İyi yapmssin gene ..ne kadar tempolu pisi ya bıngıl bıngıl heryerim sallandiKızlar 70 tane yaptım anam ben Nasıl 1000 e tamamlayacağım bunu kız
tebrik ederim deryacım hakettin
ah canım ya bnde seni yerim seni istemez olurmuyum şekeri şakaydı o
gyin tabi ya ıkınızde ne cok yakısıcak
kaptanım cok naziksn teşekkürler ederiz efendim
evet arkds kendini adriana lima sanıo yandan yemişi yani
ohh menü süper her gün böle devam et masallah ana baklavalar şöbiyetler süper bırrrrrraaaavooooo
mervem menü cok guzl cnm
evet sana katılyrm deryoşcugum
che yi fazla dikkate almayın hatunun işi gücü yokbnde biraz kassam onu donumda salalrım yani o derece
edsofi sana noluo pardone de yaniedsofi sen kim beni cıldırtmak kim ama sorucam bunlarn hesabını ikinize
Dahlia_
canım akovserimsen bitanesin bnde sana kıyamam canişkom
he zıkkımın kökünü almaya gittim senle @CheGueveraedsofi ye yedircem belki daha cok kilo verrsnz
söylemeyn arasn bulsun @CheGuevera
okurum okurum aahahahahhaahyyttttt istersenz bin sayfa okurum ama alıntılamam yazdgnzla kalırsnz
seni yerim canım arkidişkom bitanesn naslda dusunur nenasınıDahlia_
he cnm he
yaparsn anacım en iyi sporcudan da daha iyisin yap gülüm
acımadım evet iyi yaptnz ama bidahakine yapcgmı bilirim
bnde burdaım cnm yarıstym
allah affetsn sizi
aman cekmesn zaten bosver tatsz tuzsz bsydor o
valla gr cekmedı cnm dun evde vardı tatlı ıstesem yerdm
cekemıo guzellıgımı allah yaratms yani napsn @CheGueveraedsofi kıskanc bunlar anacım
atmak beleş at yavrum @CheGuevera
Dahlia_
yap istıosan 2000 yap @CheGuevera
he gülümmmmedsofi
onlar kendi başlarını yaktılar intikamım acı olcak hatta ekşi tuzlu bile olablrrr nihahahahaahah kiminle dans ettiklerni bilmiyorlar hadi @CheGuevera yı anladım daedsofi ye noldu kendi kasındı o da bnm düşman artık
okuduguma bin pişman oldm zaten ahahahahah
seni @CheGuevera veedsofi alaha havale ettim bile allah size merhamet versin
ahahahah yazık onlara haklılar ama napsnlar bulmuslar benım gibi boşnak güzelini hazmedemiolar onlara sinameki içmelerini öneriyorum hazımsızlıga birebiredsofi @CheGuevera Dahlia_
onların planı viz gelir tırıs gider
cnm bnde seni seviyorummmm ne kanadannn üstünde düşüünüimüş ve ugrasılmıs bir süpürüssss şekerim @CheGuevera
aaa kıyamam akıncıgıma ben bu cocukalr hasta olunca aanne babada perişan oluyor malesef yahu
tabi tabi hiç sucun olurmu herkesi kendi günahıyla başbaşa bırakıorm bugun namaz kıalrken kul hakkı yedgn ıcın af dıle allahtan ben işe gelmişim çalışıyorum bide size laf yetştrcem die ugrasıorm inş. ev işin hiç bitmez sen topla cocuk dagtsn ohh cnıma degsn
aaa özgeciğim ciddimsn sen inanmıorm resmen sahtekarlık resmen yani bnce tam şikayetlik öyle bir prosedür var ve yanlıs bilgilendrlmssnz bunu yasal bir süreci bile vardr bak bak sen hale bakkk bide dünya masraf yapıcaaksnz belki onu gectm cocuk hasta oldu hem hamilesn zaten eşin çalışıo pek yardmcı olamıo adamcgz bide bunlarla mı ugrascksn madem bakıldı edıldı elınde evrakta vardr senın lutfen sikayet et opeşini bırakma
ederim tabi etmez olurmuyummmm gurubun yegane şişko kzılsaçlısı@CheGuevera
gözü kayms ne demk kız bn hiç bakmıorm ole seylere bnde bakıma rtk
suan sana bunu yapasım var
Canım yaa 10 sayfa okuyana kadar canım çıkıyor benim, 10 sayfa da bir kaç saatte yazılıyor maşaAllah, gece burda olmayanın vay haline
İyi yapmssin gene ..ne kadar tempolu pisi ya bıngıl bıngıl heryerim sallandibende 30dayim daha Dahlia_ se n kactasin hala yatipnmu kiz
Kızlar 70 tane yaptım anam ben Nasıl 1000 e tamamlayacağım bunu kız
aynen valla her sabah dünyann msjnı okuorm ama dünedsofi ve @CheGuevera dısında kımse konusmamıs hayret :)
Arada girip bakıyorum size gülüm :) şükür iyi diyelim iyi olalım, bebiş iyidir inşallah onun tedirginliği var biraz üstümde :/ sen nasılsın kuzum?
