Burdayim fly jackle beraber . bacaklarimi hissetmiom kocaya kim hizmet etcek bilmemnerelerdesiniz
kaç yaptınBurdayim fly jackle beraber . bacaklarimi hissetmiom kocaya kim hizmet etcek bilmem
Herkese merhabalar kizlar,
Bizden guncel haber veriyorum oglan sabah bir uyandi gozlerini acamiyor.
Sanki goz kapaklari dikilmis gibi kuzumun, her yerini capaklar sarmis, kirpikleri yapistirmis...
Simdi kahvalti hazirliyorum, sonra antibiyotik.
Bende geceden beri zar zor nefes aliyorum, bogazim sanki kocaman oldu
Balli, limonlu, karabiberli su yapip, yapip ictim ama defalarca uyandim..
Neyse gececek insallah..
Sizler nasilsiniz, kahvaltidan sonr ugrarim guzeller:)
120 daha yawkaç yaptın
Ya sıkılaşmak istiyorum ben koşu bandı da var ya orada gideceğim ya aylık 40 lira ödeyeceğimNe gerek var canm ya spor tapioz iste hele sen bizim 2 kati yapion ne gerek var para vermeye bak spor hocamiz var :)Yawrukush
120 daha yaw
sen bilirsin canm ama cok cok spor tapmak daha cok skilasmani saglicagini sanmiorum tatlm yapman gerekenin zaten fazlasini yapiosun. sen bilin canm .Ya sıkılaşmak istiyorum ben koşu bandı da var ya orada gideceğim ya aylık 40 lira ödeyeceğim
Bak sennnnn . sen ne kadar yaptin ,?23 e daha var sekerim :)Hadi be şaka yapıyorsun dimii bu kadar az olamazzzzz
sen bilirsin canm ama cok cok spor tapmak daha cok skilasmani saglicagini sanmiorum tatlm yapman gerekenin zaten fazlasini yapiosun. sen bilin canm .
Bak sennnnn . sen ne kadar yaptin ,?23 e daha var sekerim :)
Gorursem solerim sende az cikmadin heeeeSöylememmm
23-e daha varsa kalk o zamannn en az 500 gelir sendennnnnn
Gorursem solerim sende az cikmadin heeee
Sorun yok gülüm Allah'a şükür de korku oluyor insanın içinde, biraz her şeyden nem kapma durumları :)Niye tedirginsin bir sorun mu var ??
kız mı erkek mi teyzesi oluyoruz diye bekliyoruz ama bizz
Çok şükür ablam ben de iyi olmaya çalışıyorum..
Abla 2 gündür hafif karın ağrım var bugünde sabah kalkınca bir baktım (çok affedersiniz özür diliyorum) normalinden daha fazla akıntım var, o da beni biraz korkuttu. Belki endişelenecek bir şey yoktur ama işte tecrübe olmayınca insanın morali bozuluyor. Artık hakkımızda hayırlısı, Rabbim meyi takdir ettiyse onu yaşarız.
Sorun yok gülüm Allah'a şükür de korku oluyor insanın içinde, biraz her şeyden nem kapma durumları :)
Daha ne olacağımız belli değil tatlı teyzemiz, 2 haftaya randevumuz var belki o zaman öğreniriz :)
Gülüm nişanlın nasılmış, konuşabildin mi?
Abla 2 gündür hafif karın ağrım var bugünde sabah kalkınca bir baktım (çok affedersiniz özür diliyorum) normalinden daha fazla akıntım var, o da beni biraz korkuttu. Belki endişelenecek bir şey yoktur ama işte tecrübe olmayınca insanın morali bozuluyor. Artık hakkımızda hayırlısı, Rabbim meyi takdir ettiyse onu yaşarız.
Sen nasılsın ablacım?
Doktora gitsene canım enfeksiyon falan olabilir akıntı fazlaysa dr ilaç falan verir.Sorun yok gülüm Allah'a şükür de korku oluyor insanın içinde, biraz her şeyden nem kapma durumları :)
Daha ne olacağımız belli değil tatlı teyzemiz, 2 haftaya randevumuz var belki o zaman öğreniriz :)
Gülüm nişanlın nasılmış, konuşabildin mi?
Sen nasılsın ablacım?
Allah razı olsun güzelimÇok şükür ablacım.. hep sorunsuz geçsin inşaAllah..
Merak etmemek elde miii miniğimiziii
Ben konuşmadım, durumları pek müsait değil, annesini arıyor ben de ondan haber alıyorum.. Dün aramıştı, bugün haberim yok, merak etmiyorum desem yalan olur
Haftasonu doktor yok ablacım, pazartesi arayıp soracağım.Doktora gitsene canım enfeksiyon falan olabilir akıntı fazlaysa dr ilaç falan verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?