Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün hastane işlerimi hallettim ablişim.bulantı bugün kendini hissettirdi şimdiye kadar pek yoktu ara ara yokluyodu ama bugün baya zorladı.sende ne var ne yok ablacım

Allah razi olsun Saadetim Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese yasatsin insallah
Sen nasilsin bitanem, düzeldin mi biraz?
Amin kuzum inşallah ♥ iyiyim hala burnum tıkalı ama şükür.sen nasılsın

Dahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))
Tatli tatli izah edersin bozulmaz :)

eksiler var ınsalalh özgem be yani kendimi hafiflemiş hissedıorm ama bakalım

valla sein sistemde iyi her hedefte ödül cok mantıklı tuttum

valla takımca bnce 1. yiz bu hafta bilemedim öle bi enerji aldm kapğtanım

Kızlar yarın A101 de yağ ölçerli baskül olacakmış alsam mı ki acaba ne dersiniz doğrumudur acaba fiyatı 24 lira

ay bnde ondan almak ıstıorm alalım kız

Merhaba ben geldim

hg dicemde gelmeden gitmişssin inş. diledğin kg na ulasırsn saglıklı günler

ooo seker bal recel ıhm ıhmmm olmadı sanki

@Asyaca ciğerimin köşesi
20178 adım
745 squat
2 kupa yeşil çay ve cezam olan 50 jj

vuuu ne bu kızzz vay anam cenen calstgı kadr totonda calısıo cano

Iııııııııhahahahahahahaha
@Asyaca
1050 squat

owww ben şok ben dehşet naptın harpyişko

@Asyaca
sguat 700
10bin adim
2 kupa yesil cay

hadi cnm waoowww

atma camdan yarısmada onları gecemesende eşlik edip yapman asıl olay 100 bile yapsan o senın kar ın hareket harekettir

4. Takım halkı kudurdu havar komşular
Ben yarın iş yerine yorgan döşek götüreceğim müdür sorarsa Can'ım bugün dinlenme günüm müsaademle deyip yatacağım kılımı kıpırdatmam

ahahaahahah müdüre selamlar

herkesi gönülden tebrik ediyorum yahu

oo cok begendm menuyu

saolun bizi sizler var ettniz ahaha 0 squatla beni 1. yaptnz sizleri öperim ajahhaahaha çok muzurum

Evet saglik ocaklari sıkı tutuyor gebelik takiplerini sana sundugu butun imkanlardan yararlan:) ben de her konttrolume kendim gitmistim esimle cok az denk geldi. Hatta dogumdan bir gun once cati muayenesine giderkengobegim direksyona yaslaniyodu koltugu geri cekince de ayaklarim pedallara ulasmiyodu ne gunlerdi beeee:))))

inşallah bende görrüm o günleriiama sağlık ocağındaki dr da benden pimpirikli yaa yürğimi şişirdii habire düşük riskini söylüyor,yiğenimle haber göndermiş gelsin diye ona da demiş düşük mü yaptı diye.zaten bende pimpirikliyim daha da gözüme sokuyor

E-brulim masallah canim. Yarisi bitmis hamileligin:) Ben hala 3-3.5 saniyordum

asya_01 kolay gelsin gul yuzlum:)

M M_atruska miden nasil canim, yiyebiliyor musun? Biter mi gulum, bizde ogrenmenin/denemenin sonu yok. Hergun ayni heyecanla devam:)

haeshin cok iyi yapmissin. Gitme sakin

D ddanes Allah kolaylik versin canim. Ortak alan zorunlulugu, sartlari zorlastiriyor. Ama sen deneyimlisin. Bu zamanlar da gecip gider biran once insallah.

7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
teşekkürler sizinde mubarek olsn ınsalalh

Canlarim herkese gunaydinlar, gununuz aydin, Regaib Kandiliniz mubarek olsun

seninde yavrukusum operm

afyet olsn menu guzel arada kacırıorz bızde bosver

Günaydın arkadaşlar 6. takım olarak kandilinizi kutlarız

teşekkürler snzn de mubarek olsn

Günaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun

teşekkürler sznde mubarek olsn

Tatlim benim sahsi olarak gorumcemle problemim yok severim iyi kizdir ama sorumlulugu cok buyukmus ailesine karsi benim evimde sonucta herseyimden sorumlu hissediyorum kendimi canim sıkılıyor ne yazik ki

biliorm senn problemn olmadgnı eşinle sıkıntı yasıo ya ondan dedm görümcemi die

güzel begendm afıyt olsn

Bizim bi maasimiz okdar zaten

Ne güzel abliş Rabbim heyacan bitmesinde koşturmalar hep var :) midem bi iyi bi kötü tam iyi diyemiyorum kuzum

Bende bu yaz ogretmeyi dusunuyor ama daha konusmuor suan 19 aylik canm napmaliyum sence

Allah iyilik versin gülüm, o da gecer insallah. Alerjik bir sey olmadigi sürece dert etme gülüm.
Sükür bende iyiyim...
İnşallah değil kuzum havalar zqten herkes hasta.aman hep iyi ol gülüm ♥

Dahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))
İyiyaptin canm en kolay evlerde ele geciriyorlar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…