Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun ablacım, sonuçlar temiz çıkar inşallah.
Insallah ebrum icim ciz ediyor kizlarla her gun konusuyoruz dayi kim yenge kim oyun oynar gibi simdi onlar odge dedikce nasil uzuluyorum aklima geliveriyor. Insallah kurtulacak insallah.
Cok sukur canim. Gelmis gecmis olsun. Op minigini yerime

haeshin operasyon nasil gecti nehir gozlum? Iyi haberlerini bekliyorum.

E-brulim ne endisesi gamzelim?

@Yawrukush "are we done yet" filmi geldi aklima
Haftaya ameliyat demet haberdar edecegim sizi sagol canim

Menum
Sabah
Kahvaltiya gittim serpme kahvalti olunca herseyden biraz biraz yedim onun cezasini ozge vermese de yapacagim kendim ben
Aksam
Tavuk yedim
Bugun sagliksiz oldu biraz kizlari gezdirdik onlara indeksli oldu.
Spor cokca yuruyus kosturmaca tabanlarim acıyor
Su 2 lt anca oldu hemen iceyim bi yarim lt daha

Bak ozge bahardan da olabilir belki mikrop degildir. Benim kizlar da sirayla oyle oldu bi hafta biri bi hafta digeri gozleri yapisik uyandi hep gecti kendiliginden sonra. Alerjik bahardan

Ebrus pek kalkma ayaga dinlen yordunsa kendini ondan olabilir o akinti ya da enfeksyon olabilir ki oyleyse hemen tedavi edilmeli ihmal etme kuzum

canım whatsapp grubu sadece cuma günleri kilo bildirimi için bir aksilik durumun da bildirim yapmak için kuruldu.
bizim @CheGuevera ile kendi kişisel konuşmamız bahsettiğim whatsapp durumu =)
Anladım canım bende burdaki bütün kızlarla Grup kuruldu zannettim destek anlamında :)

Eki Görüntüle 1811150 Kahve kolajı yaptım size. Resim boyutu küçülünce yüklendi nihayet
Kahveye bayılırım çok güzel gözüküyor ellerine sağlık :))

Ahahahaha bende onu dicektim bende gobek ayri gogus ayri oynuyo
Onun için spor sütyenleri var ben onu kullanıyorum sallanmaları önlüyor :))

Çok çok geçmiş olsun Bir arkadaş söylemiş ballı zencefil bende yaparım Çok iyi gelir tavsiye ederim

Fly 2x 200 =400 tane yaptim özel dönemimdeyim fazla olmuyor :)))
Menü mü ve sporumu birazdan yazarım kızlar

Hayatimsan yesilcay nerde

Cnm korkma birsey cikmaz Allahin izniyleeeee
Ayni sebepten bende gitmistimmm
Icini ferah tut

Gecmis olsun cnmmm
Diger sorunlarinida okudummm
Evini sirkeli suyla sillll
Oglunu yikarkennn sirke ekleee bir seyeee kendinedeeee
Resmen nazara gelmissinnnn
Evini silerken oglunu yikarken muhakkak 7kere ayetel kursi okuuuu
Hicbirseyi takma hepsi duzelirrrr olurmu
Sinir stres yapmayinn lutfennn Allah beterinden korusun hepsinin cozumu varr

Canim menulerin cok guzellesti tebrik ediyorummm

Insallah ebrum icim ciz ediyor kizlarla her gun konusuyoruz dayi kim yenge kim oyun oynar gibi simdi onlar odge dedikce nasil uzuluyorum aklima geliveriyor. Insallah kurtulacak insallah.

Haftaya ameliyat demet haberdar edecegim sizi sagol canim
İnşallah ablam Rabbim büyük, dualarım sizinle eski sağlığına kavuşup her şey yoluna girecek Allah'ın izniyle.

Geçmiş olsun kuzum alerjin mi var?
Ebrus pek kalkma ayaga dinlen yordunsa kendini ondan olabilir o akinti ya da enfeksyon olabilir ki oyleyse hemen tedavi edilmeli ihmal etme kuzum
Dün annemler bendeydi temizlikti yemekti biraz yorulmuşum abla, pazartesi gününe kadar takip edeyim eğer devam ederse doktora gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…