Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O nasil bi ilac ole kaptanim ewi terketcek kadar ewdeki bocekleride olduruyodur o
Kaptanim denicem vallahi hareketi benim totos kalkarsa yapicam :)

O nasil bi ilac ole kaptanim ewi terketcek kadar ewdeki bocekleride olduruyodur o
Kaptanim denicem vallahi hareketi benim totos kalkarsa yapicam :)
canim bayagi agir kimyasal, sIkIp 5dk sonra silineni de var, ama sIkIp bikac saat evi terkedip(cidden nefes bile alnmiyor o kadar agir bir deterjan) temizleneni super sonuc veriyor.
yag, kir vs lekelerinden iz kalmiyor:)
iyi geceler canimm...

Ahanda videosunu buldum:) edsofi , Asyaca
ayy ne güzel miş. eve koku siniyormu acaba ?
yavruşlar var ya ben evde genelde sıvı arap sabunu ile sıvı beyaz sabun kullanıyorum etkilenmesinler diye. ama fırın dı aspiratördü yağ çözsüz olmuyor ersağ aldım doğal diye oda kokuyor öyle mucize filan da oluşturmadı

canim bayagi agir kimyasal, sIkIp 5dk sonra silineni de var, ama sIkIp bikac saat evi terkedip(cidden nefes bile alnmiyor o kadar agir bir deterjan) temizleneni super sonuc veriyor.
yag, kir vs lekelerinden iz kalmiyor:)
iyi geceler canimm...
ayy aman ağır kimyasal kalsın ben tellerim yine. ben çamaşır asarken bile kokusuna dayanamıorm, çocuklar da öyle

canim firina sIktIktan sonra nefes alinmayacak kadar agir kimyasal.
Hic solumadan evin camlarini acip kaciyorum disari..
Eve donunce camlar acik diye koku gidiyor cok buyuk olcude,sonra bir bezle silsen hemen gidiyor kir pas.

Çok teşekkür ederim canımm.. yazdıklarını hep aklımda tutmaya çalışcam
spor için de bir günlük muaf olsun ama bir daha olmazzzz

Öp hadi verdim nanakk yanak da değil nanak

Ya şimdi ben diyeyim 1 kilo, sen de 1.5 şaka bir yana da gerçekten neredeyse o kadar artıydı, unuttum şimdi tam olarak ne kadardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…