tebrik ediyorum papatyalarım, kuzularım ballarımmm...Takim ici ilk 3...
1. sira 1.8 kilo hafifleyen @CheGuevera ya ait
2. sirada 1.6 kiloyla onu takip eden @kitabi yer aliyor
3.'lük 1.5 kilo kaybeden @mugehatun ve O Ollalla ya gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @edsofi'yi de
tebrik ediyoruz - 1.1 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
Kaptanıım eline emeğine sağlıkk
GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 64.9 60 2 harpy 33 168 88.0 84.6 60 3 haeshin 33 168 76.1 62.4 60 4 abesle_istigal 29 175 104.2 96.6 91 5 mugehatun 27 160 79.0 77.5 55 6 kitabi 35 165 95.0 91.3 65 7 asya_01 25 160 77.0 72.5 65 8 gogo2405 38 167 77.5 65.8 60.0 9 zey zey 26 170 60.7 59.8 56.0 10 Asyaca 30 168 84.0 76.1 63 11 AKovser 21 155 57.0 55.6 48.0 12 edsofi 24 163 76.2 73.2 66 13 Ollalla 20 155 57.2 55.4 45 14 tiffany20 20 163 60.0 56.4 50 15 CheGuevera 30 168 75.9 66.7 63 16 melinda23 28 160 77.0 67.6 60 17 betusi 30 165 76.6 75.8 57 18 ddanes 34 153 65.0 61.2 50 19 sevimlicadi0 18 169 73.6 69.0 55
sagol canim benim, insallah..Geçmiş olsun kaptanım İnşaallah önemli birşeyi yoktuk
Sagol Ebrum, evlat hasta olunca benimde enerjim yerlerde...
Lol ne demek bilionmuu senn lutkalarımın tetkasılol diip durma ulennn
Aramıza hoşgeldinizz. ben derya 2 çocuk annesiyim 30 yaşındayım. bol bol eksiler diliyorummMerhaba , sayfaları biraz dolaştım takima katilmak istiyorum mümkün müdür
Kullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : nişanlıyım
Yaşadığınız şehir: Erzurum
Boyunuz : 1 70
Kilonuz: 61 tam emin değilim ama Yarın sabah
tartılıp yazarım
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Sporu bıraktıktan sonra kilo almaya başladım dikkat etmiyorum artık eskisi gibi Tekrar başlamak istiyorum tam dört kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kasım ayında düğünüm olacak yazın tatil planlarım var haliyle kilo vermek istiyorum En çok da göbek probleminden kurtulmak istiyorum malum bikini
hmm seninki 20 lik mi ? bnm 20 lik dilde diş etlerm kızardı iltihaplımdr nedir düzenli lısterın yapınca gecıoda bu ara pek yapmadm dun yıne duzene soktum lısterın ıyı gelıo gbi ç ok gecms olsn kovserim
Evet tatlim
Birde antidepresan kullaniyorum 20 mg
Dengeler diye dusunuyorumm
Mecburum cunku bu sivilcelerden kurtulamiyorummm
Dis gorunusume makyajima cok duskunummm
Ama bu sivilceler ve mor lekeler cok uzuyor benii tatlimmmm
Fondoten sursem ertesi gun daha fena surmesem aynaya bakamiyorum
Merhaba , sayfaları biraz dolaştım takima katilmak istiyorum mümkün müdür
tartılıp yazarım
Kilo alma hikayeniz : Sporu bıraktıktan sonra kilo almaya başladım dikkat etmiyorum artık eskisi gibi Tekrar başlamak istiyorum tam dört kilo aldım
Kasım ayında düğünüm olacak yazın tatil planlarım var haliyle kilo vermek istiyorum En çok da göbek probleminden kurtulmak istiyorum malum bikini
Canlarim herkese merhabalar,
Listemizi paylastim, ortalamamiz simdilik iyi guzeller ama daha listesini paylasmayan 4 takim var.
Insallah bu hafta derecemiz gelir:)
Gece oglan epey kotuledi, 4 kez uyandi
Gozleri kirmizi, surekli capakli, capaklar kirpiklere yapisiyor, galia goz enfeksiyonu oldu..
Uyansin kahvalti ettirip, dogru doktora
Sizker nasilsiniz guzeller?
Gecmis birikmis okuyup geliyorum:)
ayy tüh kuzum yaa tatlım çok çok geçmiş olsun. göz çapaklanmasının dışın da ateşi akıntısı filan varmı ?Canlarim herkese merhabalar,
Listemizi paylastim, ortalamamiz simdilik iyi guzeller ama daha listesini paylasmayan 4 takim var.
Insallah bu hafta derecemiz gelir:)
Gece oglan epey kotuledi, 4 kez uyandi
Gozleri kirmizi, surekli capakli, capaklar kirpiklere yapisiyor, galia goz enfeksiyonu oldu..
