- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Can'ım kendim ya kendimi tebrik ediyorum başarımdan dolayı ne kadar mikemmelim ben ya Hahahahaha
Ne guzel bagirsaklqrini hareketw gecirio demekki tatlimBu aradaa yeşil çaycılar bana bir bakın
Ya benim bağırsaklarımı inanılmaz bozuyo yeşilçay, karnımdan tuhaf tuhaf sesler geliyo
Sizde de öyle oluyo mu? Normal mi azaltsammı biraz?
Tüühhh vallahamiCan'ım kendim ya kendimi tebrik ediyorum başarımdan dolayı ne kadar mikemmelim ben ya Hahahahaha
4. Takım benden kurtuluş yok hedef kilomu değiştirdim
canım günde 2 fincan dan fazla içmiyruz zaten. 2 fincana rağmen böyleyse 1 e düşürebilirsin.Bu aradaa yeşil çaycılar bana bir bakın
Ya benim bağırsaklarımı inanılmaz bozuyo yeşilçay, karnımdan tuhaf tuhaf sesler geliyo
Sizde de öyle oluyo mu? Normal mi azaltsammı biraz?
canım günde 2 fincan dan fazla içmiyruz zaten. 2 fincana rağmen böyleyse 1 e düşürebilirsin.
bu arada yarın egzersiz yarışımız başlıyor katılıyorsun değilmi ?
Hahahahaha ay çatlak ya gece görürsün sen Hahahahaha yerim seni sen beni takımda istemesen de hahahamaksat buralar boş kalmasun
Ne guzel bagirsaklqrini hareketw gecirio demekki tatlim
Kendime az evvel tayt aldım small beraber giyecez Canımın taaa içiayy sen şimdi small da giyersinn
ya benn ya benn
Kendime az evvel tayt aldım small beraber giyecez Canımın taaa içi
Ahahahahakızlar rihannanın yeni klibini izlednzmi sexi sexi o koca poposunu sallıo ulenn dedm bnmkide koca bnde sallım
akşam paylaşcak kaptanımız. bu hafta antrenörlük yapıcak bize kaptanımız kendisi beden eğitimi hocası bizde uygulucaz tatlımYok canım bir kupa içiyorum ama o da fazla mı geliyodur nedir görsen karnımın içinde bir yaratık var gibi
Ayy katılırım tabiiii. Ne yapıcaz?? : )
Kaptanım geçmiş olsuninsallah Demetim, eksik olma..
kolaymis beya )))EGZERSIZ YARISMAMIZ BASLASIN
Canlar bu hafta bolgesel kaslarimiza yonelik egzersiz yarismalari yapacagiz.
Hem kalori yakalim, hem yarisalim, hemde sIkILasalim diye
CUMARTESI gunki ilk egzersizimiz fly jacks.
Jumping jack hareketinin bir degisik versiyonu, kol ve omuz kaslarimizi da calistiriyor.
Yarin sabahtan, aksam 23e kadar kac tane yaptiginizi, saat 23teAsyaca kaptanimizi etiketleyerek paylasiyorsunuz guzeller..
Haydi bol ter atmalar, kolay gelsin
Öyle diyen insanları takma kafana kuzum.yarım saate kalkarYawrukush sora ne kadar birikmiş sayfa die yolar bizi.
Kızcağız hamilee bidee gurbet ellerindeee.. Gurbett kuşuuu
ayy hamileyken hastanede yatıodum ziyaret saatinde herkesin yakını geliyo benim yok kimse, kadın dediki işte snein ailen nerde filan fişman ben de dedim Ankara da lar. başladı bu kızına göstermeye bakk bakk ellerde neler varr şükret şükürr etrafına dolanıyokk ne iş desen tutuyokk, banada dönüo iki eli göbeğinde vayhhh gurbett kuşuuu gurbet kuşuuu, amma ben anladıydım senin garip olduğunu dio. nerden anladın teyze diom gözlerin hüzünlü gızımm hüzünlüü. La kadın beni 2 dk da depresyona gömdüü yaa laa. bak aklıma geldi çok sinirlendimmm
Hay hay kaptanım sen yeter ki iste dumanını attırırIz ortalığın bizCanlarim, ciceklerim, guzellerimm, azimli hatunlarim bu haftanin 2.siyiz, derece geldi
Hepinizi guzel yanaklarinizdan operimm
Hazir isinmisken, haftayada 1.ligi kaptirmayalim
Bu guzel cicekler siz citirlara, kabul edin efenimmmm
Eki Görüntüle 1810757
Yok yok bugün yemek konusunda çok dikkatliydim:) Ekmek sadece 2 dilimdi.Ama yine de evham yaptım kuzum.Bugünkü dondurmam yılın ilk dondurmasıydı.ogun yapmamaissin dondurma yemissin ceza verme kendine ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?