1000 yapacam
sen bilirsin guzelim..
tekrar soyleyeyim diyetini bozmaz, ama saglikli gidalar degiller.
yani kahvaltinin yerini tutmaz canim.
haftaya 1.lik icin katkilarini bekliyoruz kaptanim:)
canim Akin hasta teyzesi bende hasta oldum, bende bogaz agrisindan kivraniyorum.
Muhtemelen bendede bogaz enfeksiyonu basladi
finallerde duzeltirsin bir tanem..
matematik hocasida komikmis:)
hosgeldin ablam:)
canim gunde 2-3 dilim ekmek yiyebilirsin kepek ya da tam bugday ekmegi olsa diyetine daha uygun olur.
pilav , makarna gibi karbonhidratlari gunde 3-4 kasik yemen kafi guzelim.
yine aklina takilan ne olursa yazabilirsin, biz hep buradayiz:)
tablo dehset olmus canim:)
3u 1 arada nescafe yerine turk kahvesi, sekersiz filtre kahve, yada kendi hazirlayacagin nescafeyi icebilirsin canim:)
bulgur pirince gore daha saglikli evet.
zaten 5 kasik yemissin diyete uygun canim:)
yok bugun herkesin odulu ceza yok:)
Akin uyuyor canim bakalim geceyi nasil gecirecegiz ve yarin nasil olacak??
canim oglum hem goz , hem kulak enfeksiyonu olmus.
Bende bogaz agrisindan olecegim, muhtemelen bende de bogaz enfeksiyonu oldu
cogunlukla kuzudan artanlari yemis gibisin canim:)
canim youtube'a fly jacks yazarsan cikar:)
spor oncesi enerji amacli meyve yiyebilirsin canim.
meyvedeki karbonhidrat enerji verir.
spor sonrasida ne zaman acikirsan, protein tuketmeye ozen goster ki , spor esnasinda zarar goren kaslarimizi desteklemek icin.
proteinin yaninda salatani, corbani ye guzelim ama protein tuketmeye calis egzersiz sonrasi.
gunaydin canim:)
Yok Demetim adam bizim emlakcinin 25 yildir tanidigi bir adam, emlakci yonlendirdi.
Haydi sag salim, kolaylikla tasinin guzelim.
sagol ablacim, kolay gelsin sanada..
Sana hic yakistitamadum yaw yata yata buyutcen totosuaaaaa ben hepinizi geçtimmmmm0 tane yaptım ben dee
Sus daha kalkmadım bennn
Canim 3 beyazi terket ilk once gerisi yavastan gelir bide zeytinyagdan baska bi yag tuketme bide tereyag
Ben sporu ancak akşam yapabilirim 8 den sonra başlarım artık inşallah :)) 1000 yaparım diyenler kızçeler vardı hadi bakiimİyi yapmssin gene ..ne kadar tempolu pisi ya bıngıl bıngıl heryerim sallandibende 30dayim daha Dahlia_ se n kactasin hala yatipnmu kiz
Arada girip bakıyorum size gülüm :) şükür iyi diyelim iyi olalım, bebiş iyidir inşallah onun tedirginliği var biraz üstümde :/ sen nasılsın kuzum?
Biz sifitlari fazla yazmisizO zaman yağlarda sorun yok hamur işiyle de arama çok sıkı fıkı değil :)) teşekkür ederim .
Ben sporu ancak akşam yapabilirim 8 den sonra başlarım artık inşallah :)) 1000 yaparım diyenler kızçeler vardı hadi bakiim
Sana hic yakistitamadum yaw yata yata buyutcen totosu
Günaydınlarrrr31 32 33 birki birki tempo bacaklat omuz izasinda acilcak hoppala :) haydin kizlar
Biz sifitlari fazla yazmisiz
Yok kiz deryaya inanma madur numarasi yapio yapar o 1000 hec supem yok :)Atmak bedavaydı tabii, hem de bol kesedennn
Gunaydin bu saatteGünaydınlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?