Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba :)
Canım yaa berbat birşey gözleri açamamak, korkmamıştır umarım açamadığından..
Çabuk geçer inşaAllah.. Sen de dikkat et canım kendine, daha kötü olma.. Allah acil şıfa versinn..

Ya sıkılaşmak istiyorum ben koşu bandı da var ya orada gideceğim ya aylık 40 lira ödeyeceğim
sen bilirsin canm ama cok cok spor tapmak daha cok skilasmani saglicagini sanmiorum tatlm yapman gerekenin zaten fazlasini yapiosun. sen bilin canm .
Hadi be şaka yapıyorsun dimii bu kadar az olamazzzzz
Bak sennnnn . sen ne kadar yaptin ,?23 e daha var sekerim :)

sen bilirsin canm ama cok cok spor tapmak daha cok skilasmani saglicagini sanmiorum tatlm yapman gerekenin zaten fazlasini yapiosun. sen bilin canm .

Bak sennnnn . sen ne kadar yaptin ,?23 e daha var sekerim :)

Söylememmm
23-e daha varsa kalk o zamannn en az 500 gelir sendennnnnn

Bugünün menüsü:
Sabah: aucuklu peznirli omlet
Öğlen cok az salamta içinde 4-5 ceviz büyüklüğünde tavuk eti, meyve salatasi (karpuz, armut, üzüm, ananas ve mango) hepsinden 1-2 kücük parca vardi toplasaniz iki kasik di
Akşam: mercimek çorbası, taze fasulye ve 1 avuç kadar cerez
Is coktu 23.000 adim oyüzden bugün hreketini hic yapmadim cok yorgunum sirf hani bende katilcam dedigim icin 25 tane yaptim

Niye tedirginsin bir sorun mu var ??
kız mı erkek mi teyzesi oluyoruz diye bekliyoruz ama bizz

Çok şükür ablam ben de iyi olmaya çalışıyorum..
Sorun yok gülüm Allah'a şükür de korku oluyor insanın içinde, biraz her şeyden nem kapma durumları :)
Daha ne olacağımız belli değil tatlı teyzemiz, 2 haftaya randevumuz var belki o zaman öğreniriz :)
Gülüm nişanlın nasılmış, konuşabildin mi?
Cok sukur canim. Gelmis gecmis olsun. Op minigini yerime

@haeshin operasyon nasil gecti nehir gozlum? Iyi haberlerini bekliyorum.

E-brulim ne endisesi gamzelim?

Yawrukush "are we done yet" filmi geldi aklima
Abla 2 gündür hafif karın ağrım var bugünde sabah kalkınca bir baktım (çok affedersiniz özür diliyorum) normalinden daha fazla akıntım var, o da beni biraz korkuttu. Belki endişelenecek bir şey yoktur ama işte tecrübe olmayınca insanın morali bozuluyor. Artık hakkımızda hayırlısı, Rabbim meyi takdir ettiyse onu yaşarız.
Sen nasılsın ablacım?

Sabah
Cok az sucuklu yumurta
Yesillik
Domates salatalik peynir zeytin
1lokmalik simit tahin pekmezli
Ogle
Cok az izgara tavuk
1mercimek koftesi
2catal makarna
Ara 7 tane fln dut kurusu
Aksam
1baget 2 kanat
Salata
Koz patlicanli yogurtlu meze
Ispanakli yogurtlu meze
Su3lt
Spor
60dk yuruyus
100 mekik
100er iki kol dumbell
Yesilcay yok henuzz
Ve telefonum s healt uyari verdi
Simdiye kadarki en aktif gunummus
Kizimi parka goturdum 4 saat kosturdum pesinde:)

Çok şükür ablacım.. hep sorunsuz geçsin inşaAllah..
Merak etmemek elde miii miniğimiziii

Ben konuşmadım, durumları pek müsait değil, annesini arıyor ben de ondan haber alıyorum.. Dün aramıştı, bugün haberim yok, merak etmiyorum desem yalan olur

Doktora gitsene canım enfeksiyon falan olabilir akıntı fazlaysa dr ilaç falan verir.

Allah razı olsun güzelim
Asker yareni olmak zor, şükür ki haberleşme imkanımızın olduğu bir devirdeyiz. Rabbim tüm askerlerimizi korusun inşallah bitanem, sizi de hayırlısıyla kavuştursun.
Doktora gitsene canım enfeksiyon falan olabilir akıntı fazlaysa dr ilaç falan verir.
Haftasonu doktor yok ablacım, pazartesi arayıp soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…