Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun hepimiz için...

Bende sordum lazer cok pahali gun gelir calisirsam ozman yaptircam burda 2bucuk bin 2 maas :/
Evet canım burada da pahalı, ömür boyu ağdalara vereceğin parayı bir kerede lazere veriyorsun. Belki bir kampanyaya denk gelirsin.
Sonra yaptırırsın artık canım hamileyken çok acı duyulmuyor hormonlarfan dolayı.

Ben geçen sene yaptırsım 5 seans tüm bölgeler 1400 tl kampanya vardı
Hamilelikte yasak değil mi abla?
Hee :)) Oruç + moral bozukluğu = takatsizlik
Allah kabul etsin gülüm
Merve'm ellerine sağlık
Tebrikler kızlar

aynn öyle canım ablam zaten çok kötü idi şimdi annemle ablam hastanedeler ablamada kıyamıyorum keşke yarın okul olmasaydıda ben kalsaydım

inşallah kuzum Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
Geçmiş olsun kuzum Allah acil şifalar versin tatlı pandaya.

insallah gececek hepimizin sIkIntilari kuzum..
Bugün nasılsın balım?
Grip oldum kuzum:) Ama bugün biraz daha iyiyim
Geçmiş olsun gülüm, bol bol sıcacık çay iç.

Canim bu ara 15 tl falan demi kas biyik peehhh bizim burda 7 10 arasi degisio :) daha nezih yerlerde dahada pahalidir tabi . ya guzel yapsalar icim gam yemicek :/ E-brulim
Ya izmirim canim benim. Aydin cok pahali ya en paspal yerler 15 aliyo kas biyiga kesim 30 dan basliyo donup bakmicaan yerlerde izmir be ucuzdu. En iyi kuaforlere giderdik ogrenciykrn bile. Ha almanya ha burasi

Kaptanım ben kendimi tanıyorum bir başlarsam birdaha bırakamam pilavı yine yiyorum arada bir ama makarnaya başlarsam birdaha durduramam kendimi :) başka karbonhidratlı yiyecekler tüketsem?
Spor konusundada ben bi günlük, koşu bandı bisiklet tarzı bir alet bide normal bisikleti yapıyorum bazen biskileti bırakıp kol bacak veya karın çalışıyorum. Mesela dün hiç kol, bacak yapmadım bugün onları yapmayı düşünüyorum yani öyle ufak tefek değişiklikleri yapıyorum ben daha fazlasını yap anladım başta.
Nasıl laik değilsin ya gerçekten bir insan hem çocuğun varken hemde 2. yoldayken ev ilgili bukadar problem varken neden diğer insanlar için kendini bukadar yıpratır. Günde en azından 1-2 saatini ayırıyorsundur kaptanım kim bunu yapar hergün 1-2 saatini belkide fazlasını buraya ayırmayı. Biz yine diyet yaptığımız için burdayız ama sen bir karşılıkta almıyorsun. Tabiki bu bütün kaptalarımız için geçerli. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim kendi adıma.

b

canim bugun cok sagliksiz beslenmissin.
Oglen yok, neredeyse aksamda ogun yok:)

Aynen kuzum sağlıksızdı çok harekette edemedim dışardaydım yiyecek şey bulamadım resmen sabah karbonhidrat alınca akşam dengeleyeyim dedim sabah pogacaları yiyince akşama kadarda acıkmadım zaten.
Her şey yemek kültürümüzün suçu benim diil

Tatlim dugun sırası ailelerin bu hassasligi esya alimina yansiyor maalesef kizimizin ne yi eksik herseyleri tam olaun psikolojisine giriyolar. Ama sonrasi da sen kullanuyosun sen yasiyosun sunya eayanin icinde. Birak nadem alsinlar. Ankara mobilya iyi mervis. Kelebege de bakin oralara cikabilecekseniz. Dogtas ve tepe home da iyi. Kayseri burnunuzun dibi valla git bak oralardan. Bellona istikbal iyi iyi olmasina ama fabrikasyon yapiyolar. Madem sen almican al tasarim kaliteli mobilyalardan. Tasarim alirsan istedigin degisiklogi yaptirirsin.

