iyi uykular canim:)Ben yatimmm sekerim odemleri atim kiz :) yarin hepimiz etraflica dusunekkkkama bu hafta yaptigimiz gayet guEldi ona devam edebilir ayni sekilde benim fikrim bu :) optuuummm
plank cok guzel bir egzersiz ben zaman zaman haftalik egzersizlerde paylasiyorum gulum:)
Aslında bu hafta sen önersen kaptanım bizde uygulasakplank cok guzel bir egzersiz ben zaman zaman haftalik egzersizlerde paylasiyorum gulum:)
neden olmasin:)
yarin ola hayrola canim..Artı çıkıyorum ama yarin benim yuzumden yuzdemiz etkilencek gecen haftaki rakama gorsem ona dda raziyim
boyle boyle harika bir ogretmen olacaksin Mervem:)Ayy özgem öğrencileri tanımadığım için zor geçti biraz :)
bende okurken tukendim :)Çocuklara kim bakacako saate kadar benim 3 kişiye kahvaltı yaptırıp kızımı uyutup spor yapıp duş alıp öğlen yemeğini hazırlamaya başlamış olmam gerekiyor yazarken bile yoruldum ayol..
insallah gulum, sizde benim dualarimdasiniz...Üzülme Özgem bu stresli dönemini atlatıp hamileliğin tadını çıkartacaksın. Güzel zamanlar seni bekliyor, yeni yuvanda :) Allah yardımcın olsun gülüm, dualarımdasınız
cok az koyabilirsin canim, tadimlik..Çorbaya felan krema koyabiliyor muyuz?
olur canim benim seve seveAslında bu hafta sen önersen kaptanım bizde uygulasak
kuzum benimm çok geçmiş olsun. Böyle böyle bağışıklıkları güçleniyor.canim soyle boyle, burnu akiyor, atesi var biraz, gozlerinde 2 gundur capak oluyor..
insallah gecer 1-2 gune cok sagol sordugun icin..
tabi tabi o iş bende, sen antrenör ben de seni asiste edicem işteolur canim benim seve seve
cmtsi, pazar,pazartesi,sali,cars icin 5 egzersiz paylasayim.
ama organizasyonda sen harikasin Deryam, organizasyon senin isin
cok sagol Deryam , dusunup de yazmissin tesekkur ederim..kuzum benimm çok geçmiş olsun. Böyle böyle bağışıklıkları güçleniyor.
canım sen kaç gündür aklımdasın ama söyleme fırsatım olmadı telefonda da delil olan bir resim vardı bulamadım şimdi.
hani mistik içeyim filan diyordun ya geçen işte onunla alakalı.
Aslın da poşet çaylar çok zararlıymış bu suda erimemesi için yapılan kağıtlar epiklorohidin die bi maddeyle kaplanıormuş suda dağılmaması için. Kimyasal işlemden geçiriliyor yani içime battı sen söylediğinden beri içme olurmu
ben bir egzersiz paylasacagim, olayin yuku sende kaptanim...tabi tabi o iş bende, sen antrenör ben de seni asiste edicem işte
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | ||||||
CheGuevera | ODUL | ODUL | 50JJ | ||||
melinda23 | - | 100 IA | - | ||||
kitabi | - | - | - | - | |||
abesle_istigal | ODUL | - | - | ||||
sevimlicadi0 | 75 IA | ||||||
mugehatun | - | - | - | - | |||
edsofi | ODUL | MUAF | |||||
ddanes | - | - | - | - | |||
AKovser | ODUL | ||||||
zey zey | - | - | - | - | - | ||
Asyaca | |||||||
tiffany20 | |||||||
Ollalla | 100 JJ | ||||||
gogo2405 | ODUL | 150 JJ 50 M | 100IA | ||||
Mavibocuk | ODUL | [ [TD] | |||||
haeshin | ODUL 150 JJ | 100 DK 50M |
Uygulamak ta bizim işimizolur canim benim seve seve
cmtsi, pazar,pazartesi,sali,cars icin 5 egzersiz paylasayim.
ama organizasyonda sen harikasin Deryam, organizasyon senin isin
Günaydın kaptanım senin orada saat kaç şimdiCanlarim bildirimlere saatler kaldi heyecanla bekliyorum.
Gununuz aydin, eksileriniz bol olsun.
Ac karnina, wc sonrasi, ciplak tartilmayi unutmayin.
Can'ımın içi peki bu çayları poşetlerinden çıkarıp demlesek çünkü mistik çayı markette gördüm bende alayım diyordum bugün demleyip sonra süzüp içsek Nasıl olur sencekuzum benimm çok geçmiş olsun. Böyle böyle bağışıklıkları güçleniyor.
canım sen kaç gündür aklımdasın ama söyleme fırsatım olmadı telefonda da delil olan bir resim vardı bulamadım şimdi.
hani mistik içeyim filan diyordun ya geçen işte onunla alakalı.
Aslın da poşet çaylar çok zararlıymış bu suda erimemesi için yapılan kağıtlar epiklorohidin die bi maddeyle kaplanıormuş suda dağılmaması için. Kimyasal işlemden geçiriliyor yani içime battı sen söylediğinden beri içme olurmu
canim tam suan 22.35 :)Günaydın kaptanım senin orada saat kaç şimdi
insallah Demetim:)Gunaydin canlar, hayirli cumalar:) Tarti yuzunuzu guldursun
Kaptanım bildirim yapayım mı accik daha bekleyeyim mi ne dersincanim tam suan 22.35 :)
gunaydinn:)
bekleyince degisiyor mu gulum?Kaptanım bildirim yapayım mı accik daha bekleyeyim mi ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?