Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tey tey tey gelsin yeni sporlar yeni dereceler
gelsin degil mi ablacim

ablacim hazir corbadan odul olmaz, sen guzel bir odul ogunu yap motive ol yeni hafta icin

dondurman afiyet olsun kuzum

canim hosgeldin aramiza, ilk sayfada katilim formumuz var.
takim kurallarini okuduktan sonra o formumuzu doldurur musun guzelim, taniyalim seni:)
sporun cok guzel, menulerinde birkac gune duzene girer.
tavsiyem biskuvi, kuru pasta gibi karbonhidratlardan uzak durman.
bunlarin yerine tam bugday ya da kepekli ekmek yiyebilirsin.
sutlu tatlilari emzirdigin icin cok abartmadan ye guzelim:)
buarada ben Ozge. 27 yasindayim evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda, ev hanimiyim:)

Tebrik ediyorum herkesi
Allahin izniyle yeni haftaya bomba gibi geliyorummmmm
Kosu bandim yarin gelir insss sporu artiririmmmm
Bugunku sporumda fena degildi kaptanimmm
Ben dereceeee istiyorummmm alicam insaallahhhhh
evet sporum muntazamdi kuzum:)

Kaptanım bn gecen hafta hep 2 saat civarı yaptım bu hafta 1 hadi taş çatlasa ki hani gerçekten vaktim olacağını sanmıyorum 1 buçuk dedim. 1 saat demi çok?
canim 1 saatten fazla spor yapma madem olur mu?

canim adimsayarda pahaliymis epey..

evet canim sIk sIk ugra takima:)

bugun odul onlar canim ceza yok bugun:)

canim o gevrekler diyete uygun yiyebilirsin istersen.
ama onun yerine bu sabahki gibi guzel kahvalti yapman her zaman daha saglikli olur:)

oy oy oy afiyet olsun kuzummmm:)

tesekkurler efendim cok naziksiniz
rica ederiz efenim sizlere layiik degil:)

canim onlarin tadini seviyorum 1 kutu aliyim zaman zaman yerim sutle guzel gidiyor.

çok şükür çokk
güzel bir yüzdeyle katkım olsun çok isterdim. Haftaya inş

canım benden bahsederken Asyaca diye etiketlersen bildirim düşer bana görürüm seni gözden kaçmazsın canım :)

Sağol bebişimmm :)) aynn artık hedef 36 beden gelinlik hedefi ile gidecek bu kilolar o kadar:) bugün airobikte göbüşüme sinir oldum yaa
Ah kuzum yaa nasıl bizim miniş çok geçmiş olsun balım yaaa minik akınım yaaa

Arkadaşlar yarın ki egzersizimiz bu...
@melinda23 @CheGuevera edsofi @AKovser bnnu @sevimlicadi0 O Ollalla Mavibocuk mugehatun gogo2405 haeshin tiffany20

Fıstıklı çikolatalarım, tatlı bonibomlarımm, badem ezmelerim sizleri çok seviyorum ve herkesi tek tek öperek tebrik ediyorum canlarımmm çok sevindim 2. Olmamızaaa inşallah haftaya 1. Oluruz ayy sporları dahada artırayım bari ben bu hafta yarın ders çıkışı yürüyüşe gideyim bari

Gel tabi canım :) Batmana da Nevşehire de gel:) tatlışımm sen neredeydin ki :)
Ben Tokattayım canım..
Ama Ankara da doğdum büyüdüm ailem orda, burası eşimin memleketi.
bu arada da annem babam aslen niğdeli babam evlenince ankaraya getirmiş annemi hemşeri sayılırız yani nevşehirden....
Batman daa ahhh Batmannn görmek istediğim bir şehir. orada çok yakın arkadaşım var oradaki özel hastanenin eğitim hemşiresi. var işte bi kaç tanıdıklar :)
Artık bi de sen

Kızlar sınavlarım açıklandı ayy notlarım çok komik:)) hiç çalışmadıgım 2 dersten biri30biri 35 ama ortalamalarda çok kötü birinin 11 birinin 36 :) finaller beni beklesin ama en komiğide matematikten 95 aldım hoca bilerek 100 vermemiş ben tüm soruları tam yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…