helal edin ben kendimi camdan atmaya gidiyorum. 700,745,1050 squat nedir arkadaşlar???
edsofi @CheGuevera @Harpy vallaha şoktayım şuan ben daha 1 tane yapamıyorum.
Hepinizi ayakta alkışlıyorumve önünüzde saygıyla eğilip atlamaya gidiyorum
4. Takım halkı kudurdu havar komşular
Ben yarın iş yerine yorgan döşek götüreceğim müdür sorarsa Can'ım bugün dinlenme günüm müsaademle deyip yatacağım kılımı kıpırdatmam
Çarşamba Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi 27.000 adım ile @AKovser tebrikler canımm
Bugünün İkincisi 20178 adım ile @CheGuevera tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü 20100 adım ile @Ollalla tebrikler canım
Bu haftaki yarışmaya gösterdiğiniz ilgi için Tüm Kaptanlarım ve Şahsum Adına Teşekkür Ederim..
sabah:
marul arası hamburger x3
yeşillik
zeytin
peynir
öglen:
türk kahvesi x2
soda x2
maydanoz suyu x2
yeşilçay x2
akşam:
taze fasulye 1 tabak
salçalı köfte 1 tabak
yoğurt
kaju, ceviz badem
su: 3 lt
spor: 45 dk pilates, 40 jj 80 squat 8bin adım
Ben en iyisi yatayım
Yarın geçmişi okuyacak arkadaşlar
Halka seslenişim uzun sürdüğü için bu kadar çok konuştum
Bilirsiniz normalde ağzımdan cımbızla laf alınır
4.takım sizi seviyorum
ayyy valla sen ki hiç konuşmazsn nasl ıolduda konustn bu kdr
@Asyaca Emeğine sağlık dünya güzeli
Squat yapanlar Allah popolarınıza zeval vermesin
@Yawrukush dünyanın en şeker ve güzel kaptanı
İyi ki varsın
Öpüyorum hepinizin Gül yanaklarından yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim iyi geceler
Allah'a emanet olun
İyiyim kuzum şükür sen nasılsn.yoğunluğun bitmedi miNasilsiniz guzelim?:)
Evet saglik ocaklari sıkı tutuyor gebelik takiplerini sana sundugu butun imkanlardan yararlan:) ben de her konttrolume kendim gitmistim esimle cok az denk geldi. Hatta dogumdan bir gun once cati muayenesine giderkengobegim direksyona yaslaniyodu koltugu geri cekince de ayaklarim pedallara ulasmiyodu ne gunlerdi beeee:))))yolculadık dün gülüm şükür gittibugünde hastaneye gittim şekerimin genel kontrollerimi falan yaptırdım şekerim 87 çıktı çok şükür kontrol altında.sağlık ocağından çağarmışlar gittim orayada kayıt yaptırmak lazımmış öğleden sonra gidicem yine halsiz halsiz hastaneleri dolanıyorum gülüm.sen napıyosun
Evet saglik ocaklari sıkı tutuyor gebelik takiplerini sana sundugu butun imkanlardan yararlan:) ben de her konttrolume kendim gitmistim esimle cok az denk geldi. Hatta dogumdan bir gun once cati muayenesine giderkengobegim direksyona yaslaniyodu koltugu geri cekince de ayaklarim pedallara ulasmiyodu ne gunlerdi beeee:))))
Allah iyilik versin gülüm, o da gecer insallah. Alerjik bir sey olmadigi sürece dert etme gülüm.Amin kuzum inşallah ♥ iyiyim hala burnum tıkalı ama şükür.sen nasılsın
Zaman cok cabuk geciyor abla
teşekkürler sizinde mubarek olsn ınsalalh
7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
Canlarim herkese gunaydinlar, gununuz aydin, Regaib Kandiliniz mubarek olsun
Dunku menum
Sabah kuymak 1 dilim tbe peynir ayran
Oglen yesil elma
Aksam7 8 adet kofte 3 tane patates kizartmasi (bayadir yemedim) ayran
Ara yesil cay 2 kupa ceviz
Gecede wcye cikmamada yardimci olsun diye vol pul biberli yogurt
Su 2 litre
Spor 10bin adim
700 sguat
Günaydın arkadaşlar 6. takım olarak kandilinizi kutlarız
Günaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun
Tatlim benim sahsi olarak gorumcemle problemim yok severim iyi kizdir ama sorumlulugu cok buyukmus ailesine karsi benim evimde sonucta herseyimden sorumlu hissediyorum kendimi canim sıkılıyor ne yazik ki
bu arada menümü yazmadım hemen yazayım.
sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi sütle
ara: 5-6 çilek
öğle: 1,5 kase tarhana çorbası, yoğurt
ara: 1 ayran
19: 4 kaşık tavuk sote, 4 kaşık kereviz salatası
21: 2 kare bitter
su 3 lt kadar yeşil çay 2 kupa spor 40 dk yürüyüş
başka birşey yoktu sanırım..
Tetikliomu bilmiyorum xanm ilk duydum
yaa aslında ben o karısımı cok seviyorum ama hemoroidimden dolayı pul biber yeme konusunda eşimle papaz oluyoruz yoksa gece yatmadan yarım saat önce 3 yk yogurt pul biber ve yogurt yemeği seviyorum
Bizim bi maasimiz okdar zatenSagol canim
Voit alacaktim ama saticinin israriyla dynamic aldim
1350 tl
Egim yuruyus esnasinda yukseltip indirerek cok ise yariyor
Spor salonunda 30kg verdigim donem o sekilde kullaniyordum
https://www.google.com.tr/search?q=dynamic+koşu+bandı&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_m9XW-fvLAhVF6xQKHeNVBDsQ_AUIBygB&biw=360&bih=559&dpr=3#imgrc=0JTIMzd_LIgCUM:
Kitap koyma kismi ve telefona baglanan hoparloru var
Bel kemeri ve mekik standi
2yere baktik ikiside bunu onerdi cnm
Ne güzel abliş Rabbim heyacan bitmesinde koşturmalar hep var :) midem bi iyi bi kötü tam iyi diyemiyorum kuzumE-brulim masallah canim. Yarisi bitmis hamileligin:) Ben hala 3-3.5 saniyordum
asya_01 kolay gelsin gul yuzlum:)
M M_atruska miden nasil canim, yiyebiliyor musun? Biter mi gulum, bizde ogrenmenin/denemenin sonu yok. Hergun ayni heyecanla devam:)
haeshin cok iyi yapmissin. Gitme sakin
D ddanes Allah kolaylik versin canim. Ortak alan zorunlulugu, sartlari zorlastiriyor. Ama sen deneyimlisin. Bu zamanlar da gecip gider biran once insallah.
Bende bu yaz ogretmeyi dusunuyor ama daha konusmuor suan 19 aylik canm napmaliyum senceOzgem 3 yasina basti ve farkina vardi bezin rahatsizlik verdiğinin. Ilk iki uc gun cok kazalar oldu. Sonra ogrendi sukur bi gece bagliyorum. Oncesi cok onemli ozge once baya bi ay once falan hazirlaman lazim cocugu bir sure sonra baglamayacagiz sinyalini ver. Pepenin sarkisini soyleyin cisimiz tuvalete:) ama ilk bir haftayi gozden cikar ozge her an isicek her yere:) ama alti islanmadan islakligi hissetmeden tutmanin gerekliligini ogrenemiyor mutlaka islanmasi ve o rahatsizligi yasamasi lazim. Sen simdi yorma kendini ama 12. haftadan sonra baslarsin. Bi de akin 3 u doldurdu mu? Bence beklemelisin doldurmasini hic acele etme
İnşallah değil kuzum havalar zqten herkes hasta.aman hep iyi ol gülüm ♥Allah iyilik versin gülüm, o da gecer insallah. Alerjik bir sey olmadigi sürece dert etme gülüm.
Sükür bende iyiyim...
İyiyaptin canm en kolay evlerde ele geciriyorlar biziDahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?