Canim cok gecmis olsun hava verirler ondan yatiriyolar hastaneye anne baba evde duzenli yapamazsa diye endiselenme iyilesir insallah bir an once.kızlar menümü vereyim çıkacağım benim minik pandam hastanede yatıyor canım sıkkın aslında ama gülmeye çalışıyorumteyzeleri dua edin bronşit başlangıcı varmış
sabah
nescafe
ara
5 çilek
2 ceviz
öğlen
omlet
domates
salatalık
yeşillik
peynir
yeşilçay
ara
türkkahvesi
ara
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
akşam
mistik çay
1 küçük muz
2,5 litre su
100 tane bugünkü hareket
6000 adım
İnşallah canımsuan iyiyim Ebrum, eger gece dunki gibi bogazim azitmazsa atlatirim insallah bir kac gune:)
Allah rahatlık versin ÖzgemCanlarim benim icin uyku vakti, yarina gorusmek dilegiyle
Yeni haftamiz hepinize bol bol eksiler, saglik ve mutluluk getirsin
Haftasonu biraz rehavete kapildik, bugunden itibaren toparlanma zamani, gununuz guzel gecsin guzeller
Haydi herkes mis gibi kahvaltiyaDahlia_ gulum sanada iftar masasi paylasacagim, hakkini helal et
Eki Görüntüle 1811879
ben de hep kahvaltidan once yapiyorum sporumu cunku yedikten sonra halim kalmiyor :)
Aynen bende okdar agir bi kimyasal kullanmam tiskinirimde bosver lekeli olsun ben aspirin kullaniom gayet gusel yeterayy aman ağır kimyasal kalsın ben tellerim yine. ben çamaşır asarken bile kokusuna dayanamıorm, çocuklar da öyle
İzmirYa izmirim canim benim. Aydin cok pahali ya en paspal yerler 15 aliyo kas biyiga kesim 30 dan basliyo donup bakmicaan yerlerde izmir be ucuzdu. En iyi kuaforlere giderdik ogrenciykrn bile. Ha almanya ha burasi
Amin canimmmmCanım sporunu düzene sokarsan haftada 1 kilo vermen mümkün sadece mükemmel olmayı hedefleme izne gittiğinde 5 kilo bile vereceğin olsa insanlar yine de şok olacaklar :)
Faydalıymış işte zeytin yağı susam yağı Hindistancevizi yağı.. Gün içinde farklı yağlar almak gerekliymiş..
2 mile E geçmişsin canım darısı 3 milin başına :)
Nasıl yenildin canım.. Yenilmek yok her hareket fark yaratır ayrıca kesin derece var canım tebrikler..
Kız öyle deme valla uykusuzluk gibisi yok. Oğlum doğduktan sonra 1 hafta devamlı emzirip o uykusuzluğun üzerine eşime dönüp 'sanırom biz bir hata yapmışız demiştim' Nasıl beynim dönmüşse artık.. Aslında planlı ve gayet istenen bir bebekti ama o kadar perişan olmuşum ki dediğim lafa bak.
Bravo kuzum hasta halinle bile bizi paraladın yeminlen..
kızlar menümü vereyim çıkacağım benim minik pandam hastanede yatıyor canım sıkkın aslında ama gülmeye çalışıyorumteyzeleri dua edin bronşit başlangıcı varmış
sabah
nescafe
ara
5 çilek
2 ceviz
öğlen
omlet
domates
salatalık
yeşillik
peynir
yeşilçay
ara
türkkahvesi
ara
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
akşam
mistik çay
1 küçük muz
2,5 litre su
100 tane bugünkü hareket
6000 adım
Niye zıplıyor hava atıyor artiz nolacak
Can'ım memelerim yarın yine sekecekler
Kaptanim yazdiklarini okuyunca kafamda bir suru ? Oldubaslarina gelince anlayacaklar Busem:)
menunu ben begendim canim, ceza falan yok:)
guzelim bu yazdiklarimi hem beden egitimi ogretmeni gozuyle, hem 15 yil profesyonel spor yapmis sporcu gozuyle, hem universite yillarinda insanlara spor yaptirmis antrenor gozuyle, hemde son yillarini surekli saglikli yasam, diyet ve egzersizle ilgili okuyup arastiran insan gozuyle yaziyorum ne olur kulak ver!