Uyansin kahvalti ettirip, dogru doktora
Sizker nasilsiniz guzeller?
Gecmis birikmis okuyup geliyorum:)
oyy Mervem 64 hayirli olsun, kilolar yine gitmeye basladi tebrikler kuzumGeçen hafta:65.4
Bu hafta:64.9:)
Fark:0.5
Yüzde:0.765
Ucundan göründü 64 ayy inşallah artık hep daha altındaki rakamları görürüm:)))
canim benim zaten evlat hastaydi gece boyu yanindaydimBitanem uyusen yaaa bak kendinide bebişide yorma :)
Özgem ayrıca geçmiş olsun kuzum
tebrikler kuzumKızlar Günaydın
Bildirim yapıp hemen kaçıcam gün içinde geçmişe bakmak için gelicem
Geçen hafta 59,9
Bu hafta : 59,8
Birde sabah su içtikten sonra tartıldım wc de suyu atamama durumum halen devam ediyor.
canim takimiz biz, aileyiz aaaa...Gunaydinnn.
Ne guzel kilolar verilmis, bu hafta emeklerimizin karsiligini aliyoruz cok sukur. Ben bildirim yapmaya utaniyorumm resmen, hepinizden cok ozur dilerim. Hepinizin emegine arti cikarak golge dusurmus olacagim ama gecen hafta vucudum da cok wc gitmekten dolayi su kaybi olustu sanirim, bu hafta da normale donunce artida gozukuyorum.
canim bomba gibi basladin diyete tebriklerKilo Bildirimi
Geçen hafta: 79,4
Bu hafta:77,5
Kızlar ben geçtiğimiz pazartesi tartıldım, o da diyetisyende. Şimdi evde kendi tartımla bu sonuç çıktı.
Doğru bir sonuç değil muhtelemen ama yine de kilo durumum böyle.
Öyle yada böyle eksi görmek çok güzel :)
canim insallah gecer gider sivilceler, sagligina kavusursunKizlar ben sali gunu o dudaklari parcalayan kas agrisi yapan milyon tane yan etkisi bulunan sivilce ilacina basladim
Tedavim 11ay surecekmis
Baska turlu duzelmeyecek dedi dr
Daha oncede 2ay kullanip birakmistim cok zorlamisti
Onun kilo vermemde etkisi olacakmi bilmiyorum
Yinede bilgi vermek istedimmmm
vay vay vay vaaayyyy kuzum tebrikleerGecen hafta 74.3
Bu hafta 73.2
Fark 1.1 :)
Eweettt dun regl olmustum cok korktum ama etkilemedi sukur belkide daha cok vercektim bilmiyorm
36 bedeb gelinlik, iste senin motivasyonun bu kuzumŞu göbek bi gitse kuzum ayy gelinliğe nasıl gircem ben yaaa hemen 36 beden gelin olmam lazımmm
Muhteşemsin bebişim
haftaya gumbum gumbur geleceksin
tebrikler cnaim, harikasingünaydın kızlar bildirimi yapayım
geçen hafta:62
bu hafta:61.2
fark:0.8
yüzde:1.29
Busem gozu kizardi ve iltihap gibi, enfeksiyon oldu benceOzgem bahar alerjisi olabilir benim kizlarda da oldu toz cok aydinda orasi nasil
bosuna amazon demiyoruz kuzum sanaBen dun 25 km bisiklet ve cezalarimi da yaptim ozgem eline saglik ayrica
ne tatli heyecan kolay gelsin canimGidim karnimi doyurum, kuzuballarim okula ben spora, spordan sonra cocuklarin okulda cocuklara hikaye okuycam cok heyecanliyim bir suru minigin gozlerine bakmak cok heyecanlandirdi beni :)) aksama gorusuruz ballarim canlarimm
amanin cok az kaldi kuzum yaaAyy inşallah :)) 22 ağustosta Nevşehir'de 25 ağustosta Batman'da canım:))
amazonlarin sahi, alexi, messisiCok sukur ozgem ben de cok korkuyordum cunku hafta basi artidaydim.
haftaya guzel eksi gelecek senden suphem yokTahmin ettiğim gibi sabitt..
Sorunsuz, stressiz bir hafta olur inşaAllah, 54 göreyim artıkk
ablacim cay sogumadan, doktora goturecegim bugun, bakalim ne diyecekAnca gelebildim.
Şınav zor be yaa
Gözlerine soğuk çayla pansuman yap canım iyi gelir demlenmiş soğuk çay Pamukla sil gözüne damlatiyi geliyo.
