Yapalim bakalim yarin artik toparlanma zamani ya gene cuma mubarek gun gelioyarin lesliemide yapim ben su hareketide artik ne kadar yaparsak sen leslie yapion mu ? Veya baska bi spor
baslarina gelince anlayacaklar Busem:)Hahahaha iste bu genclere anlatamiyoz bilmiyolar ki cocuk 5 yasina gelince degistitrcrkler
menunu ben begendim canim, ceza falan yok:)Selam kızlar her pazar olduğu gibi berbat bir menüyle karşınızdayım
Sabah
2 parça ekmek
Sucuklu peynirli omlet
2 tk tahin
1 tk pekmez
10 yeşil zeytin
Ara
Çerez
6 çilek
1 kare bitter
Öğlen
Minik sandviç
Akşam
5 köfte
1 sk pilav
Salata
1 lokma ekmek
Aslında akşam daha iyi bir menü çıkartacaktım ama eşim illa köfteci dedi ben de ona uydum.
2 yeşilçayAsyaca
Spor olarak bu karın hareketi ve az yürüyüş var.. devam ediyor ondan 23te yazacağım.
guzelim bu yazdiklarimi hem beden egitimi ogretmeni gozuyle, hem 15 yil profesyonel spor yapmis sporcu gozuyle, hem universite yillarinda insanlara spor yaptirmis antrenor gozuyle, hemde son yillarini surekli saglikli yasam, diyet ve egzersizle ilgili okuyup arastiran insan gozuyle yaziyorum ne olur kulak ver!Kaptanim ne desen haklisin ama söyle bir durum var yaklasik 2 aydir diyet yapiyorum ekmeksiz yapamayan ben ekmegi agzima bile sürmüyorum, günlük 2-3l asitli icecek icen ben onuda yapmiyorum her iki günde bir makarna yiyen ben makarnayi bile biraktim yerimden kalkmayan ben hergün spora gidiyorun spora yüklendim hayatta yapmadigim seyleri yaptim cünkü busefer cok istiyorum ama bütün bunlari yapmama ragmen kilo veremeyip alamak bütün motivasyonu mahfetti etti. Yani yoruldum diye bilirim bir yandan. Evet 2 ay neki ama evde degilim hergün disardayim okulda hergün bisürü hamur isi varken ben yememekte israr ediyorum ama cabalarimim karsiligini alamamak beni cok yipratiyor. Evde olsam yemek felan da yapardim kendimi okuldan o vaktimde olmuyor. Gercekten cok zorlukla yapmaya calisiyorum ama bi isede yaramiyor hem psikolojik olarak hemde vucut olarak cok yoruldum.
evet canim cok faydali humusada bayilirim:)Susam yağı ne kadar faydalı bişimişilk fırsatta humus yapacağım
canim hamilelik ihtimali yoksa, doktora gorun...Kızlar acayip bir mide bulantım var iki gündür akşamları böyle oluyorum anlam veremedim hiç bişey yiyemedim yine akşama bir 100 daha yapalirsem sonucu yazarım
ne guzel tavsiyeler bunlar:)Can'ım çok haklısın ama vermen gereken kiloları 3 günde veremezsin. Malesef bu mümkün değil. Ayrıca her gün topikce sana yalvarıyoruz bu kadar spor yapma diye. Bir de o kadar spor yapıp sıfır karbonhidrat alınca malesef vücut kıtlık alarmına geçiyor. İlaveten hiç spor yapmazken birden spor yapmaya başlayınca vücut o tempoya uyum sağlamak için yeni kaslar üretiyor ve kaslar yağ kadar yer kaplamasa da yağdan çok daha ağır. Bu sebeple sen yağdan kaybettiğin halde kaybettiğin yağdan ağırlık olarak fazla kas kazandığın için tartıda ağır geliyorsun ama görünüşte çok daha zayıf görünüyorsunsonuçta hedefin Türkiye'ye döndüğünde insanların seni gördüğünde verecekleri tepkiyse bunu ancak incelerek yakalayabilirsin.