1.si ekmegi tamamen hayatimdan cikarttim diyorsun ya CIKARTMA bir tanem.Hergun 3 dilim ekmegini ye.(her ogunde 1er dilim mesela)
2.asitli icecekler icindeki sekerden dolayi en buyuk dusman birakmakla cok dogru bir hareket yapmissin.
3.su makarnayi, pilavi BIRAKMA guzelim, gunde 3-4 kasik yiyebilirsin.
4.su sporu bu kadar ABARTMA canimin ici, beni dinlemeyeceksin ama haftanin 6 gunu 30-45dk yaptigin egzersiz en ideali..
5.si kendini cok yorgun hissediyorsun ya, sebebi cok kati bir diyet ve spor programinin olmasindan kaynaklaniyor ve haklisin.insan vucudunun kaldiramayacagi kadar agir yaptiklarin.
Ama kilo veremiyorum,aliyorum diyorsun ya cok normal cunku, karbonhidrati hayatindan cikartmissin ama vucudunun onlarada ihtiyaci var..Gunluk 1200-1300 kalori alman lazim, genelde almiyorsun bu kadar menulerini hergun okuyorum.
Az kalori alinca vucut kitlik var sanip yediklerinin olaganustu sartlar icin depoluyor, kilo vermeni engelliyor.
Cok spor yapinca da guzelim hem vucudundaki kas miktari artiyor bu da sana kilo aldiriyor, hemde vucudunu bu kadar cok sporla strese sokuyorsun.Arti birde egzersize mola vermiyorsun 1 gun dahi dinlenemedigin icin dahada stres yasiyor kaslar.
Peki onerim ne:
Karbonhidrat tuket gerektigi kadar.(3-4 kasik makarna pilav, birkac dilim ekmek, sebzeler, 1 porsiyon meyve)
Haftada en az 1 en cok 2 kez odul ogunu ye.(vucudunu sasirt)
Sporu 30-45 dkdan fazla yapma.
Haftada 1 gun sporsuz dinlen.
Sporu rutin haline getirme, sIk sIk spor pogramini degistir..(1 hafta kardiyo calis, 1 hafta yuruyus yap, 1 hafta kas calis vs)
Eger butun bu onerilerime ragmen kilo veremezsen kesinlikle bir saglik problemin vardir (Allah korusun)Saglik problemin yoksa ben kaptanligi birakirim:))
evet canim cok faydali humusada bayilirim:)
canim hamilelik ihtimali yoksa, doktora gorun...
ne guzel tavsiyeler bunlar:)
gecmis olsun neyin var canim??
ah ablam orasi muamma bakalim kac gun surecek..
bizde Nasa'nin tuvaleti ve duslarina talim ediyoruz:)
insallah gececek hepimizin sIkIntilari kuzum..
Dipnot:yukarida yazmayi unutmusum gulum, stres baslica bir kilo verememe kaynagi, daha once takimda yazmistim, ilk firsatimda yine yazacagim, stres nasil etkiliyor kilo vermeyi...
evet canim leslie epey farkettiriyor:)
sana kiyamiyorum ablacim ama madem ceza istemissin kirmayayim seni:)
canim bugun cok sagliksiz beslenmissin.
Oglen yok, neredeyse aksamda ogun yok:)
cok guzel canim:)
canim orucu elbette ibadet icin tutuyorsun ama oruc diyetini engellemez.
cok cok yogunsun farkindayim ama bunu firsata donusturebilirsin canim, ne kadar hareket o kadar kilo kaybi:)
pes mi edeceksin guzelim, bu kadar emek vermisken??
saglikli beslenip, az birazda spora vakit ayirip, digerlerinin de ustesinden geliceksin, benim hic suphem yok...
bunu ileride cocugun oldugunda sana hatirlatmak istiyorum canim:)
hey masallah:)
insallah radyoloji sonuclarida, hematoloji sonuclarida guzel cikar.
bizi habersiz birakma canim...
Sampiyonlarim, savasci ruhlu citirlarim benim..
sizi doguran annelerin ellerinden operim:)
Mervem cok gecmis olsun,Allahim sifa versin.
Hayirli haberlerle gel guzelim
ah kuzum benim, emin ellerde kuzucuk, insallah iyilesecek teyzesi, sen guclu ol, ablana destek ol Mervem...
canim oruclu oldugun icin spora muaf yazacagim, yapabilirsen yaparsin gulum.
Allah kabul etsin:)
canim oruc tutarken sahurda hem proteinli (et, tavuk,balik, yumurta vs)hemde sebze, yogurt agirlikli yersen orucunu rahat tutarsin, halsiz olmazsin guzelim.
