Aaahahahha ozman sen baya evi sarsintiya ugration tatlim aman dikkat adamin basina ewi yikmaNapim be babam evde, hoplayıp zıplayınca da ses oluyor, adamcağız sonunda kafayı yedin diyecek diye korkuyorumm
Yok kiz deryaya inanma madur numarasi yapio yapar o 1000 hec supem yok :)
Aaahahahha ozman sen baya evi sarsintiya ugration tatlim aman dikkat adamin basina ewi yikma
burdayım gülüm uyku düzenim bozuldu dün kasık ağrısı karnımın alt tarafında tuhaf bir boşluk hissi oldu 2 defa böyle sanki bişey hareket eder gibi oldu sanki korktum çok sabaha kadar uyuyamadım sabahta 6 da dikildim ayağa.tecrübesiz olduğum için herşeyden korkuyorum
burdayım gülüm uyku düzenim bozuldu dün kasık ağrısı karnımın alt tarafında tuhaf bir boşluk hissi oldu 2 defa böyle sanki bişey hareket eder gibi oldu sanki korktum çok sabaha kadar uyuyamadım sabahta 6 da dikildim ayağa.tecrübesiz olduğum için herşeyden korkuyorum
ya forumda herkesin dr u 2 hafta sonraya gün veriyor genelde benim dr 3 hafta gün attı.1 haftası geçti 2 haftası kaldı başka dr a mı gitsen haftaya bir kontrol amaçlı diyorum eşimde dr umuz iyi bekle diyorCanım ya, korkutma kendini, rahat olmaya çalış, inşaAllah hiçbir sorun olmayacakk
Kalp atışını ne zaman duyabileceksinn ??
ya forumda herkesin dr u 2 hafta sonraya gün veriyor genelde benim dr 3 hafta gün attı.1 haftası geçti 2 haftası kaldı başka dr a mı gitsen haftaya bir kontrol amaçlı diyorum eşimde dr umuz iyi bekle diyor
Tünaydın kızlar :)
Benim henüz 100 oldu ve ölüyorum
Daha devam edemem zannımca
aminn inşallah gülümDoktorun iyiyse bekle canım, şimdiye kadar hep onun yanına gitmedin mi, vardır bir bildiği.. ama şüphen varsa o zaman başka.. İnşaAllah duyarsın da rahatlarsın canımm
Sen ne alemdesin kaçlardasın cancagzım
Ama Boşnak güzeli hep senden bahsettik Nasıl bir hatunsan artık konuşuyoruz konuşuyoruz bitmiyoraynen valla her sabah dünyann msjnı okuorm ama dünedsofi ve Derya_idil dısında kımse konusmamıs hayret :)
Aaaa ben miii ama ayıp yaa hiç öyle soru sorulur muuuu
Ses etme 10 yaptım oturdumama saymıyorum tekrar başlicam müsait olunca bu deneme amaçlıydıı
Yaparsın yaparsın güveniyorum sana ben. Ayy hemde zaten çok kilon yokmuş ki senin hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?