Kilo verirsin onla canım sorun olmaz ama tahlillerini ihmal etme
Refige ragmen boyle eksi, masallah ablamKilo bildirimi
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.8
Fark 0.4
Yüzde 0.60
Refik fazla etkileyemedi sanırım.
canim kuzularimiz hasta olmasin ya, nasil senin prenses?amanınn selam bayanlar
işten güçten ne okudugumu ne alıntladgmı valla bılmıorm ınsallah onemlı konular atlamamsmdr hem iş hem topik zor oldu
oyy kıyamam oglusa ya bnm kızda butun gece uyandı derdi ne anlamadm ateşi falan da yoktu ozgem sende dua oku rahatlar bebecik
kuzu bnmde dişlerim fena p.tesiye randevu aldm bakalm ne dicek
iyiz sekerım sen naslsn filinta gelin adayı
aaa masallah omlet mı yapablıo cok sanslısın annesi öp kuzuyu nena tetası için lutfen
canım aglama lutfen uzulme bebekte varis mi olur ilk defa duyuorm tedavisi neymis
zıkkım alıcak
ohhh süper nefis ilerliosn he sölim
ahaha bazen anneler bunaltıyor yaa bnmkide beni cıldırtıo snra kızıormneyse menün güzelmiş cnm
manyakoglu manyak hemde
bebeler bu mevsim değişikliklernde malesef cok etkilenıolar yaaa
canım bazen oluo ama cok bı artıda dilsin üzülme lütfen
ahahah çok alemsn
spor nefis olmusAsyaca tatlim ben kendim spor yapicam saatlerimiz tutmuyorrrr
Bu arada spordan geldim dus aldimmmm
60dk yuruyus karni sıkarak
80 mekik
25twist
25×3 set dumbell ile kol alti cok sukur dumbell aldim
25×2set kol kasi
ye guzelim afiyet olsunYawrukush
Kaptancigim bugun bir dondurma yiyebilirmiyim
Dun okulda herkes yedi cok israr ettiler ama persembe diye asla yemedim
Ne dersin ödülüm olsun mu???
yap canim, moral olur, haftaya bomba gibi baslarsinyüzsüzce ödül öğünü yapsammı ki
canim tarti degisikliginden olabilir.Kaptanlarim ve takim arkadaslarim hepinizden özür diliyorum
+500 ciktim 69.0 kilo ciktim
Artik bence gruptan atilmamin vakti geldi. Moralim alt üstü oldu zaten agladim resmen ben eskiden bu haftaya 64 olmam lazim diye hesaplarken simdi 69 um bütün hayallerim berbat oldu 7 haftam kaldi ben daha 69um. Nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum ki
Ellerin dert gormesin kaptanim
GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 64.9 60 2 harpy 33 168 88.0 84.6 60 3 haeshin 33 168 76.1 62.4 60 4 abesle_istigal 29 175 104.2 96.6 91 5 mugehatun 27 160 79.0 77.5 55 6 kitabi 35 165 95.0 91.3 65 7 asya_01 25 160 77.0 72.5 65 8 gogo2405 38 167 77.5 65.8 60.0 9 zey zey 26 170 60.7 59.8 56.0 10 Asyaca 30 168 84.0 76.1 63 11 AKovser 21 155 57.0 55.6 48.0 12 edsofi 24 163 76.2 73.2 66 13 Ollalla 20 155 57.2 55.4 45 14 tiffany20 20 163 60.0 56.4 50 15 CheGuevera 30 168 75.9 66.7 63 16 melinda23 28 160 77.0 67.6 60 17 betusi 30 165 76.6 75.8 57 18 ddanes 34 153 65.0 61.2 50 19 sevimlicadi0 18 169 73.6 69.0 55
hepinize tebrikler canlar...Takim ici ilk 3...
okuruz sekerim,senin klavyen sag olsunkaptanişkoların cümlesine duyuruorum yok efendim melinda ugramıyor yok efendim katılımı az yok efendm kg veremıyor yok efendim bilmem necarparım haaaaaaa sabahtan beri bi ben yazıom 30 kişilik grupta 5 saattr 3 kişi konuşuyoruz gebertirim asabımı bozmaın burayı tek basıma 100 sayfa yaparım
az degilsin Nenamba vdö bnlgj aldğpi öbzcövmvmjl<aişişslgö mkfkasd.ü
ğdvç pghkl ögcghhghgsdfgbgdh ert
canim insallah ilac seni hic zorlamadan iyilestirir.Evet tatlim
Birde antidepresan kullaniyorum 20 mg
Dengeler diye dusunuyorumm
Mecburum cunku bu sivilcelerden kurtulamiyorummm
Dis gorunusume makyajima cok duskunummm
Ama bu sivilceler ve mor lekeler cok uzuyor benii tatlimmmm
Fondoten sursem ertesi gun daha fena surmesem aynaya bakamiyorum
hay Allah gecmedi bulantilarin kuzumKuzum bugün yine midem kötü, hissetmiyorum hic tepik mepik
hosgeldin canim, cok fazla bir kilon yok, ama hepsini verip fistik gibi olursun umarimMerhaba , sayfaları biraz dolaştım takima katilmak istiyorum mümkün müdür
tartılıp yazarım
ye canim afiyet olsunkızlar aksam yemeğine lahmacun yicemmm varmı sıkıntı 1,5 lahmacun benı doyuruo ızın verrsenız yıımmı
sagol guzelim...Sağol canımm.. Benim de öyle oluyor bazen, listerin geçiriyorsa ben de denerim :))
Canım ya çok geçmiş olsun.. Ben aslında saç diplerinde olan sivilce için gittim doktora o da bu ilacı yazdı.. 5 ayın sonunda sırtımda, göğsümde ve omuzlarımdaki sivilceler tamamen geçti diyebilirim, yüzümdekilerin de yarısı azaldı gibi, eskiden büyük berbat sivilceler olurdu yüzümde artık onlar yok ama genel olarak hep çıkıyorlar.. saç diplerimden başka heryerime faydası oldu diyebilirim.. ama yan etkisi malumm.. İnşaAllah hiç o kadar uzun süre kullanmana gerek kalmadan kurtulursun..
