Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşbuldumm bende memnun oldum :) ne güzel herkes teker teker hoşluyo beni çok hoşuma gitti :))
takima yeni gelenlere boyle yapiyoruz canim, sonrada egzersizle, yarismalarla canlarini cikariyoruz:))

sag olun ben 2 gundur sporu fazla kacirmisim bir az halsizim bu gun az yaptim daha dogrusu bunu yapabildim yurumedimde bu gun yarinin egzersizini sabirsizlikla bekliyorum
az yapmis halin 500 mu canim, tebrikler:)
bugunki spor herkesi yordu yarinki cok hafif bir egzersiz hic merak etmeyin:)

Asyaca kaptanım geçmişe dalıp sporu yazmayı unutmuş sadece 25 tane gerçi squat yapamayan benden 25 tane çıkması ayrı bir başarı
tebrikler canim:)

hah dogru ya eda demistin:)
bende hafiza nanay canim:)
sen en guzelini yapiyorsun, iliskiniz hep saygili sevgili devam etsin insallah:)

2 gun dur acaip sekilde caim tatli istiyor bilmemki neden ?
disimi sikiyorum yemiyorum ama disim kirilacak galiba)))
canim bitter cikolata yiyebilirsin, meyve yiyebilirsin:)
yazik kirma disini:)

kimyasalı çok ağırmış busem, o topa girmem ben sık sık temizlerim artık daha kolay olur napim. şu ersağ bitsin bide amway deniycem bakalım
canim kimyasali cok agir ama maruz kalmiyoruz Deryam.
evdeki camlari itinayla aciyorum, oglani arabaya oturtuyorum, sonrada vantilatoru acip, hic nefes almadan ilaci sIkIyorum, hop evden kaciyorum.
dondugumde vantilator ve pencerelerden dolayi o koku gitmis oluyor.
ben sadece siliyorum:)

hosgeldin canim bizler iyiyiz cok sukur kuzum:)
adamlar gelmedi gicik ettiler bizi, 3 ke aradik 2kez esim 1 kez ben ama sizi arayacagiz diyorlar, gelen giden yok

Hatta yolu uzattım kuzum 1 durak önden indim:)
yaptin demek 1 durak erken inmeyi:))

biz oglanla tekrar tuvalet egitimine basladik canim, dedim evin zaten kanalizasyonu patlamis, bir de oglan kirletse ne yazar:)
ikimizde daha iyiyiz cok sukur.
kanalizasyonculari sabahtan beri 3 kez aradik hala gelen giden yok
Ay canım ya o kanalizasyon sorunu bizde de olmuştu daha önce. Sıkma canını bak oğlunla sen iyisin çok şükür

Buarada size birşey danışmak istiyorum. Gece yarısı her iki bacağımada da kramp girdir hemde 2 şer kez neyse kramp bitti gittide sonra ama bir bacağıma ağrı kaldı böyle damarlar çekiliyormuş gibi. Tabiki annem bunu duyunca güzel bir azar işittim düzgün beslembediğim den dolayı yarın gitim vitamin, kalsiyum hapları alcam diyetin yanına takviyr olarak. Başka önerebileceğiniz bişey var mı bana?

bugunluk ac hissetmemissin kuzum olsun.
suan acsin ya yogurt, salata , ya da 1 avuc cerez yiyebilirsin:)

Evet grubun en kücüğü benim. Enerjinizi yükseltmeye geldim dicemde ben daha kendi enerjimi yükseltemedim
senin gencligin yeter guzelim:)

İnsanı çıldırmakta onların üstüne yok. Yani böyle bir durumdada bekleyiyplar ya. Sen sıkma ama canını İnşaallah herşey yoluna girer en kısa zamanda.

Tebriklerrrr :)
Ayyy sen baygin baygin umutsuz konusan genctin demi sana hec yakistiramadim ozman enerjini sadce spor degil motivasyonundada kullan lutfen sekerciiimmm :) @sevimlicadi0
evet tam olarak ben oluyorum :) bu hafta bomba gibi geliyorum Allahın izniyle şimdi - çıktım ya yarın refik gelip + çıkartırsa hiç şaşırmam bi - çıkmaya başlasam full motivasyon sergileyeceğim de sağolsun + lar bütün motivasyonumu emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…