Bundan sonrası için menünü görmedim ama eğer bugün güzel bir karbonhidrat günü yaptıysan yarın diyetine kaldığın yerden devam et ve lütfen sporun 1 saati geçmesin emin ol çok daha güzel sonuçlar alacaksın
gecmis olsun neyin var canim??Menum
Sabah
1 kk peynir
salatalık biber
2 dilim ekmek
şekersiz çay
Ara
2 adet kuru kayısı
Öğle
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
sulu yemek
ayran
Ara
yeşil çay
Akşam
sulu yemek
ekmek yok
salata
yoğurt
su 2 litre
bugün çok hastaydım dışarı çıkamadım o yüzden adım 300 anca olmuştur
egzersizi de 23:00 da yazacağım
ah ablam orasi muamma bakalim kac gun surecek..Hadi gözün aydın canım.
Kilim almada ne alırsan al canım istikbal güzel ama biraz büyük geliyo bana mobilyaları doğtaş fena değil bellona istikbal aynı firma zaten.
Ben bundan aldım ama denemedim daha bıyık için.kaşımı kendim alamam daha burda kuaför bulamadım belki saçımı kestirdiğim yere giderim bi ara ama fiyatını bilmiyorum. Diğer taraflarda sorun yok zaten hepsine lazer yaptırdım biraz büyüsün kızımıda götürcem süper oluyo sonuç.
Kolay gelsin canım inşallah bişey olmaz biz iki sene önce lojmandayken tadilat yapmışlardı 15 gün kullanamamıştık wc banyo çok kötü oluyo avm hamam yakın arkadaş sırayla gezdiydik.sizinki kosa sürecek inşallah bir daha sorun çıkmaz.
insallah gececek hepimizin sIkIntilari kuzum..Ah canım benim yaİnşallah çabuk atlatırsın. Benimde midem yine kötü gülüm iyi olmaya çalışıyorum çok şükür.
Dipnot:yukarida yazmayi unutmusum gulum, stres baslica bir kilo verememe kaynagi, daha once takimda yazmistim, ilk firsatimda yine yazacagim, stres nasil etkiliyor kilo vermeyi...Zaten beni uzun bir sürecin bekledigini bende biliyordum hani ayda 5 kilo versem 3-4 ayda yaparim diyordum 5-6 haftada 7-8 kilo vermistim hersey süper giderken birden verdiklerimi geri almaya basladim biliyorum spora birden cok yüklendim ama spor yapinca bir ümit belki daha fazla kilo veririm diyorum. Evet bugün karbonhidratli birgün oldu. Ben eskiden 10 dakka sporu bile zor yapardim ben kiloyu fazla yemekten degil aslinda hep tembellikten aldim. Yaptigim spor hafta bir okulda yaptigim spordu her yere ya arabayla yada otobüsle giderdim cünkü spordan hep nefret etmisimdir. Ama bu sefer gercekten istiyorum kilo vermeyi kilo verip istedigim elbiseleri giyebilmeyi her yere artik yürüyerek gidiyorum sirf spor olusun dedigin gibi görünüs olarak incelme var bunu herkes diyor ama kilomu sorunca 69 demek zoruma gidiyor. Ilk kez 2 ay birakmadan diyet yaptim 2-3 hafta öncesine kadarda motivasyonum tavandaydi cünkü her hafta yaklasik 1 kilo veya fazlasini veriyordum sabit kalsam onuda bir sekilde anlardim ama artik her hafta +500 olmaya basladi. Gecen hafta sporun etkisi dedim bu hafta neyin etkisi bilmiyorum
Ben az yedigimi düsünmüyorum canim bugün hatta disardaydim fazla bile yedim. Bu haftada devam etmeyi sonra olmazsa bir doktora gitmeyi bende düsünüyorum. Cünkü gercekten kendi sinirlarimi zorladim özelikle sporda. Bu haftada + cikarsa solugu doktorda alcam.
