Tebrikler arkadaslar bende sans olsa zatennnn .....
aramiza hosgeldin Banu ben Arzu 20 yasindayim sozluyum tanisdigimizaa memnun oldum.Merhaba , sayfaları biraz dolaştım takima katilmak istiyorum mümkün müdür
Kullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : nişanlıyım
Yaşadığınız şehir: Erzurum
Boyunuz : 1 70
Kilonuz: 61 tam emin değilim ama Yarın sabah
tartılıp yazarım
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Sporu bıraktıktan sonra kilo almaya başladım dikkat etmiyorum artık eskisi gibi Tekrar başlamak istiyorum tam dört kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kasım ayında düğünüm olacak yazın tatil planlarım var haliyle kilo vermek istiyorum En çok da göbek probleminden kurtulmak istiyorum malum bikini
Hahahaha allah iyiligini versin yaaaa o kahve kizil deellllAllahım bu şişman kadınlar neden hep kızıl saçlı atacam kendimi sandalyeden şimdi
Kilomu seveyim bu arada Nasıl güzel görünüyor öyle ay ay Nasıl zayıfım ya
canim benim burda baslangic kilom yalnis yazilmis onu duzelte bilirmisiniz? 56.9 baslangic kilomKaptanıım eline emeğine sağlıkk
Acil sifalar.Sagol Ebrum, evlat hasta olunca benimde enerjim yerlerde...
Sukurrleerr olsun belki seni sansurlerler ne bu sayfalar yaaa oku oku bitmedi benm colugum cocugum varrr yaaaayy isim verdm banlamazlar dimi beni
Gecmis olsun canim. Kimse duymasin bende korkuyorumKorkarak gittim doktoraÇok şükür birşey yokmuş, 20-likler çıkıyor, o yüzden böyleymiş, hatta daha çok ağrı, sızı falan olabilirrr gibisinden bisürü şey saydı :)) Hafiflesin diye birkaç gargara dışında yapabileceğim birşey yok.. Çok sevindimm ucuz atlattım, genel olarak hastaneleri sevmiyorum, doktorlardan korkuyorum napimm
Ole bi konusmuski iyi camdan asagi atmadin kendini canmyarım saate kalkarYawrukush sora ne kadar birikmiş sayfa die yolar bizi.
Kızcağız hamilee bidee gurbet ellerindeee.. Gurbett kuşuuu
ayy hamileyken hastanede yatıodum ziyaret saatinde herkesin yakını geliyo benim yok kimse, kadın dediki işte snein ailen nerde filan fişman ben de dedim Ankara da lar. başladı bu kızına göstermeye bakk bakk ellerde neler varr şükret şükürr etrafına dolanıyokk ne iş desen tutuyokk, banada dönüo iki eli göbeğinde vayhhh gurbett kuşuuu gurbet kuşuuu, amma ben anladıydım senin garip olduğunu dio. nerden anladın teyze diom gözlerin hüzünlü gızımm hüzünlüü. La kadın beni 2 dk da depresyona gömdüü yaa laa. bak aklıma geldi çok sinirlendimmm
Canm enfeksiyon olmus gozleri buyuk buyuk ihtimal mikrop kapmis gecmis olsunCanlarim herkese merhabalar,
Listemizi paylastim, ortalamamiz simdilik iyi guzeller ama daha listesini paylasmayan 4 takim var.
Insallah bu hafta derecemiz gelir:)
Gece oglan epey kotuledi, 4 kez uyandi
Gozleri kirmizi, surekli capakli, capaklar kirpiklere yapisiyor, galia goz enfeksiyonu oldu..
Uyansin kahvalti ettirip, dogru doktora
Sizker nasilsiniz guzeller?
Gecmis birikmis okuyup geliyorum:)
ogun yapmamaissin dondurma yemissin ceza verme kendine ))))Canlarım ben ödül öğünü yapmadım ama onun yerine 1 külah dondurma yedimNasıl bir ceza uygulayayım kendime
canim 1-1bucuk saat cok fazla soyluyorum ama dinlemiyorsun...Haklsın kaptanım artık hem okul nedeniyle hem bu +lar yüzünden 1 en fazla 1 bucuk saat yapcam
Bugün 1 saat tek yaptım mesela refik gelcek aşırı karınım ağrıyor
insallah canim oglen 2ye randevu aldim..evladını seviyimmm. hayırlı haberler inşallah
sagol kuzum..Acil sifalar.
canim menune yaz, ben sceza uygulayayim keyifle:))Canlarım ben ödül öğünü yapmadım ama onun yerine 1 külah dondurma yedimNasıl bir ceza uygulayayım kendime
evet canim insallah cabuk atlatir...Canm enfeksiyon olmus gozleri buyuk buyuk ihtimal mikrop kapmis gecmis olsun
Haahhahhahahh2. ve 3. olan arkdslarmı yurekten tebriksssliorummm 1. yi at çöpe bıktım che den bıktımallahım bı zayflasa da gıtse grubun psikoljsyle oynuo yarabbımmmm her sey bi insan 1. mi olur asabım zıplıo
Ama ilk defa yedim abur cubur olarak:) Ama akşam yemeği yemiycem. Birazdan yürüyüşe çıkcam canımcanim menune yaz, ben sceza uygulayayim keyifle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?