Canımmmmmmm hatırlamam miii ahyy nasıl mutlu oldum seni görünce :)) nasılsın napiyorsunbanuu beni hatırladın mıı:)
bende yaaaa çoktandır yoktun ben bakıyordum profiline : )) napim sınava çalışıyorum diyet topiğine gelmişim senin sayende bari bende giriyim topiğe bu tosuncuğuda alın aranıza : ))Canımmmmmmm hatırlamam miii ahyy nasıl mutlu oldum seni görünce :)) nasılsın napiyorsun
Tatlım benim gel hoşgeldin, ilk sayfada form var onu doldurmak gerekiyor , Takım kaptanimiz kaptan yardımcılarımız çok yardımcı oluyorlar :) neler yaptın anlatsana kaç kilo verdin bu arada kuzum :)bende yaaaa çoktandır yoktun ben bakıyordum profiline : )) napim sınava çalışıyorum diyet topiğine gelmişim senin sayende bari bende giriyim topiğe bu tosuncuğuda alın aranıza : ))
Yanlis yazmisim duzelttim canm100 tlsini de ben verdim hatta durumlari yoktu napim ben bencil olamiyorum canm yok oldugunu bile bile keyfime bakamam . alt tarafi bi gece giyicegim bisi .
Cok tatlisin yaaaYanlis yazmisim duzelttim canm100 tlsini de ben verdim hatta durumlari yoktu napim ben bencil olamiyorum canm yok oldugunu bile bile keyfime bakamam . alt tarafi bi gece giyicegim bisi .
tamam bakayım bi ilk sayfaya benTatlım benim gel hoşgeldin, ilk sayfada form var onu doldurmak gerekiyor , Takım kaptanimiz kaptan yardımcılarımız çok yardımcı oluyorlar :) neler yaptın anlatsana kaç kilo verdin bu arada kuzum :)
Tabiki haklısın bu süreçte anlayışlı olmak çok önemli artık, sanırım en yorucu dönemler bunlar ama tatlı yorgunluklar da oluyor :)
Cok tatlisin yaaa
Biz kina nisan dugun bile yapmadik
Isteme ve nikahhh
Ceyizimi abim ablam enistem boluserek aldi
Esimde arabayi satti alfemoda paket mobilya aldikkk
Vitrin icine koyacak sus esyam yoktu cogu halim yoktu setim bile yoktu:):)
Hicbirseyde de gozum yoktuuu vallahi calisir yapariz dedimmmm
Araliktada evleninnce cokta masraf olmadi tek sorun farkli sehirlerde olmamizdiii
Herneyse birde hamile kaldim:)
Bu arada bunalimdan gitttikce kilo aldimmm
Is bulamiyorummmm delirmek uzereyim stresten acillik oluyorum her hafta acildeyim
Hamilelikle hersey duzeldi cok sukurrrrr
Kizlarimin ikiside kismetiyle geldilerrrr
Nerden geldiyse aklimaaaaa
Rabbim kimseyi zorda birakmasin
Biz cok zor evlendikkk ama onemli olan isyan etmemek bol dua edip sabretmekkk
Allahim once saglik huzur versin yuvalarimizaaa gerisi bosss
Ohyy kuzum evlendin mi hayırli olsunnn :)tamam bakayım bi ilk sayfaya benkaç kilo aldın desek daha doğru olcak evlendiğimden beri 20 kilo aldım çok şişkoşum ben artık
sağol bebeğim :)) sen neler yaptın varmı evlilik falan :)Hayat inişli çıkışlı, dediğin gibi önce sağlık huzur gerisi geliyor zaten , bir bakarsın kapılar kapalı bir bakarsın açılmış herşeye sabır ve dua Rabbim tüm dualarınızı hayırlısıyla kabul eder inşallah, duaları d zamanı var elbet
Ohyy kuzum evlendin mi hayırli olsunnn :)
20 kilo mu aldıngel burda hep beraber verelim sen çok Azimli sin yaparsın
Kaptanim o firin temizleyici var e bayda 45 tl ama kargo haric kargosu en az 100 tl tutar heralde kargo bedavali yokoyy kuzum çocuk iyi görüyor sorunları çözüldü niye çıkarmak istesinn. mevlam şifa versinn çok geçmiş olsun canım
Canim hos geldin takima. Takima samsunlu birinin gelmesi cok hosuma gitti:) bi de koreli bulsam takim tam olcak :)TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Lunadaisies
İsim (İsteğe Bağlı ): Luna
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Samsun
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 92 : ((((((((
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : Şimdi şöyle ilk olarak psikolojik sorunlar artı işsiz olmak beni bu hale getirdi diyebilirim şu an güncel kullandığım ilaçlar var halen onların etkisi çok fazla kilo almamda, ama buna dur diyebilmek için desteğe ihtiyacım var o yüzden takıma girmeyi talep ettim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski halimi özledim. Çok sağlıksızım. Nefes almakta zorlanıyorum yürüdüğümde. Şimdilik 59 kilo olma hedefim var daha sonra eski kilom olan 50 ye dönmek isterim tabi.