Hoşgedinnn :) Fazla kilon da yokmuş, kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah
Günaydın canımm..
Çok geçmiş olsunn, inşaAllah çabuk atlatır..
sagol Deryam, ates, burun akintisi, halsizlik ne ararsan varayy tüh kuzum yaa tatlım çok çok geçmiş olsun. göz çapaklanmasının dışın da ateşi akıntısı filan varmı ?
HAdi gozunaydin kuzum, cok sevindim:)Korkarak gittim doktoraÇok şükür birşey yokmuş, 20-likler çıkıyor, o yüzden böyleymiş, hatta daha çok ağrı, sızı falan olabilirrr gibisinden bisürü şey saydı :)) Hafiflesin diye birkaç gargara dışında yapabileceğim birşey yok.. Çok sevindimm ucuz atlattım, genel olarak hastaneleri sevmiyorum, doktorlardan korkuyorum napimm
Ben yine yerden topladiklarimla mutlu oluyorum ))))...Takim ici ilk 3...
Haklsın kaptanım artık hem okul nedeniyle hem bu +lar yüzünden 1 en fazla 1 bucuk saat yapcamoyy Mervem 64 hayirli olsun, kilolar yine gitmeye basladi tebrikler kuzum
canim benim zaten evlat hastaydi gece boyu yanindaydim
tebrikler kuzum
canim takimiz biz, aileyiz aaaa...
hepimiz arti cikmadik mi 300 gr ne ki..
uzme canini
canim bomba gibi basladin diyete tebrikler
canim insallah gecer gider sivilceler, sagligina kavusursun
vay vay vay vaaayyyy kuzum tebrikleer
36 bedeb gelinlik, iste senin motivasyonun bu kuzum
haftaya gumbum gumbur geleceksin
tebrikler cnaim, harikasin
Busem gozu kizardi ve iltihap gibi, enfeksiyon oldu bence
bosuna amazon demiyoruz kuzum sana
ne tatli heyecan kolay gelsin canim
amanin cok az kaldi kuzum yaa
amazonlarin sahi, alexi, messisi
haftaya guzel eksi gelecek senden suphem yok
ablacim cay sogumadan, doktora goturecegim bugun, bakalim ne diyecek
Refige ragmen boyle eksi, masallah ablam
canim kuzularimiz hasta olmasin ya, nasil senin prenses?
spor nefis olmus
ye guzelim afiyet olsun
yap canim, moral olur, haftaya bomba gibi baslarsin
canim tarti degisikliginden olabilir.
2.si coook fazla spor yapiyorsun, kaslarin sisiyor, kas kitlen artiyor, dolayisiyla arti cikiyorsun.
Gel beni dinle bir tanem gunde 30dk spor icin yeterli...
Ellerin dert gormesin kaptanim
hepinize tebrikler canlar
okuruz sekerim,senin klavyen sag olsun
az degilsin Nenam
canim insallah ilac seni hic zorlamadan iyilestirir.
mis gibi bir cildin olur guzelim.
Yuruyus bandi nasil memnun musun?
hay Allah gecmedi bulantilarin kuzum
hosgeldin canim, cok fazla bir kilon yok, ama hepsini verip fistik gibi olursun umarim
ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim,1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse, beden egitimi ogretmeniyim ama suan ev hanimiyim
ye canim afiyet olsun
evladını seviyimmm. hayırlı haberler inşallahCanlarim evlat uyandi, kahvaltimizi hazirlicam,sonrada doktora isinlanacagiz
FIrsat buldukca gelecegim kizlar
Tam olarak neydi geçmişi okudum ama gözümden kaçmış@sevimlicadi0 şekerim katılıyosun dimi sende egzersiz yarışına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?