Selamlar kizlar, yeni geldik eve:)
PAZARTESI GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Bu seferde hem kardiyo, hemde bacak ve kalca kaslarimiz icin squat jump egzersizi canlar.
Bugun ki yerde mekik egzersizimizden sonra biraz hizlanalim
Sporcular arasinda squatin katmerlisi olarak bilinen bu egzersizi yaptiktan sonra bana sevgilerinizi iletebilirsiniz, kabulum
Sali gunu de beni epey seveceginizi tahmin ediyorum, ama ha gayret carsambaya son 3 gun, persembe dinlenecegiz guzeller
Ben haneme bir 0 daha yazdırayım ozaman
yaparsin yarin belki firsat bulup guzelim olmaz mi:)Ben haneme bir 0 daha yazdırayım ozaman
EGZERSIZI GORDUGUME GORE GIDE BILIRIM IYI GECELERYok yokk biz seni şimdiden sevmeye başlayalımmama güzelmiş az da olsa yapılır be
hedefini yuksek tut kuzum az deme:)Yok yokk biz seni şimdiden sevmeye başlayalımmama güzelmiş az da olsa yapılır be
Allah razı olsun kuzum inşallahİyi olucak inşaAllah, dualarım sizinle
Sağok ablacım inşallahÇok geçmiş olsun kuzuya çabuk iyileşsin inşallah
Gittiğim yerdekiler alexandrate markaydı.
Sağol canım inşallah yaa kurtulurlar minişlerMavibocuk geçmiş olsun ya yaz geleydi kuzular kurtulurdu hastalıktan
gecikme icin ozur dilerim gulum, saat farkindan haftasonu boyle oluyorEGZERSIZI GORDUGUME GORE GIDE BILIRIM IYI GECELER
beceremiyorum squato ya niye bilmiyprum deniyorum deniyorum ama illaki birşey yanlış oluyorSen niye yapamıyorsun ki squatıı ??
Denerim kaptanım ama sırf 4 kadar okul sonra gel yemek ye fitness fitnesden gel sonra gece yarılarına kadar ders çalış aralara sıkıştırmaya çalışcam[/QUOTE]yaparsin yarin belki firsat bulup guzelim olmaz mi:)
O NE DEMEK NE OZRU CANIMgecikme icin ozur dilerim gulum, saat farkindan haftasonu boyle oluyor
iyi uykular canim..
Ben oynamıyorumSelamlar kizlar, yeni geldik eve:)
PAZARTESI GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Bu seferde hem kardiyo, hemde bacak ve kalca kaslarimiz icin squat jump egzersizi canlar.
Bugun ki yerde mekik egzersizimizden sonra biraz hizlanalim
Sporcular arasinda squatin katmerlisi olarak bilinen bu egzersizi yaptiktan sonra bana sevgilerinizi iletebilirsiniz, kabulum
Sali gunu de beni epey seveceginizi tahmin ediyorum, ama ha gayret carsambaya son 3 gun, persembe dinlenecegiz guzeller
Hayırdır kesin yine bir plan yapmışsındır sen 1000 yapmadan gelmezsinBen oynamıyorum
Yok 10 bin yapacamHayırdır kesin yine bir plan yapmışsındır sen 1000 yapmadan gelmezsin
salatalik ye uzerinden su ic ama sonraad wc ya gir kapiyi kapat sahurda anca cikarsin ))))Oruç tutuyorum ve daha uzun bir süre tutmak istiyorum, ama aynı zamanda da kilo vermem gerek, 2 gündür de artıdayım, böyle giderse cuma 1 kilo artıyla gelirim bennMetabolizmayı hızlandırmam gerek sanırım ne yapsam nasıl yapsam hiçbir fikrim yok, bir yardım etsenizzzz
Canım senin en başta bir sahura kalkman lazım bütün gün tek bir öğün yiyorsun. Sahurdada abartmana gerek yok tabi hurma çok tok tutuyor yada yoğurt akşamı zaten fazla yemiyorsun bide akşam biraz yürüyüş yapabilsen süper olur :) sana akıl veriyorumda kelin ilaçı olsa kendi başına sürermiş benimkide o hesap olduOruç tutuyorum ve daha uzun bir süre tutmak istiyorum, ama aynı zamanda da kilo vermem gerek, 2 gündür de artıdayım, böyle giderse cuma 1 kilo artıyla gelirim bennMetabolizmayı hızlandırmam gerek sanırım ne yapsam nasıl yapsam hiçbir fikrim yok, bir yardım etsenizzzz
EGZERSIZI GORDUGUME GORE GIDE BILIRIM IYI GECELER
hedefini yuksek tut kuzum az deme:)
[/QUOTE]beceremiyorum squato ya niye bilmiyprum deniyorum deniyorum ama illaki birşey yanlış oluyor
Denerim kaptanım ama sırf 4 kadar okul sonra gel yemek ye fitness fitnesden gel sonra gece yarılarına kadar ders çalış aralara sıkıştırmaya çalışcam
Ben oynamıyorum
Senin şu lafların yok mu beni benden alıyor gene gece gece iyi güldürdünYok 10 bin yapacam
Kurbağa ya döneyim sonra
Zor bu ya biliyorum bunu yapıyorum arada
salatalik ye uzerinden su ic ama sonraad wc ya gir kapiyi kapat sahurda anca cikarsin ))))
[/QUOTE]beceremiyorum squato ya niye bilmiyprum deniyorum deniyorum ama illaki birşey yanlış oluyor
Denerim kaptanım ama sırf 4 kadar okul sonra gel yemek ye fitness fitnesden gel sonra gece yarılarına kadar ders çalış aralara sıkıştırmaya çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?