- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Yok 10 binYok yaa yer miyim bennn, bizi yiyor iştee
1000 nedir 2000 bekliyorummm
ABLA KACSIN HADI SOYLESENE MERAK EDIYORUM HADI NE OLUR )))Yok 10 bin
popoma fişek takarım birazdan
Şunlara baka ya
Asya'm akıllı ol iyi düşün tedirgin olup bebişide germe içerdeburdayım gülüm uyku düzenim bozuldu dün kasık ağrısı karnımın alt tarafında tuhaf bir boşluk hissi oldu 2 defa böyle sanki bişey hareket eder gibi oldu sanki korktum çok sabaha kadar uyuyamadım sabahta 6 da dikildim ayağa.tecrübesiz olduğum için herşeyden korkuyorum
Mümkün deeelABLA KACSIN HADI SOYLESENE MERAK EDIYORUM HADI NE OLUR )))
Fly jacks canımbu hareketin adi neydi bir yazzarmisiniz ???
Anasını satim Şeref meselesi oldu verdiniz gazı iş güç yapmayıp akşama kadar sekecem
Anasını satim Şeref meselesi oldu verdiniz gazı iş güç yapmayıp akşama kadar sekecem
Selamlar efenimmm
Derece aldiktan sonra nasil bi rehavet coktuyse hunharca uyudum bugun, size hala yataktan baglaniyorum. Cok sıkmısım hakkaten kendimi bir rahatlik bi serzeslik var ki uzerimde sormayin valla. Kalkim ac karnimin sesini kesim, sora fly jacks lerimle birincilige gideyim. @melinda23 papatyam yapmayin etmeyin dedim dinlemediler guzumm
Ne zaman didin he di baam diSelamlar efenimmm
Derece aldiktan sonra nasil bi rehavet coktuyse hunharca uyudum bugun, size hala yataktan baglaniyorum. Cok sıkmısım hakkaten kendimi bir rahatlik bi serzeslik var ki uzerimde sormayin valla. Kalkim ac karnimin sesini kesim, sora fly jacks lerimle birincilige gideyim. @melinda23 papatyam yapmayin etmeyin dedim dinlemediler guzumm
Ooo siz burda daha cenemi calionuzzzfly yapin fly :)
Ne zaman didin he di baam di
Asya'm akıllı ol iyi düşün tedirgin olup bebişide germe içerde
Bak zaten bana 2000 yapar diyorlar seke seke gelirim yanına ha
SulememmmmmmYapa yapa uçacaksınnnkaç yaptınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?