amin kuzumAmin canımm, Rabbim acil şifa versin..
kızlar ben kaçar sizlere hayırlı geceler
canlar iyi gceler ben kactim :)
İşte ben stress yapmazsam olmaz kendimi hasta emekte üstüme tanımam arkadaş insan en ufak şeyidemi stress yapar ben yaparı işte. Ben hayatım boyunca böyle devam edemem ki ben kilo verdikten sonra koruma aşamasına geçeceğim orda mesela ekmek yiyeceğim ama sadece günde 2 dilim veya hafta bir bi makarna spor hafta 2-3 kez tatlı küçük porsiyonlar gibiCanim vucut biyerden sonra sinyel veriyor yani sabitlenio bazen giciklik yapio aldigin bile oluyor . ama aldim ben dahada alayim diceksen onada meydan bitakmis olursun . ne gerek var canm sen rutinligine devam et artik bunu rutin olaral hayatina gecir . standart olarak bak diyet olarak bakma buna. psikolojin ozman saglikli beslenmeyi kabul etmez tatlim. Bunu bi mucadele sitres yapma . ben bu sekilde beslenmeliyim olmasi gereken bu de ve akisina birakben oyle yaptim
TebriklerrPazar Günü Egzersiz Sonuçları
Eki Görüntüle 1811772
Bugünün Birincisi 2000 ile O Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 1750 ileDerya_idil Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 1322 ile @haeshin tebriklerr
Allah kabul etsin canımAdak var 3 gün onu tutuyorum şimdi.. bitse de devam edicem refik gelene kadar.. dediğin gibi 3 aylar önemli, tutabildiğim kadar tutarım genelde.. Allah yardım etsin es geçmeyelim dediğin gibi..
Verebildiğim kadarını vermek istiyorum dayım düğünü var elbisenin içinde güzel görünmek istioyum ama pes etmek yok sonuna kadar devam. Sporu artık 1 saat yapacam zaten artık vaktim de yok. Desteğin için sağol canımCanım sporunu düzene sokarsan haftada 1 kilo vermen mümkün sadece mükemmel olmayı hedefleme izne gittiğinde 5 kilo bile vereceğin olsa insanlar yine de şok olacaklar :)
Faydalıymış işte zeytin yağı susam yağı Hindistancevizi yağı.. Gün içinde farklı yağlar almak gerekliymiş..
2 mile E geçmişsin canım darısı 3 milin başına :)
Nasıl yenildin canım.. Yenilmek yok her hareket fark yaratır ayrıca kesin derece var canım tebrikler..
Kız öyle deme valla uykusuzluk gibisi yok. Oğlum doğduktan sonra 1 hafta devamlı emzirip o uykusuzluğun üzerine eşime dönüp 'sanırom biz bir hata yapmışız demiştim' Nasıl beynim dönmüşse artık.. Aslında planlı ve gayet istenen bir bebekti ama o kadar perişan olmuşum ki dediğim lafa bak.
Bravo kuzum hasta halinle bile bizi paraladın yeminlen..
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır. Kıyamıyorum ya çocuklara onlar hasta olunca çok kötü oluyorumkızlar menümü vereyim çıkacağım benim minik pandam hastanede yatıyor canım sıkkın aslında ama gülmeye çalışıyorumteyzeleri dua edin bronşit başlangıcı varmış
sabah
nescafe
ara
5 çilek
2 ceviz
öğlen
omlet
domates
salatalık
yeşillik
peynir
yeşilçay
ara
türkkahvesi
ara
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
akşam
mistik çay
1 küçük muz
2,5 litre su
100 tane bugünkü hareket
6000 adım
Sağol canım benim :)İşte ben stress yapmazsam olmaz kendimi hasta emekte üstüme tanımam arkadaş insan en ufak şeyidemi stress yapar ben yaparı işte. Ben hayatım boyunca böyle devam edemem ki ben kilo verdikten sonra koruma aşamasına geçeceğim orda mesela ekmek yiyeceğim ama sadece günde 2 dilim veya hafta bir bi makarna spor hafta 2-3 kez tatlı küçük porsiyonlar gibi
TebriklerrDerya_idil bikerede ilk üçten adın yazılmasa dişimi kırcam
Allah kabul etsin canım
Verebildiğim kadarını vermek istiyorum dayım düğünü var elbisenin içinde güzel görünmek istioyum ama pes etmek yok sonuna kadar devam. Sporu artık 1 saat yapacam zaten artık vaktim de yok. Desteğin için sağol canım
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır. Kıyamıyorum ya çocuklara onlar hasta olunca çok kötü oluyorum
@kitabi canım sanada çok geçmiş olsun İnşaallah sadece normal bir morarmadır kötü birşey çıkmaz. Rabbim sabır versin içini ferah tut.
