Menüm
Kahvaltı 8-9 tane zeytin Kk peynir
2 tatlı kaşığı bal
Domates salatalık 2 dilim ekmek
Çay
Öğlen 3 tane köfte
Közlenmiş domates biber
Bir bardak ayran
Ara 3 tane piskevi
Akşam bir tabak yeşil fasulye bir dilim ekmek bir kase cacık
Maydonozlu su
Yeşil çay
3 litreye yakın su
Egzersiz olarak popomu bir sandalyeden öbür sandalyeye koydum iki üç defa
Umarım bu hareketim kaslarımı şişirip kilomu fazla çıkarmaz
Bol su ic canm gider arti su az icmistin ben hatrliorumArtı çıkıyorum ama yarin benim yuzumden yuzdemiz etkilencek gecen haftaki rakama gorsem ona dda raziyim
Ben yumurtlucam diye korkuyorum :)Çok sürmez gıdaklar bu kız o ne kadar yımırta öyle hey maşallah
Ne yapsam memmun edemiyorum seni, sabah kalk diyorum "kalkmak istemiyorsam" diyosun yat diyorum yatamam diyosun. Ne yapalim peki ? :)Çocuklara kim bakacako saate kadar benim 3 kişiye kahvaltı yaptırıp kızımı uyutup spor yapıp duş alıp öğlen yemeğini hazırlamaya başlamış olmam gerekiyor yazarken bile yoruldum ayol..
Yoooo bu mubarek gecede uyulurmu yawuyudunuz mu ?
=)) ben gündüz çok uyudum ondan uyuyamıyorum sen uyu bari de tüm ödemler gitsinYoooo bu mubarek gecede uyulurmu yaw
tabii var ne istersiniz ne yapalım ?
:) ben uyumadimuyudunuz mu ?
Akın nasıl ? çıkmadı dimi ateşi:) ben uyumadim
Uyuyunca odem mi gidiyor?=)) ben gündüz çok uyudum ondan uyuyamıyorum sen uyu bari de tüm ödemler gitsin
Desene 5 te uyunurmu die :):) ben uyumadim
Sen bilirsin canm aman mekik olmasindatabii var ne istersiniz ne yapalım ?
Canm benim afedersin totus bunlari kaldiramaz suan kilom bunlara musait drgil vallahi bi tarafm incilir
Ben yatimmm sekerim odemleri atim kiz :) yarin hepimiz etraflica dusunekkkksen düşüne dur ne yapalım fikirlere açığım 15-20 dk ya gelirimedsofi
canim soyle boyle, burnu akiyor, atesi var biraz, gozlerinde 2 gundur capak oluyor..Akın nasıl ? çıkmadı dimi ateşi
evet kuzum:)Desene 5 te uyunurmu die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?