Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

asya_01 canım nasılsınn? Uğramıyorsun pek
burdayım gülüm uyku düzenim bozuldu dün kasık ağrısı karnımın alt tarafında tuhaf bir boşluk hissi oldu 2 defa böyle sanki bişey hareket eder gibi oldu sanki korktum çok sabaha kadar uyuyamadım sabahta 6 da dikildim ayağa.tecrübesiz olduğum için herşeyden korkuyorum

Canım ya, korkutma kendini, rahat olmaya çalış, inşaAllah hiçbir sorun olmayacakk
Kalp atışını ne zaman duyabileceksinn ??

Canım ya, korkutma kendini, rahat olmaya çalış, inşaAllah hiçbir sorun olmayacakk
Kalp atışını ne zaman duyabileceksinn ??
ya forumda herkesin dr u 2 hafta sonraya gün veriyor genelde benim dr 3 hafta gün attı.1 haftası geçti 2 haftası kaldı başka dr a mı gitsen haftaya bir kontrol amaçlı diyorum eşimde dr umuz iyi bekle diyor

ya forumda herkesin dr u 2 hafta sonraya gün veriyor genelde benim dr 3 hafta gün attı.1 haftası geçti 2 haftası kaldı başka dr a mı gitsen haftaya bir kontrol amaçlı diyorum eşimde dr umuz iyi bekle diyor

Doktorun iyiyse bekle canım, şimdiye kadar hep onun yanına gitmedin mi, vardır bir bildiği.. ama şüphen varsa o zaman başka.. İnşaAllah duyarsın da rahatlarsın canımm

Aaaa ben miii ama ayıp yaa hiç öyle soru sorulur muuuu

Ses etme 10 yaptım oturdum ama saymıyorum tekrar başlicam müsait olunca bu deneme amaçlıydıı

Yaparsın yaparsın güveniyorum sana ben. Ayy hemde zaten çok kilon yokmuş ki senin hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…