Insallah ebrum icim ciz ediyor kizlarla her gun konusuyoruz dayi kim yenge kim oyun oynar gibi simdi onlar odge dedikce nasil uzuluyorum aklima geliveriyor. Insallah kurtulacak insallah.Geçmiş olsun ablacım, sonuçlar temiz çıkar inşallah.
Haftaya ameliyat demet haberdar edecegim sizi sagol canimCok sukur canim. Gelmis gecmis olsun. Op minigini yerime
haeshin operasyon nasil gecti nehir gozlum? Iyi haberlerini bekliyorum.
E-brulim ne endisesi gamzelim?
@Yawrukush "are we done yet" filmi geldi aklima
Bak ozge bahardan da olabilir belki mikrop degildir. Benim kizlar da sirayla oyle oldu bi hafta biri bi hafta digeri gozleri yapisik uyandi hep gecti kendiliginden sonra. Alerjik bahardanHerkese merhabalar kizlar,
Bizden guncel haber veriyorum oglan sabah bir uyandi gozlerini acamiyor.
Sanki goz kapaklari dikilmis gibi kuzumun, her yerini capaklar sarmis, kirpikleri yapistirmis...
Simdi kahvalti hazirliyorum, sonra antibiyotik.
Bende geceden beri zar zor nefes aliyorum, bogazim sanki kocaman oldu
Balli, limonlu, karabiberli su yapip, yapip ictim ama defalarca uyandim..
Neyse gececek insallah..
Sizler nasilsiniz, kahvaltidan sonr ugrarim guzeller:)
Ebrus pek kalkma ayaga dinlen yordunsa kendini ondan olabilir o akinti ya da enfeksyon olabilir ki oyleyse hemen tedavi edilmeli ihmal etme kuzumSorun yok gülüm Allah'a şükür de korku oluyor insanın içinde, biraz her şeyden nem kapma durumları :)
Daha ne olacağımız belli değil tatlı teyzemiz, 2 haftaya randevumuz var belki o zaman öğreniriz :)
Gülüm nişanlın nasılmış, konuşabildin mi?
Abla 2 gündür hafif karın ağrım var bugünde sabah kalkınca bir baktım (çok affedersiniz özür diliyorum) normalinden daha fazla akıntım var, o da beni biraz korkuttu. Belki endişelenecek bir şey yoktur ama işte tecrübe olmayınca insanın morali bozuluyor. Artık hakkımızda hayırlısı, Rabbim meyi takdir ettiyse onu yaşarız.
Sen nasılsın ablacım?
Anladım canım bende burdaki bütün kızlarla Grup kuruldu zannettim destek anlamında :)canım whatsapp grubu sadece cuma günleri kilo bildirimi için bir aksilik durumun da bildirim yapmak için kuruldu.
bizim @CheGuevera ile kendi kişisel konuşmamız bahsettiğim whatsapp durumu =)
Kahveye bayılırım çok güzel gözüküyor ellerine sağlık :))Eki Görüntüle 1811150 Kahve kolajı yaptım size. Resim boyutu küçülünce yüklendi nihayet
Onun için spor sütyenleri var ben onu kullanıyorum sallanmaları önlüyor :))Ahahahaha bende onu dicektim bende gobek ayri gogus ayri oynuyo
Çok çok geçmiş olsun Bir arkadaş söylemiş ballı zencefil bende yaparım Çok iyi gelir tavsiye ederimHerkese merhabalar kizlar,
Sanki goz kapaklari dikilmis gibi kuzumun, her yerini capaklar sarmis, kirpikleri yapistirmis...
Neyse gececek insallah..
Menüm
Sabah
Omlet
Ara
Yeşil çay
Öğlen
Tavuk şiş
Salata
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Azcık mercimek çorbası
Kereviz salatası(3ceviz)
2 tatlı kaşık pekmez tahin
Ara
Soda
Ara
Mistik çay
2.5 litre su
7000 adım:)
O hareketi deneyecem birazdan kızlar :))
Asyaca
Hayatimsan yesilcay nerdeMenüm
Sabah
Omlet
Ara
Yeşil çay
Öğlen
Tavuk şiş
Salata
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Azcık mercimek çorbası
Kereviz salatası(3ceviz)
Ara
Soda
Ara
Mistik çay
2.5 litre su
Asyaca
Kizlar bu uçuşan jek i ben pek yapamadim. Sol agayimin basparmaginin kokundeki kemik sizliyor bugun biraz da ustleri sismis 120 tane yaptim ama bir tane daha yapamam cok aciyor oraya basamiyorum.
Cnm korkma birsey cikmaz Allahin izniyleeeeeBen de dün kızın resmini çektim, sonra resime bi baktım ki kızın gözü kaymış...
Sonra diğer resimlerine baktım bazılarında gördüm yine, oğlumda çok küçükken vardı düzelir demişlerdi düzeldide. iyi bi hekim araştırdık şükür bulduk da perşembeye randevu alabildik. İkisini de götürücem korkuyorum şimdi bi problem çıkar diye
Gecmis olsun cnmmmHerkese merhabalar kizlar,
Neyse gececek insallah..
Canim menulerin cok guzellesti tebrik ediyorummmMenüm
Sabah
Omlet
Ara
Yeşil çay
Öğlen
Tavuk şiş
Salata
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Azcık mercimek çorbası
Kereviz salatası(3ceviz)
Ara
Soda
Ara
Mistik çay
2.5 litre su
Asyaca
Sabahla öğlenin arasındaki arada içtim kuzumm :)Hayatimsan yesilcay nerde
Teşekkürler bebişim sizler sayesinde dahada güzel olacak ben artık çerez de yemeyecem bana yan etki yapıyor azda olsa zayıflamama engel oluyor no çerez no bisküvi :)Canim menulerin cok guzellesti tebrik ediyorummm
İnşallah ablam Rabbim büyük, dualarım sizinle eski sağlığına kavuşup her şey yoluna girecek Allah'ın izniyle.Insallah ebrum icim ciz ediyor kizlarla her gun konusuyoruz dayi kim yenge kim oyun oynar gibi simdi onlar odge dedikce nasil uzuluyorum aklima geliveriyor. Insallah kurtulacak insallah.
Haftaya ameliyat demet haberdar edecegim sizi sagol canim
Geçmiş olsun kuzum alerjin mi var?Gözlerim ağrıyor benim geçmişi okuyamadım kızlar
D3S1R3 ablacım yeni evinize taşındınız mı:)
Kızlar yarış nasıl gidiyor bende gitmiyorda totomu kaldırırsam size katılcam ama kalkmıyor:))
Dün annemler bendeydi temizlikti yemekti biraz yorulmuşum abla, pazartesi gününe kadar takip edeyim eğer devam ederse doktora gideceğim.Ebrus pek kalkma ayaga dinlen yordunsa kendini ondan olabilir o akinti ya da enfeksyon olabilir ki oyleyse hemen tedavi edilmeli ihmal etme kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?