saka bir yana kayisi kurusu , yesil cay, squatda metabolizma hizlandiriyor yani benimkini )))Oruç tutuyorum ve daha uzun bir süre tutmak istiyorum, ama aynı zamanda da kilo vermem gerek, 2 gündür de artıdayım, böyle giderse cuma 1 kilo artıyla gelirim bennMetabolizmayı hızlandırmam gerek sanırım ne yapsam nasıl yapsam hiçbir fikrim yok, bir yardım etsenizzzz
cizdiiiiim oynamiyorum, cizdim oynaaaaamiyorummmm :))Ben oynamıyorum
sanada uzuncaaa yazicam guzelimm birazdan alirsin mektubumu :)Oruç tutuyorum ve daha uzun bir süre tutmak istiyorum, ama aynı zamanda da kilo vermem gerek, 2 gündür de artıdayım, böyle giderse cuma 1 kilo artıyla gelirim bennMetabolizmayı hızlandırmam gerek sanırım ne yapsam nasıl yapsam hiçbir fikrim yok, bir yardım etsenizzzz
ben daha buralardayım kaptanım bekliyorum :)[/QUOTE]canim simdi gecmisi okuyorum sana uzun uzun yazicam bekle sen mektubum yolda:)
ya da bekleme uyu dunlen yarin ookursun guzelim:)
Bana da en azından bir telgraf çek kaptanımsanada uzuncaaa yazicam guzelimm birazdan alirsin mektubumu :)
Canım senin en başta bir sahura kalkman lazım bütün gün tek bir öğün yiyorsun. Sahurdada abartmana gerek yok tabi hurma çok tok tutuyor yada yoğurt akşamı zaten fazla yemiyorsun bide akşam biraz yürüyüş yapabilsen süper olur :) sana akıl veriyorumda kelin ilaçı olsa kendi başına sürermiş benimkide o hesap oldu
Şimdi yesen olmaz mı?Haklısın haklısın daa sahur için 3 saat sonra uyanmam gerek ve ben hala burdan ayrılamıyorum
Kalkamıyorum 2 gündür, bu gün iyice delirdim alarm kurup telefonun şarjına bakmaz mı bir insann ?? şarj bitmiş ölmüş telefon gecesabah ezana kalktım.. İnşaAllah kalkarım sabahh, sahurda yemem de etkili ola bilir, gerçi o saatte de yiyemem ki :/
Yeşilçayın içine kayısı atayım squat yaparak içeyimsaka bir yana kayisi kurusu , yesil cay, squatda metabolizma hizlandiriyor yani benimkini )))
sanada uzuncaaa yazicam guzelimm birazdan alirsin mektubumu :)
Vallahi yaa şu yaz ayini cocuk yokken hic sevmezdim yapis yapis hic terlemeyi sevmezdim insan yazin kocasini bile yaninda istemio yapisio .kisin yumusacik sicacik saril kocise yat . ama cocik oldumu dua edioz yaz gelsin diye yaw resmen@Mavibocuk geçmiş olsun ya yaz geleydi kuzular kurtulurdu hastalıktan
Şimdi yesen olmaz mı?
Waooww supermissalatalik ye uzerinden su ic ama sonraad wc ya gir kapiyi kapat sahurda anca cikarsin ))))
Anam menüm
Kahvaltı 2 yumurta dünya kadar yeşillik domates salatalık Kk peynir
Çay
Öğlen nescafe yarım simit
Ara Türk kahvesi
İki kupa yeşil çay
Akşam yok
Türk kahvesi. 4000 adım
750 yamuk hareketten
bence squat yaparken mekik te çekilebilir koşu bandının üzerinde n'oluyor yaYeşilçayın içine kayısı atayım squat yaparak içeyimdelirdim benn
Sağol canım, artık bütün önerilerinizi denicem :)) hazır yarın squat günü bakayım bana da etkili olur mu :)
Bekliyorum kaptanım postacıyıı
Artı çıkıyorum yine benAz yemişsin. Kötü mü hissediyorsun kendini ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?