evet canim leslie epey farkettiriyor:)Hava carpti herkesi herhaldeeee
Menum
Kalkinca 1 kayisi bol su
Sabah
Yumurta salatasi
Sucuk
Peynir zeytin domates salatalik
Ogle
1.5 tabak az yagli bol limonlu semizotu yemegi
Kendisine bayilirim pirincsiz yaptim
1elma
Aksam
Hamsi
Salata
Turk kahvesiyle 2minik lokum
Su 3lt belki fazla
Spor simdi bitti
Menumu yazarken spor yok demek istemedim telefonu birakip kalktim
Leslie 2 mil
100 mekik
75er sag sol kol dumbell
50ser bacak hareketi
Cok yoruldum leslie gercekten 1 mili bile 1 haftada cok farkettiriyorrr benim gibi dusunen var mi bana mi oyle geldi
Hemen inceltiyor
Asyaca Yesil cay simdi icmeyi planliyorum cnm
sana kiyamiyorum ablacim ama madem ceza istemissin kirmayayim seni:)Menümü yazayım yeni cezamı alayım
Sabah öğlen diyelim
Bi avuç ceviz az patatesli omlet peynir eski kaşar domates salatalık zeytin
Akşam küçük bir parça tavuk 2 kaşık pilav salata az fıstık
uzun zamandır tavuk yememiştim bugün yedim dokunmadı
Ara 1 küçük dilim kek ceza ağır olsun kaptanım
Su 2 lt 1 kupa yeşilçay
Spor 200 zıplama diğer sporu sonra yazıcam
canim bugun cok sagliksiz beslenmissin.Kızlar ben bu gün yedim gitti
Sabah kahvaltıyı abarttıp köpürttüm. Cezamı bekliyorum
Sabah:
2 pogaça, bir dilim ekmek, peynir zeytin çay
Akşam
1 kase çorba, 1 elma
Spor yok, su yarım litre.
cok guzel canim:)Herseyden yiyorum ama az az yiyorum tmm kabul kahvaltiyi abarttim ama aksam yemedim 2 kasik corba 1 kucuk kofte 1 kasik pilav , fazla fazla yazdim kaloriye de
Toplam 1290 kalori
Spor 312 kalori
150 tane bizim hareketimiz
Eki Görüntüle 1811750 Eki Görüntüle 1811751 Eki Görüntüle 1811752
canim orucu elbette ibadet icin tutuyorsun ama oruc diyetini engellemez.Evet uzun bir yolculuk olcakti bunun bilincindeydim ama ben malesef ki cok ama cok sabirsiz biriyim. Ben bu sürecte sadece bünyemi degil sabrim sinirlarini zorluyorum. Gercekten ben bir hafta 500 gramm kilo vermesem diyeti birakan insandim
Simdi ise kilo almama ragmen birakmadim. Burda sunu da söylemem lazimki sizin cok desteginiz oldu hepinizden binlerce kez ayri ayri cok tesekkür ederim. Ve benim izine gitmeme sadece 3 ay kaldi 1 ay zaten oruc orda diyet felan yapmam bide ben normalde oructada kilo almayi beceririm belki bu sene farkli olur hem calistigim hemde bu sene okul oldugu icin ama sonuc olarak orucuda kilo vermek icin tutmuyorum. Yani geriye 2 ayim kaldi ve vermem gereken 13-14 kilo. Bunu basarmam imkansiz gibi birsey oldu artik 1 ayda 7 kilo vermem lazim buda her hafta istinasiz 1 bucuk 2 kilo civari vermek demek bu nerdeyse imkansiz. Keske erkenden baslasaydim ozaman bukadar stresse girmezdim ama iste baslayamadim her seferinde yarin deyip durdup taki bu gruba katilana kadar. Vaktim biraz daha cok olsa canimi bukadar sikmazdim ama zamanda bitiyor tam diyete spora asilmam gereken sürec üstüne bide okulun stressi cogalcak bu iki ay bunlar yetmezmis gibi birde evde badana bir kac tadilat ve temizlik olcak hersey üst üste geliyor. Hangi birine yetisecegim hic bilmiyorum en azindan su 4. ayi bi atlatsaydim ve önümüzdeki 3 haftada güzel kilolar verebilsem cok rahatlayacagim ama 3 hafta kabus gibi gececek
bunu ileride cocugun oldugunda sana hatirlatmak istiyorum canim:)Canim cocugum olsunda ben uyumasamda olur :)
hey masallah:)Asyaca bal köpüğüm 1750
insallah radyoloji sonuclarida, hematoloji sonuclarida guzel cikar.Çok sağolasın teşekkür ederim.