öperim tabi teyzesiiii o iyi olsunda ben onun heryerini öperim şimdi öpmeye bile kıyamadımİyi geceler canım.. Pandayı öpersin artık görünce yerimizee :))
sağol canım aynen melek gibiler ondan kıyamıyoruz kuzumİşte ben stress yapmazsam olmaz kendimi hasta emekte üstüme tanımam arkadaş insan en ufak şeyidemi stress yapar ben yaparı işte. Ben hayatım boyunca böyle devam edemem ki ben kilo verdikten sonra koruma aşamasına geçeceğim orda mesela ekmek yiyeceğim ama sadece günde 2 dilim veya hafta bir bi makarna spor hafta 2-3 kez tatlı küçük porsiyonlar gibi
Allah kabul etsin canım
Verebildiğim kadarını vermek istiyorum dayım düğünü var elbisenin içinde güzel görünmek istioyum ama pes etmek yok sonuna kadar devam. Sporu artık 1 saat yapacam zaten artık vaktim de yok. Desteğin için sağol canım
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır. Kıyamıyorum ya çocuklara onlar hasta olunca çok kötü oluyorum
@kitabi canım sanada çok geçmiş olsun İnşaallah sadece normal bir morarmadır kötü birşey çıkmaz. Rabbim sabır versin içini ferah tut.
öperim tabi teyzesiiii o iyi olsunda ben onun heryerini öperim şimdi öpmeye bile kıyamadım
sağol canım aynen melek gibiler ondan kıyamıyoruz kuzum
gidemedim kizz yarinki egzersizi merak ediyomSana da canım :)
Çok geçmiş olsun kuzuya çabuk iyileşsin inşallahkızlar menümü vereyim çıkacağım benim minik pandam hastanede yatıyor canım sıkkın aslında ama gülmeye çalışıyorumteyzeleri dua edin bronşit başlangıcı varmış
sabah
nescafe
ara
5 çilek
2 ceviz
öğlen
omlet
domates
salatalık
yeşillik
peynir
yeşilçay
ara
türkkahvesi
ara
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
akşam
mistik çay
1 küçük muz
2,5 litre su
100 tane bugünkü hareket
6000 adım
Gittiğim yerdekiler alexandrate markaydı.Hangi makine canim ben de lazer istiyorum evlenmeden rahatlasam bi
Anlaşıldı sen dayak istiyorsun senin. Tek. Çaren o bi defa beyninden sil şu halini zaten zayıfsın fotonda gördümİşte ben stress yapmazsam olmaz kendimi hasta emekte üstüme tanımam arkadaş insan en ufak şeyidemi stress yapar ben yaparı işte. Ben hayatım boyunca böyle devam edemem ki ben kilo verdikten sonra koruma aşamasına geçeceğim orda mesela ekmek yiyeceğim ama sadece günde 2 dilim veya hafta bir bi makarna spor hafta 2-3 kez tatlı küçük porsiyonlar gibi
Allah kabul etsin canım
gidemedim kizz yarinki egzersizi merak ediyom
telefonla gorusuyoz iyi yaa oyle diyor daha dogrusuDoğru ya unutmuşum ben onuu :)))
Askerin nasıl ? haber aldınız mı ?
dayakta fayda etmez banaAnlaşıldı sen dayak istiyorsun senin. Tek. Çaren o bi defa beyninden sil şu halini zaten zayıfsın fotonda gördüm
Çok spor yapıp az beslenme incelirsin evet ama kilon değişmez
Karatay yapsana sen valla bak
t
telefonla gorusuyoz iyi yaa oyle diyor daha dogrusu
Ben haneme bir 0 daha yazdırayım ozamanSelamlar kizlar, yeni geldik eve:)
PAZARTESI GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Bu seferde hem kardiyo, hemde bacak ve kalca kaslarimiz icin squat jump egzersizi canlar.
Bugun ki yerde mekik egzersizimizden sonra biraz hizlanalim
Sporcular arasinda squatin katmerlisi olarak bilinen bu egzersizi yaptiktan sonra bana sevgilerinizi iletebilirsiniz, kabulum
Sali gunu de beni epey seveceginizi tahmin ediyorum, ama ha gayret carsambaya son 3 gun, persembe dinlenecegiz guzeller
InsaAllahİyiyimin artık bir asker yalanı olduğunu düşünüyorum nedensebenimki de sürekli iyiyim hatta süperim diyor da İnşaAllah gerçekten iyidirlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?