Sahurda da iftarda da bol su icmeye calis.
Findik, badem,ceviz, hurma varsa ye gulum.
Allah kabul etsin canim.
Kesinlikle oruc tutmak kilo almana sebep olmaz.
Kilo almaya sebep olan sey iftarda ve sahurda borekler, pilavlar, patatesler, tatlilar vs yemektir.
hem bu yiyecekler basit karbonhidrat oldugundan, cabucak aciktirirlar.
canim bu nasil menu??
2 gundur endise ediyorum senin icin...
Bak boyle az yemekle kilo alacaksin haberin olsun, vucudun kitlik var saniyor suan..
Bir doktora gorun cekirgem...
Canim bende 3 seans gittimcanım hangi cihaz gittiğin ?
alexandrite, diot, ıpl ?
Cok sevindim canim yaaaaaayy şu an taa bekarken aldığım bi elbise vardı yılllardırrr giymiorm giydim bi rahat olduki
Senin gibi bir kaptanımız olduğu için çok şanslıyızbaslarina gelince anlayacaklar Busem:)
menunu ben begendim canim, ceza falan yok:)
guzelim bu yazdiklarimi hem beden egitimi ogretmeni gozuyle, hem 15 yil profesyonel spor yapmis sporcu gozuyle, hem universite yillarinda insanlara spor yaptirmis antrenor gozuyle, hemde son yillarini surekli saglikli yasam, diyet ve egzersizle ilgili okuyup arastiran insan gozuyle yaziyorum ne olur kulak ver!
1.si ekmegi tamamen hayatimdan cikarttim diyorsun ya CIKARTMA bir tanem.Hergun 3 dilim ekmegini ye.(her ogunde 1er dilim mesela)
2.asitli icecekler icindeki sekerden dolayi en buyuk dusman birakmakla cok dogru bir hareket yapmissin.
3.su makarnayi, pilavi BIRAKMA guzelim, gunde 3-4 kasik yiyebilirsin.
4.su sporu bu kadar ABARTMA canimin ici, beni dinlemeyeceksin ama haftanin 6 gunu 30-45dk yaptigin egzersiz en ideali..
5.si kendini cok yorgun hissediyorsun ya, sebebi cok kati bir diyet ve spor programinin olmasindan kaynaklaniyor ve haklisin.insan vucudunun kaldiramayacagi kadar agir yaptiklarin.
Ama kilo veremiyorum,aliyorum diyorsun ya cok normal cunku, karbonhidrati hayatindan cikartmissin ama vucudunun onlarada ihtiyaci var..Gunluk 1200-1300 kalori alman lazim, genelde almiyorsun bu kadar menulerini hergun okuyorum.
Az kalori alinca vucut kitlik var sanip yediklerinin olaganustu sartlar icin depoluyor, kilo vermeni engelliyor.
Cok spor yapinca da guzelim hem vucudundaki kas miktari artiyor bu da sana kilo aldiriyor, hemde vucudunu bu kadar cok sporla strese sokuyorsun.Arti birde egzersize mola vermiyorsun 1 gun dahi dinlenemedigin icin dahada stres yasiyor kaslar.
Peki onerim ne:
Karbonhidrat tuket gerektigi kadar.(3-4 kasik makarna pilav, birkac dilim ekmek, sebzeler, 1 porsiyon meyve)
Haftada en az 1 en cok 2 kez odul ogunu ye.(vucudunu sasirt)
Sporu 30-45 dkdan fazla yapma.
Haftada 1 gun sporsuz dinlen.
Sporu rutin haline getirme, sIk sIk spor pogramini degistir..(1 hafta kardiyo calis, 1 hafta yuruyus yap, 1 hafta kas calis vs)
Eger butun bu onerilerime ragmen kilo veremezsen kesinlikle bir saglik problemin vardir (Allah korusun)Saglik problemin yoksa ben kaptanligi birakirim:))
evet canim cok faydali humusada bayilirim:)
canim hamilelik ihtimali yoksa, doktora gorun...
ne guzel tavsiyeler bunlar:)
gecmis olsun neyin var canim??
ah ablam orasi muamma bakalim kac gun surecek..
bizde Nasa'nin tuvaleti ve duslarina talim ediyoruz:)
insallah gececek hepimizin sIkIntilari kuzum..