hematolojiye gittik kan testi istedi 20 gün sonra çıkacak. Yarın da radyolojide randevumuz var. Bakalım ne çıkacak.
Hematoloji doktoru asidan olabilir yada bir travma sonucu olabiliyor dedi.
Önceki gün arkadaşın oğlu benim oglanin üstüne düşmüştü. Bilemedimki ondan mi oldu.
sizi cok takip edemiyorum. Kusura bakma canım
Sampiyonlarim, savasci ruhlu citirlarim benim..Pazar Günü Egzersiz Sonuçları
Eki Görüntüle 1811772
Bugünün Birincisi 2000 ile @Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 1750 ile @CheGuevera Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 1322 ile @haeshin tebriklerr
Mervem cok gecmis olsun,Allahim sifa versin.kızlar menümü vereyim çıkacağım benim minik pandam hastanede yatıyor canım sıkkın aslında ama gülmeye çalışıyorumteyzeleri dua edin bronşit başlangıcı varmış
sabah
nescafe
ara
5 çilek
2 ceviz
öğlen
omlet
domates
salatalık
yeşillik
peynir
yeşilçay
ara
türkkahvesi
ara
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
akşam
mistik çay
1 küçük muz
2,5 litre su
100 tane bugünkü hareket
6000 adım
ah kuzum benim, emin ellerde kuzucuk, insallah iyilesecek teyzesi, sen guclu ol, ablana destek ol Mervem...inşallah geçer kuzum yaaa bebeklerde çok kalıcı olmuyormuş 2 günlük bi tedaviye aldılar kuzumdan kan aldılar dayanamadım ben teyze beni kurtar diye nasıl bakıyordu bi sarılışı vardı bana ahh içim paramparça
canim oruclu oldugun icin spora muaf yazacagim, yapabilirsen yaparsin gulum.Menüm
Sahura kalkamadım
İftar
1 kase çorba
1 küçük lavaş arasında 1.5 köfte
1 dilim çavdar ekmeği, salatalık, turp
Su yarım lt oldu sanırım :/ sahura kalka bilsem daha çok olucak inşaAllah
canim oruc tutarken sahurda hem proteinli (et, tavuk,balik, yumurta vs)hemde sebze, yogurt agirlikli yersen orucunu rahat tutarsin, halsiz olmazsin guzelim.Haklısın haklısın daa sahur için 3 saat sonra uyanmam gerek ve ben hala burdan ayrılamıyorum
Kalkamıyorum 2 gündür, bu gün iyice delirdim alarm kurup telefonun şarjına bakmaz mı bir insann ?? şarj bitmiş ölmüş telefon gecesabah ezana kalktım.. İnşaAllah kalkarım sabahh, sahurda yemem de etkili ola bilir, gerçi o saatte de yiyemem ki :/
canim bu nasil menu??Anam menüm
Kahvaltı 2 yumurta dünya kadar yeşillik domates salatalık Kk peynir
Çay
Öğlen nescafe yarım simit
Ara Türk kahvesi
İki kupa yeşil çay
Akşam yok
Türk kahvesi. 4000 adım
750 yamuk hareketten
Benim beyim sen yaparsın dedi ben çok gaza geldimSelamlar kizlar, yeni geldik eve:)
PAZARTESI GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Bu seferde hem kardiyo, hemde bacak ve kalca kaslarimiz icin squat jump egzersizi canlar.
