Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun kuzum alerjin mi var?

Dün annemler bendeydi temizlikti yemekti biraz yorulmuşum abla, pazartesi gününe kadar takip edeyim eğer devam ederse doktora gideceğim.
Gözlüğünü kullanmadım da bu aralar ondan galiba canım bide baharda polenlere alejimde var kuzum gerçi polen yok buralarda şuanda
Allah kabul etsin kuzum

Kiz erken aciklama olmuss :)

papatyam fly jack yaptık bugün bu hafta adım yarışı değil günlük egzersiz yarışlarımız var

Enfenksiyon koku olurdu ama canm
Bazen olmuyo ben de oyle oldu koku falan yoktu hic suphelenmedim kasinti yanma hic bisey.yoktu.hamileydim dr farletti tahlil yapildi varmis. Hemen dedi.tedavi olacaksin yoksa erken dogum olabilir ne alakasi var bilmiyorum ama

Iyi aksamlar.
Kahvaltı - sahanda 2 yumurta,kk peynir,2 dilim kepekli ekmek
Ara - Yoğurt
Öğle - 8 adet etli yaprak sarma
Ara - Yoğurt
Akşam - Salata + kirmizi mercimek corbası
İlaveten
3 adet hurma
5 adet kayısı
2 litre su
2 bardak yeşil çay
12200 adım
2100 fly jacks
Asyaca

Ya derya ben sonuncu olacagim ya 120 yle ama ayagim asiri agriyo ya incindi mi zorlandi mi anlamadim butun gun cocuklarin pesinde kosarken hic farketmemisim gecmezse gidecegim film cektirmeye
geçer canım inş yarına. kas gevşetici sürsen sıcak havlu sarsan üstüne ? sonuncu değilsin mavişimiz 100 yapmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…