Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım yaa 10 sayfa okuyana kadar canım çıkıyor benim, 10 sayfa da bir kaç saatte yazılıyor maşaAllah, gece burda olmayanın vay haline

E-brulim ablam, beğenip beğenip kaçıyorsunn pek sesin çıkmıyorr iyi misinnn
Bebiş nasılll ?
Arada girip bakıyorum size gülüm :) şükür iyi diyelim iyi olalım, bebiş iyidir inşallah onun tedirginliği var biraz üstümde :/ sen nasılsın kuzum?

Yaparsın bilirim....

Teşekkürler kaptanım. Bundan sonra öyle yapayım. Çünkü kefir olmadı hissettim yani. Bu arada dün için ödül yazmışsınız ama esas ödül bugün oldu bana

Kulak enfeksiyonu da çok zor antibiyotiksiz geçmiyor ikinize de çok geçmiş olsun dinlenmeye çalışın..

Canim 3 beyazi terket ilk once gerisi yavastan gelir bide zeytinyagdan baska bi yag tuketme bide tereyag

O zaman yağlarda sorun yok hamur işiyle de arama çok sıkı fıkı değil :)) teşekkür ederim .
İyi yapmssin gene ..ne kadar tempolu pisi ya bıngıl bıngıl heryerim sallandi bende 30dayim daha Dahlia_ se n kactasin hala yatipnmu kiz
Ben sporu ancak akşam yapabilirim 8 den sonra başlarım artık inşallah :)) 1000 yaparım diyenler kızçeler vardı hadi bakiim

Arada girip bakıyorum size gülüm :) şükür iyi diyelim iyi olalım, bebiş iyidir inşallah onun tedirginliği var biraz üstümde :/ sen nasılsın kuzum?

Niye tedirginsin bir sorun mu var ??
kız mı erkek mi teyzesi oluyoruz diye bekliyoruz ama bizz

Çok şükür ablam ben de iyi olmaya çalışıyorum..

Biz sifitlari fazla yazmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…