Bugun ki yerde mekik egzersizimizden sonra biraz hizlanalim
Sporcular arasinda squatin katmerlisi olarak bilinen bu egzersizi yaptiktan sonra bana sevgilerinizi iletebilirsiniz, kabulum
Sali gunu de beni epey seveceginizi tahmin ediyorum, ama ha gayret carsambaya son 3 gun, persembe dinlenecegiz guzeller
yarin bu egzersizle bacaklarinda, kalcanda, totonda bir sizi duyacaksin.Anaaamm bu kadin nie zipliyo ziplamali degildi bu ayyy cok zormus anammm
her gun su videolarin resimlerini bulmak icin harcadigin cabadan oturu seni yanaklarindan opuyorum guzelim benim:)@edsofi al sana hoplamalı zıplamalı squat
videoyu açamadıysan diye atıyorummEki Görüntüle 1811802 Eki Görüntüle 1811803
Haftaya takim isyan bayragini ceker bu gidisle, haklisinÇikilata dedin akan sular durdu kaptanım onu da yaparız
Bir daha sen belirleme litfen yarışları
Hani seni düşündüğümden yorulma diye yoksa başka bişey değil
ahh su enerjinden, ah suu pozitif hayat felsefenden tum takimimiza bol bol versin AllahimZor deme, kaptan hedefi yüksek tut diyorr, kolay bu bee yaparız bizzz
sutyen tak anacimm, ikizlere takkeeeeNiye zıplıyor hava atıyor artiz nolacak
Can'ım memelerim yarın yine sekecekler
hu huu cekirgem evlat nasil oldu, oksuruyor diyordun??Çıtırlar ben yatıyorum 6 saat sonra uyanacağım pazartesi sendromu yaşayacağım süsleneceğim kızıma börek yapacağım ah ah
Çöktüm
Daha birde sekecem amanın ya
arti mi , nasil bir arti, fazlaca mi , takimca, hunharca saldiririz ona goreBen artıdayım şimdiden, tebrikler bana
Yok tembellik modundayım hiçbirşey yapmıyorum
gaza gelip yürüdüm geçen hafta yine yürümeliyimm, zaten terleten egzersizleri yapamıyorum, dinlenerek anca, yürürüm hiç değilse..
ben kaldirayim 2 saat sonraGidip uyuyayımm, sonra da sahura kalkamıyorum diyorrr bütün gece çene çalarsan kalkamazsın tabii2 saat kaldıı nasıl kalkacam benn
Hadi iyi geceler, tatlı rüyalar :)
Özgem, mektubunu bekliyorum kaptanım
enisteden destek, tam destek sagolsunnnnBenim beyim sen yaparsın dedi ben çok gaza geldim
Hadi iyi uykular herkese
canım hangi cihaz gittiğin ?Sonuç gayet iyi canım tamamen bitti diyemem âma yüzde 90 bitti yaz gelmeden 1 seans gitsem taman bitecek belkide. Zaten ilk seans sonrası bile çok rahat ediyosun.
