Kiz hamismisin yoksamArtı çıkıyorum yine ben
Ya mide bulantım var iki gündür akşamları oluyor anlamadım yemekleri görmeye bile dayanamıyorum
Yaw bizim su sguat degilmi ya kizlar
ahh Deryam bunlar hep siz sIkIlasin, fistik gibi olun diye.kaptanım senin yaptığını Çorumlu yapmaz ( farzı misal Çorum lular kızmasın )ne kadar zor bir egzersiz o
sana posta guvercini yolluyorum, yoldaBana da en azından bir telgraf çek kaptanım
eli kulaginda:)Yeşilçayın içine kayısı atayım squat yaparak içeyimdelirdim benn
Sağol canım, artık bütün önerilerinizi denicem :)) hazır yarın squat günü bakayım bana da etkili olur mu :)
Bekliyorum kaptanım postacıyıı
bence squat yaparken mekik te çekilebilir koşu bandının üzerinde n'oluyor ya
Anaaamm bu kadin nie zipliyo ziplamali degildi bu ayyy cok zormus anammm
Çikilata dedin akan sular durdu kaptanım onu da yaparızahh Deryam bunlar hep siz sIkIlasin, fistik gibi olun diye.
birde sporcu gecmisimden dolayi egzersizlerim azcik agir olabilir ama size fayda saglamayacak hicbir seyi paylasmiyorum gulum..
Dipnot:sayisiz kez aglayarak antreman yapmis biriyim, aci yok gulum, guzelim, sekerim, cikilatam:))
Anaaamm bu kadin nie zipliyo ziplamali degildi bu ayyy cok zormus anammm
Niye zıplıyor hava atıyor artiz nolacakAnaaamm bu kadin nie zipliyo ziplamali degildi bu ayyy cok zormus anammm
Kız yok aboKiz hamismisin yoksam
Niye zıplıyor hava atıyor artiz nolacak
Can'ım memelerim yarın yine sekecekler
Kiz neden olmasin yasin genc korpecik atletik vucutlu deryamKız yok abo
Sen gene costun sonra rezil oluoz o degilZor deme, kaptan hedefi yüksek tut diyorr, kolay bu bee yaparız bizzz
Niye zıplıyor hava atıyor artiz nolacak
Can'ım memelerim yarın yine sekecekler
Çıtırlar ben yatıyorum 6 saat sonra uyanacağım pazartesi sendromu yaşayacağım süsleneceğim kızıma börek yapacağım ah ah
Çöktüm
Daha birde sekecem amanın ya
Kiz neden olmasin yasin genc korpecik atletik vucutlu deryamdusun yumuk gozler miniminnacik eller :) senin bebe kac taneydi.? Ahh memeleri hic sorma simdiden isyan bayragini cektiler kesin tavana yapisirlar bu sefer bu harekete dayancaklarini sanmam
Sen gene costun sonra rezil oluoz o degil
Yapalim bakalim yarin artik toparlanma zamani ya gene cuma mubarek gun gelioGözünüzü seveyim yazmayım böyle şeyler, gece vakti hiç değilseegecenin bu saatinde sesli gülüyorum millet uyumaya çalışıyor, iyice delirdiğimi düşünüyorlar artıkk
Coşcaz tabiii, kaç yaparsak yapalım hedef hep yüksek olmalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?