Dipnot:yukarida yazmayi unutmusum gulum, stres baslica bir kilo verememe kaynagi, daha once takimda yazmistim, ilk firsatimda yine yazacagim, stres nasil etkiliyor kilo vermeyi...
evet canim leslie epey farkettiriyor:)
sana kiyamiyorum ablacim ama madem ceza istemissin kirmayayim seni:)
canim bugun cok sagliksiz beslenmissin.
Oglen yok, neredeyse aksamda ogun yok:)
cok guzel canim:)
canim orucu elbette ibadet icin tutuyorsun ama oruc diyetini engellemez.
cok cok yogunsun farkindayim ama bunu firsata donusturebilirsin canim, ne kadar hareket o kadar kilo kaybi:)
pes mi edeceksin guzelim, bu kadar emek vermisken??
saglikli beslenip, az birazda spora vakit ayirip, digerlerinin de ustesinden geliceksin, benim hic suphem yok...
bunu ileride cocugun oldugunda sana hatirlatmak istiyorum canim:)
hey masallah:)
insallah radyoloji sonuclarida, hematoloji sonuclarida guzel cikar.
bizi habersiz birakma canim...
Sampiyonlarim, savasci ruhlu citirlarim benim..
sizi doguran annelerin ellerinden operim:)
Mervem cok gecmis olsun,Allahim sifa versin.
Hayirli haberlerle gel guzelim
ah kuzum benim, emin ellerde kuzucuk, insallah iyilesecek teyzesi, sen guclu ol, ablana destek ol Mervem...
canim oruclu oldugun icin spora muaf yazacagim, yapabilirsen yaparsin gulum.
Allah kabul etsin:)
canim oruc tutarken sahurda hem proteinli (et, tavuk,balik, yumurta vs)hemde sebze, yogurt agirlikli yersen orucunu rahat tutarsin, halsiz olmazsin guzelim.
Sahurda da iftarda da bol su icmeye calis.
Findik, badem,ceviz, hurma varsa ye gulum.
Allah kabul etsin canim.
Kesinlikle oruc tutmak kilo almana sebep olmaz.
Kilo almaya sebep olan sey iftarda ve sahurda borekler, pilavlar, patatesler, tatlilar vs yemektir.
hem bu yiyecekler basit karbonhidrat oldugundan, cabucak aciktirirlar.
canim bu nasil menu??
2 gundur endise ediyorum senin icin...
Bak boyle az yemekle kilo alacaksin haberin olsun, vucudun kitlik var saniyor suan..
Bir doktora gorun cekirgem...
kiz neapmissin boyle benim 3 gunluk menum buselam güzel ve fittt anneler aynı zamanda anne adayları veee aynı zamanda anne adayı olma adayları
c.tesi menüm
sabah k
1 domates
1 hıyar
3 zyetin
azcık peynr
ceviz badem
çay
3 ızgara köfte
salata
ayran
1 kasık içli pilav
ara
çilek 1 kase
aksam
valla sanırım hatrlamıorm ne yedim acabaneyse saglıklı bsy yedgm kesin
spor yok
su 2 lt
pazar
kızlar 7-8 saat temzlık yapınca biraz şaşma oldu birazda kaçamak oldu affola cezam neyse cekmeye razıyım
sabah
güzel bir kahvaltyla güne başladm
domates
salatalık
roka dereotu maydonoz cevız peynır zeytn cay has yum vb.
öglen yok
aksam 5 gibi ton balıklı salata
3y.k makaroneee yani makarna
asıl canalıcı saat 7.30 gibi
kadayflı fıstıklı tatlı serce parmagndan ıkı tane yanyana koyun genıslık oelydı
2 parmak kalınlgnda da bosnak böreği
gece 11 de acıktım buna ragmen
2 domates
bide baya bi poeynır
geberteblrsnz beni
spor yok
su 2-3 bardak
nese ben gecmıse dönim
Yaktin bizi ozgeSelamlar kizlar, yeni geldik eve:)
PAZARTESI GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Bu seferde hem kardiyo, hemde bacak ve kalca kaslarimiz icin squat jump egzersizi canlar.