kaptanım eline emeğine sağlık. Sayende fırın tertemiz oldu pc ye otursam yine kalırdı o. kek yaptıkca seni hatırliycimmPazar Günü Egzersiz Sonuçları
Eki Görüntüle 1811772
Bugünün Birincisi 2000 ile @Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 1750 ile @CheGuevera Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 1322 ile @haeshin tebriklerr
Kaptanım öncelikle tek tek okuyup uzunca yazıp cevapladığım için çok teşekkür ederim. Sporu artık anlaştığımız gibi 1 saat yapacam günlük perşembe günleri yapmıyorum ve cumarteside işten dolayı yapamayacağım. Yeme konusundada şöyle bir problem var kaptanım ben pilav olsun ekmek olsun bir başlarsam bırakamıyorum ve makarnayı mesela bizim ailede benden başlka kimse yemez makarna yaparsam hepsini ya ben yiyecem yada çöpe gidecek o yüzden hiç yapmıyorum ama bundan sonra ödül yapacağım haftada bikere veya iki kere. Bide ekmek konusunda mesela ben beyaz ekmek tek yiyebiliyorım siyah ekmeği hiç ağzıma bile süremiyorum. Yok kaptanım asla pes etmek yok hiç kilo veremezsem bile sonuna kadar yapcam. Belki 14 kilo veremem ama 7-8 kiloyu başarabilirim belki. Elimden gelenin fazlasını yapcam. Menülerime daha özen göstermeye çalışcam ama dediğim gibi şu okul yüzünden hiç düzen oturtamıyorum. Oruçtata tabiki ibadet için yapcam ama bu sefer o sürectede dikkat etcem mesela ben iftar sahur arası cips, çikolata felan yerdim artık onlar yok en fazla tatlı amaçlı küçük bir parça.baslarina gelince anlayacaklar Busem:)
menunu ben begendim canim, ceza falan yok:)
guzelim bu yazdiklarimi hem beden egitimi ogretmeni gozuyle, hem 15 yil profesyonel spor yapmis sporcu gozuyle, hem universite yillarinda insanlara spor yaptirmis antrenor gozuyle, hemde son yillarini surekli saglikli yasam, diyet ve egzersizle ilgili okuyup arastiran insan gozuyle yaziyorum ne olur kulak ver!
1.si ekmegi tamamen hayatimdan cikarttim diyorsun ya CIKARTMA bir tanem.Hergun 3 dilim ekmegini ye.(her ogunde 1er dilim mesela)
2.asitli icecekler icindeki sekerden dolayi en buyuk dusman birakmakla cok dogru bir hareket yapmissin.
3.su makarnayi, pilavi BIRAKMA guzelim, gunde 3-4 kasik yiyebilirsin.
4.su sporu bu kadar ABARTMA canimin ici, beni dinlemeyeceksin ama haftanin 6 gunu 30-45dk yaptigin egzersiz en ideali..
5.si kendini cok yorgun hissediyorsun ya, sebebi cok kati bir diyet ve spor programinin olmasindan kaynaklaniyor ve haklisin.insan vucudunun kaldiramayacagi kadar agir yaptiklarin.
Ama kilo veremiyorum,aliyorum diyorsun ya cok normal cunku, karbonhidrati hayatindan cikartmissin ama vucudunun onlarada ihtiyaci var..Gunluk 1200-1300 kalori alman lazim, genelde almiyorsun bu kadar menulerini hergun okuyorum.
Az kalori alinca vucut kitlik var sanip yediklerinin olaganustu sartlar icin depoluyor, kilo vermeni engelliyor.
Cok spor yapinca da guzelim hem vucudundaki kas miktari artiyor bu da sana kilo aldiriyor, hemde vucudunu bu kadar cok sporla strese sokuyorsun.Arti birde egzersize mola vermiyorsun 1 gun dahi dinlenemedigin icin dahada stres yasiyor kaslar.
Peki onerim ne:
Karbonhidrat tuket gerektigi kadar.(3-4 kasik makarna pilav, birkac dilim ekmek, sebzeler, 1 porsiyon meyve)
Haftada en az 1 en cok 2 kez odul ogunu ye.(vucudunu sasirt)
Sporu 30-45 dkdan fazla yapma.
Haftada 1 gun sporsuz dinlen.
Sporu rutin haline getirme, sIk sIk spor pogramini degistir..(1 hafta kardiyo calis, 1 hafta yuruyus yap, 1 hafta kas calis vs)
Eger butun bu onerilerime ragmen kilo veremezsen kesinlikle bir saglik problemin vardir (Allah korusun)Saglik problemin yoksa ben kaptanligi birakirim:))
evet canim cok faydali humusada bayilirim:)
canim hamilelik ihtimali yoksa, doktora gorun...
ne guzel tavsiyeler bunlar:)
gecmis olsun neyin var canim??
ah ablam orasi muamma bakalim kac gun surecek..
bizde Nasa'nin tuvaleti ve duslarina talim ediyoruz:)
insallah gececek hepimizin sIkIntilari kuzum..
