bütün gün 5 saatlik uykuyla ayaktaydım ben şimdi uyku moduna geçil yapıyorum
Herkese iyi gecelerrr :)
Kusura bakma canım:)
Süpermişş, bundan kolayı olamazdı herhaldee :))SALI GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Canlarim bu seferde gogus ve kol kaslarimizi calistiracak, sizleri fazla yormayacak, bugunun acisini cikartacak bir egzersizle karsinizdayim
Bu egzersizi evinizde varsa agirlikla, agirlik yoksa yarim litrelik su siseleriyle, oda yoksa elma, portakal gibi 2 meyveyle yapabilirsiniz.
Sanki birisine sariliyormusuz gibi kollarimizi birbirine kavusturuyoruz.
2 video paylasiyorum, bir tanesinde pilates topuyla yapilmis, pilates topuna ihtiyacimiz yok, yere uzanip yapiyoruz canlar, kolay gelsin:)
olmaz mi canimCeza var mı kaptanım :)
Bugun yedigin hurmalar yatin seni artilarCeza var mı kaptanım :)
Anaammm oda yok kiElmalara, portakallara sarılcann bitanemm :))
canim elma, portakal varsa onlari al eline, ya da kucuk kavanozlarin varsa recel kavanozu gibi onlarda olur:)
Anaammm oda yok ki
bugun cok dert yandiniz squat jumptan, ne yapalim boyle bir egzersiz secmak durumunda kaldimİyi gecelerrr :)
Ne kusuru, iyi geceler canım :)
Süpermişş, bundan kolayı olamazdı herhaldee :))
hahahaaElmalara, portakallara sarılcann bitanemm :))
olmadi oglanin oyuncaklarinda al 2 tane eline onlarla yap kizAnaammm oda yok ki
Bugun yedigin hurmalar yatin seni artilar
ay cok guldum buna ilahi FatimeEvde ağırlığı olan hiç mi birşey yok canımm ?? :)))
bugun cok dert yandiniz squat jumptan, ne yapalim boyle bir egzersiz secmak durumunda kaldim
hahahaa
olmadi oglanin oyuncaklarinda al 2 tane eline onlarla yap kiz
bosver o cikilatalari, tadi guzel degilki kotu, iyyYaaa(( Olmasın litfeeen ((
Evet ya ama inanılmaz bir tatlı krizi oldu bugün evde alamancı çikolatası var güzel güzel bir sepet yeni geldiler ve bakışıyoruz onları yemeyeyim diye kendimi gevreğe hurmaya verdim
Herkes pert bugun ya noldubugun cok dert yandiniz squat jumptan, ne yapalim boyle bir egzersiz secmak durumunda kaldim
hahahaa
olmadi oglanin oyuncaklarinda al 2 tane eline onlarla yap kiz
ay cok guldum buna ilahi Fatime
dogru canim, herkesin mesguliyeti var,gunumuz gunumuzu tutmuyor..Dert yanmak değil de takımca zor günler geçiriyoruz sanırımm.. Herkesin başında bir iş var.. geçen hafta olsaydı hiç sesimiz bile çıkmazdıı, yüksek motivasyonlu, enerjili bir haftaydı nazar oldu nazarrr
Sen smdi brnim menuye bakYaaa(( Olmasın litfeeen ((
Evet ya ama inanılmaz bir tatlı krizi oldu bugün evde alamancı çikolatası var güzel güzel bir sepet yeni geldiler ve bakışıyoruz onları yemeyeyim diye kendimi gevreğe hurmaya verdim
bosver o cikilatalari, tadi guzel degilki kotu, iyy
ama hurma, kuru kayisi iyi alternatifler canim
Taş yok mu taşşşHerkes pert bugun ya nolduhafif bisi olabilirmi yani oyuncaklar kus kadar hafif. bide bayagi kolay olmus kaptanim yaw degilmi. Sen bize bakma biz hep sikayet edioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?