ayy şu an taa bekarken aldığım bi elbise vardı yılllardırrr giymiorm giydim bi rahat olduki
gozunaydin canim ,gule gule giy yeniden:)

hayirli sahurlar:)

tamam canim bir daha muaf yazmam:)
arti cumaya kadar gider, optum nanaklardan:)

hadi iyi istirahatler:)

Günaydın güzel bir hafta dilerim hepinize
Gunun aydin olsun canim, sanada saglikli, mutlu, guzel bir hafta olsun:)
Grip oldum kuzum:) Ama bugün biraz daha iyiyim
Hay Allah takimca cok hastamiz var, acil sifalar diliyorum canim..
Dikkat et kendine..

Geldim kaptanım Yawrukush geç oldu biraz çok sorry
Kahvaltım
bi kase çorba 5 zeytin 3 ceviz bitki çayı bir domates bir haşlanmış yumurta
Nasılsınız iyimisiniz :)
canim hos geldin sefalar getirdin:)
coktandir takima bekliyordum seni Betulcum.
Bizler iyiyiz canim, ben ve oglan hastayiz, toparlaniyoruz.
Sen nasilsin canim?
Menunu, sabahtan yatana kadar tum yediklerini, ictiklerini, su miktarini ve yaptiysan egzersizini topluca yaz olur mu Betulcum?
Boylelikle tum menunu goruruz yorumlar yapariz, hemde ben menu-spor tablomuza islerim hergun:)
Seni takimda gormek gercekten cok guzel:)

Günaydın..
Gözler yarı açık okula gidiyorum ben
Akşama yada okul da vakit bulursam ama gerçi interneti bitirdim çok yavaş bağlanıyor bağlanabilirsem yine uğrarım :)
kolay gelsin guzelim, iyi dersler.
Ne zaman firsat ve internet bulursan, o zaman baglan, biz bekleriz kuzum:)

Geçmiş olsun kuzum Allah acil şifalar versin tatlı pandaya.

Bugün nasılsın balım?

Geçmiş olsun gülüm, bol bol sıcacık çay iç.
suan iyiyim Ebrum, eger gece dunki gibi bogazim azitmazsa atlatirim insallah bir kac gune:)

anladim canim kendini en iyi sen bilirsin.
baska karbonhidratli yiyeceklerde olur, baklagiller, sebzeler, meyveler..
spor icinde yaptiklarin dogru canim, gunden gune degistir.
takim aile gibi kuzum, bagimlilik yapiyor, bende takima ilk diyet icin katilmistim, sonra mezun oldum.
sende mezun olacaksin ama yinede takimdan kopamayacaksin, benimkide oyle iste:)

yemek kulturumuzu azicik degistirmek tum sorunlari cozer canim:)

Günaydın kızlarcım hepinize :)
Ben spor yapar :) Kahvaltıdan önce yapıyorum sporumu doğru mu yaptığım? :)
dogru canim, ac karnina vucutta tuketilmis bir sey henuz olmadigindan,vucuda onceden depolanmis yaglar yakilir:)
yani buyuk oranda yagdan kilo verirsin:)

Kizlar menum
Sabah
Sucuklu 1 yumurta
Peynir
Zeytin
Siradan bi kahvalti yaptim alelacele
Sona gun ikramlarinin tadina baktim maalesef cezami çekeceğim
Spor bin kusur su boynumu fecaat hale getirrn seyden yaptim.
Su 4 lt bulmustur
Busem bugunku menuyle beraber isleyecegim menunu:)
ceza olarak 150 DK gelecek, ne zaman istersen yapabilirsin kuzum:)

Canlarim benim icin uyku vakti, yarina gorusmek dilegiyle
Yeni haftamiz hepinize bol bol eksiler, saglik ve mutluluk getirsin
Haftasonu biraz rehavete kapildik, bugunden itibaren toparlanma zamani, gununuz guzel gecsin guzeller
Haydi herkes mis gibi kahvaltiya @AKovser gulum sanada iftar masasi paylasacagim, hakkini helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…