Ozgem yapamadim bugun zaten 25 tame yaptim zar zor feci boynum. Buz koyamam yav usurum :))cansin
Canim yazdiklarim hepimiz icin gecerli, sende biraz karbonhidrat tuketebilirsin guzelim.
hergun 1 tane meyve yiyebilirsin.
sporuda gunde 30-45 dk yeterli dedigim gibi canim:)
utandiriyorsunuz canim
canim iste o kadayif ve borekten dolayi acikmissin tekrardan ama cok yememissin Allahtan:)
yarin ki egzersiz cok kolay Busem, zorlama kendini, boynum tutuldu diyorsun canim..
bende diyorum neden gece hic uyuyamadim hep uyandim, meger kulaklarimi cinlatiyormussun
simdi daha iyiyiz canim, cok sagol
iyiyiz bir tanem 7 haftalik olmus yegenimiz masallah
sen nasilsin canim?
harikasin canim
iyiyiz canim, biraz hastayiz sen nasilsin?
evet ablacim benzer tarzda deterjanlar demek ki..
canim burada malesef zirt, pirt izin alinmiyor.
esimde bu tasinma ve tamirat durumlarindan surekli eve gelmek zorunda kaldi.
dahasi gecen hafta yetistirmesi gereken isi bitiremedi.
o yuzden uyari aldi
sanada mutlu, saglikli haftalar canim
hergun girdiginde isyerinden o gunun menusunu yazsan sorun cozulur canim:)
canim ailem aslen erzincan kemaliyeli, ama babam dogma buyume istanbulda yasamis, annemde ankarada:)
tamam kuzum iftar vakti geldi mi?
Hay Allah cok mu zorladin canim boynunu buz uygula..
biz daha iyiyiz akinda toparlaniyor:)
neyse gitti kilolar o acidan bak kuzum:)
evet canim antibiyotik kullaniyoruz..
tesekkur ederiz:)
gecmis olsun canim yegenine...
canim is yerinden papara yeme, dikkat et guzelim:)
askolsun Nenam ya utandirmayin beniiii
Buradayim bir tanem , buyur
bende yaaaa çoktandır yoktun ben bakıyordum profiline : )) napim sınava çalışıyorum diyet topiğine gelmişim senin sayende bari bende giriyim topiğe bu tosuncuğuda alın aranıza : ))
A bak iste oule oldu mu birakir ozge. Deniz de oyle olduKizlar biz oglanla kahvalti hazirligina geciyoruz.
Bugun ilk kez kendisi cekmecesinden ic camasiri getirdi giydirdim, bez rahatsiz ediyor diyor.
Ay hadi insallah bu sefer bezi birakabiliriz
Ozgem yapamadim bugun zaten 25 tame yaptim zar zor feci boynum. Buz koyamam yav usurum :))
Hoşgeldin canım aramıza.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Lunadaisies
İsim (İsteğe Bağlı ): Luna
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Samsun
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 92 : ((((((((
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : Şimdi şöyle ilk olarak psikolojik sorunlar artı işsiz olmak beni bu hale getirdi diyebilirim şu an güncel kullandığım ilaçlar var halen onların etkisi çok fazla kilo almamda, ama buna dur diyebilmek için desteğe ihtiyacım var o yüzden takıma girmeyi talep ettim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski halimi özledim. Çok sağlıksızım. Nefes almakta zorlanıyorum yürüdüğümde. Şimdilik 59 kilo olma hedefim var daha sonra eski kilom olan 50 ye dönmek isterim tabi.
merhaba hoşbuldumHoşgeldin canım aramıza.
Hoşbuldum inşallah çok isterim : )Hoşgeldin luna :) beraber zayıflamak dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?