Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Artı çıkıyorum ama yarin benim yuzumden yuzdemiz etkilencek gecen haftaki rakama gorsem ona dda raziyim
yarin ola hayrola canim..

Ayy özgem öğrencileri tanımadığım için zor geçti biraz :)
boyle boyle harika bir ogretmen olacaksin Mervem:)

Çocuklara kim bakacak o saate kadar benim 3 kişiye kahvaltı yaptırıp kızımı uyutup spor yapıp duş alıp öğlen yemeğini hazırlamaya başlamış olmam gerekiyor yazarken bile yoruldum ayol..
bende okurken tukendim :)

Üzülme Özgem bu stresli dönemini atlatıp hamileliğin tadını çıkartacaksın. Güzel zamanlar seni bekliyor, yeni yuvanda :) Allah yardımcın olsun gülüm, dualarımdasınız
insallah gulum, sizde benim dualarimdasiniz...

Çorbaya felan krema koyabiliyor muyuz?
cok az koyabilirsin canim, tadimlik..

canim soyle boyle, burnu akiyor, atesi var biraz, gozlerinde 2 gundur capak oluyor..
insallah gecer 1-2 gune cok sagol sordugun icin..
kuzum benimm çok geçmiş olsun. Böyle böyle bağışıklıkları güçleniyor.
canım sen kaç gündür aklımdasın ama söyleme fırsatım olmadı telefonda da delil olan bir resim vardı bulamadım şimdi.
hani mistik içeyim filan diyordun ya geçen işte onunla alakalı.
Aslın da poşet çaylar çok zararlıymış bu suda erimemesi için yapılan kağıtlar epiklorohidin die bi maddeyle kaplanıormuş suda dağılmaması için. Kimyasal işlemden geçiriliyor yani içime battı sen söylediğinden beri içme olurmu

Arkadaşlar bu hafta Yawrukush kaptanım bize spor antrenörlüğü yapacak saolsun.
5 gün boyunca spor hocamızın önerdiği egzersizleri yapacağız ve böylelikle profesyonel yardımla bilinçli spor yapmış olacağız. Yarın Akşam başlayalım diyorum ben katılan arkadaşlarım lütfen beni etiketleyin toparlanıp başlayalım hemen.

cok sagol Deryam , dusunup de yazmissin tesekkur ederim..
Canim nasil mistik cay istiyor...
Annem Trden geldiginde getirmisti, daha doyamadan hamile kaldim:)
Neyse artik 8 ay bekliyecegiz...

tabi tabi o iş bende, sen antrenör ben de seni asiste edicem işte
ben bir egzersiz paylasacagim, olayin yuku sende kaptanim...

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy - 150 DK DINLENME
CheGueveraODUL ODUL 50JJ DINLENME
melinda23- 100 JJ100 IA 100IA 100JJ-
kitabi -- --
abesle_istigal ODUL - -
sevimlicadi0 75 IA DINLENME
mugehatun---- DINLENME
edsofiODUL MUAF MUAF
ddanes--- -
AKovser ODUL DINLENME
zey zey--- - -
Asyaca 100 JJ DINLENME
tiffany20
Ollalla 100 JJ DINLENME
gogo2405 150 IAODUL 150 JJ 50 M 100IA
MavibocukODUL [ TD]

[TD]
haeshinODUL 150 JJ100 DK 50M 100JJ 100IA 50M 50JJ

TR][/TR]
[/TD] [TD]

[/td][/td][/td][/td]

Can'ımın içi peki bu çayları poşetlerinden çıkarıp demlesek çünkü mistik çayı markette gördüm bende alayım diyordum bugün demleyip sonra süzüp içsek Nasıl olur sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…