Bugun ki yerde mekik egzersizimizden sonra biraz hizlanalim
Sporcular arasinda squatin katmerlisi olarak bilinen bu egzersizi yaptiktan sonra bana sevgilerinizi iletebilirsiniz, kabulum
Sali gunu de beni epey seveceginizi tahmin ediyorum, ama ha gayret carsambaya son 3 gun, persembe dinlenecegiz guzeller
Canim cok duzensiz bi menu dkkat etselam güzel ve fittt anneler aynı zamanda anne adayları veee aynı zamanda anne adayı olma adayları
c.tesi menüm
sabah k
1 domates
1 hıyar
3 zyetin
azcık peynr
ceviz badem
çay
3 ızgara köfte
salata
ayran
1 kasık içli pilav
ara
çilek 1 kase
aksam
valla sanırım hatrlamıorm ne yedim acabaneyse saglıklı bsy yedgm kesin
spor yok
su 2 lt
pazar
kızlar 7-8 saat temzlık yapınca biraz şaşma oldu birazda kaçamak oldu affola cezam neyse cekmeye razıyım
sabah
güzel bir kahvaltyla güne başladm
domates
salatalık
roka dereotu maydonoz cevız peynır zeytn cay has yum vb.
öglen yok
aksam 5 gibi ton balıklı salata
3y.k makaroneee yani makarna
asıl canalıcı saat 7.30 gibi
kadayflı fıstıklı tatlı serce parmagndan ıkı tane yanyana koyun genıslık oelydı
2 parmak kalınlgnda da bosnak böreği
gece 11 de acıktım buna ragmen
2 domates
bide baya bi poeynır
geberteblrsnz beni
spor yok
su 2-3 bardak
nese ben gecmıse dönim
Ama Boşnak güzeli hep senden bahsettik Nasıl bir hatunsan artık konuşuyoruz konuşuyoruz bitmiyor
Ve aleykum selammmmmm :)
Ne zaman didin he di baam di
bak yavrum bak, yani şu demek düz baktığı halde gözünün birisi fotoğraf kadrajına diğeri göz çukuruna doğru inmişti
Benimde memeler çok sürmez kopar tavana yapışır
Herkese merhabalar kizlar,
Bizden guncel haber veriyorum oglan sabah bir uyandi gozlerini acamiyor.
Sanki goz kapaklari dikilmis gibi kuzumun, her yerini capaklar sarmis, kirpikleri yapistirmis...
Simdi kahvalti hazirliyorum, sonra antibiyotik.
Bende geceden beri zar zor nefes aliyorum, bogazim sanki kocaman oldu
Balli, limonlu, karabiberli su yapip, yapip ictim ama defalarca uyandim..
Neyse gececek insallah..
Sizler nasilsiniz, kahvaltidan sonr ugrarim guzeller:)
Burdayim fly jackle beraber . bacaklarimi hissetmiom kocaya kim hizmet etcek bilmem
Insallah ebrum icim ciz ediyor kizlarla her gun konusuyoruz dayi kim yenge kim oyun oynar gibi simdi onlar odge dedikce nasil uzuluyorum aklima geliveriyor. Insallah kurtulacak insallah.
Haftaya ameliyat demet haberdar edecegim sizi sagol canim
Bende iyim kuzum annemle mutfak keyfi yapıyoruz:))
Menümü yazayım çok utanaraktan.
Sabah 1 avuç fındık peynir zeytin çay
Öğlen az çorba 1 parça haşhaşlı ekmek
Ara sade kahve az fındık
Akşam 4 kaşık mantı 4 kaşık kapuska
Ara 1 parça haşhaşlı ve domatesli biber kavurması bu kısım nöbet zaiyatı
Su 2.5 lt 2 kupa yeşilçay
Spor 500 fly jacks @Asyaca
İyi akşamlar kızlar bugünki menüm ve sporum
Toplam aldığım kalori 918
Spor - 392
Fly 2x 200 = 400 adet yaptim
Eki Görüntüle 1811294 Eki Görüntüle 1811295 Eki Görüntüle 1811296
Cumartesi Günü Fly Jacks Egzersiz Sonuçları
Bugünün Birincisi 2100 fly jacks ile O Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 720 fly jacks ile @CheGuevera Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 700 fly jacks ileedsofi tebriklerr
Grip oldum kuzum:) Ama bugün biraz daha iyiyim
Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun hepimiz için...
Evet canım burada da pahalı, ömür boyu ağdalara vereceğin parayı bir kerede lazere veriyorsun. Belki bir kampanyaya denk gelirsin.
Hamilelikte yasak değil mi abla?
Allah kabul etsin gülüm
Merve'm ellerine sağlık
Tebrikler kızlar
Evet :)))
nasılsınız kızlar keyifler nasıl.hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah
iyiyim bende gülüm şükür.Alışveriş yapasım var ama çarşıya gitmeye halim yokİnşaAllah canımm :) Ben iyiyimm, sen nasılsınnn ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?