Ayy ben adımı görünce şok oldum:) 3. olacağım aklıma gelmezdi.Hatta sabah uyandığım zaman hemen yapmıştım sonra yapamam diye bi de biraz önce yapmıştım.Tebriklerrrr :)
evet tam olarak ben oluyorum :) bu hafta bomba gibi geliyorum Allahın izniyle şimdi - çıktım ya yarın refik gelip + çıkartırsa hiç şaşırmam bi - çıkmaya başlasam full motivasyon sergileyeceğim de sağolsun + lar bütün motivasyonumu emiyor
yok canim biz iyi olalimda evi kanalizasyon gotursede olur ne yapalim:)Ay canım ya o kanalizasyon sorunu bizde de olmuştu daha önce. Sıkma canını bak oğlunla sen iyisin çok şükür
canim kaslarimiz vucudumuzun hareketlerini saglamak icin calisirlar.Buarada size birşey danışmak istiyorum. Gece yarısı her iki bacağımada da kramp girdir hemde 2 şer kez neyse kramp bitti gittide sonra ama bir bacağıma ağrı kaldı böyle damarlar çekiliyormuş gibi. Tabiki annem bunu duyunca güzel bir azar işittim düzgün beslembediğim den dolayı yarın gitim vitamin, kalsiyum hapları alcam diyetin yanına takviyr olarak. Başka önerebileceğiniz bişey var mı bana?
ellerine saglik kaptanim, tebrikleeeeer guzeller:)Pazartesi Egzersiz Sonuçları
Bugünün Birincisi 500 squat jumps ile @ollallatebrikler canım Eki Görüntüle 1812486
Bugünün İkincisi 400 squat jumps ile @edsofi tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü 100 squat jumps iletiffany20 tebrikler canım
İyi geceler tatlım:)İyi geceler canım
@CheGuevera xanim biz bugunler icin variz hersey hallolur tatlim hersey insanlar icin sinavlar hastaliklar malsef rabbim hafif atlatmayi nasip etsin
Dahlia_ kizzzzz senin adin fatime mi ayy cok guzelmiss :) fatima degilmiydi yanlismi yazildi canm . fatima anamizin adi super:) onun imanina sahip olmayi nasip eder insallah rabbm canm sana
@sevimlicadi0 canm sen minnakmisin yaww :) bayilirim genclere
İyi geceler tatlım:)
rica ederim kaptanımm. ben kaçar menümü de yazdım. Bu hafta çok yoğunum maalesef.yok canim biz iyi olalimda evi kanalizasyon gotursede olur ne yapalim:)
canim kaslarimiz vucudumuzun hareketlerini saglamak icin calisirlar.
ve kaslarimizi surekli kasilip, gevserler.
eger bir kez kasildiktan sonra gevsemezse , ya da beyine bu sinyal gitmezse kramp meydana gelir.
egzersiz oncesi isinip , egzersiz sonrasi soguma hareketlerini yapmadiysan,
egzersiz esnasinda kaslarini zorladiysan,
yeterince su tuketmiyorsan olabilir.
endise edecek bir sey yok, bol su tuket, potasyumu zengin muz, portakal gibi meyveler ye.
firsat bulursanda kan tahlili yaptirip degerlerine baktirabilirsin, icinin rahat etmesi acisindan..
ellerine saglik kaptanim, tebrikleeeeer guzeller:)
Canım siz iyi olun:) Evin öyle olmasına çok üzüldüm ama...İnşallah geçer canımyok canim biz iyi olalimda evi kanalizasyon gotursede olur ne yapalim:)
Kusura bakma canım:)Kız uyuyan ben değilim Deryaa :))
Tamam canım
iyi geceler...Kızlar ben kaçar hayırlı geceler tatlı rüyalar
kolay gelsin canim, ellerine saglik:)yanlışım varsa uyarın lütfen...
çok işim var yine, yarına misafirlerim var..
ütü yapıyorum gece gelirim inşAllah...
evet canim hep cok agirdan aliyorlar burada isleri, neyse bekliyoruz:)İnsanı çıldırmakta onların üstüne yok. Yani böyle bir durumdada bekleyiyplar ya. Sen sıkma ama canını İnşaallah herşey yoluna girer en kısa zamanda.
tamam canim iyi geceler:)Çok uykum var kaptanım birazdan uyuyacağım hiç yeme işlemine girişmeyim şimdi :)
cok iyi yaptin canimin ici, iyi geceler:)Aynen canım :) Okuldan vs. yürüyüşe çıkamıyom bari dedim 1 durak önden ineyim ya da yolu uzatayım günün adımını arttırayım diye düşündüm
canimsin, yarina insallah iyi olursun, Allah rahatlik versin...Öpüyorum hepinizi iyi geceler
simdi paylastim canim, iyi geceler:)
iyi uykular canim:)bütün gün 5 saatlik uykuyla ayaktaydım ben şimdi uyku moduna geçil yapıyorum
Herkese iyi gecelerrr :)
cok guzel kaptanim, afiyet olsun:)sabah
sahanda yumurta
yeşillik
domates salatalık
zeytin
peynir
ceviz
badem
öğlen:
2 kahve fincan
2 soda
2 bardak yeşil çay
akşam:
1 tabak kabaklı patlıcanlı sebze yemeği
salata
yoğurt
su: 2lt
spor: 45 dk pilates 5000 adım
Allah kolaylik versin canim:)rica ederim kaptanımm. ben kaçar menümü de yazdım. Bu hafta çok yoğunum maalesef.
yarın misafirlerim var, çarşamba günü oğlanın okul yemeği sırası bende spordan koştur koştur eve gelip orayla ilgilencem, perşembe hastane işlerimiz var cumaya Allah kerim :)))
sagol kuzum:)Canım siz iyi olun:) Evin öyle olmasına çok üzüldüm ama...İnşallah geçer canım
Allah rahatlik versin:)Kızlar ben kaçar hayırlı geceler tatlı rüyalar
canim dondurma, misir gevregi ve cekirdek fazla olmus..Ay geç kaldım
Bugünkü tıkıntılarım çok fazla olduğu gibi yazıyorum. Ay kızlar beni durdurun yemeye başlayacağım diye korkuyorum
Sabah:
2 sucuklu yumurta, domates, peynir, zeytin,çay
araöğün:
4 mısır gevrek, 5 çilek
öğle:
4 kaşık dondurma, 4 mısır gevreği
araöğün:
yarım bardak yeşilçay,4 hurma
akşam:
3 kaşık pilav, 3 kaşık et sote, 4 kaşık sebze yemeği
iki avuç çekirdek,3 hurma
1,5 lt su, 30 dk eliptik bisiklet, 30 dk egzersiz, 50 jump suquatAsyaca
ayy çok yedim tüm gün yedim
canim dondurma, misir gevregi ve cekirdek fazla olmus..
ama egzersizin cok guzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?