Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptanım senin yaptığını Çorumlu yapmaz ( farzı misal Çorum lular kızmasın )ne kadar zor bir egzersiz o
ahh Deryam bunlar hep siz sIkIlasin, fistik gibi olun diye.
birde sporcu gecmisimden dolayi egzersizlerim azcik agir olabilir ama size fayda saglamayacak hicbir seyi paylasmiyorum gulum..
Dipnot:sayisiz kez aglayarak antreman yapmis biriyim, aci yok gulum, guzelim, sekerim, cikilatam:))

Çikilata dedin akan sular durdu kaptanım onu da yaparız
Bir daha sen belirleme litfen yarışları
Hani seni düşündüğümden yorulma diye yoksa başka bişey değil

Niye zıplıyor hava atıyor artiz nolacak
Can'ım memelerim yarın yine sekecekler
Kiz neden olmasin yasin genc korpecik atletik vucutlu deryam dusun yumuk gozler miniminnacik eller :) senin bebe kac taneydi.? Ahh memeleri hic sorma simdiden isyan bayragini cektiler kesin tavana yapisirlar bu sefer bu harekete dayancaklarini sanmam
Zor deme, kaptan hedefi yüksek tut diyorr, kolay bu bee yaparız bizzz
Sen gene costun sonra rezil oluoz o degil

Gözünüzü seveyim yazmayım böyle şeyler, gece vakti hiç değilsee gecenin bu saatinde sesli gülüyorum millet uyumaya çalışıyor, iyice delirdiğimi düşünüyorlar artıkk

Coşcaz tabiii, kaç yaparsak yapalım hedef hep yüksek olmalııı

Yapalim bakalim yarin artik toparlanma zamani ya gene cuma mubarek gun gelio yarin lesliemide yapim ben su hareketide artik ne kadar yaparsak sen leslie yapion mu ? Veya baska bi spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…