canim odul verebilirsin kendine, istedigin bir seyi yiyerek.Kızlarcım hemen menümü yazıp kaçıyorum :)
Akşama misafirim var. Tatlı filan yaptım amaaa elimi sürmüyorum canımda istemiyor hiç . Çünkü eksiler ve siz motive ediyorsunuz beni iyki katılmışım aranıza.
Bugünkü tıkıntılarım:
Sabah:
2 adet yumurta, bir peynir, 3 zeytin, domates, siyah çay
Ara öğün:
3 tane diyet mısır gevreği
öğle:
1 kase diyet gevrek
Ara öğün:
1 kase diyet gevrek
Akşam:
1 kase çorba, üç kaşık et sote, bir minik kase yoğurt.
Sporum yok1 litre su, 1 kupa yeşil çay.
sahiden hedefte 63 oldu yandik anacimCan'ım kendim ya kendimi tebrik ediyorum başarımdan dolayı ne kadar mikemmelim ben ya Hahahahaha
4. Takım benden kurtuluş yok hedef kilomu değiştirdim
gule gule giy uzerinde paralansin sekerimKendime az evvel tayt aldım small beraber giyecez Canımın taaa içi
sagol kuzum.Kaptanım geçmiş olsun
ye dondurma guzelim oldulun olsun, odul diye not duseyim menuyeSabah
Kiymali 2 yumurta
Peynir zeytin
Ogle
2burcak
1lokum minik
Cay kahve misafirlerim vardi
Akşam
2tavuk pirzola yogurt salat
4catal makarna
Su 3lt daha icerim
Yesilcay 1kupa
Spor yazmistim
Esimle kizlari uyutup sinemaya gitmeyi planliyoruz
Olurda uyurlarsa simdi kizlari banyoya sokucam
Belki bir dondurma yerim odul icinnnn:))))
Guzel takimim
rekabet ruhlu guzelim benimHay hay kaptanım sen yeter ki iste dumanını attırırIz ortalığın biz
Heyt açılın ulen
Zinhar ceza yok
afiyet olsun odulun olsun canimYok yok bugün yemek konusunda çok dikkatliydim:) Ekmek sadece 2 dilimdi.Ama yine de evham yaptım kuzum.Bugünkü dondurmam yılın ilk dondurmasıydı.
Tey tey tey gelsin yeni sporlar yeni derecelerCanlarim, ciceklerim, guzellerimm, azimli hatunlarim bu haftanin 2.siyiz, derece geldi
Hepinizi guzel yanaklarinizdan operimm
Hazir isinmisken, haftayada 1.ligi kaptirmayalim
Bu guzel cicekler siz citirlara, kabul edin efenimmmm
Eki Görüntüle 1810757
Canlarim, ciceklerim, guzellerimm, azimli hatunlarim bu haftanin 2.siyiz, derece geldi
Eki Görüntüle 1810757
Kaptanım bn gecen hafta hep 2 saat civarı yaptım bu hafta 1 hadi taş çatlasa ki hani gerçekten vaktim olacağını sanmıyorum 1 buçuk dedim. 1 saat demi çok?canim 1-1bucuk saat cok fazla soyluyorum ama dinlemiyorsun...
insallah canim oglen 2ye randevu aldim..
sagol kuzum..
canim menune yaz, ben sceza uygulayayim keyifle:))
evet canim insallah cabuk atlatir...
Can'ım hoşgeldin ben che DeryaKızlar tanıştığıma çok memnun oldum mesajlarınızı okudum çok teşekkür ederim , hızınıza yetişemedim topiğı güncel tutmam gerektiğini anladım :)) yavaş yavaş alışıyorum :))
Asyaca tabiki katılmak isterim egzersiz yarışmasına çok güzel olur yarın başlıyorum o zaman :)
Kız sen 80 € bana yolla seni fişek gibi koştururum ay şaka bi yana ne kadar pahalıBugün ki menüm:
Sabah: 3-4 kıruyemiş, 2 ev yapımı müsli
Öğlen: 5-6 kuruyemiş, 4 yumurtadan peynirli, sucuklu omlet
Akşam: 1 yk tahinli pekmez refik gelecek tatlı krizleri başladı yine
Spor: 1 saat fitness toplamda 12 000 adım buarada ben adım sayar için her yere sordum her yerde bileklikler var telefona bağlanan onlarda 80€ dan başlıyor
Valla yaparsın hiç şüpem yok bu arada birinci olmuşsun tebrikler ablaların ablasıKız sen 80 € bana yolla seni fişek gibi koştururum ay şaka bi yana ne kadar pahalı
tesekkurler efendim cok naziksinizCanlarim, ciceklerim, guzellerimm, azimli hatunlarim bu haftanin 2.siyiz, derece geldi
Eki Görüntüle 1810757
Teşekkürler Canım alıştım biliyon muValla yaparsın hiç şüpem yok bu arada birinci olmuşsun tebrikler ablaların ablası
sana yakisiyorTeşekkürler Canım alıştım biliyon mu
Hayat tarzım oldu birincilik di mi @melinda23
Hoşgeldin canım bende BüşraKızlar tanıştığıma çok memnun oldum mesajlarınızı okudum çok teşekkür ederim , hızınıza yetişemedim topiğı güncel tutmam gerektiğini anladım :)) yavaş yavaş alışıyorum :))
Asyaca tabiki katılmak isterim egzersiz yarışmasına çok güzel olur yarın başlıyorum o zaman :)
Evet ya sorma internetde baktım 4€ ya buldum bitane sipariş ettim ama ne kadar düzgün çalışır emin değilim gelsin bi denimKız sen 80 € bana yolla seni fişek gibi koştururum ay şaka bi yana ne kadar pahalı
Herşey iyi hoşta 3 dilim baklava ne 1 dilim olsa anlarımda 3 dilim. Ama olsun sen hakettinBen menümü yazarsam buraya sığmaz yeminle
Kahvaltı çok az katmer Kk süzme peynir 7-8 tane zeytin
Çay
Ara nescafe
Öğlen 2 tane elma
Akşam hafif olsun dedim
3 dilim baklava 4 yk kısır
Bol bol kıvırcık Marol
Bir bardak ayran. Pek bir hafif diil mi
Egzersiz adım attım du bakayım
10898 adım
3 litre su bellide daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?