Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok yokk biz seni şimdiden sevmeye başlayalımmama güzelmiş az da olsa yapılır be

Sen niye yapamıyorsun ki squatıı ??
beceremiyorum squato ya niye bilmiyprum deniyorum deniyorum ama illaki birşey yanlış oluyor

yaparsin yarin belki firsat bulup guzelim olmaz mi:)
Denerim kaptanım ama sırf 4 kadar okul sonra gel yemek ye fitness fitnesden gel sonra gece yarılarına kadar ders çalış aralara sıkıştırmaya çalışcam[/QUOTE]

Ben oynamıyorum

Oruç tutuyorum ve daha uzun bir süre tutmak istiyorum, ama aynı zamanda da kilo vermem gerek, 2 gündür de artıdayım, böyle giderse cuma 1 kilo artıyla gelirim bennMetabolizmayı hızlandırmam gerek sanırım ne yapsam nasıl yapsam hiçbir fikrim yok, bir yardım etsenizzzz

salatalik ye uzerinden su ic ama sonraad wc ya gir kapiyi kapat sahurda anca cikarsin ))))

Canım senin en başta bir sahura kalkman lazım bütün gün tek bir öğün yiyorsun. Sahurdada abartmana gerek yok tabi hurma çok tok tutuyor yada yoğurt akşamı zaten fazla yemiyorsun bide akşam biraz yürüyüş yapabilsen süper olur :) sana akıl veriyorumda kelin ilaçı olsa kendi başına sürermiş benimkide o hesap oldu

EGZERSIZI GORDUGUME GORE GIDE BILIRIM IYI GECELER

Tatlı rüyalarr :)

hedefini yuksek tut kuzum az deme:)

Haklısınn canımm :) 500 bendenn yok mu arttırann

[/QUOTE]

Canım, nasıl yapabiliyorsan yap, zamanla alışıyorsun git-gide hatalarını düzelte bilirsin böylece.. ben ilk yaptığımla şimdi yaptıklarıma bakıyorum bayağı fark var, ama şimdi doğru olanı yapıyorum eskisi gibi zor da gelmiyor :))

Ben oynamıyorum

Mızıkçılık yapıyorsun amaa

[/QUOTE]
canim simdi gecmisi okuyorum sana uzun uzun yazicam bekle sen mektubum yolda:)
ya da bekleme uyu dunlen yarin ookursun guzelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…