takima yeni gelenlere boyle yapiyoruz canim, sonrada egzersizle, yarismalarla canlarini cikariyoruz:))Hoşbuldumm bende memnun oldum :) ne güzel herkes teker teker hoşluyo beni çok hoşuma gitti :))
az yapmis halin 500 mu canim, tebrikler:)sag olun ben 2 gundur sporu fazla kacirmisim bir az halsizim bu gun az yaptim daha dogrusu bunu yapabildim yurumedimde bu gun yarinin egzersizini sabirsizlikla bekliyorum
tebrikler canim:)Asyaca kaptanım geçmişe dalıp sporu yazmayı unutmuş sadece 25 tane gerçi squat yapamayan benden 25 tane çıkması ayrı bir başarı
hah dogru ya eda demistin:)Canim soledim eda venim adim . ole tatlim fedakatlik yapmadan iyiye guzele sahip olamiosun malsef hep ben ben olmuyor . degerimi biliolar cok sukur saygi gostersinler bana yeter ben saygi istiyorum para pul umrumda degil benm gozum gonlum katnim tok sukur canm :)
canim bitter cikolata yiyebilirsin, meyve yiyebilirsin:)2 gun dur acaip sekilde caim tatli istiyor bilmemki neden ?
disimi sikiyorum yemiyorum ama disim kirilacak galiba)))
canim kimyasali cok agir ama maruz kalmiyoruz Deryam.kimyasalı çok ağırmış busem, o topa girmem ben sık sık temizlerim artık daha kolay olur napim. şu ersağ bitsin bide amway deniycem bakalım
hosgeldin canim bizler iyiyiz cok sukur kuzum:)Hoşgeldin ben Büşra, 18 yaşında ve öğrenciyim. İnşaallah en kısa zamanda iatediğin kilona ulaşırsın
canım çok çok geçmiş olsun. İlaç felan kulanıyor musun? Bunun bir şekilde önüne geçemezmisin yada şöyle sorayım şekrinin yükselmemesi için yapabileceğin birşey yok mu?
Geldim kaptanım çok şükür sen nasılsın oğluşun nasıl oldu sen nasıl oldun? Adamlar geldimi bugün?
yaptin demek 1 durak erken inmeyi:))Hatta yolu uzattım kuzum 1 durak önden indim:)
Ay canım ya o kanalizasyon sorunu bizde de olmuştu daha önce. Sıkma canını bak oğlunla sen iyisin çok şükürbiz oglanla tekrar tuvalet egitimine basladik canim, dedim evin zaten kanalizasyonu patlamis, bir de oglan kirletse ne yazar:)
ikimizde daha iyiyiz cok sukur.
kanalizasyonculari sabahtan beri 3 kez aradik hala gelen giden yok
bugunluk ac hissetmemissin kuzum olsun.Gelelim bugün menüsüne siz şimdi dün biz okadar yazdık zaman ayırdık ama bu kız yine kendi bildiğini okumuş diye düşünebilirsiniz menüm iyi değil biliyorum ama hiç aç değildim bütün gün zar zor yedim şimdide bir açlık kırizi bastırdı ama bu saaten sonre yemek felan yok hepsi pis refikten dolayı bi geleydide kurtulsaydım
Sabah: 1 küçük muz
Ara: ev yapımı müsli
Öğlen: çerez ve light soğuk latte
İkindi: peynirli, sucuklu omlet
Akşam: sadece 2-3 çatal tavuklu salata
Spor: 1 saat fitness bide o 25 squat hareketi (dünki ve gecen hafta ki cezamı unuttum yarın unutmazsam yapacam)
senin gencligin yeter guzelim:)Evet grubun en kücüğü benim. Enerjinizi yükseltmeye geldimdicemde ben daha kendi enerjimi yükseltemedim
İnsanı çıldırmakta onların üstüne yok. Yani böyle bir durumdada bekleyiyplar ya. Sen sıkma ama canını İnşaallah herşey yoluna girer en kısa zamanda.takima yeni gelenlere boyle yapiyoruz canim, sonrada egzersizle, yarismalarla canlarini cikariyoruz:))
az yapmis halin 500 mu canim, tebrikler:)
bugunki spor herkesi yordu yarinki cok hafif bir egzersiz hic merak etmeyin:)
tebrikler canim:)
hah dogru ya eda demistin:)
bende hafiza nanay canim:)
sen en guzelini yapiyorsun, iliskiniz hep saygili sevgili devam etsin insallah:)
canim bitter cikolata yiyebilirsin, meyve yiyebilirsin:)
yazik kirma disini:)
canim kimyasali cok agir ama maruz kalmiyoruz Deryam.
evdeki camlari itinayla aciyorum, oglani arabaya oturtuyorum, sonrada vantilatoru acip, hic nefes almadan ilaci sIkIyorum, hop evden kaciyorum.
dondugumde vantilator ve pencerelerden dolayi o koku gitmis oluyor.
ben sadece siliyorum:)
hosgeldin canim bizler iyiyiz cok sukur kuzum:)
adamlar gelmedi gicik ettiler bizi, 3 ke aradik 2kez esim 1 kez ben ama sizi arayacagiz diyorlar, gelen giden yok
yaptin demek 1 durak erken inmeyi:))
Yok kuzum 2 paket değil:) Ben şahsen %80 kakaolu olan bir paket çikolata aldım. Ama 2 günde bir 1 küçük kare yiyorum:)2 paketmi dedin ???
Ewet birinci ikinci olcaktiyanlışım varsa uyarın lütfen...
çok işim var yine, yarına misafirlerim var..
ütü yapıyorum gece gelirim inşAllah...
Çok uykum var kaptanım birazdan uyuyacağım hiç yeme işlemine girişmeyim şimdi :)bugunluk ac hissetmemissin kuzum olsun.
suan acsin ya yogurt, salata , ya da 1 avuc cerez yiyebilirsin:)
senin gencligin yeter guzelim:)
anlamadım ?Ewet birinci ikinci olcaktiitiraz ediyorum yanlislik var
yok teyzesi ayni bençok besleme sonra benim gibi olmasın
Tebriklerrrr :)Pazartesi Egzersiz Sonuçları
Bugünün Birincisi 500 squat jumps ile @ollallatebrikler canım Eki Görüntüle 1812486
Bugünün İkincisi 400 squat jumps ileedsofi tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü 100 squat jumps iletiffany20 tebrikler canım
evet tam olarak ben oluyorum :) bu hafta bomba gibi geliyorum Allahın izniyle şimdi - çıktım ya yarın refik gelip + çıkartırsa hiç şaşırmam bi - çıkmaya başlasam full motivasyon sergileyeceğim de sağolsun + lar bütün motivasyonumu emiyorAyyy sen baygin baygin umutsuz konusan genctin demi sana hec yakistiramadim ozman enerjini sadce spor degil motivasyonundada kullan lutfen sekerciiimmm :) @sevimlicadi0
Aynen canım :) Okuldan vs. yürüyüşe çıkamıyom bari dedim 1 durak önden ineyim ya da yolu uzatayım günün adımını arttırayım diye düşündümyaptin demek 1 durak erken inmeyi:))
saka yapiyom canim yaaYok kuzum 2 paket değil:) Ben şahsen %80 kakaolu olan bir paket çikolata aldım. Ama 2 günde bir 1 küçük kare yiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?