Evet canım burada da pahalı, ömür boyu ağdalara vereceğin parayı bir kerede lazere veriyorsun. Belki bir kampanyaya denk gelirsin.Bende sordum lazer cok pahali gun gelir calisirsam ozman yaptircam burda 2bucuk bin 2 maas :/
Hamilelikte yasak değil mi abla?Sonra yaptırırsın artık canım hamileyken çok acı duyulmuyor hormonlarfan dolayı.
Ben geçen sene yaptırsım 5 seans tüm bölgeler 1400 tl kampanya vardı
Allah kabul etsin gülümHee :)) Oruç + moral bozukluğu = takatsizlik
Merve'm ellerine sağlıkPazar Günü Egzersiz Sonuçları
Eki Görüntüle 1811772
Bugünün Birincisi 2000 ile O Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 1750 ile @CheGuevera Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 1322 ilehaeshin tebriklerr
Geçmiş olsun kuzumaynn öyle canım ablam zaten çok kötü idi şimdi annemle ablam hastanedeler ablamada kıyamıyorum keşke yarın okul olmasaydıda ben kalsaydım
inşallah kuzum Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
Bugün nasılsın balım?insallah gececek hepimizin sIkIntilari kuzum..
Geçmiş olsun gülüm, bol bol sıcacık çay iç.Grip oldum kuzum:) Ama bugün biraz daha iyiyim
Ya izmirim canim benim. Aydin cok pahali ya en paspal yerler 15 aliyo kas biyiga kesim 30 dan basliyo donup bakmicaan yerlerde izmir be ucuzdu. En iyi kuaforlere giderdik ogrenciykrn bile. Ha almanya ha burasiCanim bu ara 15 tl falan demi kas biyik peehhh bizim burda 7 10 arasi degisio :) daha nezih yerlerde dahada pahalidir tabi . ya guzel yapsalar icim gam yemicek :/E-brulim
He he omurluk senin kuzus saglikla dogsun bir yasini gecsin gorcem ben o omurluk mobilyalari:)))
GunaydinGünaydın..
Gözler yarı açık okula gidiyorum ben
Akşama yada okul da vakit bulursam ama gerçi interneti bitirdim çok yavaş bağlanıyor bağlanabilirsem yine uğrarım :)
Cani sagolsunanasını ağlatır vallahii
Kaptanım ben kendimi tanıyorum bir başlarsam birdaha bırakamam pilavı yine yiyorum arada bir ama makarnaya başlarsam birdaha durduramam kendimi :) başka karbonhidratlı yiyecekler tüketsem?Canim benim beyaz ekmek de yesen olur.
Her ogun 1er dilim ye beyaz ekmek.
Makarnayi da cay bardagiyla hasla yarisini ye, yarisini ertesi gun ye.
Pilavlari da tabagina 1 servis kasigi al guzelim, dahasini almazsin.
Alisirsin bu duzene canim benim:)
Sporun tamam 1 saati gecmek yok, 2 gunde dinlen.
Ramazanda da cips, kola icmezsin dedigin gibi o sekilde hallolur canim:)
Spor programini haftalik yenilemeye calis.
Yardim istersen seve seve ederim.
Bak gor bunlari uygula gidecek kilolar.
Haydi uykusuz kalma, vakitlice uyu, dinlemeni ihmal etme.
Stresinde azaldi mi tamam bu is, seni seviyorum guzelim, basaricagini da biliyorum,iyi geceler...
Dipnot: Genelde hep yuruyus, bisiklet yapiyorsun ya spor salonunda onlara devam et fakat bunlara ek olan egzersizlerini degistir.
Mesela yuruyus ve bisikletten sonra birgun ziplama yap, birgun ust vucut kaslarini calistir, bir gun jumping jack yap, birgun bacak ve karin kaslarini calistir, bir gun oldugun yerde kosu yap, bir gun kol ve omuz kaslarini calistir gibi...
Egzersizin dinamik olsun guzelim..
Dipnot2: Soylediklerine layik degilim, insallah herkese birazcik olsun faydam dokunur, dokunursa ne mutlu bana..
Dipnot3:stresle ilgili yazacagim cok cok etkiliyor insan vucudunu, kilo vermeyi, dikkat et kendine
b
canim bugun cok sagliksiz beslenmissin.