Dipnot:yukarida yazmayi unutmusum gulum, stres baslica bir kilo verememe kaynagi, daha once takimda yazmistim, ilk firsatimda yine yazacagim, stres nasil etkiliyor kilo vermeyi...
evet canim leslie epey farkettiriyor:)
sana kiyamiyorum ablacim ama madem ceza istemissin kirmayayim seni:)
canim bugun cok sagliksiz beslenmissin.
Oglen yok, neredeyse aksamda ogun yok:)
cok guzel canim:)
canim orucu elbette ibadet icin tutuyorsun ama oruc diyetini engellemez.
cok cok yogunsun farkindayim ama bunu firsata donusturebilirsin canim, ne kadar hareket o kadar kilo kaybi:)
pes mi edeceksin guzelim, bu kadar emek vermisken??
saglikli beslenip, az birazda spora vakit ayirip, digerlerinin de ustesinden geliceksin, benim hic suphem yok...
bunu ileride cocugun oldugunda sana hatirlatmak istiyorum canim:)
hey masallah:)
insallah radyoloji sonuclarida, hematoloji sonuclarida guzel cikar.
bizi habersiz birakma canim...
Sampiyonlarim, savasci ruhlu citirlarim benim..
sizi doguran annelerin ellerinden operim:)
Mervem cok gecmis olsun,Allahim sifa versin.
Hayirli haberlerle gel guzelim
ah kuzum benim, emin ellerde kuzucuk, insallah iyilesecek teyzesi, sen guclu ol, ablana destek ol Mervem...
canim oruclu oldugun icin spora muaf yazacagim, yapabilirsen yaparsin gulum.
Allah kabul etsin:)
canim oruc tutarken sahurda hem proteinli (et, tavuk,balik, yumurta vs)hemde sebze, yogurt agirlikli yersen orucunu rahat tutarsin, halsiz olmazsin guzelim.
Sahurda da iftarda da bol su icmeye calis.
Findik, badem,ceviz, hurma varsa ye gulum.
Allah kabul etsin canim.
Kesinlikle oruc tutmak kilo almana sebep olmaz.
Kilo almaya sebep olan sey iftarda ve sahurda borekler, pilavlar, patatesler, tatlilar vs yemektir.
hem bu yiyecekler basit karbonhidrat oldugundan, cabucak aciktirirlar.
canim bu nasil menu??
2 gundur endise ediyorum senin icin...
Bak boyle az yemekle kilo alacaksin haberin olsun, vucudun kitlik var saniyor suan..
Bir doktora gorun cekirgem...
canim firin icin burada firin temizleyicileri var icine sIkIp 2-3 saat evi terkediyorsun:)kaptanım eline emeğine sağlık. Sayende fırın tertemiz oldu pc ye otursam yine kalırdı o. kek yaptıkca seni hatırliycimm
Canim benim beyaz ekmek de yesen olur.Kaptanım öncelikle tek tek okuyup uzunca yazıp cevapladığım için çok teşekkür ederim. Sporu artık anlaştığımız gibi 1 saat yapacam günlük perşembe günleri yapmıyorum ve cumarteside işten dolayı yapamayacağım. Yeme konusundada şöyle bir problem var kaptanım ben pilav olsun ekmek olsun bir başlarsam bırakamıyorum ve makarnayı mesela bizim ailede benden başlka kimse yemez makarna yaparsam hepsini ya ben yiyecem yada çöpe gidecek o yüzden hiç yapmıyorum ama bundan sonra ödül yapacağım haftada bikere veya iki kere. Bide ekmek konusunda mesela ben beyaz ekmek tek yiyebiliyorım siyah ekmeği hiç ağzıma bile süremiyorum. Yok kaptanım asla pes etmek yok hiç kilo veremezsem bile sonuna kadar yapcam. Belki 14 kilo veremem ama 7-8 kiloyu başarabilirim belki. Elimden gelenin fazlasını yapcam. Menülerime daha özen göstermeye çalışcam ama dediğim gibi şu okul yüzünden hiç düzen oturtamıyorum. Oruçtata tabiki ibadet için yapcam ama bu sefer o sürectede dikkat etcem mesela ben iftar sahur arası cips, çikolata felan yerdim artık onlar yok en fazla tatlı amaçlı küçük bir parça.
