Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bütün gün 5 saatlik uykuyla ayaktaydım ben şimdi uyku moduna geçil yapıyorum
Herkese iyi gecelerrr :)

İyi gecelerrr :)

Kusura bakma canım:)

Ne kusuru, iyi geceler canım :)

Süpermişş, bundan kolayı olamazdı herhaldee :))

Bugun yedigin hurmalar yatin seni artilar

Yaaa (( Olmasın litfeeen ((
Evet ya ama inanılmaz bir tatlı krizi oldu bugün evde alamancı çikolatası var güzel güzel bir sepet yeni geldiler ve bakışıyoruz onları yemeyeyim diye kendimi gevreğe hurmaya verdim

bugun cok dert yandiniz squat jumptan, ne yapalim boyle bir egzersiz secmak durumunda kaldim

hahahaa

olmadi oglanin oyuncaklarinda al 2 tane eline onlarla yap kiz

Dert yanmak değil de takımca zor günler geçiriyoruz sanırımm.. Herkesin başında bir iş var.. geçen hafta olsaydı hiç sesimiz bile çıkmazdıı, yüksek motivasyonlu, enerjili bir haftaydı nazar oldu nazarrr

bosver o cikilatalari, tadi guzel degilki kotu, iyy
ama hurma, kuru kayisi iyi alternatifler canim

bugun cok dert yandiniz squat jumptan, ne yapalim boyle bir egzersiz secmak durumunda kaldim

hahahaa

olmadi oglanin oyuncaklarinda al 2 tane eline onlarla yap kiz
Herkes pert bugun ya noldu hafif bisi olabilirmi yani oyuncaklar kus kadar hafif. bide bayagi kolay olmus kaptanim yaw degilmi. Sen bize bakma biz hep sikayet edioz

dogru canim, herkesin mesguliyeti var,gunumuz gunumuzu tutmuyor..
yinede bu haftada iyisiniz guzeller:)

Sen smdi brnim menuye bak

Herkes pert bugun ya noldu hafif bisi olabilirmi yani oyuncaklar kus kadar hafif. bide bayagi kolay olmus kaptanim yaw degilmi. Sen bize bakma biz hep sikayet edioz
Taş yok mu taşşş Hafif ağırlıkla bir anlamı olmaz kii canım, o zaman ağırlıksız da yapabilirsinnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…