Oglen yok, neredeyse aksamda ogun yok:)
olsun tabi feda olsunCani sagolsun
ben de hep kahvaltidan once yapiyorum sporumu cunku yedikten sonra halim kalmiyor :)Günaydın kızlarcım hepinize :)
Ben spor yapar :) Kahvaltıdan önce yapıyorum sporumu doğru mu yaptığım? :)
Tatlim dugun sırası ailelerin bu hassasligi esya alimina yansiyor maalesef kizimizin ne yi eksik herseyleri tam olaun psikolojisine giriyolar. Ama sonrasi da sen kullanuyosun sen yasiyosun sunya eayanin icinde. Birak nadem alsinlar. Ankara mobilya iyi mervis. Kelebege de bakin oralara cikabilecekseniz. Dogtas ve tepe home da iyi. Kayseri burnunuzun dibi valla git bak oralardan. Bellona istikbal iyi iyi olmasina ama fabrikasyon yapiyolar. Madem sen almican al tasarim kaliteli mobilyalardan. Tasarim alirsan istedigin degisiklogi yaptirirsin.Yaa abla yazıkta annem ağladıkça içim parçalanıyor hergün bir öğün ağlıyor bu ilerledikçe üç öğüne çıkcak kıyamıyorum ahh onuda çok seviyorum hem ağlar hem giderim oldu benimkide:)
Çok haklısın ablacım ama kaynanam çok önem veriyor eve eşyaya bende ister istemez iyi almak istiyorum ben normalde gidip en spor en sade şeyi alırım hatta önceden tek oturma grubum olsun ne gerek var demiştim annem çok kızdı ve hem annem hem kaynanam hem eltim çok şık şeyler istiyor bende peki alacak olan sizsiniz dedim :) ablişimm seni 4. Sırada etiketledim tatlımmmm:)
gozunaydin canim ,gule gule giy yeniden:)ayy şu an taa bekarken aldığım bi elbise vardı yılllardırrr giymiorm giydim bi rahat olduki
hayirli sahurlar:)Günaydınnnnnn gerçi daha yeni uyumuştum ama gün doğmak üzere napimm
Allaha şükür çok iyi uyandım, enerjim, motivasyonum yerindee, ses çıkmasaydı kalkıp zıplayan squat bile yapardım ama pek mümkün değil
tamam canim bir daha muaf yazmam:)Çok teşekkür ederim canımm.. yazdıklarını hep aklımda tutmaya çalışcam
spor için de bir günlük muaf olsun ama bir daha olmazzzz
Öp hadi verdim nanakkyanak da değil nanak
Ya şimdi ben diyeyim 1 kilo, sen de 1.5şaka bir yana da gerçekten neredeyse o kadar artıydı, unuttum şimdi tam olarak ne kadardı..
hadi iyi istirahatler:)
Gunun aydin olsun canim, sanada saglikli, mutlu, guzel bir hafta olsun:)Günaydın güzel bir hafta dilerim hepinize
Hay Allah takimca cok hastamiz var, acil sifalar diliyorum canim..Grip oldum kuzum:) Ama bugün biraz daha iyiyim
canim hos geldin sefalar getirdin:)Geldim kaptanımYawrukush geç oldu biraz çok sorry
Kahvaltım
bi kase çorba 5 zeytin 3 ceviz bitki çayı bir domates bir haşlanmış yumurta
Nasılsınız iyimisiniz :)
kolay gelsin guzelim, iyi dersler.Günaydın..
Gözler yarı açık okula gidiyorum ben
Akşama yada okul da vakit bulursam ama gerçi interneti bitirdim çok yavaş bağlanıyor bağlanabilirsem yine uğrarım :)
suan iyiyim Ebrum, eger gece dunki gibi bogazim azitmazsa atlatirim insallah bir kac gune:)Geçmiş olsun kuzumAllah acil şifalar versin tatlı pandaya.
Bugün nasılsın balım?
Geçmiş olsun gülüm, bol bol sıcacık çay iç.
anladim canim kendini en iyi sen bilirsin.Kaptanım ben kendimi tanıyorum bir başlarsam birdaha bırakamam pilavı yine yiyorum arada bir ama makarnaya başlarsam birdaha durduramam kendimi :) başka karbonhidratlı yiyecekler tüketsem?
Spor konusundada ben bi günlük, koşu bandı bisiklet tarzı bir alet bide normal bisikleti yapıyorum bazen biskileti bırakıp kol bacak veya karın çalışıyorum. Mesela dün hiç kol, bacak yapmadım bugün onları yapmayı düşünüyorum yani öyle ufak tefek değişiklikleri yapıyorum ben daha fazlasını yap anladım başta.
Nasıl laik değilsin ya gerçekten bir insan hem çocuğun varken hemde 2. yoldayken ev ilgili bukadar problem varken neden diğer insanlar için kendini bukadar yıpratır. Günde en azından 1-2 saatini ayırıyorsundur kaptanım kim bunu yapar hergün 1-2 saatini belkide fazlasını buraya ayırmayı. Biz yine diyet yaptığımız için burdayız ama sen bir karşılıkta almıyorsun. Tabiki bu bütün kaptalarımız için geçerli. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim kendi adıma.
yemek kulturumuzu azicik degistirmek tum sorunlari cozer canim:)Aynen kuzum sağlıksızdı çok harekette edemedim dışardaydım yiyecek şey bulamadım resmen sabah karbonhidrat alınca akşam dengeleyeyim dedim sabah pogacaları yiyince akşama kadarda acıkmadım zaten.
Her şey yemek kültürümüzün suçubenim diil
dogru canim, ac karnina vucutta tuketilmis bir sey henuz olmadigindan,vucuda onceden depolanmis yaglar yakilir:)Günaydın kızlarcım hepinize :)
Ben spor yapar :) Kahvaltıdan önce yapıyorum sporumu doğru mu yaptığım? :)
Busem bugunku menuyle beraber isleyecegim menunu:)Kizlar menum
Sabah
Sucuklu 1 yumurta
Peynir
Zeytin
Siradan bi kahvalti yaptim alelacele
Sona gun ikramlarinin tadina baktim maalesef cezami çekeceğim
Spor bin kusur su boynumu fecaat hale getirrn seyden yaptim.
Su 4 lt bulmustur
Evet :)))
Basim ustune birazdan yaparim kuşumBusem bugunku menuyle beraber isleyecegim menunu:)
ceza olarak 150 DK gelecek, ne zaman istersen yapabilirsin kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?