Stress kilo vermeye engelse vay benim halime. Ben bildiğin stress topuyum en ufak şeyde bile stress yapabilirim. özelikle şu okul ve kilo konusu olunca iş çığırından çıkıyor. Dediklerinin hepsini uygulamaya çaşışcam kaptanım söz. Birtek yemek konusunda nasıl yapcağımı bilmiyorum artık karbonhidrat da alabilmek için baklagilleri tüketmeye çalışcam ekmek yerine. Sporu abartmak yok ama ben genelde hep aynı aletleri yapıyorum o sorun mu? Yani aynı sporu yapmakta mı kilo vermeyi engelliyor?
her nerdeyse bulurum ben onuu lütfem adını söyleecanim firin icin burada firin temizleyicileri var icine sIkIp 2-3 saat evi terkediyorsun:)
sonra eve geliyorsun , bir bezle silince cikiyor.
Var mi memleketimde de acaba?
Ellerine saglik, yarin bir kek yap, aile efradini sevindir canim:) (sen haric, seni cuma sevindirirsin)
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | ODUL | - | - | - | - | - | |
CheGuevera | ODUL | - | - | - | - | ||
melinda23 | ODUL 100JJ | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | - | ||
sevimlicadi0 | 100IA | - | - | - | - | ||
mylittleboys | ODUL | - | - | - | - | - | - |
edsofi | ODUL | 100JJ | - | - | - | - | |
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | |||
zey zey | - | - | - | - | - | - | |
mugehatun | 100IA 50M | - | - | - | - | ||
kitabi | - | - | - | - | |||
Asyaca | ODUL | - | - | - | - | ||
tiffany20 | ODUL | - | - | - | - | ||
Ollalla | ODUL 100IA | - | - | - | - | ||
gogo2405 | 75IA | 150 DK | - | - | - | - | |
bnnu | - | - | - | - | |||
Mavibocuk | - | - | - | - | |||
haeshin | ODUL 10DK Y | - | - | - | - | - |
oyy minik delikanlim benim, masallah annesi pasayaher nerdeyse bulurum ben onuu lütfem adını söylee
kek habire pişiyorr zaten kaptanım.
benim kuzular maşallah yemeyi seviyorlar, oğlumun kocamdan çok çenesi bar 2 gün geçsin anne tatlı yapmıosun, anne kurabiye, anne pasta bıdı bıdı bıdı susmuyor hergele
Tabloyu guncelledim kaptanim, afiyet olsun:)sabah
yumurta salatası koca bir tabaktı
ceviz badem
öğlen
türk kahvesi, soda
4 bardak mısır püskülüyle kaynamış olan kiraz sapı
bardak büyüktü onunla 2 brdk içitim onun için 4 bardak yazıorm.
akşam
sebzeli pirzola
marul
su:2 lt
spor: akşama kadar hunharca temizlikk umarım sayılır hakkaten çok yoruldum. hala da bitmedi işim yarın yine bir sürü işim var canım isterse yaparım artık. resmen kol kası yaptım bugün
teşekkür ederim canmmoyy minik delikanlim benim, masallah annesi pasaya
canim deterjan ahanda bu, aynisi degilde, icerigi benzer olan vardir mutlaka...
Eki Görüntüle 1811819
teşekkkür ederimmm kaptanım eline emeğine 2 kalbine sağlık. ceza yok dimi şimdiTabloyu guncelledim kaptanim, afiyet olsun:)
yok ceza canim benim, iyi geceler:)teşekkkür ederimmm kaptanım eline emeğine 2 kalbine sağlık. ceza yok dimi şimdi
iyi geceler canımmyok ceza canim benim, iyi geceler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?